Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Keşke mezun edelerdi bacım
Nömarami veriim kaydet 0850 .. 7/24 sıcak canlı capcanlı capcapcanlı zohbet için

ne yaptin onlaraaaa... Hahh haa kork benden bence, ben yok etmem ama biraz üzerim
İlk rakibim pinkharleyquin gibi bi nicki vardı gitti gelmedi ikinci rakibim gruba küstü gitti üçüncü rakibim de banlanmış ortalıkta yok geçen haftada Zuhal ablayla rakip olacaktık ki demin gördüm izne ayrılmak istiyor o da
Ablaaa nereyeeee ya iyi misin ? Duruşma oldu mu ?

Ablalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldum ben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana

İyi Akşamlar kızlar
Annemler geldiler öğlenleyin
Geri döneceklerdi vakit geç oldu diye izin vermedim
Şimdi yemek hazırlığındayım
Yarın kilo bildirmiyor yaparken beni Handandandan ve GastrikAsit i etiketlerseniz güzel olur
Geri dönüp bakmak zorunda kaldığımızda kolaylık olsun
Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Akşam 22'den sonra fırsat bulursam gelirim

Rızkı veren Allah’tır sıkma canını inşallah belki böylesi daha iyi olur
Tamamdır kaptanım Size iyi vakit geçirmeler
Eki Görüntüle 2597374
hayırlı olsun kızlar takvim yayınlandı
Ayy hadi hayırlısı bakalım ya

Günaydın herkese dün gene uyuyakalmışım.. Miniğim 7de ayakta
Erken ayakta olmadı güzel canım kaçta uyuyot?
bende bugün öğlede küçüğümle uyuya kalmışım bu ara vucudumda bişey var ama bakalım
Gızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Dişim ağrıyo aslında diş etim ağrıyo. Tuzlu su dışında önerisi olan var mı ?
cok geçmiş olsun canım dr a gitsen iyi olur bi çaresine bakarlar dişi önemsememek olmaz
normalde tartı öncesi olmaz ama listede değilsin zatende yemişsindir saat gecti
Lusi keşke seni mezun etmeselerdi ne güzel pozitif enerjinle bizi motive ediyordun
+18 bağlıyalım hemen gelir
Lusi nasılsın canım? Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?
o ney canım? Benim Tr de kaldığım zamanlarda banada zile basıyorlardı kalandar mı neymiş aynısımıki
Selamm

Corana bizim buraya gelmis
a.selam abla evet bende gördüm Allah sonumuzu hayır etsin, çaresini bulmuşlar test yapacaklarmış inş öyledir
abla daha cıkmıcam demiştin hedefe ulaşmadan ama bi yandanda hak veriyorum yoğunluğun belli allahım kolaylık versin inşallah
büyülüyormusun napıyorsun
Benle ol ben gitmem
canını sıkma Allah verir kolaylığını eşinde öyle diyorsa vardır bi bildiği.
mutlu geçirin ailecek inş zamanınızı canım
Eki Görüntüle 2597374
hayırlı olsun kızlar takvim yayınlandı ☺
Yapacak olanlara kolay gelsin inş

Canm eşin işten çıksa hemen iş bulabilir mi?

Öğleden sonra dışardaydım yağmur soğuk ne ararsanız var eve geldik eşim arabayı kapının önüne cekti, sen git park et dedi demez olaydı park yerine girdim dedim düzelteyim düz olsun araba daha çalışmadı ya denedim denedim olmadı eşimi çağırdım iteledi adam arabada bi sıkıntı var zaten Bayadır şükür şimdilik çalıştı yine aksi şey

Annenlrr var diye gömme ha dünkü gibi

Kız neresi güzel karga şeyini yemeden kalkıyor 9 buçuk 10 gibi uyuyor

Selamm

Corana bizim buraya gelmis
allah korusun abla. Cok dıkkat edın. Baya ukasmadıgı, bulasmadıgı yer kalmayacakmı bılmem.
abla keske cıkmasan ızne. Bence haftaya duzelır motıvasyonun.
Aman sakın onlar tükürülmüş cıslar
Miniğim uyudu bi oturdum şöyle boş boş
yemedım canım. Oructum zaten
rabbım hayırlı kazanclar versın canım. Sıkma canını esının bır bıldıgı vardır kı oyle dıyor
ne guzel vakıt gecırın canım.
Eki Görüntüle 2597374
hayırlı olsun kızlar takvim yayınlandı ☺
hadı hayırlı olsun. Bende bı tırstım. Tamamen nasıl uygularım onu sorguluyorum sımdı. Yazın dugunler falan.
paraya sıkısmıs demekkı. Tamırcı mı gormek ıstedı arabanın canı acaba. İnş gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…