- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.441
Keşke mezun edelerdi bacım
Nömarami veriim kaydet 0850 .. 7/24 sıcak canlı capcanlı capcapcanlı zohbet için
İlk rakibim pinkharleyquin gibi bi nicki vardı gitti gelmedi ikinci rakibim gruba küstü gitti üçüncü rakibim de banlanmış ortalıkta yok geçen haftada Zuhal ablayla rakip olacaktık ki demin gördüm izne ayrılmak istiyor o dane yaptin onlaraaaa... Hahh haa kork benden bence, ben yok etmem ama biraz üzerim
Ablaaa nereyeeee ya iyi misin ? Duruşma oldu mu ?Handandandan tatlim ben yarin izine cikacam
Seviyelere kadar cok sikmicam kendimi
Bu haftada zaten kötü gecti
Bikac gündür dikkat etmeye calissamda yarin belki arti cikabilirim
Umarim fazla olmaz
O zamana kadar bende rahatlarim biraz
Şu ara takimada bi faydam yok
Aaaaa neden kiGözüm korktu desem
Rızkı veren Allah’tır sıkma canını inşallah belki böylesi daha iyi olurAblalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldumben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana
Tamamdır kaptanımİyi Akşamlar kızlar
Annemler geldiler öğlenleyin
Geri döneceklerdi vakit geç oldu diye izin vermedim
Şimdi yemek hazırlığındayım
Yarın kilo bildirmiyor yaparken beniHandandandan ve GastrikAsit i etiketlerseniz güzel olur
Geri dönüp bakmak zorunda kaldığımızda kolaylık olsun
Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Akşam 22'den sonra fırsat bulursam gelirim
Ayy hadi hayırlısı bakalım ya
Erken ayakta olmadı güzel canım kaçta uyuyot?Günaydın herkese dün gene uyuyakalmışım.. Miniğim 7de ayakta
cok geçmiş olsun canım dr a gitsen iyi olur bi çaresine bakarlar dişi önemsememek olmazGızlar gızlaaar üreğim sızlaaar
Dişim ağrıyo aslında diş etim ağrıyo. Tuzlu su dışında önerisi olan var mı ?
normalde tartı öncesi olmaz ama listede değilsin zatende yemişsindir saat gectiŞimdi abla aradı kısır yapacakmış cannım kızım çok sever
Bn spora gidicem saat 3 gibi ancak yemek yiyebilirim
Sizce yiyebilir miyim tüm haafta bulgur yemedim
Ne kadar yesem ya da 1 kaşık yanına sebze yemeği mi kış türlüsü de var evde çünkü
Allam kimseyi sevdiği şeyle sınama yareppim
+18 bağlıyalım hemen gelirLusi keşke seni mezun etmeselerdi ne güzel pozitif enerjinle bizi motive ediyordun
o ney canım? Benim Tr de kaldığım zamanlarda banada zile basıyorlardı kalandar mı neymiş aynısımıkiKızlar bız annemgıldeydık. Evıme geldım sukur.
Konyada sıvlılık dıye bır adet var duymussunuzdur. Sekerlerı abur cuburları tooladık geldık. Ev şu anda cephanelık gıbı heryerde cısssss var
Sogukta aç karna dolandık sımdı için üşüyor resmen. Sarındım battanıyeye yatıyorum yemekte yok daha.
Sızler neler yapıyorsınuz
a.selam abla evet bende gördüm Allah sonumuzu hayır etsin, çaresini bulmuşlar test yapacaklarmış inş öyledirSelamm
Corana bizim buraya gelmis
abla daha cıkmıcam demiştin hedefe ulaşmadan ama bi yandanda hak veriyorum yoğunluğun belli allahım kolaylık versin inşallahHandandandan tatlim ben yarin izine cikacam
Umarim fazla olmaz
büyülüyormusun napıyorsunİlk rakibim pinkharleyquin gibi bi nicki vardı gitti gelmedi ikinci rakibim gruba küstü gitti üçüncü rakibim de banlanmış ortalıkta yok geçen haftada Zuhal ablayla rakip olacaktık ki demin gördüm izne ayrılmak istiyor o da
canını sıkma Allah verir kolaylığını eşinde öyle diyorsa vardır bi bildiği.Ablalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldumben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana
mutlu geçirin ailecek inş zamanınızı canımİyi Akşamlar kızlar
Yarın kilo bildirmiyor yaparken beniHandandandan ve GastrikAsit i etiketlerseniz güzel olur
Yapacak olanlara kolay gelsin inş
Canm eşin işten çıksa hemen iş bulabilir mi?Ablalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldumben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana
Annenlrr var diye gömme ha dünkü gibiİyi Akşamlar kızlar
Baya serbest günde çokmuş yapacak olanlara kolaylıklar dilerim. Ben bireysel ağustos takvimine göre yapıcam nasipse
Kız neresi güzel karga şeyini yemeden kalkıyorErken ayakta olmadı güzel canım kaçta uyuyot?
bende bugün öğlede küçüğümle uyuya kalmışımbu ara vucudumda bişey var ama bakalım
cok geçmiş olsun canım dr a gitsen iyi olur bi çaresine bakarlar dişi önemsememek olmaz
normalde tartı öncesi olmaz ama listede değilsin zatende yemişsindir saat gecti
+18 bağlıyalım hemen gelir
Lusi nasılsın canım? Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?
o ney canım? Benim Tr de kaldığım zamanlarda banada zile basıyorlardı kalandar mı neymiş aynısımıki
a.selam abla evet bende gördüm Allah sonumuzu hayır etsin, çaresini bulmuşlar test yapacaklarmış inş öyledir
abla daha cıkmıcam demiştin hedefe ulaşmadan ama bi yandanda hak veriyorum yoğunluğun belli allahım kolaylık versin inşallah
büyülüyormusun napıyorsun
Benle ol ben gitmem
canını sıkma Allah verir kolaylığını eşinde öyle diyorsa vardır bi bildiği.
mutlu geçirin ailecek inş zamanınızı canım
Yapacak olanlara kolay gelsin inş
Bence çok iyi ben alışığım ondan mı bana iyi geliyorKız neresi güzel karga şeyini yemeden kalkıyor9 buçuk 10 gibi uyuyor
allah korusun abla. Cok dıkkat edın. Baya ukasmadıgı, bulasmadıgı yer kalmayacakmı bılmem.Selamm
Corana bizim buraya gelmis
abla keske cıkmasan ızne. Bence haftaya duzelır motıvasyonun.Handandandan tatlim ben yarin izine cikacam
Umarim fazla olmaz
yemedım canım. Oructum zatenAman sakın onlar tükürülmüş cıslar
Miniğim uyudu bi oturdum şöyle boş boş
rabbım hayırlı kazanclar versın canım. Sıkma canını esının bır bıldıgı vardır kı oyle dıyorAblalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldumben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana
ne guzel vakıt gecırın canım.İyi Akşamlar kızlar
hadı hayırlı olsun. Bende bı tırstım. Tamamen nasıl uygularım onu sorguluyorum sımdı. Yazın dugunler falan.
paraya sıkısmıs demekkı. Tamırcı mı gormek ıstedı arabanın canı acaba. İnş gerek kalmazÖğleden sonra dışardaydım yağmur soğuk ne ararsanız vareve geldik eşim arabayı kapının önüne cekti, sen git park et dedi demez olaydı park yerine girdim dedim düzelteyim düz olsun araba daha çalışmadı ya denedim denedim olmadı eşimi çağırdım iteledi adam arabada bi sıkıntı var zaten Bayadır şükür şimdilik çalıştı yine aksi şey
Niyeki seninkilerin uyku düzeni nasılBence çok iyi ben alışığım ondan mı bana iyi geliyoruyku düzeni için bence çok iyi
akşam 20.00 yatış bi aksilik hastalık dışarda değilsek, sabah küçüğüm kafasına göre eser ama 6.00-8.00 değişir bazen 5.30 da bile kalkar, büyükte 7.00-8.00Niyeki seninkilerin uyku düzeni nasıl
Valla sıkıntılıyımYarın cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?