Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ney canım? Benim Tr de kaldığım zamanlarda banada zile basıyorlardı kalandar mı neymiş aynısımıki
Canım bu üç ayların başlangıcının 3.gunu yanı kandıl gunu yapılan bısey. Evlerın kapılarını cocuklar calıyor şivlilik dıyıp kandıl kutluyor. Ev sahıbıde seker atıyor cocukların torbalarına. Bır gun oncesıde fener alayı. Gece cocuklar buyukler dısarı cıkıp fenerlerle dolanıp eglenıyor. Senlık gıbı dusun.
Yanı bı nevı cocuklara eglence oluyor

Anladım canım, benim dediğim ozaman başka bişey

Evet senın dedıgıne netten baktımda daha farklı
İşte buralarda öyle şeyleri bilmiyoruzki, eskiden Ramazan bayramında Türk komşularımızın ellerini öperdik bayramlaşırdık bizim nesil sondu daha öyle yapanda kalmadı

Vardır bir bildiği ama insan düşünmeden de edemiyor ki

İşte buralarda öyle şeyleri bilmiyoruzki, eskiden Ramazan bayramında Türk komşularımızın ellerini öperdik bayramlaşırdık bizim nesil sondu daha öyle yapanda kalmadı
Burda da devam ettırmek ıcın boyle adetlerı cabalıyor herkes. Ama bızım cocuklugumuzdakı bayramlar burdada yok canım. Hele buyuklerı dınle sımdıkı bayramları bayramdan sayan yok
Değişim gecırıyor hersey

Canım işten çıkmaktan başka çaresi yok gibi. Başka iş baksın bakmadan önce patronla konuşsun geçinemediğini söylesin.
geçmiş olsun canım dr a gitsen iyi olur bi çaresine bakarlar dişi önemsememek olmaz
Hayır ben önemsemesem nolucak o önemsetiyo kendini

Selen sen mi kefir yapıyodun ? Ya benim kefirim acı oluyo neden yaaaa
Yapıyordum aöa cnm bozuldu mayam
Bozulmuş olabilir
2 parmak süt ile tekrar mayala
Onu dök bir daha 2 parmak süt ile yap
Geri canlanır ise canlanır muhtemelen maya düzelir ama
Bn bunu yapacak bir fırsat bulamadım yrn da annrmlere gidicem haftaya deniyim bn de
Buzlukta mayam bnm şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…