- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.461
Canım bu üç ayların başlangıcının 3.gunu yanı kandıl gunu yapılan bısey. Evlerın kapılarını cocuklar calıyor şivlilik dıyıp kandıl kutluyor. Ev sahıbıde seker atıyor cocukların torbalarına. Bır gun oncesıde fener alayı. Gece cocuklar buyukler dısarı cıkıp fenerlerle dolanıp eglenıyor. Senlık gıbı dusun.ney canım? Benim Tr de kaldığım zamanlarda banada zile basıyorlardı kalandar mı neymiş aynısımıki
Galiba eşim öyle diyorparaya sıkısmıs demekkı. Tamırcı mı gormek ıstedı arabanın canı acaba. İnş gerek kalmaz
Anladım canım, benim dediğim ozaman başka bişeyCanım bu üç ayların başlangıcının 3.gunu yanı kandıl gunu yapılan bısey. Evlerın kapılarını cocuklar calıyor şivlilik dıyıp kandıl kutluyor. Ev sahıbıde seker atıyor cocukların torbalarına. Bır gun oncesıde fener alayı. Gece cocuklar buyukler dısarı cıkıp fenerlerle dolanıp eglenıyor. Senlık gıbı dusun.
Yanı bı nevı cocuklara eglence oluyor
Evet senın dedıgıne netten baktımda daha farklıAnladım canım, benim dediğim ozaman başka bişey
İşte buralarda öyle şeyleri bilmiyoruzki, eskiden Ramazan bayramında Türk komşularımızın ellerini öperdik bayramlaşırdık bizim nesil sondu daha öyle yapanda kalmadıEvet senın dedıgıne netten baktımda daha farklı
Bulabilecek pozisyonda aslında biraz daha bekleyip hallolmazsa ayrılmak galibaCanm eşin işten çıksa hemen iş bulabilir mi?
Vardır bir bildiği ama insan düşünmeden de edemiyor kiallah korusun abla. Cok dıkkat edın. Baya ukasmadıgı, bulasmadıgı yer kalmayacakmı bılmem.
abla keske cıkmasan ızne. Bence haftaya duzelır motıvasyonun.
yemedım canım. Oructum zaten
rabbım hayırlı kazanclar versın canım. Sıkma canını esının bır bıldıgı vardır kı oyle dıyor
ne guzel vakıt gecırın canım.
hadı hayırlı olsun. Bende bı tırstım. Tamamen nasıl uygularım onu sorguluyorum sımdı. Yazın dugunler falan.
paraya sıkısmıs demekkı. Tamırcı mı gormek ıstedı arabanın canı acaba. İnş gerek kalmaz
Burda da devam ettırmek ıcın boyle adetlerı cabalıyor herkes. Ama bızım cocuklugumuzdakı bayramlar burdada yok canım. Hele buyuklerı dınle sımdıkı bayramları bayramdan sayan yokİşte buralarda öyle şeyleri bilmiyoruzki, eskiden Ramazan bayramında Türk komşularımızın ellerini öperdik bayramlaşırdık bizim nesil sondu daha öyle yapanda kalmadı
Yok o riski göze alamambüyülüyormusun napıyorsun
Benle ol ben gitmem
Geldi geldi bi baktı gitti yine çılgın+18 bağlıyalım hemen gelir
@Lusi nasılsın canım? Tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?
Evet canım hangımız dusunmuyoruz kı.Vardır bir bildiği ama insan düşünmeden de edemiyor ki
Cazibene dayanamıyorlarYok o riski göze alamamEla ile de rakip olmasam mı ne etsem
Geldi geldi bi baktı gitti yine çılgın
Selen sen mi kefir yapıyodun ? Ya benim kefirim acı oluyo neden yaaaaKızlar ya merkür mü etkiliyor ne benimkiler uyumuyor öf öf öf
Canım işten çıkmaktan başka çaresi yok gibi. Başka iş baksın bakmadan önce patronla konuşsun geçinemediğini söylesin.Ablalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldumben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana
Hayır ben önemsemesem nolucak o önemsetiyo kendinigeçmiş olsun canım dr a gitsen iyi olur bi çaresine bakarlar dişi önemsememek olmaz
İşini garantiye almadan ayrilmasin cnmBulabilecek pozisyonda aslında biraz daha bekleyip hallolmazsa ayrılmak galiba
Yapıyordum aöa cnm bozuldu mayamSelen sen mi kefir yapıyodun ? Ya benim kefirim acı oluyo neden yaaaa
Diş çıkaran bebelere de karanfil ile macun yapılıyormuş ama bn hiç denemedimOh kızlar sarımsaktan önce karanfil denedim çok şükür iyi geldi dişime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?