- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.481
Demek istediğim dr a gitmeden olmazCanım işten çıkmaktan başka çaresi yok gibi. Başka iş baksın bakmadan önce patronla konuşsun geçinemediğini söylesin.
Hayır ben önemsemesem nolucak o önemsetiyo kendini
ay ben çok heyecanlandım çünkü dört göZle takvimi bekliyordum Niran sürekli aç bak alışırsınGözüm korktu desem
Aynen hadi hayırlısıRızkı veren Allah’tır sıkma canını inşallah belki böylesi daha iyi olur
Tamamdır kaptanımSize iyi vakit geçirmeler
Ayy hadi hayırlısı bakalım ya
Kuzum önemli olan yapıyor olmanBaya serbest günde çokmuş yapacak olanlara kolaylıklar dilerim. Ben bireysel ağustos takvimine göre yapıcam nasipse
Telegram da açıklayacak korkma canımallah korusun abla. Cok dıkkat edın. Baya ukasmadıgı, bulasmadıgı yer kalmayacakmı bılmem.
abla keske cıkmasan ızne. Bence haftaya duzelır motıvasyonun.
yemedım canım. Oructum zaten
rabbım hayırlı kazanclar versın canım. Sıkma canını esının bır bıldıgı vardır kı oyle dıyor
ne guzel vakıt gecırın canım.
hadı hayırlı olsun. Bende bı tırstım. Tamamen nasıl uygularım onu sorguluyorum sımdı. Yazın dugunler falan.
paraya sıkısmıs demekkı. Tamırcı mı gormek ıstedı arabanın canı acaba. İnş gerek kalmaz
Canım sende biliyorsun ki insan hücreden ibaret en küçük birimine bakılınca da hücrenin %97 bir boşluk var biz o boşluğu enerji ile dolduruyoruz enerjini pozitifle pozitif olsunKızlar ya merkür mü etkiliyor ne benimkiler uyumuyor öf öf öf
Abla kt temizliğini yaparsın 8. Seviye ye geçer Ağustos da 9. Seviye olursun sıkıntı olmaz bence sen 6. Seviyeyi bitirSeviyeler baya geç bitiyormuş
Allah izin verirse eylul ortasi tr planimiz var
O zaman devam edemem heralde
Bi basliyalimda, bakalim o günleri gorebilecemmi
Eylüle var daha bi dünya ablaSeviyeler baya geç bitiyormuş
Kt den sonra ara verirsin ablaSeviyeler baya geç bitiyormuş
İlkti o attım ikincinin tadına bakmadan yine attım. 3. Yaptım inşallah bu tatlı olur ya. Mayalarım çok küçük o yüzden küçük çay bardağı sütle yapıyorum. İnşallah tutarYapıyordum aöa cnm bozuldu mayam
Bozulmuş olabilir
2 parmak süt ile tekrar mayala
Onu dök bir daha 2 parmak süt ile yap
Geri canlanır ise canlanır muhtemelen maya düzelir ama
Bn bunu yapacak bir fırsat bulamadım yrn da annrmlere gidicem haftaya deniyim bn de
Buzlukta mayam bnm şu an
cook yorgunummAblaaa nereyeeee ya iyi misin ? Duruşma oldu
Zaten 2 hafta sonra seviyler basliyor cnmMefkurem izne ayrılmana üzüldüm çünkü her izne ayrılmada baya kilo alıyosn. Motiyasyonun düştü ama izin çare değil ablaaa izne çıkma lütfenn
Eyvahhh eyvahhhh
İlk rakibim pinkharleyquin gibi bi nicki vardı gitti gelmedi ikinci rakibim gruba küstü gitti üçüncü rakibim de banlanmış ortalıkta yok geçen haftada Zuhal ablayla rakip olacaktık ki demin gördüm izne ayrılmak istiyor o da
Ablaaa nereyeeee ya iyi misin ? Duruşma oldu mu ?
Aynen yaşayıp göreceğiz bakalımEyvahhh eyvahhhh
Bilemedim şimdi napsam ki
Hadi bi yarışalım bakalım bana neler olacak izleyip görelim. Ama kaybetmeye hazır ol
Ben de anca iki seviyeyi bitirebilirmişim gibi hissediyorumSeviyeler baya geç bitiyormuş
Allah selamete çıkarsın inşallah son duruşma olur ve adalet yerini bulur lütfen aklına getirip getirip kendini olumsuz duygularla doldurma sen iyi ol da ablacım iki haftacık seni özlerizcook yorgunumm
Durusma yarin cnm
Amin canım inşallah sagolasınEvet canım hangımız dusunmuyoruz kı.
Hel bişeylerı denkgetırmeye calısıyoruz.
Rabbım sanada hayırlı musterıler versın
Onu yapmaz zaten 2 çocukla öncelikleri var ama bakalım ne olurİşini garantiye almadan ayrilmasin cnm
kaybolmayı seviyorum galiba bu ara@kokulusabun ne ban yedin kız bi giittin gelmedin
Ak kelebek canımcım nasılsın ?
ekim2009 abla yine kayıpsın
@Lusi sen nasılsın canım hastaydın en son tuvalet eğitimi nasıl gidiyor?
Evet ya çok sık kayboluyorsun artık çok sık gelmiyorsun abla pozitif enerjine ihtiyacımız varkaybolmayı seviyorum galiba bu ara
Hayatta söylemez patronu dayısı kendisi dedi istemiyorum paranızı diye zatenCanım işten çıkmaktan başka çaresi yok gibi. Başka iş baksın bakmadan önce patronla konuşsun geçinemediğini söylesin.
Hayır ben önemsemesem nolucak o önemsetiyo kendini
kuzumm bende de kalmıyor bazen o yüzden gelmiyorum , bu gün 2 saatliğine tontişime gittim bu hafta ilk gidişim alınacak yoksa eve dönerken merdivenden çıkayım dedim 2. kat komşum var 1 sene önce troid bezini aldırdı onunla karşılaştık bana halim yok çok çabuk yoruluyorum üstüme bastırıyorlar gibi oluyor ve mutsuz karamsarım bu ara normal mi sende de oluyor mu diyor önce hiç olmazmış he hee dedim son 1-2 hafta ben de öyleydim toparlıyorum çok şükür darısı sana v.s. dedim troid beziyle mi ilgili havanın sürekli değişmesiyle mi ilgili bu ara bir hoşum gülümEvet ya çok sık kayboluyorsun artık çok sık gelmiyorsun abla pozitif enerjine ihtiyacımız var
Seviyeleri bitirenlerdende regli düzelen çok olmuşselam hatunlar ben 12 yada 13 gün aradan sonra yine regl oldum 2 gündür bacaklarım bile kopuyor gibi ağrıyor galiba fibromiyalji bacak ve kasık bölgesinde ceedemek istedi sert şişler var bacaklarda evde ne jel krem varsa boca ediyorum , jelibon gibi oldummm
sabah merakıma tartıya şöyle bir çıkmıştım aman aman bir artı yoktu inşallah yarına da olmaz benden havadisler bu kadarcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?