Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım işten çıkmaktan başka çaresi yok gibi. Başka iş baksın bakmadan önce patronla konuşsun geçinemediğini söylesin.

Hayır ben önemsemesem nolucak o önemsetiyo kendini
Demek istediğim dr a gitmeden olmaz o hep hatırlatır kendini şimdi

Gözüm korktu desem
ay ben çok heyecanlandım çünkü dört göZle takvimi bekliyordum Niran sürekli aç bak alışırsın
Rızkı veren Allah’tır sıkma canını inşallah belki böylesi daha iyi olur

Tamamdır kaptanım Size iyi vakit geçirmeler

Ayy hadi hayırlısı bakalım ya
Aynen hadi hayırlısı
Baya serbest günde çokmuş yapacak olanlara kolaylıklar dilerim. Ben bireysel ağustos takvimine göre yapıcam nasipse
Kuzum önemli olan yapıyor olman
Telegram da açıklayacak korkma canım
Kızlar ya merkür mü etkiliyor ne benimkiler uyumuyor öf öf öf
Canım sende biliyorsun ki insan hücreden ibaret en küçük birimine bakılınca da hücrenin %97 bir boşluk var biz o boşluğu enerji ile dolduruyoruz enerjini pozitifle pozitif olsun
Seviyeler baya geç bitiyormuş

Allah izin verirse eylul ortasi tr planimiz var
O zaman devam edemem heralde

Bi basliyalimda, bakalim o günleri gorebilecemmi
Abla kt temizliğini yaparsın 8. Seviye ye geçer Ağustos da 9. Seviye olursun sıkıntı olmaz bence sen 6. Seviyeyi bitir

İlkti o attım ikincinin tadına bakmadan yine attım. 3. Yaptım inşallah bu tatlı olur ya. Mayalarım çok küçük o yüzden küçük çay bardağı sütle yapıyorum. İnşallah tutar

Kızlar bugun cok yorucu gecti akvaryuma gittik cok guzeldi ama cocukla biraz da yorucu tabiki neyseki geldk soyunduk dokunduk derken uyuttm oglani benmde cok uykm var hemen uyuyorm. Inşallah iyi uyuruz. Yarin bakicam artk gecmise iyi geceler

Eyvahhh eyvahhhh
Bilemedim şimdi napsam ki
Hadi bi yarışalım bakalım bana neler olacak izleyip görelim. Ama kaybetmeye hazır ol

Seviyeler baya geç bitiyormuş

Allah izin verirse eylul ortasi tr planimiz var
O zaman devam edemem heralde

Bi basliyalimda, bakalim o günleri gorebilecemmi
Ben de anca iki seviyeyi bitirebilirmişim gibi hissediyorum
cook yorgunumm
Durusma yarin cnm
Allah selamete çıkarsın inşallah son duruşma olur ve adalet yerini bulur lütfen aklına getirip getirip kendini olumsuz duygularla doldurma sen iyi ol da ablacım iki haftacık seni özleriz

Canım işten çıkmaktan başka çaresi yok gibi. Başka iş baksın bakmadan önce patronla konuşsun geçinemediğini söylesin.

Hayır ben önemsemesem nolucak o önemsetiyo kendini
Hayatta söylemez patronu dayısı kendisi dedi istemiyorum paranızı diye zaten

selam hatunlar ben 12 yada 13 gün aradan sonra yine regl oldum 2 gündür bacaklarım bile kopuyor gibi ağrıyor galiba fibromiyalji bacak ve kasık bölgesinde cee demek istedi sert şişler var bacaklarda evde ne jel krem varsa boca ediyorum , jelibon gibi oldummm
sabah merakıma tartıya şöyle bir çıkmıştım aman aman bir artı yoktu inşallah yarına da olmaz benden havadisler bu kadarcık :)

Evet ya çok sık kayboluyorsun artık çok sık gelmiyorsun abla pozitif enerjine ihtiyacımız var
kuzumm bende de kalmıyor bazen o yüzden gelmiyorum , bu gün 2 saatliğine tontişime gittim bu hafta ilk gidişim alınacak yoksa eve dönerken merdivenden çıkayım dedim 2. kat komşum var 1 sene önce troid bezini aldırdı onunla karşılaştık bana halim yok çok çabuk yoruluyorum üstüme bastırıyorlar gibi oluyor ve mutsuz karamsarım bu ara normal mi sende de oluyor mu diyor önce hiç olmazmış he hee dedim son 1-2 hafta ben de öyleydim toparlıyorum çok şükür darısı sana v.s. dedim troid beziyle mi ilgili havanın sürekli değişmesiyle mi ilgili bu ara bir hoşum gülüm

Seviyeleri bitirenlerdende regli düzelen çok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…