- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.501
Peki canım, nasıl istersen.Handandandan tatlim ben yarin izine cikacam
Seviyelere kadar cok sikmicam kendimi
Bu haftada zaten kötü gecti
Bikac gündür dikkat etmeye calissamda yarin belki arti cikabilirim
Umarim fazla olmaz
O zamana kadar bende rahatlarim biraz
Şu ara takimada bi faydam yok
Takvim çok uzun canım bu defa, 7 ay gibi bir süreç..Aaaaa neden ki
Kafada tamam bu iş, takıldığım tek nokta yazın o kadar sebze meyve bolluğunda yapacak olmak, kışa gelse ne güzel olurdu oysakiay ben çok heyecanlandım çünkü dört göZle takvimi bekliyordum Niran sürekli aç bak alışırsın
hiiiç çabalama ponim ben yokumSeviyeleri bitirenlerdende regli düzelen çok olmuş
Tamamdır kaptanımSize iyi vakit geçirmeler
mutlu geçirin ailecek inş zamanınızı canım
Sağolun kızlarne guzel vakıt gecırın canım.
Paranızı istemiyorum ne demekHayatta söylemez patronu dayısı kendisi dedi istemiyorum paranızı diye zaten
çatışma falan mı var gülüm sesleri mi duydunKızlar askerimize dua edin (şu anda)
rabbimin nereden rızkı vereceği belli olmaz gülüm sen daha iyi şartlarda daha bol kazancı olan nasip kapısı açsın diye bol bol dua et yarın cuma selasın da özellikle ben de inşallah unutmayıp dua edicem gülümHayatta söylemez patronu dayısı kendisi dedi istemiyorum paranızı diye zaten
Allah ım yardım etsinKızlar İdlibteki askerimize dua edin (şu anda)
Çatışma değilde başka haberler aldık canımçatışma falan mı var gülüm sesleri mi duydun
rabbim hepsini korusun yar yardımcıları olsun inşallah tırnaklarının ucuna zarar gelmeden dönsünler inşallahÇatışma değilde başka haberler aldık canım
İnşallah doğru değildir haberlerÇatışma değilde başka haberler aldık canım
Çok üzgünüm gerçekten çok üzgünüm.2 senedir bu konuyu yakından takip ediyorum. Bu noktaya gelmemesi için çok dua ettim. Söylenecek çok şey var ama söylenmiyo, söylenemiyo malesef.Doğru maalesef
Ya siyaset yapmak istemiyorum ama Allah belasını versin bu yandaş medyanın. Şu kadar şeyler yaptık diye paylaşıyolar kanallarda. Bunlara yandaş olanda çanak tutanda sebeptir o şehitlere. Çok çok yüksek rakamlardan bahsediliyo. Daha da tam belli değil hava sahası kapalı olduğu için kara yoluyla getiriyolar yaralıları ve şwhitleriDoğru maalesef
Balim erzak dolabı ve ütüyü hallettim yarında mutfaktan bir dolapla duşa kabin ciflemek var hedefimdeay o paketlı gıdaları bende copluk gıbı yutuyorum. Nereme yıyorum onuda anlamıyorum.bı sekılde dur demeyı ogrenıyoruz o pıs bogaza canım
amın canım. Senınde kandılın mubarek olsun. Kolay gelsın bugun naptın ev işi
tamam canım. Dıger koc olmak ısteyende @Poni Bon du heralde super olur
arada burdada farkedıyorum ben gokyuzunu oyle.
Mutlaka her doga olayınıj bı sebebı vardır canım. Bız yınede kotuye yormayalım kı hayrolsun
Gecmıs olsun canım. Bende hamılelıkte delo gıbı 20 lık dıs agrısı cektım.
Sarımsak dıyecektım bendeHandandandan demiş.
Hayırdır cnm uykuna garezi olan kimdirErken yatacaktım güya, uyku yok bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?