Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Peki canım, nasıl istersen.
İnşaallah yarınki duruşmada isteğiniz sonuç çıkar

Takvim çok uzun canım bu defa, 7 ay gibi bir süreç..

ay ben çok heyecanlandım çünkü dört göZle takvimi bekliyordum Niran sürekli aç bak alışırsın
Kafada tamam bu iş, takıldığım tek nokta yazın o kadar sebze meyve bolluğunda yapacak olmak, kışa gelse ne güzel olurdu oysaki

Hayatta söylemez patronu dayısı kendisi dedi istemiyorum paranızı diye zaten
rabbimin nereden rızkı vereceği belli olmaz gülüm sen daha iyi şartlarda daha bol kazancı olan nasip kapısı açsın diye bol bol dua et yarın cuma selasın da özellikle ben de inşallah unutmayıp dua edicem gülüm

Çok üzgünüm gerçekten çok üzgünüm.2 senedir bu konuyu yakından takip ediyorum. Bu noktaya gelmemesi için çok dua ettim. Söylenecek çok şey var ama söylenmiyo, söylenemiyo malesef.
En kötüsü de biz bu şehitlerin acisini en fazla 1 hafta hissediyoruz sonra normal yaşantımıza dönüyoruz ailelerini düşünmek istemiyorum sabır ver ya rabbim...

Ya siyaset yapmak istemiyorum ama Allah belasını versin bu yandaş medyanın. Şu kadar şeyler yaptık diye paylaşıyolar kanallarda. Bunlara yandaş olanda çanak tutanda sebeptir o şehitlere. Çok çok yüksek rakamlardan bahsediliyo. Daha da tam belli değil hava sahası kapalı olduğu için kara yoluyla getiriyolar yaralıları ve şwhitleri

Kizlar bir suru alıntı yapmistim ama moralim inanılmaz bozuldu haberlere. Yarın cevaplarım insallah. Listeyi birakicam sabah beni ve Nirani etiketleyerek kilo paylaşımı yapalım bir de kilomuzu listeye ekleyelim akşama hepimize kolaylik olsun

Balim erzak dolabı ve ütüyü hallettim yarında mutfaktan bir dolapla duşa kabin ciflemek var hedefimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…