- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.521
Moral çöküntüsü diyelim, sabaha hepiniz duyarsınız zaten.Hayırdır cnm uykuna garezi olan kimdir
Haber ne kesinmiÇatışma değilde başka haberler aldık canım
TV bişey yok amaMoral çöküntüsü diyelim, sabaha hepiniz duyarsınız zaten.
TV.de ne zaman bişey oldu ki? Sosyal medyaya bak canım herşey ortadaTV bişey yok ama
Allahım yardımcıları olsun şehitlerde varKızlar İdlibteki askerimize dua edin (şu anda)
Ne diyim Allah belasını versin bu yavruların canına sebeb olanlarTV.de ne zaman bişey oldu ki? Sosyal medyaya bak canım herşey ortada
100'ün üzerinde bir rakamdan söz ediliyor.Yakınlarda oturanlar yorumlar yazıyor sayfalarda kimisi 50 den fazla şehidimiz var diye aciller dolmuş kan vermeye gelenler varmışinşallah doğru değildir allahım yardım etsin
Açıklama yapılmış 9 şehit100'ün üzerinde bir rakamdan söz ediliyor.
Henüz hepsi tahliye edilmedi buraya
Yine onlarca ocağa ateş düştü allahım geride kalanlara sabır versin inşallah100'ün üzerinde bir rakamdan söz ediliyor.
Henüz hepsi tahliye edilmedi buraya
İlk rakamlardir, henüz tahliyeler devam ediyormuşAçıklama yapılmış 9 şehit
Nerdesin cnm sen merak ettim deİlk rakamlardir, henüz tahliyeler devam ediyormuş
Suriye sınırı canım, Hatay..Nerdesin cnm sen merak ettim de
Allahım askerlerimizin yardımcısı olsun. Yaralıları ailelerine bağışlasın.Suriye sınırı canım, Hatay..
Şu anda tepemizde helikopterler uçup duruyor
Muhtemelen yaralı taşıyorlar
Aminnn insallah daha da yükselmez bu sayı. Sabaha daha iyi haberlerle uyaniriz inşallahMaalesef 22 şehit.. allahım mekanlarını cennet eylesin ailelerine sabırlar versin inşallah
Ağır yaralılar var canım bilmiyorum...Aminnn insallah daha da yükselmez bu sayı. Sabaha daha iyi haberlerle uyaniriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?