- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.541
Erişim kısıtlanmış öyle yazıyorlar bende sorun yok acaba tek tr demi öyle ablayoutube instagram facebook iptal açılmıyor hala acaba nedennn
Millet gercek haberi alamasin diye erişim engeli vardiryoutube instagram facebook iptal açılmıyor hala acaba nedennn
Sevındım canım gecıp gıtsın ınsOh kızlar sarımsaktan önce karanfil denedim çok şükür iyi geldi dişime
ıyı geceler canım. Erken gıdıyormus mısafırlerın.Sağolun kızlar
Şimdi yatırdım herkesi
Misafir ağırlamaya alışık olmayınca pertim çıktı
Sabahda 6 'da çıkacaklar
Erken kalkmam lazım
Hepinize iyi geceler
rabbom yardımcıları olsun. Aılelerıne bol bol sabır versın ıns. Yaralılarımızı da aılelerıne bagıslasın allahımKızlar İdlibteki askerimize dua edin (şu anda)
maşallah canım. Ins yarınkı hedeflerıde tutturursunBalim erzak dolabı ve ütüyü hallettim yarında mutfaktan bir dolapla duşa kabin ciflemek var hedefimde
Evet abla ınstaya gıremıyorum. Insanı dah cok tedırgın oluyor boyle oluncayoutube instagram facebook iptal açılmıyor hala acaba nedennn
Amin canımNasıl ıcımız cız edıyor bızım. Ateş dultugu yerı yakar demısler. O evlerı dusunrmıyorum sımdı. Rabbım sen askerlerımı koru. Yaralılarımıza şifa ver ınş. Elden başka bısey gelmıyor. Dualerımız kabul olsun ıns
selam hatunlar ben 12 yada 13 gün aradan sonra yine regl oldum 2 gündür bacaklarım bile kopuyor gibi ağrıyor galiba fibromiyalji bacak ve kasık bölgesinde ceedemek istedi sert şişler var bacaklarda evde ne jel krem varsa boca ediyorum , jelibon gibi oldummm
sabah merakıma tartıya şöyle bir çıkmıştım aman aman bir artı yoktu inşallah yarına da olmaz benden havadisler bu kadarcık :)
Allah şifa versin abla zaten şu son haberlerden sonra zaten moraller düzelmez artık biz dekuzumm bende de kalmıyor bazen o yüzden gelmiyorum , bu gün 2 saatliğine tontişime gittim bu hafta ilk gidişim alınacak yoksa eve dönerken merdivenden çıkayım dedim 2. kat komşum var 1 sene önce troid bezini aldırdı onunla karşılaştık bana halim yok çok çabuk yoruluyorum üstüme bastırıyorlar gibi oluyor ve mutsuz karamsarım bu ara normal mi sende de oluyor mu diyor önce hiç olmazmış he hee dedim son 1-2 hafta ben de öyleydim toparlıyorum çok şükür darısı sana v.s. dedim troid beziyle mi ilgili havanın sürekli değişmesiyle mi ilgili bu ara bir hoşum gülüm
Sorma yüreğim sızlıyor uyumaya bile utanıyor insanErken yatacaktım güya, uyku yok bana.
Millet ayaklanmasın diye bulunmuş basitçe bi tedbir yazık çok yazık bize oradaki sevdiklerinden belki internet yoluyla haberleşenler var hiç bir şey diyemiyorumyoutube instagram facebook iptal açılmıyor hala acaba nedennn
biliyorum mefkuşum ve sinir oluyorummMillet gercek haberi alamasin diye erişim engeli vardir
kesinlikle sadece tr de böyle gülümErişim kısıtlanmış öyle yazıyorlar bende sorun yok acaba tek tr demi öyle abla
hem de nasıl tedirgin oluyor insanSevındım canım gecıp gıtsın ıns
ıyı geceler canım. Erken gıdıyormus mısafırlerın.
rabbom yardımcıları olsun. Aılelerıne bol bol sabır versın ıns. Yaralılarımızı da aılelerıne bagıslasın allahım
maşallah canım. Ins yarınkı hedeflerıde tutturursun
Evet abla ınstaya gıremıyorum. Insanı dah cok tedırgın oluyor boyle olunca
ayaklanmasın panik olmasın diye diye hiç bir şeyden doğru düzgün haberimiz olmuyor kiAllah şifa versin abla zaten şu son haberlerden sonra zaten moraller düzelmez artık biz de
Sorma yüreğim sızlıyor uyumaya bile utanıyor insan
Millet ayaklanmasın diye bulunmuş basitçe bi tedbir yazık çok yazık bize oradaki sevdiklerinden belki internet yoluyla haberleşenler var hiç bir şey diyemiyorum
Alman basını daha fazla şehit sayısından bahsediyor inşallah doğru değildirayaklanmasın panik olmasın diye diye hiç bir şeyden doğru düzgün haberimiz olmuyor ki
Ne kadar saçma sapan bir önlem yıllardır aptal yerine ,uyutmaya çalışıyorlar bu millet ha başarıyorlarda o ayrıMillet gercek haberi alamasin diye erişim engeli vardir
Sınıra yakın yerlerde yasamak bıraz daha zor buyuzden. Bışeyler olduguna en yakın tanıksınız. Okula gıtmeyeceksen yatıp dınlen kaptanımGünaydın kızlar,
Uyku tutmadı gece boyu helikopter sonrada uçak sesinden
Sanırım bizimkilerde karşı saldırıya başladı .
Annemleri de yolculadım az önce.
Gözlerim uykusuzluktan ağrıyor.
Çok yorgun hissediyorum.
.......
Kilo bildirimi yaparken etiket unutmayın lütfen
Yataktayım ama uçak sesleri uyutmuyor ki canımSınıra yakın yerlerde yasamak bıraz daha zor buyuzden. Bışeyler olduguna en yakın tanıksınız. Okula gıtmeyeceksen yatıp dınlen kaptanım
Ben de uyuyamadım böyle bi gece olabilir mi çok çok kötüGünaydın kızlar,
Uyku tutmadı gece boyu helikopter sonrada uçak sesinden
Sanırım bizimkilerde karşı saldırıya başladı .
Annemleri de yolculadım az önce.
Gözlerim uykusuzluktan ağrıyor.
Çok yorgun hissediyorum.
.......
Kilo bildirimi yaparken etiket unutmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?