- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.561
Keşke olmamış olsa keşke hiç bir ana evlat acısı yasamasaBen de uyuyamadım böyle bi gece olabilir mi çok çok kötü
Tebrik ederim canımGünaydın canlar ama ne yazık ki gün Hiç kimse için aymadı Allah sonumuzu hayır etsin
Bugğn sabah antakya da sokaklar çok boştu
ama okul da öğrenciler full
Allahım çocuklarını kaybedenlere çocuğu askerde olanlara yardım etsin
Bn bildirimimi yapıyprum
Önceki kilo 56.8
Bugün 55.9
Fark 0, 9
Yüzde 1.58
Hakettiği parayı vermediler çünkü kendileri söylüyor sen çalıştığından beri şirket çok büyüdü sen adam ettin diye verdikleri para asgari ücretin bi tık üzeriParanızı istemiyorum ne demekhayrına mı çalışıyo kocan ? Bakması gereken bi ev yok gibi davranıyo
Sağol abla ediyorum hep vardır bir hayır diyorum ama evde iki çocuk olunca onlarında düşünüyorumrabbimin nereden rızkı vereceği belli olmaz gülüm sen daha iyi şartlarda daha bol kazancı olan nasip kapısı açsın diye bol bol dua et yarın cuma selasın da özellikle ben de inşallah unutmayıp dua edicem gülüm
İkinizi de tebrik ediyorum KızlarBn bildirimimi yapıyprum
Önceki kilo 56.8
Bugün 55.9
Fark 0, 9
Yüzde 1.58
3 gün sahursuz oruç etki etti bence yoksa hafta sonu baya kaçamaklı kötüydü yani
Hayırlı olsun canım şifa olsun yapacaklara
Rica ederim canımJasminium84 ellerine saglik kuzum cok tessekur ettim esime gostericem bakalm yapicakmı
Doğru haklısın kuzum ben 4e kadar yapsam karPeki canım, nasıl istersen.
İnşaallah yarınki duruşmada isteğiniz sonuç çıkar
Takvim çok uzun canım bu defa, 7 ay gibi bir süreç..
Kafada tamam bu iş, takıldığım tek nokta yazın o kadar sebze meyve bolluğunda yapacak olmak, kışa gelse ne güzel olurdu oysaki
Kızlar İdlibteki askerimize dua edin (şu anda)
Gece ufaklığı uyuturken uyuyakalmışım eşim de kızı almış yatırmış benim de odamın kapısını kapatmış ki sesten rahatsız olup da uyanmayayım diye ama kendisi sabaha kadar oturmuş ben de sabah haber aldımMaalesef 22 şehit.. allahım mekanlarını cennet eylesin ailelerine sabırlar versin inşallah
Ramazanda da böyle oruç tutarsan 60li rakamları çok rahat görürsünİkinizi de tebrik ediyorum Kızlar
3 gün sahursuz oruç etki etti bence yoksa hafta sonu baya kaçamaklı kötüydü yani
Muhteşem
Hep beraber inşallah canımRamazanda da böyle oruç tutarsan 60li rakamları çok rahat görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?