- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.581
tebrıkler canım
tebrıkler canım cok guzel
tebrıkler canımGünaydın canlar ama ne yazık ki gün Hiç kimse için aymadı Allah sonumuzu hayır etsin
Bugğn sabah antakya da sokaklar çok boştu
ama okul da öğrenciler full
Allahım çocuklarını kaybedenlere çocuğu askerde olanlara yardım etsin
Bn bildirimimi yapıyprum
Önceki kilo 56.8
Bugün 55.9
Fark 0, 9
Yüzde 1.58
tebrıkler canım kılona gore gayet guzellKilo bildirimim
Cuma 57.5
Bugün 57.1
Fark 400gr
Muhteşem
Sağol canım ben daha çok bekliyordum ama uykusuzluktan falan ödemim var gece hep bebek emziriyorum 3 4 akşamdırtebrıkler canım
tebrıkler canım cok guzel
tebrıkler canım
tebrıkler canım kılona gore gayet guzell
AminnnAllah im evlat acısı kadar zor bir şey olamazz yarabbim sen sabir ver yaralılara şifa ver daha fazla anne yüreği yakma Allah immm..
amiinnnnAllah im evlat acısı kadar zor bir şey olamazz yarabbim sen sabir ver yaralılara şifa ver daha fazla anne yüreği yakma Allah immm..
Emzirince ödem atmak için herşey yapilmiyorda bol su içeceksin artikSağol canım ben daha çok bekliyordum ama uykusuzluktan falan ödemim var gece hep bebek emziriyorum 3 4 akşamdır
Tebrikler canım iki kiloya yakın vermişsin
Çok teşekkür ederim canim. Bende seni tebrik ediyorumTebrikler canım iki kiloya yakın vermişsin
Bu hangi video kaptanım?Geçenlerde burada bir psikoloğun videosunu paylaşmıştım, onu defalarca izlemek ben de olumlu etki yaptı.
Şimdi yemek yerken o videoda söylenen ifadeleri kendime söylüyorum, sanırım yavaş yavaş yerleşecek.
Kuzum ben bu takıma geldiğimde senin şu anki kilondan 3 kilo fazlaydim. Sen benden daha azimlisinayyy güle güle giy üstünde eskisinler ben de bu levele gelmek istiyorum
İnşallah canım. Bana da yapamam gibi geliyordu ama siz bahsettikce olabilir mi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Coklu organ temizliği fırsatını bı daha nerede bulurum ki.Bugün 1.seviyeye başlayalı 7 gün oldu kızlar enerjim full ama şekersizlik zorluyor baya baya ne kadar çok şekere alıştırmışım vücudumu ki pcoslu şeker hastası adayı biriyim inşallah bu seviyelerle şekere olan bağımlılığımı azaltacağım
Canım kardeşimin eşi aynı şekilde akraba yanında çalışıyordu eline çok az bir para geçiyordu. Araları bozulmasına rağmen kaç kere ayrıldı oradan sonra akraba diye geri döndü. En son resti çekti şimdi çok güzel bir işi ve çok iyi bir kazancı var çok şükürAblalarım bana akıl verin icim çok daraldı eşim dayısının yanında müdür olarak calisiyor(torpil sanmayın köle gibi çalisiyordu) bazı sebeplerden dolayı işlerini azalttı yani aslında sadece görevi olan şeyleri yapıyor işini aksatmıyor ama mesaiye falan kalmıyor bide prim alıyordu onu reddetti çok az bir miktar geliyor elimize 2 çocuk 1000tl kira hiç nefes alamıyoruz ne yapicam bilmiyorum çok daralıyorum eşim benim planlarım var sıkma kendini desede koronodan dolayı krizler patlak vermeye başladı bile nasıl geçince diye düşünmekten helak oldumben oyuncak örüyorum ama artık herkes örüyor çok birşey çıkmıyor o yüzden akıl verin bana
O arabalarin bozulmasi hep kadınlara denk geliyo nedense. Ben de ne zaman alıp çıksam arkamdan birşeyi bozuluyoÖğleden sonra dışardaydım yağmur soğuk ne ararsanız vareve geldik eşim arabayı kapının önüne cekti, sen git park et dedi demez olaydı park yerine girdim dedim düzelteyim düz olsun araba daha çalışmadı ya denedim denedim olmadı eşimi çağırdım iteledi adam arabada bi sıkıntı var zaten Bayadır şükür şimdilik çalıştı yine aksi şey
Ne güzel bı gelenekmis ben çok seviyorum böyle şölenleri. Türkiye'de cadılar bayramı karşıtlığı var ama ben çok seviyorum onların bu geleneklerini hala devam ettiriyo olmasını. Bizim de böyle çok güzel eğlenceli geleneklerimiz var ama birer birer kaybediyoruz sonra da milletinkine laf ediyoruz.Canım bu üç ayların başlangıcının 3.gunu yanı kandıl gunu yapılan bısey. Evlerın kapılarını cocuklar calıyor şivlilik dıyıp kandıl kutluyor. Ev sahıbıde seker atıyor cocukların torbalarına. Bır gun oncesıde fener alayı. Gece cocuklar buyukler dısarı cıkıp fenerlerle dolanıp eglenıyor. Senlık gıbı dusun.
Yanı bı nevı cocuklara eglence oluyor
Geçmiş olsun ablacım. Hacamat denedin mi? Fibromiyaljiye iyi geldiğini söyleyenler var.selam hatunlar ben 12 yada 13 gün aradan sonra yine regl oldum 2 gündür bacaklarım bile kopuyor gibi ağrıyor galiba fibromiyalji bacak ve kasık bölgesinde ceedemek istedi sert şişler var bacaklarda evde ne jel krem varsa boca ediyorum , jelibon gibi oldummm
sabah merakıma tartıya şöyle bir çıkmıştım aman aman bir artı yoktu inşallah yarına da olmaz benden havadisler bu kadarcık :)
Tebrik ederim süper bı eksi
Tatlım masallahin var harika gidiyorsun
Günaydın canım kılına göre mükemmel bı eksin varGünaydın canlar ama ne yazık ki gün Hiç kimse için aymadı Allah sonumuzu hayır etsin
Bugğn sabah antakya da sokaklar çok boştu
ama okul da öğrenciler full
Allahım çocuklarını kaybedenlere çocuğu askerde olanlara yardım etsin
Bn bildirimimi yapıyprum
Önceki kilo 56.8
Bugün 55.9
Fark 0, 9
Yüzde 1.58
Tebrikler canımKilo bildirimim
Cuma 57.5
Bugün 57.1
Fark 400gr
Çok güzel eksi Tebrikler canım
Vayyyy harikasın tebrik ediyorum
Akşam yuzdeye bı bakalım canım ona göre ekleyelim.Bildirimim
Geçen hafta 86.3
Bugün 83.6
Fark 2.7
Handandandan GastrikAsit umarım doğru hesaplamışımdır, listeyi etkilemezsm girmek isterim
Poni Bon (84.8/83.6/1.2/%0.07 ) 645.Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Eki Görüntüle 2597704
Kuzum seni duruma göre ekliycez ya o yüzden bı yere adını yazmadıkgeçen hafta: 67,3
bu hafta: 65,9
fark: 1,4
yüzde: 2,08
Handandandan GastrikAsit listede ismim olmadığı ve nereye eklemem gerektiğini bilmediğim için listeye yazmadım kendimi
Listeye girmek istiyor musun canımgeçen hafta: 67,3
bu hafta: 65,9
fark: 1,4
yüzde: 2,08
Handandandan GastrikAsit listede ismim olmadığı ve nereye eklemem gerektiğini bilmediğim için listeye yazmadım kendimi
Canım çocuklarını düşün her gün yetmiyo bu para geçinemiyoruz de. Erkekler bizim kadar akıllı değil cidden. Onları dürtmek ve yönlendirmek gerek. Anladığı dilden konuş. Yazık değil mi sana ve yavrularaHakettiği parayı vermediler çünkü kendileri söylüyor sen çalıştığından beri şirket çok büyüdü sen adam ettin diye verdikleri para asgari ücretin bi tık üzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?