Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta 83.9
Bu hafta 82.8
Fark 1.1
Yüzde 1.31
Handandandan GastrikAsit
tebrıkler canım
Cuma:81.4
Bugün:80.2
Fark:1.2
Yüzde:1.47
Handandandan GastrikAsit
tebrıkler canım cok guzel
tebrıkler canım
Kilo bildirimim
Cuma 57.5
Bugün 57.1
Fark 400gr
tebrıkler canım kılona gore gayet guzell

tebrıkler canım
tebrıkler canım cok guzel
tebrıkler canım
tebrıkler canım kılona gore gayet guzell
Sağol canım ben daha çok bekliyordum ama uykusuzluktan falan ödemim var gece hep bebek emziriyorum 3 4 akşamdır

Günaydın kizlar. Gece haberlere bakmaktan uyuyamadım. En son yatarken de vicdan azabıyla yattım şu an o şehitlerin aileleri ne halde ben rahat yatagimdayim diye düşündüm. Allah kimseye yaşatmasın o acıyı çok zor.

* * * 9.Takim 663. Etap * * *

Niran Nevra (74.3/
mefkurem (89.5/ )
izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Zeycan123 (65.6/
zsaracoglu (81.4/
Elalis (68.2/ )
izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Tekrar dene (83.9/
askrhpozitif (83.7/
Ucmelekannesi (74/

9.takim ortalamasi : %

DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER
selensu82 (56.8/ ) yeni üye BT:11/02/20 BK:58 HDF:52
Furha63 (72.2/ ) yeni üye BT:14/02/20 BK:72 HDF:62
ela_naz2019 (91.5/89.8/1.7 ) yeni üye BT:14/02/20 BK:93 HDF:58

🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon (86.3/ ) 84.8 le 645.etap
Lusi (59.8/ ) 59.8 le 662.etap

FREE CANLAR
Dream00 (55.7/
ekim2009 (91.2/
Pnrrr-20(69.9/
medine66 (66.9/
eceboce (64.7/
Gastrikasit (67.8/
L4L4 (63.9/
huban1234 (57.5/)

HAMİLE ÜYELER
nanekekik (76.4/)
Baş:75.7
Bi prenses annesi(84/)Baş:84

Bu hangi video kaptanım?
ayyy güle güle giy üstünde eskisinler ben de bu levele gelmek istiyorum
Kuzum ben bu takıma geldiğimde senin şu anki kilondan 3 kilo fazlaydim. Sen benden daha azimlisin daha güzel kiloları göreceksin inşallah.
İnşallah canım. Bana da yapamam gibi geliyordu ama siz bahsettikce olabilir mi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Coklu organ temizliği fırsatını bı daha nerede bulurum ki.
Canım kardeşimin eşi aynı şekilde akraba yanında çalışıyordu eline çok az bir para geçiyordu. Araları bozulmasına rağmen kaç kere ayrıldı oradan sonra akraba diye geri döndü. En son resti çekti şimdi çok güzel bir işi ve çok iyi bir kazancı var çok şükür Rızkı veren Allah, orada çalışırken bir yandan iş arasın bulduğunda istifa eder.
Senin mesleğin ne evden devam ettirebilecegin bişey mi?
O arabalarin bozulmasi hep kadınlara denk geliyo nedense. Ben de ne zaman alıp çıksam arkamdan birşeyi bozuluyo
Ne güzel bı gelenekmis ben çok seviyorum böyle şölenleri. Türkiye'de cadılar bayramı karşıtlığı var ama ben çok seviyorum onların bu geleneklerini hala devam ettiriyo olmasını. Bizim de böyle çok güzel eğlenceli geleneklerimiz var ama birer birer kaybediyoruz sonra da milletinkine laf ediyoruz.
Geçmiş olsun ablacım. Hacamat denedin mi? Fibromiyaljiye iyi geldiğini söyleyenler var.
Geçen hafta 83.9
Bu hafta 82.8
Fark 1.1
Yüzde 1.31
Handandandan GastrikAsit
Tebrik ederim süper bı eksi
Cuma:81.4
Bugün:80.2
Fark:1.2
Yüzde:1.47
Handandandan GastrikAsit
Tatlım masallahin var harika gidiyorsun
Günaydın canım kılına göre mükemmel bı eksin var
Kilo bildirimim
Cuma 57.5
Bugün 57.1
Fark 400gr
Tebrikler canım
Kılo bıldırımı
Gecen cuma 74
Bu cuma 72. 9
Fark 1.1
Yuzde %1.48
Handandandan GastrikAsit
Çok güzel eksi Tebrikler canım
Vayyyy harikasın tebrik ediyorum
Kilomuzun yüzdesini de hesaplayıp kendimizi listeye ekliyoruz canım. Yuzdenin nasıl hesaplanacagi ilk sayfada var.

Akşam yuzdeye bı bakalım canım ona göre ekleyelim.
Azmettin izin kilonun altına indin Tebrikler
Bu sefer çok kararlı gördüm seni
geçen hafta: 67,3
bu hafta: 65,9
fark: 1,4
yüzde: 2,08

Handandandan GastrikAsit listede ismim olmadığı ve nereye eklemem gerektiğini bilmediğim için listeye yazmadım kendimi
Kuzum seni duruma göre ekliycez ya o yüzden bı yere adını yazmadık
Bu arada Tebrikler çok güzel vermişsin

Hakettiği parayı vermediler çünkü kendileri söylüyor sen çalıştığından beri şirket çok büyüdü sen adam ettin diye verdikleri para asgari ücretin bi tık üzeri
Canım çocuklarını düşün her gün yetmiyo bu para geçinemiyoruz de. Erkekler bizim kadar akıllı değil cidden. Onları dürtmek ve yönlendirmek gerek. Anladığı dilden konuş. Yazık değil mi sana ve yavrulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…