- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.601
Evet canımHandandandan Zeycan ın eşi idlib de miydi ?
Malesef bir mesleğim yok ev hanımıyım biraz sabret diyor aklında planları var ama nedir bilmiyorum tam anlatmıyor sanki daha iyi olacak böyle sen merak etme diyor ama bakalimBu hangi video kaptanım?
Kuzum ben bu takıma geldiğimde senin şu anki kilondan 3 kilo fazlaydim. Sen benden daha azimlisindaha güzel kiloları göreceksin inşallah.
İnşallah canım. Bana da yapamam gibi geliyordu ama siz bahsettikce olabilir mi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Coklu organ temizliği fırsatını bı daha nerede bulurum ki.
Canım kardeşimin eşi aynı şekilde akraba yanında çalışıyordu eline çok az bir para geçiyordu. Araları bozulmasına rağmen kaç kere ayrıldı oradan sonra akraba diye geri döndü. En son resti çekti şimdi çok güzel bir işi ve çok iyi bir kazancı var çok şükürRızkı veren Allah, orada çalışırken bir yandan iş arasın bulduğunda istifa eder.
Senin mesleğin ne evden devam ettirebilecegin bişey mi?
O arabalarin bozulmasi hep kadınlara denk geliyo nedense. Ben de ne zaman alıp çıksam arkamdan birşeyi bozuluyo
Ne güzel bı gelenekmis ben çok seviyorum böyle şölenleri. Türkiye'de cadılar bayramı karşıtlığı var ama ben çok seviyorum onların bu geleneklerini hala devam ettiriyo olmasını. Bizim de böyle çok güzel eğlenceli geleneklerimiz var ama birer birer kaybediyoruz sonra da milletinkine laf ediyoruz.
Geçmiş olsun ablacım. Hacamat denedin mi? Fibromiyaljiye iyi geldiğini söyleyenler var.
Tebrik ederim süper bı eksi
Tatlım masallahin var harika gidiyorsun ❤
Günaydın canım kılına göre mükemmel bı eksin var
Tebrikler canım
Çok güzel eksi Tebrikler canım
Vayyyy harikasın tebrik ediyorum
Kilomuzun yüzdesini de hesaplayıp kendimizi listeye ekliyoruz canım. Yuzdenin nasıl hesaplanacagi ilk sayfada var.
Hakkınızda herşeyin en hayırlısı, güzeli olur inşallah canım sıkma canını herşey yoluna girer..Malesef bir mesleğim yok ev hanımıyım biraz sabret diyor aklında planları var ama nedir bilmiyorum tam anlatmıyor sanki daha iyi olacak böyle sen merak etme diyor ama bakalim
Diyorum ama fayda etmiyor ki inat ve dediğim dedik bir arkadaş kendisiCanım çocuklarını düşün her gün yetmiyo bu para geçinemiyoruz de. Erkekler bizim kadar akıllı değil cidden. Onları dürtmek ve yönlendirmek gerek. Anladığı dilden konuş. Yazık değil mi sana ve yavrulara
Inşallah bakalım Rabbim ne gösterirHakkımızda herşeyin en hayırlısı, güzeli olur inşallah canım sıkma canını herşey yoluna girer..
İnşallah canımKuzum ben bu takıma geldiğimde senin şu anki kilondan 3 kilo fazlaydim. Sen benden daha azimlisindaha güzel kiloları göreceksin inşallah.
Ya hesaplamiştim aslında ama yazmayi mu unuttum ki aslinda yazmıştım silindi galibaBu hangi video kaptanım?
Kuzum ben bu takıma geldiğimde senin şu anki kilondan 3 kilo fazlaydim. Sen benden daha azimlisindaha güzel kiloları göreceksin inşallah.
İnşallah canım. Bana da yapamam gibi geliyordu ama siz bahsettikce olabilir mi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Coklu organ temizliği fırsatını bı daha nerede bulurum ki.
Canım kardeşimin eşi aynı şekilde akraba yanında çalışıyordu eline çok az bir para geçiyordu. Araları bozulmasına rağmen kaç kere ayrıldı oradan sonra akraba diye geri döndü. En son resti çekti şimdi çok güzel bir işi ve çok iyi bir kazancı var çok şükürRızkı veren Allah, orada çalışırken bir yandan iş arasın bulduğunda istifa eder.
O arabalarin bozulmasi hep kadınlara denk geliyo nedense. Ben de ne zaman alıp çıksam arkamdan birşeyi bozuluyo
Ne güzel bı gelenekmis ben çok seviyorum böyle şölenleri. Türkiye'de cadılar bayramı karşıtlığı var ama ben çok seviyorum onların bu geleneklerini hala devam ettiriyo olmasını. Bizim de böyle çok güzel eğlenceli geleneklerimiz var ama birer birer kaybediyoruz sonra da milletinkine laf ediyoruz.
Geçmiş olsun ablacım. Hacamat denedin mi? Fibromiyaljiye iyi geldiğini söyleyenler var.
Tebrikler canım
Kilomuzun yüzdesini de hesaplayıp kendimizi listeye ekliyoruz canım. Yuzdenin nasıl hesaplanacagi ilk sayfada var.
Akşam yuzdeye bı bakalım canım ona göre ekleyelim.
Azmettin izin kilonun altına indin Tebrikler
Bu sefer çok kararlı gördüm seni
Kuzum seni duruma göre ekliycez ya o yüzden bı yere adını yazmadık
Bu arada Tebrikler çok güzel vermişsin
listeye girmek istiyorum tabii ki ama ne yazık ki o kadar uğraştığım halde izin kiloma gelemedimListeye girmek istiyor musun canım
Gerçi 64 iken ayrılmışsın, bı bakalım yüzdeye
Benim bu eksim listeyi etkilemiyor değil mi yani bu haftaki eksimle listeye giremiyor muyum bur daha ki kilom mu dahil edilecekBu hangi video kaptanım?
Tebrikler canım
Ben hesaplayıp ekledim canım sorun yok şu an.Ya hesaplamiştim aslında ama yazmayi mu unuttum ki aslinda yazmıştım silindi galiba
Kuzum herkes bildirimini yapsın da ona göre karar verelim. Masallahin var ama süper gidiyorsunlisteye girmek istiyorum tabii ki ama ne yazık ki o kadar uğraştığım halde izin kiloma gelemedim
çok da dikkat ettim hatta dün akşamı 3te kereviz salatasıyla kapattım 2 kayısı çayı içtim ki wc sorunum olmasın diye ama bu kadar yapabildim
1 hafta daha bekleyebilirim listeye girmek için, sonucu olumsuz etkilemek istemem
Yok canım bu haftakine bakicazBenim bu eksim listeyi etkilemiyor değil mi yani bu haftaki eksimle listeye giremiyor muyum bur daha ki kilom mu dahil edilecek
* * * 9.Takim 663. Etap * * *
Niran Nevra (74.3/
mefkurem (89.5/ )izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Zeycan123 (65.6/
zsaracoglu (81.4/80.2/1.2/%1.47)
Elalis (68.2/ )izne ayrılmak istiyor, 1.izin hakkı
Tekrar dene (83.9/82.8/1.1/%1.31)
askrhpozitif (83.7/
Ucmelekannesi (74/72.9/1.1/%1.48)
9.takim ortalamasi : %
DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER
selensu82 (56.8/55.9/0.9 ) yeni üye BT:11/02/20 BK:58 HDF:52
Furha63 (72.2/ ) yeni üye BT:14/02/20 BK:72 HDF:62
ela_naz2019 (91.5/89.8/1.7/%1.86) ) yeni üye BT:14/02/20 BK:93 HDF:58
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon (86.3/83.6/2.7 ) 84.8 le 645.etap
Lusi (59.8/ ) 59.8 le 662.etap
Jasminium84 (67.3/65.9/1.4)64.0 ile 658. etapta sağlık nedeniyle ayrıldı.
❤FREE CANLAR❤
Dream00 (55.7/
ekim2009 (91.2/
Pnrrr-20(69.9/
medine66 (66.9/68
eceboce (64.7/
Gastrikasit (67.8/68.8/+1)
L4L4 (63.9/
huban1234 (57.5/57.1/0.4)
HAMİLE ÜYELER
nanekekik (76.4/)Baş:75.7
Bi prenses annesi(84/)Baş:84
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versingunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
kuzum elinden geleni yapmışsın bence çoğumuzun sonuçları güzel inşallah bu hafta girersin listeye giremesen de haftaya kesin izin kilonun altında olursunlisteye girmek istiyorum tabii ki ama ne yazık ki o kadar uğraştığım halde izin kiloma gelemedim
çok da dikkat ettim hatta dün akşamı 3te kereviz salatasıyla kapattım 2 kayısı çayı içtim ki wc sorunum olmasın diye ama bu kadar yapabildim
1 hafta daha bekleyebilirim listeye girmek için, sonucu olumsuz etkilemek istemem
Canım geçmiş olsun ateşi mi yükseldi ne oldu ?gunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?