Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah allah bak sen siyamum hanımefendiye
o kadar kilo verdin üçkaatçı siyamum. neren şişko senin. paralarım seni sen şişkoysan ben filim o zaman .

Benim beynim şişko hala zayıfladığımı kabullenemio obez şey Ama bi restoranta gitsek kimse salata sipariş vermezdi heralde

Cnmm bıreysel yarıs yaptık herkes tek tabanca senın patron bısey dedımı

müşteri her zaman haklıdır dedi kibarca höykürerek.... ama haksızdı diyemedim pısstım amaan mübarek cuma günü Allah büyüktür.... o müşteri dediğim patron falan değil patronuna yaranmaya çalışan bir insancık, beni sanki kendi elemanıymışım gibi azarlıyo bende höyyt dedim.... ne insanlar var yaaa..... sanki firma onun fes etcekmiş anlaşmayı mıçımın kenarı.... edemedi ki

ayy kızlar deichmann çok güzel ayakkabılar yapmış gördünüz mü rengarenk ve platform topuklu kesinlikle almak istiyorum siz de bakıııın

ben 63 kiloyum hangi gurupta olmalıyım

cnmm takımlarada gırebılıyorsun kılona gorede ayarlayabılıyorsun...Basvuru formları vart oraya yazabılırsın...

ahhh cnmm ahhh neyse ıyı boyle kapanmıs konu bosver defı bela

ayy kızlar deichmann çok güzel ayakkabılar yapmış gördünüz mü rengarenk ve platform topuklu kesinlikle almak istiyorum siz de bakıııın

Eki Görüntüle 384542

ayy pembe topuklulara bayıldımmmm

Eki Görüntüle 384542

Kırmızı ya bittim o benim olmalı Aslında 4 dakika uzaklığımda var deichman mağzası bi uğrayım yarın sınav çıkışı Alışverişe adıycam zaten kendimi saol bebişim iyi oldu yarın ayakkabı alcaktım

aaaaaa çok ciciler.... hiç beceremiyorum topuklu giymeyiii ayaklarım şişiveriyor hemen....

Bebişim illa 2 kişilik grup diyorsan senle yarışabilirim neydi o badymi bodymi neyse ondan olabilirim Varmısın benle kilo vermeye?Sen onu bi de hele

senin vercek kilon kalmamışkiii artı bady muhabbetini başka arkadaş yapmıştı.... ama her türlü yarışırım yaniiii... hem kilom senden fazla olduğunu hep ben yenerim

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

mursh, btlbetul, siyamum Fulyaaaaaa

Ahahahuu hopısın boslugunu doldırıyımmm

Kızlar bende kabul ediyorum
Bugün çok yoruldum sobayı kaldırdım anca işım bitti .yarında camlarımı silerim ıyi bir spor olur:-D

1 Nora 1,60
2 graphicdesigner 1,26
3 Btlbetul 1,17
4 Hoppidicik 0,81
5 Doksanaltmısdoksan0,44
6 Edda1985: 0,43
7 Mursh: 0,36
8 Fadime02: 0,21
9 Siyamum 0,00
10 Lıonessa 0,00
11 TrulyScrumptious -0,35
12 Nagieymen -0,91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…