- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.061
ben 63 kiloyum hangi gurupta olmalıyım
allah allah bak sen siyamum hanımefendiye
o kadar kilo verdin üçkaatçı siyamum. neren şişko senin. paralarım seni sen şişkoysan ben filim o zaman .
Cnmm bıreysel yarıs yaptık herkes tek tabancasenın patron bısey dedımı
Benim beynim şişko hala zayıfladığımı kabullenemio obez şeyAma bi restoranta gitsek kimse salata sipariş vermezdi heralde
müşteri her zaman haklıdır dedi kibarca höykürerek.... ama haksızdı diyemedim pısstım amaan mübarek cuma günü Allah büyüktür.... o müşteri dediğim patron falan değil patronuna yaranmaya çalışan bir insancık, beni sanki kendi elemanıymışım gibi azarlıyo bende höyyt dedim.... ne insanlar var yaaa..... sanki firma onun fes etcekmiş anlaşmayı mıçımın kenarı.... edemedi ki
ayy kızlar deichmann çok güzel ayakkabılar yapmış gördünüz mü rengarenk ve platform topuklu kesinlikle almak istiyorum siz de bakıııın
Eki Görüntüle 384542
ayy pembe topuklulara bayıldımmmm
ayy kızlar deichmann çok güzel ayakkabılar yapmış gördünüz mü rengarenk ve platform topuklu kesinlikle almak istiyorum siz de bakıııın
Eki Görüntüle 384542
benim de göbeğem, popom, bacaklarııım kollarııım say say bitmiyo
Bebişim illa 2 kişilik grup diyorsan senle yarışabilirim neydi o badymi bodymi neyse ondan olabilirimVarmısın benle kilo vermeye?Sen onu bi de hele
.........Erkek söz verir, Adam tutar.
1 Nora 1,60
2 graphicdesigner 1,26
3 Btlbetul 1,17
4 Hoppidicik 0,81
5 Doksanaltmısdoksan0,44
6 Edda1985: 0,43
7 Mursh: 0,36
8 Fadime02: 0,21
9 Siyamum 0,00
10 Lıonessa 0,00
11 TrulyScrumptious -0,35
12 Nagieymen -0,91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?