- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.621
sulandırarak da olur direkt de olur canım geçmiş olsun..Emziriyorm canım bi parol içtim ama yok iltihap ciddi galiba geçirmedi
Öyle acıyoki ağzımı kapatamıyorm canım ya
Sirkeli su mantıklı aslında direkt gargara yapayım dimi sulandırmadan ?
Öyle deme canım bi hava değişimine ihtiyacın var
Ah kıyamam ya keşke çocuklarımız hiç hasta olmasa Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun canımgunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
canım benim benim de kafa seninki gibi kuzum.... olumsuz küçücük bir söz işitsem dünyam karanlığa gömülüyor aniden...geçmiş olsun kızlar
olabilir ya eşimden benden hallice o da beni panikletiyor diyorum bu kadar mantıklı adam da böyle düşünüyorsa vardır bişe diye iyice deliye bağlıyorum
ahhh yavrum tatile gitsem ne olacak kafamı bırakıp gidemedikten sonra
çok geçmiş olsun kuzum ..... Allah tekrarından korusungunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
sorma canım yaa artık ruhum kaldırmıyor yaa, sabahtan beri hayalet gibiyim yinecanım benim benim de kafa seninki gibi kuzum.... olumsuz küçücük bir söz işitsem dünyam karanlığa gömülüyor aniden...
corona v. salgını şimdi de şehitler bu gün beni bitirdi mesela
çok üzgünüm çokkkk
inşallah kuzumkuzum elinden geleni yapmışsın bence çoğumuzun sonuçları güzel inşallah bu hafta girersin listeye giremesen de haftaya kesin izin kilonun altında olursun
bu nedir acaba ben göremiyorum da
tamamdır canımBen hesaplayıp ekledim canım sorun yok şu an.
Kuzum herkes bildirimini yapsın da ona göre karar verelim. Masallahin var ama süper gidiyorsun ❤
Yok canım bu haftakine bakicaz
Çok geçmiş olsungunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
geçmiş olsun kuzuya, nasıl şimdigunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
Aaa şu an engelli ya YouTube filan belki ondan gözükmüyordur engel kaldırıldıktan sonra linki atayım yenidenbu nedir acaba ben göremiyorum da
kuzum iş yerinde youtube açılmıyor bu yüzden göremiyorum sanırım....Aaa şu an engelli ya YouTube filan belki ondan gözükmüyordur engel kaldırıldıktan sonra linki atayım yeniden
Süpersin
haftaya 7 lerdesin inş
maalesef canımGünaydın canlar ama ne yazık ki gün Hiç kimse için aymadı Allah sonumuzu hayır etsin
Bugğn sabah antakya da sokaklar çok boştu
ama okul da öğrenciler full
Allahım çocuklarını kaybedenlere çocuğu askerde olanlara yardım etsin
Bn bildirimimi yapıyprum
Önceki kilo 56.8
Bugün 55.9
Fark 0, 9
Yüzde 1.58
gayet güzel canım kilona göreKilo bildirimim
Cuma 57.5
Bugün 57.1
Fark 400gr
süpersin
maşallah
maşallahBildirimim
Geçen hafta 86.3
Bugün 83.6
Fark 2.7
Handandandan GastrikAsit umarım doğru hesaplamışımdır, listeyi etkilemezsm girmek isterim
Poni Bon (84.8/83.6/1.2/%0.07 ) 645.Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Eki Görüntüle 2597704
çok iyi canımgeçen hafta: 67,3
bu hafta: 65,9
fark: 1,4
yüzde: 2,08
Handandandan GastrikAsit listede ismim olmadığı ve nereye eklemem gerektiğini bilmediğim için listeye yazmadım kendimi
bu haftadan sonra tekrar dikkat etmeye devam inşBende kilo bildirimi yapayim.
Geçen hafta: 67.8
Bugün: 68.8
Fark: +1
Kendime izin verdiğim bir haftaydi iyi de oldu yediğimde de çok mutlu olmadığımı sonuna kadar hissettim. Son günlerdeki orucun çok faydası oldu yoksa daha yüksek bir artiydi. Sabah 8 de tartilmak zorunda kalmadan az daha da inerdi.
Haftaya bunun üstüne koymuş halde gelirsem vurun beni
çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl?gunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
Telafı edersin inş
O yönde içim rahat canımO arabalarin bozulmasi hep kadınlara denk geliyo nedense. Ben de ne zaman alıp çıksam arkamdan birşeyi bozuluyoeşimdede oluyor
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Canım geçmiş olsun ateşi mi yükseldi ne oldu ?
Ah kıyamam ya keşke çocuklarımız hiç hasta olmasa Rabbim beterinden korusun geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun kuzum ..... Allah tekrarından korusun
Çok geçmiş olsun
sagolun allah razi olsun kizlar.iyi simdi cok sukur.epilepsi hastasi kizimgeçmiş olsun kuzuya, nasıl şimdi
İnşallah canımhaftaya 7 lerdesin inş
işte evdeki o iki çocuğu yaradan rızkını da verir gülüm, ister istemez insan stres yapıyor sen çok yapmamaya çalış rabbim rahmeti bol olan gücü her şeye yetendirSağol abla ediyorum hep vardır bir hayır diyorum ama evde iki çocuk olunca onlarında düşünüyorum
eşim hastane ortamı olmazsa hacamata izin vermiyor steril olmazmış konu komşu hep yaptırdı bir şey olmadı ben de yaptırayım dedim kaç kere yok dedi mi bitiyor işteBu hangi video kaptanım?
Kuzum ben bu takıma geldiğimde senin şu anki kilondan 3 kilo fazlaydim. Sen benden daha azimlisindaha güzel kiloları göreceksin inşallah.
İnşallah canım. Bana da yapamam gibi geliyordu ama siz bahsettikce olabilir mi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Coklu organ temizliği fırsatını bı daha nerede bulurum ki.
Canım kardeşimin eşi aynı şekilde akraba yanında çalışıyordu eline çok az bir para geçiyordu. Araları bozulmasına rağmen kaç kere ayrıldı oradan sonra akraba diye geri döndü. En son resti çekti şimdi çok güzel bir işi ve çok iyi bir kazancı var çok şükürRızkı veren Allah, orada çalışırken bir yandan iş arasın bulduğunda istifa eder.
Senin mesleğin ne evden devam ettirebilecegin bişey mi?
O arabalarin bozulmasi hep kadınlara denk geliyo nedense. Ben de ne zaman alıp çıksam arkamdan birşeyi bozuluyo
Ne güzel bı gelenekmis ben çok seviyorum böyle şölenleri. Türkiye'de cadılar bayramı karşıtlığı var ama ben çok seviyorum onların bu geleneklerini hala devam ettiriyo olmasını. Bizim de böyle çok güzel eğlenceli geleneklerimiz var ama birer birer kaybediyoruz sonra da milletinkine laf ediyoruz.
Geçmiş olsun ablacım. Hacamat denedin mi? Fibromiyaljiye iyi geldiğini söyleyenler var.
Tebrik ederim süper bı eksi
Tatlım masallahin var harika gidiyorsun ❤
Günaydın canım kılına göre mükemmel bı eksin var
Tebrikler canım
Çok güzel eksi Tebrikler canım
Vayyyy harikasın tebrik ediyorum
Kilomuzun yüzdesini de hesaplayıp kendimizi listeye ekliyoruz canım. Yuzdenin nasıl hesaplanacagi ilk sayfada var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?