- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.641
Rabbim büyüktür diyip bende ona el açıyorum abla başka birşey gelmiyor elimdenişte evdeki o iki çocuğu yaradan rızkını da verir gülüm, ister istemez insan stres yapıyor sen çok yapmamaya çalış rabbim rahmeti bol olan gücü her şeye yetendir
Allah yardımcınız olsun canım çok zor Rabbim şafi ismiyle şifa versinsagolun allah razi olsun kizlar.iyi simdi cok sukur.epilepsi hastasi kizim
Eşinde mi asker Rabbim yardımcıları olsunHayırlı cumalar arkadaşlar şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yar ve yardımcımız olsun Mehmetçiğimizi ve eşimi koruyup kollasin lütfen dua edin hop oturup hop kalkıyoruz bugün sabaha kadar ayaktaydik haliyle canım çok sıkkın kilo bildirimine de yansıdı bu durum çünkü gece çok baş ağrım vardı birşeyler atistirdim hap içtim kusura bakmayın arkadaşlar
Geçen cuma 65.6
Bugün 65.3
Fark -300 Gr
Yüzde 0,45
Evet canım idlipte şuan ve çok tehlikeli bir yerde lütfen dua edinEşinde mi asker Rabbim yardımcıları olsun
telafı edersin inş ablakilo bildirimim ..
geçen hafta 91.2
bu hafta 91.9 dün 91.3 dü regl oldum bu ay 2. kez(
Handandandan GastrikAsit
haftaya inş telafi edersin canımSelam Kızlar bu hafta hıc aktif olamadım
Gecen hafta 83.7
Bu hafta :84,00
Artı 300
Yuzde - 0.36
Bu hafta cogunluk dısarda yemek zorunda kaldım haftaya toparlayacagım Insallah
allah korusun abla, neden iki defa oldun?maşallah kızlar eksiler çok güzel gelmiş , kız ponim sana 2 kere maşallah
mefkuşumla benim ki artı sayılmaz , onun ki strestendir benim ki de 13 gün sonra tekrar olan reglden kesin , o değil de kansızlıktan ölecem yavvfff
Amin canım allahım bütün askerlerimizide eşinide korusun inşallahHayırlı cumalar arkadaşlar şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yar ve yardımcımız olsun Mehmetçiğimizi ve eşimi koruyup kollasin lütfen dua edin hop oturup hop kalkıyoruz bugün sabaha kadar ayaktaydik haliyle canım çok sıkkın kilo bildirimine de yansıdı bu durum çünkü gece çok baş ağrım vardı birşeyler atistirdim hap içtim kusura bakmayın arkadaşlar
Geçen cuma 65.6
Bugün 65.3
Fark -300 Gr
Yüzde 0,45
Süpersin
Amiin canım sağoltelafı edersin inş abla
haftaya inş telafi edersin canım
allah korusun abla, neden iki defa oldun?
Amin canım allahım bütün askerlerimizide eşinide korusun inşallah
Süpersin
tebrıkler canım super
evet oyle gorunuyor canımGüzel bir liste bizi bekliyor bugün
vovv maşallah tebrıkler canımBildirimim
Geçen hafta 86.3
Bugün 83.6
Fark 2.7
Handandandan GastrikAsit umarım doğru hesaplamışımdır, listeyi etkilemezsm girmek isterim
Poni Bon (84.8/83.6/1.2/%0.07 ) 645.Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Eki Görüntüle 2597704
haftaya halledersın canımBende kilo bildirimi yapayim.
Geçen hafta: 67.8
Bugün: 68.8
Fark: +1
Kendime izin verdiğim bir haftaydi iyi de oldu yediğimde de çok mutlu olmadığımı sonuna kadar hissettim. Son günlerdeki orucun çok faydası oldu yoksa daha yüksek bir artiydi. Sabah 8 de tartilmak zorunda kalmadan az daha da inerdi.
Haftaya bunun üstüne koymuş halde gelirsem vurun beni
gecmiş olsun canım. Rabbım sıfa versıngunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
nıye sasırdıkı regl abla. Cok kotu oluyor duzensızlesıncekilo bildirimim ..
geçen hafta 91.2
bu hafta 91.9 dün 91.3 dü regl oldum bu ay 2. kez(
Handandandan GastrikAsit
artın cok degıl canım halledersınSelam Kızlar bu hafta hıc aktif olamadım
Gecen hafta 83.7
Artı 300
Yuzde - 0.36
Eksı ıcın tebrıkler canım.Hayırlı cumalar arkadaşlar şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yar ve yardımcımız olsun Mehmetçiğimizi ve eşimi koruyup kollasin lütfen dua edin hop oturup hop kalkıyoruz bugün sabaha kadar ayaktaydik haliyle canım çok sıkkın kilo bildirimine de yansıdı bu durum çünkü gece çok baş ağrım vardı birşeyler atistirdim hap içtim kusura bakmayın arkadaşlar
Geçen cuma 65.6
Bugün 65.3
Fark -300 Gr
Yüzde 0,45
eşinin de senin de Allah yardımcınız olsun canımHayırlı cumalar arkadaşlar şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yar ve yardımcımız olsun Mehmetçiğimizi ve eşimi koruyup kollasin lütfen dua edin hop oturup hop kalkıyoruz bugün sabaha kadar ayaktaydik haliyle canım çok sıkkın kilo bildirimine de yansıdı bu durum çünkü gece çok baş ağrım vardı birşeyler atistirdim hap içtim kusura bakmayın arkadaşlar
Geçen cuma 65.6
Bugün 65.3
Fark -300 Gr
Yüzde 0,45
tebrıkler canım
supersın tebrıkler. Yuzde super
tebrıkler canım. Guzel eksıMerhaba arkadaşlar,
Geçen hafta : 55.7 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -300 gr
Vaav yuzdeye vuruldum
Tebrik ederim canım kilo almadigin bir haftayı daha geride bıraktınMerhaba arkadaşlar,
Geçen hafta : 55.7 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -300 gr
Bu merveyi hiç sevmedim ben lütfen eksi mervemiz geri dönsün artıkSelam Kızlar bu hafta hıc aktif olamadım
Gecen hafta 83.7
Artı 300
Yuzde - 0.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?