- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.081
Kıymammmm:13:
ayyyyyyyyyy çok güldümm..benim doktorum dr.erol köse fazıl say için reçete yazmış:..Fazil Say ve benzeri masonik illimunatik zarganaları destekleyenler sayfamdan BİZİKTROL 3X 2 alip ikilesinler,Alfonso kapıyı göster!!..
fazil sayi severim bu arada ben de alayim o vakit recetemitopu topu 3-5 sanatcimiz var ona da mason deyip taslayalim mi yani
bu arada hoppis benim odaya cekilme taktigi ise yaradi bugun kocis geldi gonlumu aldi simdi de sinemaya gidiyoruz bak ayagini yika, sirtina yastik koy diodun kadinin fendi erkegi yendi
simdi cikiyoruz gece girerim gerci siz olmazsiniz, yarin gorusuruz o vakit kizlar iyi geceler optum hepinizi tombik yanaklarinizdan
yavrum doktor bu sefer haklı..adam dün akşam içip içip 'cennet kerhanemi meyhanemi', yok efendim 'ben viskimi içene kadar akşam ezanı bitti, bu ne biçim namaz' gibisinden twit atmaya başlayacınca olan oldu...herkesde ipler koptu..tamam sen ateist olabilirsin , keş olabilirsin ama benim kutsalıma laf edemezsin ...önce sen git de o salyalı ağzını sil ..bak gene attı tepem..herneyse .................ohh kocanla aranı düzeltmene sevindim totoşum , kız sen benim taktikleri çok dikkate alma..onlar gırgır şamata olsun diye yazılmış şeylerdi..bizim evdede her daim benim borum öter maşşşşşallah..
ayyy canım hoişim demek sen dün akşam onun için okadar sinirliydin, bende diyorumki ne oluyor bu tatlı dilli tontoşumuza böyle burnundan soluyor diye, şimdi olay aydınlandı. gıcık herife bak sen, ben onu kanal d deki yalan dünya filmi vrya, ordaki Orçun'a benzetiyorum
yavrum doktor bu sefer haklı..adam dün akşam içip içip 'cennet kerhanemi meyhanemi', yok efendim 'ben viskimi içene kadar akşam ezanı bitti, bu ne biçim namaz' gibisinden twit atmaya başlayacınca olan oldu...herkesde ipler koptu..tamam sen ateist olabilirsin , keş olabilirsin ama benim kutsalıma laf edemezsin ...önce sen git de o salyalı ağzını sil ..bak gene attı tepem..herneyse .................ohh kocanla aranı düzeltmene sevindim totoşum , kız sen benim taktikleri çok dikkate alma..onlar gırgır şamata olsun diye yazılmış şeylerdi..bizim evdede her daim benim borum öter maşşşşşallah..
Ben de trdeyken izledim bayildim orcuna haha benim kocis bi taklidini yapiyor gormeniz lazim tipa tip aynisi :)kız o orçuna kurban olsun beee...orçunu bende seviyorum..
.."Onun kalbi başkası için attığında, seninki durur." / Cemal Süreya
.
menün çok güzel sadece turşu yemeseydin vucuta su tutuyor ben tek küçük acı biber yerim anlarıda yıkarım tuzu gitsin diye ama şimdi bimden aldıklarım çok acı anca 3 tane yiyebiliyorum .kaynanamın biberleri daha güzeldiGünaydın can'lar ..
Herkese mutlu ve kaçamaksız bır haft sonu diliyorumm ... Bugun sınavı olan arkadaşlarıma başarılar dılıyorumAllah zıhın acıklıgı versın hepınıze.Okunmus pırınclerınızı unutmayın
Dünkü Menum;
Sabah;
K fleks kakolu süt
Öğle;
Tvuk döner
Ayran
Akşam;
yarım porsıyon kuru fasulye
yarım porsıyon bulgur pılavı
yourt
salata
tursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?