Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok bnm ki toz
Saraçoğlu tozun daha çabuk emilim gösterdiğini söylüyor
Arkadaşıma amerikadan getirttim bn tr nin 3/1 fiyatına
Kız kardeşimden bi tane aldım, hem diz hem yüz için
Sıvı olduğu için midem bulandı içemedim
Aslında bi başlasam iyi gelecek biliyorum
Aynısını annemle babamda kullandı, ağrılarının hafiflediğini söylediler.

Nisan 'da 37 oluyorum
Biyoloji canım
Anladım. Şu nu da söylemeden geçmek istemiyorum. Yazım kurallarin düzgün cümlelerin beni benden alıyor. Kpss de dil bilgisi sorularini direk atlayan biri olarak söylüyorum bunu. Çok özendimmm.
Hemen mutfağa git,
1 kepçe yoğurdun içine
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk karabiber at ve ye
Bebeğim çok küçük daha önce baharat denedim kustu..
Bol yağlı, şekerli , karbonhidratlı şeyleri tüketebilirsin canım tabi yenilmek istiyorsan
onlara yeminliyim canimmmm istesem de yiyemem hımhhhh
Ayy canım geçmiş olsun ya sıcak tut kendini

Gittim canım antibiyotik verdi. 1 gün içtim bugün akşama etki gösterir diye umut ediyorum

Canım 2 avuç kabak çekirdeği öneriririm
sadece 1 avuç hakkım var onu yerim birazdan
Cnm protein ye diğer öğününde
kahvalti yaparken bir yandan da yulaf ezmesi ve yoğurt karıştırdım bir sonra ki menüm hazır olsun saldiracaksam ona saldirayim diye

Evet arkadaşımda dizi için kullandı bence ihmal etme çoğu dr öneriyormuş zaten
Spor yapmanı engelliypr mu arkadaşım yazık pilatesi bıraktı

Evet arkadaşımda dizi için kullandı bence ihmal etme çoğu dr öneriyormuş zaten
Spor yapmanı engelliypr mu arkadaşım yazık pilatesi bıraktı
Engellemiyor aslında, sadece ağrı arttı son zamanlarda, birde merdiven çıkarken zorlanıyorum
Tedbir amaçlı gidecem, bi hastalık geçmişim olduğu için doktor önerisi olmadan aktif spor yapmak istemiyorum

Kahvaltıya kadar çay yada bitki çayı içebilirsin canım.

Spor için seni motive etmek isterdim ama benim dizler isyanda, yürümekte bile zorlanıyorum, Pazartesi ortapediye gidecem, bakalım ne diyecek
Niye ki benm sağ diz kapağımda katur kutur etmeye başladı hemde de kızımı kucağımda uyutmak için gezdirirken bi de bantta yürürken

Anladım. Şu nu da söylemeden geçmek istemiyorum. Yazım kurallarin düzgün cümlelerin beni benden alıyor. Kpss de dil bilgisi sorularini direk atlayan biri olarak söylüyorum bunu. Çok özendimmm.
Branşıma bakma, her branşta ders verecek kapasiteye sahibim
Biraz da mükemmelliyetçi bir yapım var, öyle düz yazıp geçemem, içime sinmez, gözüme batar

Aa kurabiye dondurucudan çıkınca yumuşuyor mu

Niye ki benm sağ diz kapağımda katur kutur etmeye başladı hemde de kızımı kucağımda uyutmak için gezdirirken bi de bantta yürürken
Sende bi gözük o zaman canım ortapediye.
Ağrın yoksa dizin çevresinde ki kasları geliştirecek egzersizler yapman da yeterli olabilir.
Bi de kollajen de kullansan iyi olur Selenin dediği gibi

Bebişin na kadarlık canım? Bi de nerelisin kaç yaşındaydın bi ara o kadar gelen oldu ki karıştırıyorum

Az önce mutfağı yıkarken pencereyi açmıştım
Bebeğim geldi çok kısa süre
Ama sanırım kaptı birşeyler, hapşırmaya ve burnu akmaya başladı.
Emzirip uyuttum şimdi, inşaallah hasta olmaz
Kalkınca bı nane-limon-kekik yapıp içireyim
Şimdi o uyuyorken de biraz işlere bakayım

Sende bi gözük o zaman canım ortapediye.
Ağrın yoksa dizin çevresinde ki kasları geliştirecek egzersizler yapman da yeterli olabilir.
Bi de kollajen de kullansan iyi olur Selenin dediği gibi
Benm ortapedi kadın doğum gastroloji vs gitmem lazım ara tatili bekliyorum hepsi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…