- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.881
Düzenledim canımKaptanim ilk sayfada etap sonuçları yer aliyor ama baya bi geride kalmış onu da bi guncellesek mi
Ay yok olur mu yemiyorm vallaSen mezun oldum, istediğini yiyebilirsin
Yok bnm ki tozAldım aslında ama başlayamadım bir türlü
Sıvı preperat mı sendeki
Kız kardeşimden bi tane aldım, hem diz hem yüz içinYok bnm ki toz
Saraçoğlu tozun daha çabuk emilim gösterdiğini söylüyor
Arkadaşıma amerikadan getirttim bn tr nin 3/1 fiyatına
Anladım. Şu nu da söylemeden geçmek istemiyorum. Yazım kurallarin düzgün cümlelerin beni benden alıyor. Kpss de dil bilgisi sorularini direk atlayan biri olarak söylüyorum bunu. Çok özendimmm.Nisan 'da 37 oluyorum
Biyoloji canım
Bebeğim çok küçük daha önce baharat denedim kustu..Hemen mutfağa git,
1 kepçe yoğurdun içine
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk karabiber at ve ye
onlara yeminliyim canimmmm istesem de yiyemem hımhhhhBol yağlı, şekerli , karbonhidratlı şeyleri tüketebilirsin canım tabi yenilmek istiyorsan
sadece 1 avuç hakkım var onu yerim birazdanAyy canım geçmiş olsun ya sıcak tut kendini
Gittim canım antibiyotik verdi. 1 gün içtim bugün akşama etki gösterir diye umut ediyorum
Canım 2 avuç kabak çekirdeği öneriririm
kahvalti yaparken bir yandan da yulaf ezmesi ve yoğurt karıştırdım bir sonra ki menüm hazır olsun saldiracaksam ona saldirayim diyeCnm protein ye diğer öğününde
Evet arkadaşımda dizi için kullandı bence ihmal etme çoğu dr öneriyormuş zatenKız kardeşimden bi tane aldım, hem diz hem yüz için
Sıvı olduğu için midem bulandı içemedim
Aslında bi başlasam iyi gelecek biliyorum
Aynısını annemle babamda kullandı, ağrılarının hafiflediğini söylediler.
Abla bu ne işe yarıyor acabaHemen mutfağa git,
1 kepçe yoğurdun içine
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk karabiber at ve ye
Engellemiyor aslında, sadece ağrı arttı son zamanlarda, birde merdiven çıkarken zorlanıyorumEvet arkadaşımda dizi için kullandı bence ihmal etme çoğu dr öneriyormuş zaten
Spor yapmanı engelliypr mu arkadaşım yazık pilatesi bıraktı
Mükemmel tok tutarAbla bu ne işe yarıyor acaba
Niye kiKahvaltıya kadar çay yada bitki çayı içebilirsin canım.
Spor için seni motive etmek isterdim ama benim dizler isyanda, yürümekte bile zorlanıyorum, Pazartesi ortapediye gidecem, bakalım ne diyecek
Günaydın canımGunaydinnnnnn kizlar
Huzurlu saglikli haftasonlari olsun insallahhhh
Branşıma bakma, her branşta ders verecek kapasiteye sahibimAnladım. Şu nu da söylemeden geçmek istemiyorum. Yazım kurallarin düzgün cümlelerin beni benden alıyor. Kpss de dil bilgisi sorularini direk atlayan biri olarak söylüyorum bunu. Çok özendimmm.
Aa kurabiye dondurucudan çıkınca yumuşuyor muHahhayttt hadi sana afiyet olsunn şekerimBilemiyorum dün tepsi tepsi kurabiye poğaça yapıp buzluğa attim (misafirler için) ama hiç birinin tadına bile bakmadim. Dün balığın yaninda patates ve havuç attim fırına ammmaaa onun da tadına bakmadimm Bir yere de gitmiycem yencem seni yenicemmm
Sende bi gözük o zaman canım ortapediye.Niye kibenm sağ diz kapağımda katur kutur etmeye başladı hemde de kızımı kucağımda uyutmak için gezdirirken bi de bantta yürürken
Bebişin na kadarlık canım? Bi de nerelisin kaç yaşındaydın bi ara o kadar gelen oldu ki karıştırıyorumAnladım. Şu nu da söylemeden geçmek istemiyorum. Yazım kurallarin düzgün cümlelerin beni benden alıyor. Kpss de dil bilgisi sorularini direk atlayan biri olarak söylüyorum bunu. Çok özendimmm.
Bebeğim çok küçük daha önce baharat denedim kustu..
onlara yeminliyim canimmmm istesem de yiyemem hımhhhh
sadece 1 avuç hakkım var onu yerim birazdan
kahvalti yaparken bir yandan da yulaf ezmesi ve yoğurt karıştırdım bir sonra ki menüm hazır olsun saldiracaksam ona saldirayim diye
Benm ortapedi kadın doğum gastroloji vs gitmem lazım ara tatili bekliyorum hepsi içinSende bi gözük o zaman canım ortapediye.
Ağrın yoksa dizin çevresinde ki kasları geliştirecek egzersizler yapman da yeterli olabilir.
Bi de kollajen de kullansan iyi olur Selenin dediği gibi
Selen bana özeldn yazar mısın canm marka ve kullanm şekliniYok bnm ki toz
Saraçoğlu tozun daha çabuk emilim gösterdiğini söylüyor
Arkadaşıma amerikadan getirttim bn tr nin 3/1 fiyatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?