Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sağol abla. Niye yatıya geldiler sizinkiler
Yeni evlerinde kapilar boyanmisti dün, cok fazla boya kokusu vardi cnm
Bide bazi esyalar gitmedi daha

Sen nasilsin hafifledimi agrin
gecmis olsun tatlim
Zemcefil cayida iyi geliyor mideye
Günaydın canım
Sen nasılsın, moralin yerinde mi?
Idare ederim cnm :))

Cok ümitli değilim canım
26 yaşında iken menisküsüm zedelenmişti, kilomda 62 idi
Annem babam da dizden problemli, hatta bu ara fizik tedavileri var.
Bende çıkar birşeyler yani
benim de aklıma geldi ya meniküs yada zedelenme olabilir mi diye inşallah ikisi değildir , benim kilo yine 90 lı bir şeydi 27 yaşındayken dizimi kıpırdatamıyordum ameliyat dediler başka doktora gittim yaşın genç eğer kendini korursan eğilip doğrulurken bile çok dikkat edersen kendi kendine iyileşir dediler şükür iyileşti ama eğilip dizi büküp wc ye bile gidemiyordum , inşallah senin ki de iyi olur gülüm , ben ne olur olmaz diye geçen sene dizlerde ağrımalar olunca gulukozamin kullanmıştım

canın hangisini çekiyorsa artık gülüm 60 ya da 62 hazirana kadar ooo çok zaman var istediğin kilo da olursun

O dönem doktor bana da aynı şeyleri söylemişti.
Kilo alma demişti ama aldım maalesef
Bende glikozamin kondroidin sülfat kullanmıştım, çok iyi gelmişti.
Ama hep ağrım oldu, sanırım çok aktif araba kullanmamla ilgili, ağrıyı en çokta o zaman hissediyorum ama bununda çözümü yok

yarın belli olur doktora gidince korktuğumuz gibi olmaz inşallah , sene de 1 yada 2 kere kullanmak lazım demek ki , hem sen ne diye kolejeni alıp başlamamışsın önceki mesajlarda gördüm , başlasana gülüm

fiyatı ne kadar ki benim aldığım toz ama kapsül için de yutulup gidiyor 131 tl idi en son anneme almıştım sen de ki daha iyiyse anneme ondan alayım , artık hediye diye takviye ürün alıyorum hatuna ayakkabı kıyafeti diğerleri alıyor almayın yeter diyor kadın :))

Sen nasilsin hafifledimi agr
Ayy evet ağır kokar o bi de çocuklar var iyi yapmışlar

Yok yine devam abla akşama geçmesini umut ediyorum
dişin nasıl oldu canoom , tadı öyle kötü değil kız ben bir ara düzenli yerdim yemek öncesi iştah falan kalmazdı :)
Ben bi kere yoğurdun içine sadece zencefil koydum o bile hoşuma gitmedi o yüzden dedim
Maalesef geçmedi zonk zonk zonkluyo

yarın belli olur doktora gidince korktuğumuz gibi olmaz inşallah , sene de 1 yada 2 kere kullanmak lazım demek ki , hem sen ne diye kolejeni alıp başlamamışsın önceki mesajlarda gördüm , başlasana gülüm
Satış fiyatını bilmiyorum canım, bana kendine geliş fiyatına vermişti, 300 küsür birşeydi, sıvı preperat

Niye ki benm sağ diz kapağımda katur kutur etmeye başladı hemde de kızımı kucağımda uyutmak için gezdirirken bi de bantta yürürken
ponim daha bantta yürüme bence kaç kişi o bant yüzünden ortapedilerde süründü , yada zorlamadan az az yürü ama o dizine bir baktır

zencefil acı mübarek tarçın hafifletiyor tadını , inşallah bu gün antibiyotikler etkisini gösterir de ağrın geçer gülüm

Satış fiyatını bilmiyorum canım, bana kendine geliş fiyatına vermişti, 300 küsür birşeydi, sıvı preperat
normal satışı da 500 civarıdır çok pahalıymış ama sağlık için verilir , ben en iyisi kapsüle devam edeyim ciddi sıkıntı olursa sıvısını da alırım şimdilik sorun yok şükür annem de , kemik erimesi durmuş gayet iyi

Sen nasilsin hafifledimi agrin
gecmis olsun tatlim
Zemcefil cayida iyi geliyor mideye

Idare ederim cnm :))
boya yeni yapılmış senin çocuklar bir kaç gün daha yatmaya sendeler desene canoom , sağ selamet tam yerleşsinler de rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin , o zaman gidersin kız gelin yap bir kahve karşılıklı höpürdetelim dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…