- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.921
Aynen abla bi dr gideymde kullanma derse satarım gölgesi kalkar hemponim daha bantta yürüme bence kaç kişi o bant yüzünden ortapedilerde süründü , yada zorlamadan az az yürü ama o dizine bir baktır
kalp kalbe karsi bitanecimgünaydıııın sultanımmm
kız mefkuşum öğleden önce senin adını şurada görmek öyle iyi geliyor ki vitamin gibi hatunsun seviyorum yavf senii
Alt katin kapilari boyanmisti cnmboya yeni yapılmış senin çocuklar bir kaç gün daha yatmaya sendeler desene canoom , sağ selamet tam yerleşsinler de rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin , o zaman gidersin kız gelin yap bir kahve karşılıklı höpürdetelim dersin :)
Amin canım kardeşim asker ve bu onun mesleği ama tüm askerler bizim Zaten dualarımız onlarla elimizden gelen bu ..haklısın üzülmek için yakını olmaya gerek yok ki çünkü onlar da bizim yakınımız..Hiçbir yakınım yok asker olan ama içimdeki yangını gel de gör...
Tepemden her helikopter geçişinde kötü haber geleceğini biliyorum, "Allah'ım ne olur sadece yaralı olsun" diye dua ediyorum.
Hele 2 yıl evvel hamileliğime denk gelmişti Zeytindali Harekatı, evdeydim, her ambulans ve helikopter sesine ağlardım, öyle ki bebeğimde aynı şekilde duygusal ağlamaları olan bir bebek oldu...
Rabbim tüm askerlerimizi korusun
Evet canım ben de daha sık uğramak istiyorum gündüz mümkün olmuyor ama 9 10 'dan sonra yer alıcam inşallah teşekkür ederim.S Sevdalinka00
Kilo vermek istiyorsan takıma daha çok gelmelisin, burada sıklıkla bulunduğunda motivasyonun artacak ve nasıl kilo verdiğini anlamayacaksın bile.
Takımla ilgili olan tüm bilgiler ve kurallar ilk sayfada.
Menüleri başka bir sayfada paylaşıyoruz
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Ay inşallah değildir ya öyle tevafuk olmuştur ama tedbirli olmakta fayda var tabiAz önce mutfağı yıkarken pencereyi açmıştım
Bebeğim geldi çok kısa süre
Ama sanırım kaptı birşeyler, hapşırmaya ve burnu akmaya başladı.
Emzirip uyuttum şimdi, inşaallah hasta olmaz
Kalkınca bı nane-limon-kekik yapıp içireyim
Şimdi o uyuyorken de biraz işlere bakayım
Aklimda olsun balımAy abla 60 istemiyorumda 62 felan fena olmazdi cnku genelde 2-3 kg arasi oynuyorm hep 65 sabit kalirdm ozaman
Yarisalim cnm aynen cok iyi olur benm hedefm 68 bu hafta seninki ne ona gore
Sevindm cnm sukur. Karanfil dovup zeytinyagla kariadirip surunce iyi geluyormus demistm ama zaten gerk kalmamis artk :)
Ah abla inşallah hakketikleri cezayi alir pislikler
Tebrikler cnm cok guzel vermissin bu hafta bence de mezun olsaydin keske yakisirdi :)
Gecmis olsun kız diş agrısı cok fenadir bilirim inşallah cabuk atlatirsn
Her akşam 10 'dan sonra müsait olan herkes burda oluyor canım, sende gelirsen kaynaşırız.Evet canım ben de daha sık uğramak istiyorum gündüz mümkün olmuyor ama 9 10 'dan sonra yer alıcam inşallah teşekkür ederim.
İnşallah canım geçtiğimiz pzts tartı fotosu atmıştım atmamız gerekiyor mu?dahil olacağım inşallah yolum uzun benim de..hep birlikte güzelce zayıflayacağız inşallahHer akşam 10 'dan sonra müsait olan herkes burda oluyor canım, sende gelirsen kaynaşırız.
Gündüz gelenlerde var tabi, boş bırakmıyoruz burayı...
Menülerini eksiksiz yazar, Pazartesi ve Cuma da kilo bildirimlerini yaparsan bi bakarsın ki ideal kilona inip mezun olmuşsun
bi anda yüklenince olan oldu yinenıye dıkkat etmıyorsun canım. Sprumu fazla kacırdın.
Geçmiş olsun canım
bende bakıyorum kimse yoksa çıkıyorum artıkBirkaç gündür yine erkenden uykum gelmeye başladı benim
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu miden? Her hafta kayınvalide desin maşallahGunaydınlarrrr
Mıdemı usutmusum sanırım. Mıdem taş gıbı, ıcım bulanıyor. Nane kaynattım ıctım sımdı.
Bugun mısafırlıge gıdıyorum mıdemmde kotu zaten uygun seylerden yıyıp donerım ıns.
Gercı aksamada kv deye gececegım ordan. Yıne yogun bır hafta sonu olacal benım ıcın.
Sızlerın planları ne, neler yapacaksınız bugun
ne için ziyaret yapıyorlar çocuklara bakmak için mi? Yoksa öyle arkadaş olarakmıBugün öğlen öğretmenimiz ev ziyareti yapacak onun dışında hava çok kasvetli evde oluruz herhalde hafta sonu bende kendimi bek iyi hissetmiyorum grip oluyorum
A.selam maşallah sana süpersin sporu sabahtan yapmak insanı nasıl hafifletirSelam kızlar takıma ve takım içindeki takımıma layık olmak için sabahtan gittim sporumu yaptim
Kahvaltı isinide halletim evleri toparliyip kızı uyutma aşamasında gelicem
Tel dikkatini çekip istemese uyuturken müthiş zaman oluyor buraya girmek için yarım saat 45dk ugrasinca uyutmaya
Ellimden gelini yqpicam gelmek için
Tartı fotoğrafı istemiyoruz canım,isteyen atar, istemeyen atmaz.İnşallah canım geçtiğimiz pzts tartı fotosu atmıştım atmamız gerekiyor mu?dahil olacağım inşallah yolum uzun benim de..hep birlikte güzelce zayıflayacağız inşallah
YaaaMükemmel tok tutar
Sabah kahvaltıdan 1 saat önce ye, hem tok tutar, hemde yağların daha hızlı erir, metabolizma da hızlandırıyor çünkü
Hemde nasıl ve gün içinde okadar enerjik oluyorum kibi anda yüklenince olan oldu yine
bende bakıyorum kimse yoksa çıkıyorum artık
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu miden? Her hafta kayınvalide desin maşallah
ne için ziyaret yapıyorlar çocuklara bakmak için mi? Yoksa öyle arkadaş olarakmı
A.selam maşallah sana süpersin sporu sabahtan yapmak insanı nasıl hafifletir
Yardımcı Kaptanicem kesinlikle haklısınKızlar kızlarrr
Menü paylaşımları ve menü yorumları düzenli yapılmıyor düzenli menü paylaşımı yapan birkaç kişi var menü yorumları yapanlar ise çok az listede olan hepimizin menü ekleme ve menü yorumu yapma sorumluluğu var unutmayalımHandandandan
@Zeycan123
U UcanSupurge
Fitt_anne
@askrhpozitif
Poni Bon
@Jasminium84
E ela_2019
@selensu82
@Furha63
Erken güne basliyinca normal canım bünyede biyerw kadar dayanıyor.Birkaç gündür yine erkenden uykum gelmeye başladı benim
İyi gezmeler balımHerkese hayırlı haftasonları olsun inşallah, bugün baya bi işim var ordan çocuklarla dışarda vakit geçirmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah.
Görüşürüz
Oohhh ohhh maşallah diyeyimBranşıma bakma, her branşta ders verecek kapasiteye sahibim
Biraz da mükemmelliyetçi bir yapım var, öyle düz yazıp geçemem, içime sinmez, gözüme batar
canim tuzlu kurabiye yaptim.. yumuşar herhaldeAa kurabiye dondurucudan çıkınca yumuşuyor mu
Canin 2 gün sonra 3 aylik olacak. 33 yaşındayim.Bebişin na kadarlık canım? Bi de nerelisin kaç yaşındaydın bi ara o kadar gelen oldu ki karıştırıyorum
Tamamdır canım teşekkür ederim..inşallah hep birlikte eksileri görürüz.Tartı fotoğrafı istemiyoruz canım,isteyen atar, istemeyen atmaz.
Sen ne dersen güveniriz biz.
Pazartesi ara kontrol tartı günü, Cuma günü de tartı günümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?