Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydıııın sultanımmm
kız mefkuşum öğleden önce senin adını şurada görmek öyle iyi geliyor ki vitamin gibi hatunsun seviyorum yavf senii
kalp kalbe karsi bitanecim
Sende 5 yildizli enerji takviyesisin
Alt katin kapilari boyanmisti cnm
Yatak odalari üst katta
Kizin yatagi kuruldu da oglaninki bugun gidecek
Kalin dedim de bugün evde kaliriz dediler
Sabah gelirler yine

Amin canım kardeşim asker ve bu onun mesleği ama tüm askerler bizim Zaten dualarımız onlarla elimizden gelen bu ..haklısın üzülmek için yakını olmaya gerek yok ki çünkü onlar da bizim yakınımız..

Evet canım ben de daha sık uğramak istiyorum gündüz mümkün olmuyor ama 9 10 'dan sonra yer alıcam inşallah teşekkür ederim.

Ay inşallah değildir ya öyle tevafuk olmuştur ama tedbirli olmakta fayda var tabi

Aklimda olsun balım
Daha çıkacak çok dış var

Selam kızlar takıma ve takım içindeki takımıma layık olmak için sabahtan gittim sporumu yaptim
Kahvaltı isinide halletim evleri toparliyip kızı uyutma aşamasında gelicem
Tel dikkatini çekip istemese uyuturken müthiş zaman oluyor buraya girmek için yarım saat 45dk ugrasinca uyutmaya
Ellimden gelini yqpicam gelmek için

Evet canım ben de daha sık uğramak istiyorum gündüz mümkün olmuyor ama 9 10 'dan sonra yer alıcam inşallah teşekkür ederim.
Her akşam 10 'dan sonra müsait olan herkes burda oluyor canım, sende gelirsen kaynaşırız.

Gündüz gelenlerde var tabi, boş bırakmıyoruz burayı...

Menülerini eksiksiz yazar, Pazartesi ve Cuma da kilo bildirimlerini yaparsan bi bakarsın ki ideal kilona inip mezun olmuşsun

İnşallah canım geçtiğimiz pzts tartı fotosu atmıştım atmamız gerekiyor mu?dahil olacağım inşallah yolum uzun benim de..hep birlikte güzelce zayıflayacağız inşallah

nıye dıkkat etmıyorsun canım. Sprumu fazla kacırdın.
Geçmiş olsun canım
bi anda yüklenince olan oldu yine
Birkaç gündür yine erkenden uykum gelmeye başladı benim
bende bakıyorum kimse yoksa çıkıyorum artık
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu miden? Her hafta kayınvalide desin maşallah
Bugün öğlen öğretmenimiz ev ziyareti yapacak onun dışında hava çok kasvetli evde oluruz herhalde hafta sonu bende kendimi bek iyi hissetmiyorum grip oluyorum
ne için ziyaret yapıyorlar çocuklara bakmak için mi? Yoksa öyle arkadaş olarakmı
A.selam maşallah sana süpersin sporu sabahtan yapmak insanı nasıl hafifletir

İnşallah canım geçtiğimiz pzts tartı fotosu atmıştım atmamız gerekiyor mu?dahil olacağım inşallah yolum uzun benim de..hep birlikte güzelce zayıflayacağız inşallah
Tartı fotoğrafı istemiyoruz canım,isteyen atar, istemeyen atmaz.
Sen ne dersen güveniriz biz.
Pazartesi ara kontrol tartı günü, Cuma günü de tartı günümüz.

Hemde nasıl ve gün içinde okadar enerjik oluyorum ki
Saatlerce uyusam bu kadar iyi gelmez

Yardımcı Kaptanicem kesinlikle haklısın
Ben kaçırdıgim zaman yazmıyorum mesala korkunuza
Kaçamak yapsamda yazacam artık.Dunkunu yazmasam olurmu

Birkaç gündür yine erkenden uykum gelmeye başladı benim
Erken güne basliyinca normal canım bünyede biyerw kadar dayanıyor.
Bugün 8 kalktım gecede 2yi geçiyordu uyudugumda Amma yarın sporda yok okulda yok 12 kadar kız izin verirse uyumayı planlıyorum

Herkese hayırlı haftasonları olsun inşallah, bugün baya bi işim var ordan çocuklarla dışarda vakit geçirmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah.
Görüşürüz
İyi gezmeler balım
Ankarada da gezilecek hava var ama bugün dışarı çıkma planım yok
Belki yarın çıkarırım çocukları dışarıya bende

Branşıma bakma, her branşta ders verecek kapasiteye sahibim
Biraz da mükemmelliyetçi bir yapım var, öyle düz yazıp geçemem, içime sinmez, gözüme batar
Oohhh ohhh maşallah diyeyim Benim yazdıklarım gözüne çok batıyordur Neyse yolum uzun, biraz dikkat edersem bu konuda da yol alırım
Aa kurabiye dondurucudan çıkınca yumuşuyor mu
canim tuzlu kurabiye yaptim.. yumuşar herhalde bilmiyorum ki bunu ilk defa yaptim.
Bebişin na kadarlık canım? Bi de nerelisin kaç yaşındaydın bi ara o kadar gelen oldu ki karıştırıyorum
Canin 2 gün sonra 3 aylik olacak. 33 yaşındayim.

Tartı fotoğrafı istemiyoruz canım,isteyen atar, istemeyen atmaz.
Sen ne dersen güveniriz biz.
Pazartesi ara kontrol tartı günü, Cuma günü de tartı günümüz.
Tamamdır canım teşekkür ederim..inşallah hep birlikte eksileri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…