Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan
@Zeycan123
@zsaracoglu
@Tekrar dene
askrhpozitif
Ucmelekannesi
Poni Bon
Jasminium84
E ela_2019
selensu82
@Furha63

Kızlar bundan sonra yaptığımız sporları menümüzde belirtirken @Tekrar dene 'yi etiketliyoruz.

Hepinizden ricam yaptığınız sporların puan olarak karşılıklarını da hesaplayarak etiket yapmanız.

Herkes kendi sporunun puanını kolaylıkla hesaplayabilir ama 1 kişiye herkesin spor puanını hesaplamak ağır gelir.

Herkesin bu konuda itina göstereceğini düşünüyorum.

Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Not: Sporların puan olarak karşılıkları ilk sayfada mevcuttur.

Yardımcı Kaptanicem kesinlikle haklısın
Ben kaçırdıgim zaman yazmıyorum mesala korkunuza
Kaçamak yapsamda yazacam artık.Dunkunu yazmasam olurmu
Kaçamakta olsa yaz canım
İki fırça atarız bakalım bir daha yapabiliyor musun

Jasminium84 Yasemincim sadece pazartesi günü menü yazmışsın.
askrhpozitif Mervecim sen bu hafta hiç menü paylasmamişsın.
Kizlar listede olanlarin her gün menü paylaşma zorunluluğu var biliyorsunuz. Haftaya gözüm üzerinizde

Burada bir anımı anlatayım da öyle bitireyim
Listeye ilk girdigim zamanlarda 2 gün menü yazmadım diye Mefkurem bana sarı kart cezası verdi. Haftaya Cuma yüzde 1'le gelirsen bu ceza silinir dedi. Ben de garibim o hafta uğraştım yemedim iyi bir yuzdeyle geldim cezam silindi. Toy günlerimden

Benim hedefim de 67 canım. Tamam başlıyoruz o zaman haftaici kaçamak yok.
Kizlar yaa rakibim @zsaracoglu duymasin da ben bugün çok çok aşırı çok aç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Filtre kahve baya tok tutuyo canım onu deneyebilirsin. İçinde tarçın olan herşey de kan şekerini dengeledigi için faydası oluyor. Tarçınlı türk kahvesi de deneyebilirsin. Tadı da güzel
Mükemmel tok tutar
Sabah kahvaltıdan 1 saat önce ye, hem tok tutar, hemde yağların daha hızlı erir, metabolizma da hızlandırıyor çünkü
Şu an reklamları dönen bir ürün var görmüşsünüzdür. Curcumin. Onun içeriği de aynı senin tarif canım. Ek olarak arı poleni varmış o pakette.
Pcosu geçirmiyor ama regl baya düzene biniyormuş. Bel ağrısı da kilom azalırsa hafifler diye düşünüyorum
Bel ağrısı kilo azalınca hafifliyo canım. Ben baya rahatladım. Ama hareketlere çok dikkat etmek gerrkiyo. Kendini ilk yorma da geri geliyor.
Kesinlikle o kadar haklısın ki. Hepsi bizim kardeşimiz çoğumuzun evladı olabilecek yaştaydi. Kendime gelemiyorum 2 gündür canım yaniyo. Hepimiz üzülürüz tabi ama yine de ailelerini düşünemiyorum.

kalp kalbe karsi bitanecim
Sende 5 yildizli enerji takviyesisin

Alt katin kapilari boyanmisti cnm
Yatak odalari üst katta
Kizin yatagi kuruldu da oglaninki bugun gidecek
Kalin dedim de bugün evde kaliriz dediler
Sabah gelirler yine
seni yaradana kurbannnnnnn
iyi o zaman boyadan çok etkilenmezler , aile ile yakın oturmanın faydaları çok, kıymet bilene, inşallah sizin de muhabbetiniz artsın rabbim nazardan korusun

Rabbim güç versin yardımcıları olsun inşallah ..

Haklısın canım bu hafta eksiksiz yazıcam Insallah bu hafta cok duzen siz oldu sureklı dısarda yıyınce saatler sapıtonca

Peki canım sana haksızlık olmasın o zaman

Bugünden itibaren her eksik 2 menüye 1 sarı kart, 3 sarı karta diskalifiye yapalım

normalde 2 gun menü yazmayanlar sari kart alir
Yuzdesi 1.5 ğu geçerse kart silinir :)))
seni yaradana kurbannnnnnn
iyi o zaman boyadan çok etkilenmezler , aile ile yakın oturmanın faydaları çok, kıymet bilene, inşallah sizin de muhabbetiniz artsın rabbim nazardan korusun
amin cnm insallah
Eline sağlık canım
4 eksik menümün 3 'ünde hem sabah hem akşam çiğ köfte yiyince yazmaya çekindim
Artilarinin sebebi anlasildi

Akşam vaktin olmuyor mu cnm
Ben genelde çocuklar uyuyunca yapıyorum
Eşim de anlayışla karşılıyor o arada o da istediğini izliyor
Ya akşam çocukları uyuttuktan sonra takatim kalmıyor. Gündüz de firsatim olmuyor.

Ben daha önce tarçıni denedim ama ekstra acıktım sanki tekrar deneyeyim canim teşekkürler

Sabah hem 2 yumurta yemişsin hem de elemek yemişsin yumurta varken ekmek yemezsen de olurdu
Aradaki meyvede çok olmuş kuzum
En beğendiğim akşam öğünün ve suyun
Afiyet olsun canım

Kuzum kahvaltıda hem ceviz hem ekmek var, cevizi ekmek yerine tüketmen daha iyi olur
Genel anlamda menü dengesiz geldi gözüme
Afiyet olsun kuzu

tamamdır canım, listeye bu hafta girdim ya o yüzden eksiksiz yazarım artık

Börekler sarmalar pastalar oyyyyyy
Afiyet olsun madem

Menüm
9.00 bitki çayı

13.00
1 mercimek köftesi
3 yk yoğurtlu ıspanak
Havuç

17.30
1 tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Su 2 lt
Spor yok GastrikAsit
Afiyet olsun canım

Dün başlayabildim canım
Seviyelere mi başladın canım

29 Şubat Cumartesi Menüm

12:30=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
3 adet minik soğan
1 kase kabak çekirdeği

Su=== 2 lt

Spor yok
Afiyet olsun kuzum
Tek öğün zor oluyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…