- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.941
Sabah uyaninca,akşama kadar bugün spor yapacağım diyorum ama, olmuyorr olmuyorrr olmuyorrr...
Kaçamakta olsa yaz canımYardımcı Kaptanicem kesinlikle haklısın
Ben kaçırdıgim zaman yazmıyorum mesala korkunuza
Kaçamak yapsamda yazacam artık.Dunkunu yazmasam olurmu
@zsaracoglu | + | + | + | + | + | + | + |
| + | + | + | + | + | + | - |
@Zeycan123 | + | + | + | + | + | + | + |
| + | + | + | + | + | + | + |
@Furha63 | + | + | + | + | + | + | - |
| + | + | + | + | + | + | - |
E ela_2019 | + | + | + | + | + | + | + |
| + | + | + | - | - | - | - |
@Tekrar dene | - | + | + | - | + | + | - |
| - | - | + | + | + | + | + |
Benim hedefim de 67 canım. Tamam başlıyoruz o zaman haftaici kaçamak yok.Ay abla 60 istemiyorumda 62 felan fena olmazdi cnku genelde 2-3 kg arasi oynuyorm hep 65 sabit kalirdm ozaman
Yarisalim cnm aynen cok iyi olur benm hedefm 68 bu hafta seninki ne ona gore
Sevindm cnm sukur. Karanfil dovup zeytinyagla kariadirip surunce iyi geluyormus demistm ama zaten gerk kalmamis artk :)
Ah abla inşallah hakketikleri cezayi alir pislikler
Tebrikler cnm cok guzel vermissin bu hafta bence de mezun olsaydin keske yakisirdi :)
Gecmis olsun kız diş agrısı cok fenadir bilirim inşallah cabuk atlatirsn
Filtre kahve baya tok tutuyo canım onu deneyebilirsin. İçinde tarçın olan herşey de kan şekerini dengeledigi için faydası oluyor. Tarçınlı türk kahvesi de deneyebilirsin. Tadı da güzelKizlar yaa rakibim @zsaracoglu duymasin da ben bugün çok çok aşırı çokaç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Şu an reklamları dönen bir ürün var görmüşsünüzdür. Curcumin. Onun içeriği de aynı senin tarif canım. Ek olarak arı poleni varmış o pakette.Mükemmel tok tutar
Sabah kahvaltıdan 1 saat önce ye, hem tok tutar, hemde yağların daha hızlı erir, metabolizma da hızlandırıyor çünkü
Bel ağrısı kilo azalınca hafifliyo canım. Ben baya rahatladım. Ama hareketlere çok dikkat etmek gerrkiyo. Kendini ilk yorma da geri geliyor.Pcosu geçirmiyor ama regl baya düzene biniyormuş. Bel ağrısı da kilom azalırsa hafifler diye düşünüyorum
Kesinlikle o kadar haklısın ki. Hepsi bizim kardeşimiz çoğumuzun evladı olabilecek yaştaydi. Kendime gelemiyorum 2 gündür canım yaniyo. Hepimiz üzülürüz tabi ama yine de ailelerini düşünemiyorum.Amin canım kardeşim asker ve bu onun mesleği ama tüm askerler bizim Zaten dualarımız onlarla elimizden gelen bu ..haklısın üzülmek için yakını olmaya gerek yok ki çünkü onlar da bizim yakınımız..
Geldım Kaptanım geldım Insallahaskrhpozitif
Mervecim hala yoksun
Listeye girince düzenli gelirsin diye düşündük ama yine aynı.
Yapabileceğimiz birşey var mı senin için?
git ama aman ağrı v.s. az diyip geciktirme ponimAynen abla bi dr gideymde kullanma derse satarım gölgesi kalkar hem
seni yaradana kurbannnnnnnkalp kalbe karsi bitanecim
Sende 5 yildizli enerji takviyesisin
Alt katin kapilari boyanmisti cnm
Yatak odalari üst katta
Kizin yatagi kuruldu da oglaninki bugun gidecek
Kalin dedim de bugün evde kaliriz dediler
Sabah gelirler yine
Rabbim güç versin yardımcıları olsun inşallah ..Benim hedefim de 67 canım. Tamam başlıyoruz o zaman haftaici kaçamak yok.
Filtre kahve baya tok tutuyo canım onu deneyebilirsin. İçinde tarçın olan herşey de kan şekerini dengeledigi için faydası oluyor. Tarçınlı türk kahvesi de deneyebilirsin. Tadı da güzel
Şu an reklamları dönen bir ürün var görmüşsünüzdür. Curcumin. Onun içeriği de aynı senin tarif canım. Ek olarak arı poleni varmış o pakette.
Bel ağrısı kilo azalınca hafifliyo canım. Ben baya rahatladım. Ama hareketlere çok dikkat etmek gerrkiyo. Kendini ilk yorma da geri geliyor.
Kesinlikle o kadar haklısın ki. Hepsi bizim kardeşimiz çoğumuzun evladı olabilecek yaştaydi. Kendime gelemiyorum 2 gündür canım yaniyo. Hepimiz üzülürüz tabi ama yine de ailelerini düşünemiyorum.
Haklısın canım bu hafta eksiksiz yazıcam Insallah bu hafta cok duzen siz oldu sureklı dısarda yıyınce saatler sapıtoncaJasminium84 Yasemincim sadece pazartesi günü menü yazmışsın.
askrhpozitif Mervecim sen bu hafta hiç menü paylasmamişsın.
Kizlar listede olanlarin her gün menü paylaşma zorunluluğu var biliyorsunuz. Haftaya gözüm üzerinizde
Burada bir anımı anlatayım da öyle bitireyim
Listeye ilk girdigim zamanlarda 2 gün menü yazmadım diyeMefkurem bana sarı kart cezası verdi. Haftaya Cuma yüzde 1'le gelirsen bu ceza silinir dedi. Ben de garibim o hafta uğraştım yemedim iyi bir yuzdeyle geldim cezam silindi. Toy günlerimden
Peki canım sana haksızlık olmasın o zamanJasminium84 Yasemincim sadece pazartesi günü menü yazmışsın.
Kizlar listede olanlarin her gün menü paylaşma zorunluluğu var biliyorsunuz. Haftaya gözüm üzerinizde
Listeye ilk girdigim zamanlarda 2 gün menü yazmadım diyeMefkurem bana sarı kart cezası verdi. Haftaya Cuma yüzde 1'le gelirsen bu ceza silinir dedi. Ben de garibim o hafta uğraştım yemedim iyi bir yuzdeyle geldim cezam silindi. Toy günlerimden
Eline sağlık canım**20-28 Şubat Arası Menü Paylaşım Listesi**
Perşembe- Cuma-Cumartesi- Pazar- Pazartesi-Salı-Çarsamba-Perşembe
@zsaracoglu + + + + + + + Ucmelekannesi + + + + + + - @Zeycan123 + + + + + + + selensu82 + + + + + + + @Furha63 + + + + + + - Poni Bon + + + + + + - E ela_2019 + + + + + + + Handandandan + + + - - - - @Tekrar dene - + + - + + - huban1234 - - + + + + +
Kaptanım sen bana katılmıyor muydun geçen günEline sağlık canım
4 eksik menümün 3 'ünde hem sabah hem akşam çiğ köfte yiyince yazmaya çekindim
Dün başlayabildim canımKaptanım sen bana katılmıyor muydun geçen gün
normalde 2 gun menü yazmayanlar sari kart alirJasminium84 Yasemincim sadece pazartesi günü menü yazmışsın.
amin cnm insallahseni yaradana kurbannnnnnn
iyi o zaman boyadan çok etkilenmezler , aile ile yakın oturmanın faydaları çok, kıymet bilene, inşallah sizin de muhabbetiniz artsın rabbim nazardan korusun
Artilarinin sebebi anlasildiEline sağlık canım
4 eksik menümün 3 'ünde hem sabah hem akşam çiğ köfte yiyince yazmaya çekindim
Ya akşam çocukları uyuttuktan sonra takatim kalmıyor. Gündüz de firsatim olmuyor.Akşam vaktin olmuyor mu cnm
Ben genelde çocuklar uyuyunca yapıyorum
Eşim de anlayışla karşılıyor o arada o da istediğini izliyor
Ben daha önce tarçıni denedim ama ekstra acıktım sankiBenim hedefim de 67 canım. Tamam başlıyoruz o zaman haftaici kaçamak yok.
Filtre kahve baya tok tutuyo canım onu deneyebilirsin. İçinde tarçın olan herşey de kan şekerini dengeledigi için faydası oluyor. Tarçınlı türk kahvesi de deneyebilirsin. Tadı da güzel
Şu an reklamları dönen bir ürün var görmüşsünüzdür. Curcumin. Onun içeriği de aynı senin tarif canım. Ek olarak arı poleni varmış o pakette.
Bel ağrısı kilo azalınca hafifliyo canım. Ben baya rahatladım. Ama hareketlere çok dikkat etmek gerrkiyo. Kendini ilk yorma da geri geliyor.
Kesinlikle o kadar haklısın ki. Hepsi bizim kardeşimiz çoğumuzun evladı olabilecek yaştaydi. Kendime gelemiyorum 2 gündür canım yaniyo. Hepimiz üzülürüz tabi ama yine de ailelerini düşünemiyorum.
Sabah hem 2 yumurta yemişsin hem de elemek yemişsin yumurta varken ekmek yemezsen de olurduCuma menüsü
Sabah 8:30
2 h.yumurta
4 dilim peynir
1 Domates
1.5 ekmek
Ara
Sütlü kahve
2 hurma
2 kayisi
1 avuç çekirdeği
Öğle 15:00
6 kaşık kabak kavurma 1 dilim ekmek
Akşam 18:30
1porsiyon çipura
1 kase salata
2 kepçe mercimek çorbası
Su 3 litre
Spor yok
Kuzum kahvaltıda hem ceviz hem ekmek var, cevizi ekmek yerine tüketmen daha iyi olurDün:
Sabah 1 dilim peynir ile hazırlanmış omlet
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
Öğle:2 kepçe çorba ve 1 yumurta 1 dilim ekmek yemek yoktu hazırda...
Ara öğün: 1 sb süt 1 pors meyve
Akşam: 1 kepçe çorba, 6 yk pırasa yemeği ve yoğurt
Spor: 50 dk yürüyüş
tamamdır canım, listeye bu hafta girdim ya o yüzden eksiksiz yazarım artıkJasminium84 Yasemincim sadece pazartesi günü menü yazmışsın.
Börekler sarmalar pastalar oyyyyyyCuma gunu menum
9:00
2 tereyağında yumurta
1 küçük kase yoğurt
15:30
1 dilim pırasalı borek
1 yk garniturlü salata
5 yaprak sarma
2 catal bıskuvılı pasta
Su 3 lt
Spor 30 dakika B fit kardıyo 30*3.5=105 puan @Tekrar dene
Afiyet olsun canımMenüm
9.00 bitki çayı
13.00
1 mercimek köftesi
3 yk yoğurtlu ıspanak
Havuç
17.30
1 tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yokGastrikAsit
Seviyelere mi başladın canımDün başlayabildim canım
Afiyet olsun kuzum29 Şubat Cumartesi Menüm
12:30=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
3 adet minik soğan
1 kase kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor yok
Bulgur zaten tok tutuyor ya canım, acıkmayınca akşamı yemedimAfiyet olsun kuzum
Tek öğün zor oluyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?