- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.961
Canım kahvaltı diyetisyenin verdiği ..haftada 2 kez bunu yiyorum..ama öğle koptu alakasız biraz:)Sabah hem 2 yumurta yemişsin hem de elemek yemişsin yumurta varken ekmek yemezsen de olurdu
Aradaki meyvede çok olmuş kuzum
En beğendiğim akşam öğünün ve suyun
Afiyet olsun canım
Kuzum kahvaltıda hem ceviz hem ekmek var, cevizi ekmek yerine tüketmen daha iyi olur
Genel anlamda menü dengesiz geldi gözüme
Afiyet olsun kuzu
tamamdır canım, listeye bu hafta girdim ya o yüzden eksiksiz yazarım artık
Börekler sarmalar pastalar oyyyyyy
Afiyet olsun madem
Afiyet olsun canım
Seviyelere mi başladın canım
Afiyet olsun kuzum
Tek öğün zor oluyor mu canım
Anladım kuzum peki o zamanCanım kahvaltı diyetisyenin verdiği ..haftada 2 kez bunu yiyorum..ama öğle koptu alakasız biraz:)
Peki faydasını görüyor musun tartıda bununBulgur zaten tok tutuyor ya canım, acıkmayınca akşamı yemedim
Canım bı haftadır sabah erkenden kalkıyorum direksiyon dersine gidiyorum eve dönmem 13:00 i buluyor o zmn birşeyler yiyorum sonra da tartilmiyorum açıkçası yeme düzenim bozuldu bı hafta kaldı derslerim onu bı halledeyim insAllah normal şartlarda tartilip bildirecem canım@nanekekik
Fit mutlu anne
Hamile üyeler, dün kilo bildirimine gelmediniz
Kilolar aldı başını gidiyor mu yoksa?
28.02.2020
07.00 2 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
Tel peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 tk yer fıstığı ezmesi
12.30 balık ekmek
Yarım bardak şalgam
19.00 büyük bi kase karışık salata
Bir tabak yoğurtlu kereviz salatası
çok karbonlu oldu biliyorum pek diyet menüsü değil ama cuma diye azıcık rahat bıraktım kendimi
Bugün diyetime aynen devam
Aferin takım arkadaşımCuma menüsü
Sabah 8:30
2 h.yumurta
4 dilim peynir
1 Domates
1.5 ekmek
Ara
Sütlü kahve
2 hurma
2 kayisi
1 avuç çekirdeği
Öğle 15:00
6 kaşık kabak kavurma 1 dilim ekmek
Akşam 18:30
1porsiyon çipura
1 kase salata
2 kepçe mercimek çorbası
Su 3 litre
Spor yok
2 ekmek çok olabilirDün:
Sabah 1 dilim peynir ile hazırlanmış omlet
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
Öğle:2 kepçe çorba ve 1 yumurta 1 dilim ekmek yemek yoktu hazırda...
Ara öğün: 1 sb süt 1 pors meyve
Akşam: 1 kepçe çorba, 6 yk pırasa yemeği ve yoğurt
Spor: 50 dk yürüyüş
Cuma gunu menum
9:00
2 tereyağında yumurta
1 küçük kase yoğurt
15:30
1 dilim pırasalı borek
1 yk garniturlü salata
5 yaprak sarma
2 catal bıskuvılı pasta
Su 3 lt
Spor 30 dakika B fit kardıyo 30*3.5=105 puan @Tekrar dene
Spor muhteşem öncesini bilemedimMenüm
9.00 bitki çayı
13.00
1 mercimek köftesi
3 yk yoğurtlu ıspanak
Havuç
17.30
1 tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yokGastrikAsit
29 Şubat Cumartesi Menüm
12:30=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
3 adet minik soğan
1 kase kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor yok
Tulumba mı 3 tane mi oh my god29.02.2020 cumartesi
10.30 2 yumurtalı menemen
5 zeytin
2 dilim peynir
5 badem
17.00 1 tabak hamsi buğulama
1 kase turp havuç ve marul salatası
3tane tulumba
su: 2 lt
Emziriyor muydun cnm sen neden ekmek 2 dilim29 şubat menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta , 6 zeytin 2 dilim peynir bir ufak dilim tahin helva 2 dilim ekmek.
Öğle : 7 yk pırasa , bir küçük kase yoğurt, 1 dilim teb
Akşam: 3 yk bulgur, 4 adet köfte 1 ab ayran salata..
30 dk leslie
Allah korusun sizleriŞuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı yaMefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
Tmm cnmHaklısın canım bu hafta eksiksiz yazıcam Insallah bu hafta cok duzen siz oldu sureklı dısarda yıyınce saatler sapıtonca
Tahmin ettim canım kesin cıslı biseyler yedi diye düşündümEline sağlık canım
4 eksik menümün 3 'ünde hem sabah hem akşam çiğ köfte yiyince yazmaya çekindim
İlk hafta hemen sildirdim amanormalde 2 gun menü yazmayanlar sari kart alir
Yuzdesi 1.5 ğu geçerse kart silinir :)))
amin cnm insallah
Artilarinin sebebi anlasildi
Canım resmi bı aciklama yoksa ya da olaylar belirgin bir şekilde o yöne gitmiyorsa korkma bence. İnsanlar hemen panik oluyolar. Yine de abartmadan tedbirli olmakta da fayda var. Evimizdeki yemekler 15 gün idare eder bence bizi korkmaŞuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı yaMefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
Amin canımAllah korusun sizleri
Offff sorma babama aldım o yerken dayanamadım attım ağzıma
Aferin takım arkadaşım
2 ekmek çok olabilir
Spor muhteşem öncesini bilemedim
❤
Tulumba mı 3 tane mi oh my godçok severim de yiyemem çünkü 1 tane yetmez
Emziriyor muydun cnm sen neden ekmek 2 dilim
Allahım korusun hepimiziŞuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı yaMefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
Ben düşünmüyordum hiç ama tedirgin ettiler beni öyle bi konuşuyorlarki, insanları tedirgin etmemek için bişey demiyorlarmışTmm cnm
Tahmin ettim canım kesin cıslı biseyler yedi diye düşündüm
İlk hafta hemen sildirdim ama
Bugünlere kolay gelmedik
Canım resmi bı aciklama yoksa ya da olaylar belirgin bir şekilde o yöne gitmiyorsa korkma bence. İnsanlar hemen panik oluyolar. Yine de abartmadan tedbirli olmakta da fayda var. Evimizdeki yemekler 15 gün idare eder bence bizi korkma
Amin canım inşallajAllahım korusun hepimizi
Emziriyorum canım 3 dilim ekmek verdi diyetisyen ağır bir liste değil benimki ama bu bile acıktırıyor
Aferin takım arkadaşım
2 ekmek çok olabilir
Spor muhteşem öncesini bilemedim
Tulumba mı 3 tane mi oh my godçok severim de yiyemem çünkü 1 tane yetmez
Emziriyor muydun cnm sen neden ekmek 2 dilim
Bebeğin ne kadarlık oldu cnmEmziriyorum canım 3 dilim ekmek verdi diyetisyen ağır bir liste değil benimki ama bu bile acıktırıyor
Sagol canımBörekler sarmalar pastalar oyyyyyy
Afiyet olsun madem
Aaaaa niye ki vaka sayısı fazla mı ordaŞuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı yaMefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
60 kişi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum, 1500 kişilik işyeri kapatılmış bi kişide positiv çıkınca ama o işyeri nerde bilmiyorumAaaaa niye ki vaka sayısı fazla mı orda
Olsun yaz canımYardımcı Kaptanicem kesinlikle haklısın
Ben kaçırdıgim zaman yazmıyorum mesala korkunuza
Kaçamak yapsamda yazacam artık.Dunkunu yazmasam olurmu
Aynen katılıyorum ben geldiğimden beri kimseciklere ceza verilmedi daha motive edici olabilirJasminium84 Yasemincim sadece pazartesi günü menü yazmışsın.
askrhpozitif Mervecim sen bu hafta hiç menü paylasmamişsın.
Kizlar listede olanlarin her gün menü paylaşma zorunluluğu var biliyorsunuz. Haftaya gözüm üzerinizde
Burada bir anımı anlatayım da öyle bitireyim
Listeye ilk girdigim zamanlarda 2 gün menü yazmadım diyeMefkurem bana sarı kart cezası verdi. Haftaya Cuma yüzde 1'le gelirsen bu ceza silinir dedi. Ben de garibim o hafta uğraştım yemedim iyi bir yuzdeyle geldim cezam silindi. Toy günlerimden
Menü yorumu yapmayanlara da ceza verelim mi kaptanım ? Takibini yapabilirimPeki canım sana haksızlık olmasın o zaman
Bugünden itibaren her eksik 2 menüye 1 sarı kart, 3 sarı karta diskalifiye yapalım
Kuzum Erzurum’a İran’da yaşayan Türkleri getirdiler ve karantina bölgesi şu an ve son olaylardan sonra savaş çıkacak yok ohal ilan edilecek yok sokağa çıkma yasağı gelecek diye millet makarna un stoğu yapıyorŞuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı yaMefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
Bende haftalık alışverişimi bi yaptım, ama millet doldurmuş çıldırmışlarOlsun yaz canım
Aynen katılıyorum ben geldiğimden beri kimseciklere ceza verilmedi daha motive edici olabilir
Menü yorumu yapmayanlara da ceza verelim mi kaptanım ? Takibini yapabilirim
Kuzum Erzurum’a İran’da yaşayan Türkleri getirdiler ve karantina bölgesi şu an ve son olaylardan sonra savaş çıkacak yok ohal ilan edilecek yok sokağa çıkma yasağı gelecek diye millet makarna un stoğu yapıyorbenim bir şey yaptığım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?