Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sarma azmis güzel bence menü afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım
Evet biraz karbon olmuş telafi edersin canım
Ekmek beyaz değilse iyi canım
Ekmek beyaz değildir inşallah onun dışında güzel
5 çayı menüsü gibi
Menüm
9.00 bitki çayı

13.00
1 mercimek köftesi
3 yk yoğurtlu ıspanak
Havuç

17.30
1 tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt

Su 2 lt
Spor yok @GastrikAsit
Fena değil canım
29 Şubat Cumartesi Menüm

12:30=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
3 adet minik soğan
1 kase kabak çekirdeği

Su=== 2 lt

Spor yok
Güzel afiyet olsun
29.02.2020 cumartesi

10.30 2 yumurtalı menemen
5 zeytin
2 dilim peynir
5 badem

17.00 1 tabak hamsi buğulama
1 kase turp havuç ve marul salatası

3tane tulumba

su: 2 lt
Tulumba olmasaymis güzelmiş afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım

Ay yok olur mu yemiyorm valla

Kiz bildirim yaptnmi bu hafta gormedm kac kiloydun

canın hangisini çekiyorsa artık gülüm 60 ya da 62 hazirana kadar ooo çok zaman var istediğin kilo da olursun

Ay boyle yersem goremem kendime ceki duzen vermem gwrkim ama bu hafta nazliyla yarisiyoruzz baklm

Aklimda olsun balım
Daha çıkacak çok dış var ☹

Aynsn cnm bende deniycem bidha dis cikicagi zaman hatta bitaneside karanfili kaynatip suyunu buzdolabina koyup tulbentle soguk kompress onermisti

Aynen cnm basladik iyi olan kazansin

Aa senden duyuyorm benimde annemler almanyada bayern tarafda ole bsi olsa soylerlerde eyalet olarkmi acaba

Kizlar benim oğlum yine ateşlendi menü mu yazıp kaçicam. Aslında antibiyotik te kullaniyoruz iyiye gidiyordu ne oldu anlamadim. Iyi akşamlar hepinize

Cok gecmis olsun cnm

Kızlar benim Adam bugun isyerine gitti geri geldi hafif hasta gibiydi doktor da eve gondermis rapor yazmis 2 gunluk antibiyotik vermis. Yarinda evde bakalim. Ama oglanda hafif hirilti burun akmasi var inşallah oda olmaz  nekadar dikkat etsekte ayni evde koruyamiyorsn

biz NRW dayız canım buraya kadar geldi Allah sonumuzu hayır etsin
Geçmiş olsun canım inş tez vakit atlatırlar

Tam buğday canım☺

Menü için ekledim onu spor olmadığı için Dilek i eklemedim spor yapacak vakit ve enerji bulamıyorm yaa

Geçmiş olsn canm

Siz bensiz diyet mi yapıyosunuz

64 üm canım. 63.9 dum işte sabit sayılırım. Ama aşağısını göremiyorm sinir oluyorum. Bu hafta bende sizle dikkat edicem

Kizz ben 66 mezun oldm suan 69um birakta yapaym bide 65 olcaktm :)
Sende dikkat et aman ipin ucunu birakma gidiyor toparlamasida zor oluyor

biz NRW dayız canım buraya kadar geldi Allah sonumuzu hayır etsin

Geçmiş olsun canım inş tez vakit atlatırlar

Simdi sordum bizimkilere de ablam dedi oda koln tarafda oturan arkadasindan duymus un stokladik ekmek. Vs yapmak icin demis, ama bizimkilern oldgu yerde yokmus daha sakin sessiz kasaba tarzi yerde oturuyorlar ondan sanirim. Aman kuzum dikkat edin sizde enazindan un bulundur evinde.

Insallah cnm sagolasin

amin canım
Benim çocukların hepsi baba düşkünü canım (benim politikam)
cok guzel bır polıtıkaymıs. Benım en kucuk daha bı duşkun dıgerlerı pek oyle degıller
Geçmiş olsun canım, birkaç bardak daha nane içersen epey rahatlarsın.
Senin yine koşturmacalı bir haftasonu bekliyormuş, kolay gelsin
ıctım canım 3fıncan nane ama banamısın demedı. Hala mıdem bıd tuhaf. Sagol canım. Bugunu atlattık yarında hayırlısıyla biterse ıns. hafta içini daha cok sevıyorum ben
Bugün öğlen öğretmenimiz ev ziyareti yapacak onun dışında hava çok kasvetli evde oluruz herhalde hafta sonu bende kendimi bek iyi hissetmiyorum grip oluyorum
ıns gelmeden gıder grıp canım.
Ogretmen aıle ılıskısı boyle cok guzel oluyor.
genelde 2 ogun yıyorum canım. Oglen sofra hazırlamak zor gelıyor
ah ahhh kendı kendıne uykunu almıs, dınlenmıs olarak kalkmayı bende cok ıstıyorum ınan.
Ayy canım geçmiş olsun ya sıcak tut kendini

Gittim canım antibiyotik verdi. 1 gün içtim bugün akşama etki gösterir diye umut ediyorum

Canım 2 avuç kabak çekirdeği öneriririm
sagol canım. Yelekle, patıkle gezdım ama banamısın demedı. Dınlenmek lazım bıraz heralde ama nerde
Yeni evlerinde kapilar boyanmisti dün, cok fazla boya kokusu vardi cnm
Bide bazi esyalar gitmedi daha

Sen nasilsin hafifledimi agrin
gecmis olsun tatlim
Zemcefil cayida iyi geliyor mideye

Idare ederim cnm :))
sagolasın ablacım. Evde olsam yapardım ama kvdede yokmus
bu karısımı bende sevdım canım. 2 gun denedım sabaha ac uyanmadım mesela. 3 yk yogurt, 1 ck zencefıl, 1 ck zerdecal, 1 ck toz tarcın. Yatmadan yarım saat once yıyorum. ekim2009 abla soylemişti
gecmıs olsun canım dıkkat et
ayy rabbım korusun. Inş yoktur bısey canım.
kolay gelsın canım. Ne guzel dusunmussun.
Kizlar benim oğlum yine ateşlendi menü mu yazıp kaçicam. Aslında antibiyotik te kullaniyoruz iyiye gidiyordu ne oldu anlamadim. Iyi akşamlar hepinize
gecmıs olsun canım.
ıns bulasmaz mınnaka. Bı an once ıyılesırler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…