- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.001
21 aylık oldu canımAy çok tatlı maşallah kaç aylik bebeğin cnm
Sarma azmis güzel bence menü afiyet olsun29 şubat
10.00
Peynir
Siyah zeytin
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 yumurta
Yarım domates
Yarım mandalina
2 ceviz
16.30
1 bardak ayran
Salata
4 adet kuşbaşı et
3 adet lahana 2 adet yaprak sarması pirinçli
Su 2800 ml
Spor 20 dk antrenman 60p
Etiketlemeyi unutmuşum@Tekrar dene
Güzel afiyet olsun canımSabah 10:00
1 kupa sütlü kahve
1 kaşık menemen
2 dilim ekmek
Peynir (doyana kadar)
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
3 kayisi
2 hurma
Öğle 13:30
Yogurt yulaf ezmesi 1 muz
Akşam 19:30
2 kepçe kelle paça
Su 2 litre
Spor yok
Evet biraz karbon olmuş telafi edersin canım28.02.2020
07.00 2 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
Tel peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 tk yer fıstığı ezmesi
12.30 balık ekmek
Yarım bardak şalgam
19.00 büyük bi kase karışık salata
Bir tabak yoğurtlu kereviz salatası
çok karbonlu oldu biliyorum pek diyet menüsü değil ama cuma diye azıcık rahat bıraktım kendimi
Bugün diyetime aynen devam
Ekmek beyaz değilse iyi canımCuma menüsü
Sabah 8:30
2 h.yumurta
4 dilim peynir
1 Domates
1.5 ekmek
Ara
Sütlü kahve
2 hurma
2 kayisi
1 avuç çekirdeği
Öğle 15:00
6 kaşık kabak kavurma 1 dilim ekmek
Akşam 18:30
1porsiyon çipura
1 kase salata
2 kepçe mercimek çorbası
Su 3 litre
Spor yok
Ekmek beyaz değildir inşallah onun dışında güzelDün:
Sabah 1 dilim peynir ile hazırlanmış omlet
1 dilim ekmek
2 tane ceviz
Öğle:2 kepçe çorba ve 1 yumurta 1 dilim ekmek yemek yoktu hazırda...
Ara öğün: 1 sb süt 1 pors meyve
Akşam: 1 kepçe çorba, 6 yk pırasa yemeği ve yoğurt
Spor: 50 dk yürüyüş
5 çayı menüsü gibiCuma gunu menum
9:00
2 tereyağında yumurta
1 küçük kase yoğurt
15:30
1 dilim pırasalı borek
1 yk garniturlü salata
5 yaprak sarma
2 catal bıskuvılı pasta
Su 3 lt
Spor 30 dakika B fit kardıyo 30*3.5=105 puan @Tekrar dene
Fena değil canımMenüm
9.00 bitki çayı
13.00
1 mercimek köftesi
3 yk yoğurtlu ıspanak
Havuç
17.30
1 tabak bulgur pilavı
Salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok @GastrikAsit
Güzel afiyet olsun29 Şubat Cumartesi Menüm
12:30=== 6 yk mercimekli bulgur pilavı
2 kase yoğurt
3 adet minik soğan
1 kase kabak çekirdeği
Su=== 2 lt
Spor yok
Tulumba olmasaymis güzelmiş afiyet olsun29.02.2020 cumartesi
10.30 2 yumurtalı menemen
5 zeytin
2 dilim peynir
5 badem
17.00 1 tabak hamsi buğulama
1 kase turp havuç ve marul salatası
3tane tulumba
su: 2 lt
Güzel afiyet olsun canım29 şubat menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta , 6 zeytin 2 dilim peynir bir ufak dilim tahin helva 2 dilim ekmek.
Öğle : 7 yk pırasa , bir küçük kase yoğurt, 1 dilim teb
Akşam: 3 yk bulgur, 4 adet köfte 1 ab ayran salata..
30 dk leslie
Olur bazen öyle şeylerYa ben bu sabah alıntılar gönderdim ama gitmemiş
Sağol canımAfiyet olsun canım
Eşinle görüşebildin mi canımSağol canım
Maşallah cnm Allah bagislasin❤21 aylık oldu canım
Ay yok olur mu yemiyorm valla
canın hangisini çekiyorsa artık gülüm 60 ya da 62 hazirana kadar ooo çok zaman var istediğin kilo da olursun
Aklimda olsun balım
Daha çıkacak çok dış var ☹
Benim hedefim de 67 canım. Tamam başlıyoruz o zaman haftaici kaçamak yok.
Filtre kahve baya tok tutuyo canım onu deneyebilirsin. İçinde tarçın olan herşey de kan şekerini dengeledigi için faydası oluyor. Tarçınlı türk kahvesi de deneyebilirsin. Tadı da güzel
Şu an reklamları dönen bir ürün var görmüşsünüzdür. Curcumin. Onun içeriği de aynı senin tarif canım. Ek olarak arı poleni varmış o pakette.
Bel ağrısı kilo azalınca hafifliyo canım. Ben baya rahatladım. Ama hareketlere çok dikkat etmek gerrkiyo. Kendini ilk yorma da geri geliyor.
Kesinlikle o kadar haklısın ki. Hepsi bizim kardeşimiz çoğumuzun evladı olabilecek yaştaydi. Kendime gelemiyorum 2 gündür canım yaniyo. Hepimiz üzülürüz tabi ama yine de ailelerini düşünemiyorum.
Şuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı ya@mefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
Kizlar benim oğlum yine ateşlendimenü mu yazıp kaçicam. Aslında antibiyotik te kullaniyoruz iyiye gidiyordu ne oldu anlamadim. Iyi akşamlar hepinize
Siz bensiz diyet mi yapıyosunuzBenim hedefim de 67 canım. Tamam başlıyoruz o zaman haftaici kaçamak yok.
64 üm canım. 63.9 dum işte sabit sayılırım. Ama aşağısını göremiyorm sinir oluyorum. Bu hafta bende sizle dikkat edicemKiz bildirim yaptnmi bu hafta gormedm kac kiloydun
biz NRW dayız canım buraya kadar geldi Allah sonumuzu hayır etsinKiz bildirim yaptnmi bu hafta gormedm kac kiloydun
Ay boyle yersem goremem kendime ceki duzen vermem gwrkim ama bu hafta nazliyla yarisiyoruzz baklm
Aynsn cnm bende deniycem bidha dis cikicagi zaman hatta bitaneside karanfili kaynatip suyunu buzdolabina koyup tulbentle soguk kompress onermisti
Aynen cnm basladik iyi olan kazansin
Aa senden duyuyorm benimde annemler almanyada bayern tarafda ole bsi olsa soylerlerde eyalet olarkmi acaba
Cok gecmis olsun cnm
Geçmiş olsun canım inş tez vakit atlatırlarKızlar benim Adam bugun isyerine gitti geri geldi hafif hasta gibiydi doktor da eve gondermis rapor yazmis 2 gunluk antibiyotik vermis. Yarinda evde bakalim. Ama oglanda hafif hirilti burun akmasi var inşallah oda olmaz  nekadar dikkat etsekte ayni evde koruyamiyorsn
Tam buğday canım☺Sarma azmis güzel bence menü afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım
Evet biraz karbon olmuş telafi edersin canım
Ekmek beyaz değilse iyi canım
Ekmek beyaz değildir inşallah onun dışında güzel
5 çayı menüsü gibi
Fena değil canım
Güzel afiyet olsun
Tulumba olmasaymis güzelmiş afiyet olsun
Güzel afiyet olsun canım
Menü için ekledim onu spor olmadığı için Dilek i eklemedimMervecim eksi olanların kaçamak hakkı var
Ne yapmışsın böyle
Menu çok güzel
Sporda niye Nazlı 'yı etiketledin
Nasıl açım şu anda, anlatamam
Yorumlardan sonra direk yatışa geçeceğim.
Canımcım 1 tanesi de aynı tadı veriyor
Niye 3 tane yedin ki tatlıdan
Menünde öğünleri saatleri ile birlikte yazarsan güzel olur.
Ne yediğimiz kadar hangi saatte yediğimizde önemli canım
Sporda puanı hesaplayıp "Tekrar Dene" yi etiketliyoruz.
Menün güzel canım
Spor için "Tekrar Dene" yi etiketliyoruz
Diğer mesajında etiket yapmışsın, şimdi gördüm.
Bu menü olmuş
Afiyet olsun canım
Kuru meyveler ve muz hepsi bir günde fazla olmuş canım
Geçmiş olsn canmKızlar benim Adam bugun isyerine gitti geri geldi hafif hasta gibiydi doktor da eve gondermis rapor yazmis 2 gunluk antibiyotik vermis. Yarinda evde bakalim. Ama oglanda hafif hirilti burun akmasi var inşallah oda olmaz  nekadar dikkat etsekte ayni evde koruyamiyorsn
Siz bensiz diyet mi yapıyosunuz
64 üm canım. 63.9 dum işte sabit sayılırım. Ama aşağısını göremiyorm sinir oluyorum. Bu hafta bende sizle dikkat edicem
biz NRW dayız canım buraya kadar geldi Allah sonumuzu hayır etsin
Geçmiş olsun canım inş tez vakit atlatırlar
Geçmiş olsn canm
Yarin bi yapayim onuda.. nasil yapiyorsun..Geçmiş olsun
Bol sıvı canım
Özellik nane-limon-kekik çayı gerçekten mucize
amin canımHiçbir yakınım yok asker olan ama içimdeki yangını gel de gör...
Tepemden her helikopter geçişinde kötü haber geleceğini biliyorum, "Allah'ım ne olur sadece yaralı olsun" diye dua ediyorum.
Hele 2 yıl evvel hamileliğime denk gelmişti Zeytindali Harekatı, evdeydim, her ambulans ve helikopter sesine ağlardım, öyle ki bebeğimde aynı şekilde duygusal ağlamaları olan bir bebek oldu...
Rabbim tüm askerlerimizi korusun
cok guzel bır polıtıkaymıs. Benım en kucuk daha bı duşkun dıgerlerı pek oyle degıllerBenim çocukların hepsi baba düşkünü canım (benim politikam)
ıctım canım 3fıncan nane ama banamısın demedı. Hala mıdem bıd tuhaf. Sagol canım. Bugunu atlattık yarında hayırlısıyla biterse ıns. hafta içini daha cok sevıyorum benGeçmiş olsun canım, birkaç bardak daha nane içersen epey rahatlarsın.
Senin yine koşturmacalı bir haftasonu bekliyormuş, kolay gelsin
ıns gelmeden gıder grıp canım.Bugün öğlen öğretmenimiz ev ziyareti yapacak onun dışında hava çok kasvetli evde oluruz herhalde hafta sonu bende kendimi bek iyi hissetmiyorum grip oluyorum
genelde 2 ogun yıyorum canım. Oglen sofra hazırlamak zor gelıyorafiyet olsun canim. Su biraz arttirilabilir. Bide çerez kavrulmuş çerez mi ?? Bilemedimmm
hem pizza hem patates akşam biraz fazla olmuş gibi canim.
evettt bence de canim kavrulmamış olsa bide şu 2 biskuvi olmasa iyi olur bide su ve spor yok mu??
afiyet olsun canim. Iki öğün mu yiyorsun genelde yoksa bugün mu böyle oldu.
ayy ne güzel sabah 10 ile akşam 6 arasi sadece kahve mi içtin ben dayanamiyorum ya illa bi kayisi hurma aticam ağzıma. Bide tarhana çorbası varken patatesi yemesemiydinyada rakipmiydikk yediğin iyi olmuş mu desemmm
yaani öğlen ki ekmek biraz fazla olmuş ama akşam çok bir şey yememissin sanki.
ah ahhh kendı kendıne uykunu almıs, dınlenmıs olarak kalkmayı bende cok ıstıyorum ınan.Şu an her bir gözümde 1 kg ağırlık var gibi hissediyorum, bizde çok erken uyandik bebişim süt içti uyudu derken abi uyandı (hasta olduğu için de çok mız mız) abi uyaninca ses oldu tabi bebiş te uyandı tekrar. Hepsi uyandi ama bi ben uyanamiyorum yaaaGüne böyle uyanmak beni çok etkiliyor, gün boyu enerjimi düşürüyor
sagol canım. Yelekle, patıkle gezdım ama banamısın demedı. Dınlenmek lazım bıraz heralde ama nerdeAyy canım geçmiş olsun ya sıcak tut kendini
Gittim canım antibiyotik verdi. 1 gün içtim bugün akşama etki gösterir diye umut ediyorum
Canım 2 avuç kabak çekirdeği öneriririm
sagolasın ablacım. Evde olsam yapardım ama kvdede yokmusYeni evlerinde kapilar boyanmisti dün, cok fazla boya kokusu vardi cnm
Bide bazi esyalar gitmedi daha
Sen nasilsin hafifledimi agrin
gecmis olsun tatlim
Zemcefil cayida iyi geliyor mideye
Idare ederim cnm :))
bu karısımı bende sevdım canım. 2 gun denedım sabaha ac uyanmadım mesela. 3 yk yogurt, 1 ck zencefıl, 1 ck zerdecal, 1 ck toz tarcın. Yatmadan yarım saat once yıyorum.Ayy evet ağır kokar o bi de çocuklar var iyi yapmışlar
Yok yine devam abla akşama geçmesini umut ediyorum
Ben bi kere yoğurdun içine sadece zencefil koydum o bile hoşuma gitmedi o yüzden dedim
Maalesef geçmedi zonk zonk zonkluyo
gecmıs olsun canım dıkkat etbi anda yüklenince olan oldu yine
bende bakıyorum kimse yoksa çıkıyorum artık
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu miden? Her hafta kayınvalide desin maşallah
ne için ziyaret yapıyorlar çocuklara bakmak için mi? Yoksa öyle arkadaş olarakmı
A.selam maşallah sana süpersin sporu sabahtan yapmak insanı nasıl hafifletir
ayy rabbım korusun. Inş yoktur bısey canım.Şuan çok tedirgin ettiler beni daraldım, herkes deli gibi alışveriş yapıyor marketlerde bişey bırakmıyorlar. Güya 3-15 gün karanyinaya alınacakmış almanyada dışarı çıkma yasağı olacakmış, durduk yere tedirgin ediyorlar insanı ya@mefkurem abla bişey biliyormusun sen Köln de vakkalar varmış
kolay gelsın canım. Ne guzel dusunmussun.Yok anam dış güçler tel elime almiyim takıma gelmiyim diyen oyunlar oynayıp duruyor bana
Üniversiteyi burda okuyan eşimin arkadaşının oğlu geldi bu gece ve yarında bizde büyük ihtimalle
Beni merak ederseniz mutfakta olucamYavru ev yemeklerine hasret kalmıştır diye ne bulursam pisiemekle meşgul olucam
gecmıs olsun canım.Kizlar benim oğlum yine ateşlendimenü mu yazıp kaçicam. Aslında antibiyotik te kullaniyoruz iyiye gidiyordu ne oldu anlamadim. Iyi akşamlar hepinize
ıns bulasmaz mınnaka. Bı an once ıyılesırlerKızlar benim Adam bugun isyerine gitti geri geldi hafif hasta gibiydi doktor da eve gondermis rapor yazmis 2 gunluk antibiyotik vermis. Yarinda evde bakalim. Ama oglanda hafif hirilti burun akmasi var inşallah oda olmaz  nekadar dikkat etsekte ayni evde koruyamiyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?