Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları, kaçamaksız bir haftasonu olsun hepimiz için, malum genelde kaçamakları h.sonları yapıyoruz

Dünkü menülerimi yazmamıştım
Öğle
1 kase çorba
Çok az haşlama tavuk

Akşam
1 kase çorba
2 domates
1 dilim kepek ekmeği
1 parça tavuk

2 elma+2 portakal Meyveyi biraz fazla kaçırdım

Yarım saat yürüyüş+Yarım saat spor

Bu sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Yarım saat yürüyüş

Bugün hava çok güzel, gidip kendime yeni kıyafetler alıcam..Bu arada kimse yok sanırım

Selamlaar....

nerdesiniz kızancıklar.... kimseler yok. aman yaa bu gün sınav varmış 45 dakka ayaktaydım otobüste ayağama bastılar itip kaktılar mağğdurum daaa maağdurum.... Hani kadına şiddet yoktu.... bi de habire get acık öteye diye beni ordan oraya kovaladılar

ben karar verdim ajda pekkan gibi bir yaşlı olmak istiyorum yaşlandığımda onun kesilip biçilmemişi ama nebahat çehre de olabilir...

Bu günkü menüm

07:00 1 greyfurt
09:30 2 dilim denge light ekmek
1 parça salam
2 çorba kaşığı kahvaltılık lor
1 çorba kaşığı ajvar
1 salatalık
ayyyy çok doyuruucu bir kahvaltı oldu..... yarısında doyup kalanını arsızlığımdan yedim... bi şu pis huyumdan kurtulamadım gitti... yem kardeşim yemee..... ara yapmam herhalde midem full dolu... hala olsa hala yerim böyle de bir pisboğazım yani..... ama çok güzeldii her şey

şimdi jacobsumu içiyorum

12:00 1 salatalık
3 yaprak lahana
1 kase tutmaç çorbası - hazır çorba -

14:30 1 kivi

17:00 1 kase çorba

finişşş...

akşama belki greyfurt suyu içebilirim......

tek ben mi tükkandayım yaaa nirdesinizz....

ahh betulcum kıyamam sanaaaa burasıda kaynıyo valla bıde aydın merkes oldugu ıcın herkes burda sınava gırıyo cevre ılcelerdende gelıyorlar...Su ajvar soslardan gecen gun a101 de satılıyordu almadım keske alsaymısım.Tadı nasıl?

helal sana emirr..adamın hasıymışsın bee!!!..(feriha izlerken arkadaşınız hoppiş duygularına engel olamaz)..

aman hopıss sımdı netten ızledım dun aksam ızleyememıstım.Ferıhada abartıyor yaaa adam yuz mılyon kere ozur dıledı kapısında yattı sınırlerıne hakım olamadı ıste ne yapsın.Şimdi onumuzdekı haftada kesın bı yolunu bulur kacar ordan o salak bulmus ole cocugu ahhh ahh

bebemm ajvaar sosuu vaar ajvar sosuuu var.... ben carfourdan alıyorum sera hot ajvar marka acılı ye bakkk offf dersin bu ne onun dışında penguen marka bile aldım o tadı bulamadım.... hele bimde falan var iııyyyy iğrenç hiç bir şeye benzemiyor..... ayyy bir de gemlikten almıştık böyle koca bir kavanoz aaayyyy hepsini ben yemiştim kimseye vermemiştim bir çorba kaşığı kadar vermiş olabilirim belki hatırlamıyorum ama

Ben de çok sinir oldum Feriha'ya, çok gurur yapıyor, fazla naz aşık usandırır Şimdi Emir Feriha'yı kaçırdı ya Feriha zorla eve getirdi diye dahada inat eder hiç barışmaz ama bence çok romantikti o sahneler önümüzdeki haftaki bölüm sadece Emirle Feriha arasında geçecekmiş, çok romantik ya

Uzgunum kı burdkı carfuour kapatıldı neyse kıpadan felan bı bakayım belkı denk gelırım.Kahvaltılık sosları bende cok sevıyorum

Aynen yaa bune boyle cocuk kendıne hakım olamadı o kadar laf saydırdı sankı kendının hıc sucu gunahı yok yeter bu kadar burnun surttugu don evıne demı.Aptal kız ya...Ayrıca hepımızın ıcınde bı maco severlık varmıs.Erkek adam dedıgın sevdıgını nerde ne sartta olursa olsun koloundan tutup goturmelı.Ahhh ahhh flımlerdede olsa adam gıbı adam tanımak guzel...

Wayy bu haber supermıs zaten dıgerlerı araya gırdımı bayıyo onumuzdekı bolum kacmaz o zaman sımdı 1 hafta nasıl beklıycez yaww.Fragmanı
cıksa barıde gorsek

Günaydın güzelliklerimmm. Günaydın tombalak tospağalarım. Dün gece anneannemle dedem geldi memleketten. çok özlemişim onları çok sevindik. bi sürü köy ekmeği ballar organik yumurtalar mantarlar getirmişler. canlarım benim ya.

bugünde kaçamaklardayım 3 top dondurma yedim neyse yarından itibaren dukana sarılıcam yine. reglyim diye tatlı krizlerim tutuyooo

ehueheu benim de canım dondurma istedi şööyle en çileklisinden ya da limonlu da olabilir

günaydın murşummmmm ya dün akşam biz de kurufasuyle pilav yedik evdee, efdersin ama karnım çok ağrıdı gece ehueheu =))

fadime abla nasılsın ? biliyormusun geçen gün annem evde ypkken yavru kedileri çalmışlar. sonra akşam babam gelince mahallede bi kükredi çocuklara. nasıl olduysa 1 saat sonra kediler geri geldi bahçeye

tatlım merhaba menülerin bence güzel. güzel bir hafta sonu dilerim sana da

tatlım böle menü de çok şey var senin de ama hepsi az kalorili. bence ölçülü olmuş. ben de tükandayım ya sorma sabahtan beri anca oturabildim pc başına =)

Günaydııınnnn, eskilerimden kurtulduğum bir güne merhaba İlişkim bitti malesef, ama artık yapacak bir şey yoktu. Bey efendi beni geleceğinde artık göremiyormuş, soğumuş, ama düzelmek için umudu varmış bitirmek istemiormuş çok seviyormuş aşıkmış vs. 1 aydır bu şekildeyiz, ve sonunda bitirme kararı aldım. Daha fazla hırpalanmak istemiyorum
Bunu da bitirmişken, şu kilolardan da kurtulsam hiç fena olmayacak ama

SABAH:

1.5 kaşık yulaf kepeğinden krep + 2 dilim hindi füme

yavrum kişiliğine karakterine bişey diyemem haşaa ama ben bu çağla şikeli oldum olsaı sevmem, o kadar zayıf olmayıda istemem..elini atsan eline kemik batar o ne öylee...benim kardeşim sosyete emlakçısıdır , kendisiyle görüşüp konuşmuşluğu var..makyajsız görmüş ..görmez olaydım dedi valla

canlar ben her haftasonu olduğu gibi yine aldım çantamı koluma herkes kendi yoluna der, hepinizi saygı ile selamlarım ...haydin byeee

kurtulcaz hep birlikte inşallah.... sakın üzüleyim müzüleyim deme olmuyorsa bile bunda da bir hayır vardır de.... şu güzel yazında tadını çıkar aaa elalemin şımarık çocuklarının kahrını mı çekecen.... pehh.... deseydin ya sende
o hiç senin küfün mü
o bi küçük hanfendü

aayyyy ben bayılıyorum yaaaa......... öfff keşke ben çağla olaydımda sen beni beğenmeyeydin

selam kizlar,
dun bi guzel tatlilari dondurmalari yedim filmimi de izledim gece de gec yattim - sefam olsun.
bugun de yemege cikariyor kocis sanirim eger fikir degistirmediyse - mutlu ve sisko biri olmaya devam edicem yani 1 gun daha - ama yarindan itibaren artik biraz ciddilesmenin zamani geldi diye dusunuyorum tr gittigimden beri bir dagildim bir daha toparlanamadim. spor salonuna gitmeye basliyorum o yuzden yeniden, cunku spora gittigim zaman o yaktigim kalorilerin hatrina kacamak yapamiyordum iyiydi. yeniden o sisteme donmeye karar verdim. malum bu ay yaris da var... hoppisi gecmem lazim
bu arada the hunger games (aclik oyunlari) gitmediyseniz MUTLAKA gitmelisiniz cok guzel film, basroldeki kiza da resmen hayran oldum oldum bittim yani

kaytarıkçılar.... bakalım haftaya kadar ne kaa kilo verebilcez ya da verebilcez mi? önmüzdeki cuma için kendimize kilo hedefi koyalım mııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…