- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.101
ooooo afiyet olsun yawrum ..yağ olsun ..löp löp et olsun..yarasııınnnnnnnnnnnnSu an pizza hut ta tatli yiyorum bu arada totosum senin beni bu haftaki bildirimde sollayisini kutluyorum
helal sana emirr..adamın hasıymışsın bee!!!..(feriha izlerken arkadaşınız hoppiş duygularına engel olamaz)..
ahh betulcum kıyamam sanaaaa burasıda kaynıyo valla bıde aydın merkes oldugu ıcın herkes burda sınava gırıyo cevre ılcelerdende gelıyorlar...Su ajvar soslardan gecen gun a101 de satılıyordu almadım keske alsaymısım.Tadı nasıl?
aman hopıss sımdı netten ızledım dun aksam ızleyememıstım.Ferıhada abartıyor yaaa adam yuz mılyon kere ozur dıledı kapısında yattı sınırlerıne hakım olamadı ıste ne yapsın.Şimdi onumuzdekı haftada kesın bı yolunu bulur kacar ordan o salak bulmus ole cocugu ahhh ahh
bebemm ajvaar sosuu vaar ajvar sosuuu var.... ben carfourdan alıyorum sera hot ajvar marka acılı ye bakkk offf dersin bu ne onun dışında penguen marka bile aldım o tadı bulamadım.... hele bimde falan var iııyyyy iğrenç hiç bir şeye benzemiyor..... ayyy bir de gemlikten almıştık böyle koca bir kavanoz aaayyyy hepsini ben yemiştim kimseye vermemiştim bir çorba kaşığı kadar vermiş olabilirim belki hatırlamıyorum ama
Ben de çok sinir oldum Feriha'ya, çok gurur yapıyor, fazla naz aşık usandırırŞimdi Emir Feriha'yı kaçırdı ya Feriha zorla eve getirdi diye dahada inat eder hiç barışmaz ama bence çok romantikti o sahneler önümüzdeki haftaki bölüm sadece Emirle Feriha arasında geçecekmiş, çok romantik ya
bugünde kaçamaklardayım3 top dondurma yedim neyse yarından itibaren dukana sarılıcam yine. reglyim diye tatlı krizlerim tutuyooo
Günaydın can'lar ..
Herkese mutlu ve kaçamaksız bır haft sonu diliyorumm ... Bugun sınavı olan arkadaşlarıma başarılar dılıyorumAllah zıhın acıklıgı versın hepınıze.Okunmus pırınclerınızı unutmayın
Dünkü Menum;
Sabah;
K leks kakolu süt
Öğle;
Tvuk döner
Ayran
Akşam;
yarım porsıyon kuru fasulye
yarım porsıyon bulgur pılavı
yourt
salata
tursu
günaydın kızlar mursh senden benden başka kimse yok .benim çocuklar uyuyo uyumamak için sabah 7 den buyana ayaktayım kalkar kalkmaz 1 b sirkeli su içtim .eşime kahvaltı hazırladım o kahvaltı ederken 1 kupa yeşil çay içtim küçük dukan kekimle .2 saat sonra kahvaltımı yaparım bundan sonra çok dikkat etmeliyiz
Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları, kaçamaksız bir haftasonu olsun hepimiz için, malum genelde kaçamakları h.sonları yapıyoruz
Dünkü menülerimi yazmamıştım
Öğle
1 kase çorba
Çok az haşlama tavuk
Akşam
1 kase çorba
2 domates
1 dilim kepek ekmeği
1 parça tavuk
2 elma+2 portakalMeyveyi biraz fazla kaçırdım
Yarım saat yürüyüş+Yarım saat spor
Bu sabah
2 dilim kepek ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Yarım saat yürüyüş
Bugün hava çok güzel, gidip kendime yeni kıyafetler alıcam..Bu arada kimse yok sanırım
Selamlaar....
nerdesiniz kızancıklar.... kimseler yok. aman yaa bu gün sınav varmış 45 dakka ayaktaydım otobüste ayağama bastılar itip kaktılar mağğdurum daaa maağdurum.... Hani kadına şiddet yoktu.... bi de habire get acık öteye diye beni ordan oraya kovaladılar
ben karar verdim ajda pekkan gibi bir yaşlı olmak istiyorum yaşlandığımda onun kesilip biçilmemişi ama nebahat çehre de olabilir...
Bu günkü menüm
07:00 1 greyfurt
09:30 2 dilim denge light ekmek
1 parça salam
2 çorba kaşığı kahvaltılık lor
1 çorba kaşığı ajvar
1 salatalık
ayyyy çok doyuruucu bir kahvaltı oldu..... yarısında doyup kalanını arsızlığımdan yedim... bi şu pis huyumdan kurtulamadım gitti... yem kardeşim yemee..... ara yapmam herhalde midem full dolu... hala olsa hala yerim böyle de bir pisboğazım yani..... ama çok güzeldii her şey
şimdi jacobsumu içiyorum
12:00 1 salatalık
3 yaprak lahana
1 kase tutmaç çorbası - hazır çorba -
14:30 1 kivi
17:00 1 kase çorba
finişşş...
akşama belki greyfurt suyu içebilirim......
tek ben mi tükkandayım yaaa nirdesinizz....
yavrum kişiliğine karakterine bişey diyemem haşaa ama ben bu çağla şikeli oldum olsaı sevmem, o kadar zayıf olmayıda istemem..
Günaydııınnnn, eskilerimden kurtulduğum bir güne merhabaİlişkim bitti malesef, ama artık yapacak bir şey yoktu. Bey efendi beni geleceğinde artık göremiyormuş, soğumuş, ama düzelmek için umudu varmış bitirmek istemiormuş çok seviyormuş aşıkmış vs. 1 aydır bu şekildeyiz, ve sonunda bitirme kararı aldım. Daha fazla hırpalanmak istemiyorum
Bunu da bitirmişken, şu kilolardan da kurtulsam hiç fena olmayacak ama
SABAH:
1.5 kaşık yulaf kepeğinden krep + 2 dilim hindi füme
yavrum kişiliğine karakterine bişey diyemem haşaa ama ben bu çağla şikeli oldum olsaı sevmem, o kadar zayıf olmayıda istemem..elini atsan eline kemik batar o ne öylee...benim kardeşim sosyete emlakçısıdır , kendisiyle görüşüp konuşmuşluğu var..makyajsız görmüş ..görmez olaydım dedi valla
kaytarıkçılar.... bakalım haftaya kadar ne kaa kilo verebilcez ya da verebilcez mi? önmüzdeki cuma için kendimize kilo hedefi koyalım mııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?