Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinn

Mutlu pazarlar

Gec yattim sabahin köründe uyandim :)
Günaydın ablam
Gunaydin kizlar benim yaramaz gec yatmamiza ragmen erkenden uyandı simdi uyudu tekrar baklm nekadar uyur bende ikilemdeym uyusammı kalksammı. Az uyursa sersem gbi oluyorm dalip uyanip. Ama kalkarm bide smdin1 saat uyanmaz pisman olurum
Ha ha ha hepimiz demek benzer duygular yaşıyoruz ben de öyleyim kesinlikle şu an küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum

Gunaydin kizlar benim yaramaz gec yatmamiza ragmen erkenden uyandı simdi uyudu tekrar baklm nekadar uyur bende ikilemdeym uyusammı kalksammı. Az uyursa sersem gbi oluyorm dalip uyanip. Ama kalkarm bide smdin1 saat uyanmaz pisman olurum
Benımkı sımdı uyudu canım. O uyanmadan herkeste uyrçurken bende yatıyım. Bence sende yat ne kadar uyusan kar

Günaydın canım kendimi görüyorum şu an

Canım emzirdiğim için biraz var ekmek 3 dilim günde

Gunaydın tekrardan kızlar keske uyumiyaydm tekrar sersem gbi oldm cocuk uyandı icim gecmis yataktan düstu ya
Cok sukur iyi smdi ama baya agladı bide bizim yatak yuksek cok aslında minder koyuyirdm ayak ucumuza bugun koymadıydm
Tüh ya geçmiş olsun canım günlerce tedbir alırsın bir şey olmaz bi gün dikkat etmezsin hemen başına bir şey geliverir

Süper ben de öyle hissedince ta ki açlık hissedene kadar yemiyorum bir kitapta otofajinin gerçekleşmesi için en az 14 saatlik açlık gerektiğini okumuştum
Kahvaltı hazırladım ev ahalisine ama ben çay içmekle yetiniyorum şimdilik, birazda çay açlığımı öteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…