- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.041
Günaydın ablamGunaydinn
Mutlu pazarlar
Gec yattim sabahin köründe uyandim :)
Ha ha ha hepimiz demek benzer duygular yaşıyoruz ben de öyleyim kesinlikle şu an küçük hanımı uyutmaya çalışıyorumGunaydin kizlar benim yaramaz gec yatmamiza ragmen erkenden uyandı simdi uyudu tekrar baklm nekadar uyurbende ikilemdeym uyusammı kalksammı. Az uyursa sersem gbi oluyorm dalip uyanip. Ama kalkarm bide smdin1 saat uyanmaz pisman olurum
Benımkı sımdı uyudu canım. O uyanmadan herkeste uyrçurken bende yatıyım. Bence sende yat ne kadar uyusan karGunaydin kizlar benim yaramaz gec yatmamiza ragmen erkenden uyandı simdi uyudu tekrar baklm nekadar uyurbende ikilemdeym uyusammı kalksammı. Az uyursa sersem gbi oluyorm dalip uyanip. Ama kalkarm bide smdin1 saat uyanmaz pisman olurum
Evet görüşüyorum hamdolsun iyi ama sıcak bölgede eşim rabbim esirgesin korusun hepsini duanızı eksik etmeyinEşinle görüşebildin mi canım
İyi mi?
Moralleri nasıl?
Allah güç kuvvet versin sana canım çok geçmiş olsunGünaydın Kızlar
Benim bebe de grip olmuş, burnu tıkalı
Emmek isteyipte ememeyince geceyi ağıtla geçirdi
Sıfır uyku ile ayaktayım
Üstelik kızımında bugün sınavı var
Çok şükür Rabbim cümle askerlerimizi içinde de eşini korusun canım Allah’a emanet olsunlarEvet görüşüyorum hamdolsun iyi ama sıcak bölgede eşim rabbim esirgesin korusun hepsini duanızı eksik etmeyin
Günaydın canım kendimi görüyorum şu anGunaydin kizlar benim yaramaz gec yatmamiza ragmen erkenden uyandı simdi uyudu tekrar baklm nekadar uyurbende ikilemdeym uyusammı kalksammı. Az uyursa sersem gbi oluyorm dalip uyanip. Ama kalkarm bide smdin1 saat uyanmaz pisman olurum
Akşam yatarken nasıl açtımTek öğün olmuş kaptanım demin menü yorumunda gördüm çok acıkmışsın neyse sabaha şunun şurasında ne kaldı
Amin canım Allah razı olsunÇok şükür Rabbim cümle askerlerimizi içinde de eşini korusun canım Allah’a emanet olsunlar
Rabbim tüm askerlerimizi korusunEvet görüşüyorum hamdolsun iyi ama sıcak bölgede eşim rabbim esirgesin korusun hepsini duanızı eksik etmeyin
Limonu dilimleyip suyun içine atıp kaynatıyorumYarin bi yapayim onuda.. nasil yapiyorsun..
Amin canım sağol Allah razı olsunRabbim tüm askerlerimizi korusun
Canım emzirdiğim için biraz var ekmek 3 dilim gündecuma menusu oldugu ıcın menune bısey demıyım canım. Zaten sporda varmıs. Yedıklerını yakmıssındır.
afıyet olsun canım guzel olmus. Sevıye 1 bıtene kadar aksam ogunlerı hep bulgurlumu olacak canım.
tek ogun az olmus kaptanım. Zaten acım demıssın yorumlarda. Ezıyet etme kendıne
tulumbaya kadar ne guzelmıs menun oysakı. Ne ettın hadı yedın nıye 3 tane yedın. Neyse telafı edersıncanım
Ekmekler cok gorundu gozume. Onun dısında afıyet olsun abla
afıyet olsun canım. Bence guzel olmus
afıyet olsun canım guzel olmus bence
canım afıyet olsun. Hurmayı tek sayılarda yersen daha ıyı olur.
ıns bıter bı an once. Sen de yınede tedbırlı olup eve alısverıs yap olmazsa. Ins gerek kalmaz ama kenarda dursun canım
mıktarlar guzel afıyet olsun canım
aksamkı pırınc pılavı olmamıs canım. Afıyet olsun
Nasıl bıseyse ılacını bulamadılar hala. Sız tedbırınızı alın takdır Allahın. Rabbım korusun
Tüh ya geçmiş olsun canım günlerce tedbir alırsın bir şey olmaz bi gün dikkat etmezsin hemen başına bir şey geliverirGunaydın tekrardan kızlar keske uyumiyaydm tekrar sersem gbi oldm cocuk uyandı icim gecmis yataktan düstu ya
Cok sukur iyi smdi ama baya agladı bide bizim yatak yuksek cok aslında minder koyuyirdm ayak ucumuza bugun koymadıydm
SüperAkşam yatarken nasıl açtım
Şimdide bir o kadar tokum
Kahvaltı hazırladım ev ahalisine ama ben çay içmekle yetiniyorum şimdilik, birazda çay açlığımı ötelerSüperben de öyle hissedince ta ki açlık hissedene kadar yemiyorum bir kitapta otofajinin gerçekleşmesi için en az 14 saatlik açlık gerektiğini okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?