Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydın tekrardan kızlar keske uyumiyaydm tekrar sersem gbi oldm cocuk uyandı icim gecmis yataktan düstu ya
Cok sukur iyi smdi ama baya agladı bide bizim yatak yuksek cok aslında minder koyuyirdm ayak ucumuza bugun koymadıydm
O kadar anlık oluyo ki anlıyorum canım seni sakın suçlu hissetme kendini. Çok geçmiş olsun kuzucuğa kıyamam onun gözyaşlarına ben

Sizde yaprak sarması pirinç değil, kıyma ağırlıklı oluyor değil mi canım
Afiyet olsun

Hayırlı geceler
Sabah 11.00
1 yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 ç k tahin pekmez

Ara türk kahvesi

Aksam
4 k pırincpilavı
5 parça tavuk sote
Şu 2.5 lt
Yemeklerin saatini de yazar mısın canım, hangi saatte yediğimiz de çok önemli
Pirinç pilavı olmasa güzel olacakmış

Hadi 1 dilim yedin böreği, 2. neden

Sağol canım

O kadar haklısın ki kuzum
Bugün telafi edeceğim

Aynen öyle kuzum yaaa tulumbaya dalana kadar o kadar da mutluydum ki ne güzel yedim bugün diye
Tatlı hiç de keyif vermedi o yüzden pişman oldum

Günaydın Kızlar
Benim bebe de grip olmuş, burnu tıkalı
Emmek isteyipte ememeyince geceyi ağıtla geçirdi
Sıfır uyku ile ayaktayım
Üstelik kızımında bugün sınavı var
insallah cok ilerlemez cnm gecmis olsun
Gunaydın tekrardan kızlar keske uyumiyaydm tekrar sersem gbi oldm cocuk uyandı icim gecmis yataktan düstu ya
Cok sukur iyi smdi ama baya agladı bide bizim yatak yuksek cok aslında minder koyuyirdm ayak ucumuza bugun koymadıydm
Allahtan kötü bisey olmamis tatlim
Gecmis olsun

Sizde yaprak sarması pirinç değil, kıyma ağırlıklı oluyor değil mi canım
Afiyet olsun
Aynen günlere, çay yanına zeytinyağlı yemeklerde kıymalı yapıyorlar dün ben güne gitmiştim zeytinyağlıydı ama annem asma yaprağını zeytinyağlı lahanayı kıymalı sarardı ben de öyle alışmışım zeytinyağlı seviyorum

ozaman bu söylenenler doğru abla Gesundheitsamt uyarmis alisverislerinizi yeterince yapin diye
ıns bıter bı an once. Sen de yınede tedbırlı olup eve alısverıs yap olmazsa. Ins gerek kalmaz ama kenarda dursun canım
hayırlısı bakalım
Günaydın Kızlar
Benim bebe de grip olmuş, burnu tıkalı
Emmek isteyipte ememeyince geceyi ağıtla geçirdi
Sıfır uyku ile ayaktayım
Üstelik kızımında bugün sınavı var
geçmiş olsun yavruna canım inş tez iyileşir, kızınada Allah zihin açıklığı versin inş
Evet görüşüyorum hamdolsun iyi ama sıcak bölgede eşim rabbim esirgesin korusun hepsini duanızı eksik etmeyin
amin canım bütün canlarımızı korusun allahım
Bişey olmamış canım üzme kendini

U UcanSupurge

29 Aralık'ta takıma geldiğinde 91 kilo iken,

9 haftada 11 kilo vererek

28 Şubat'ta 80.2 kiloya düşmüşsün

Azmin ve gayretin çok güzel bir örneğisin

Tebrik ederim.
Maşallah canım U UcanSupurge

benimde Ablam kilo vermeye başladı dedim 1 ayda 10 kilo gider okadar nasıl gitsin dedi ,istikrarla devam edip sporunuda yaparsan imkansız değil dedim.

en güzel örnek şuan zehra oldu

Dream00

6 Eylül 2019 'da 57.7 ile mezun olup,

Bu kilo ile yetinmeyip,

55.4 'e kadar düşüp

5 aydır kilonu koruyorsun

Hepimiz için motivasyon kaynağısın
emeğine sağlık
Daha çok inesim varda milletin dediklerinden inmiyorum, git gide küçülüyorsun diyorlar

Tamam yaa az vurun öldü içimdeki tulumbalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…