- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.121
Ev üstüne ev zor bide yakında oturuyorlarmış çok gereksiz olmuşAynen canım öyle valla çok sinir bozucu.
Aminn
Ya bide o kadar yaramaz ki çocukları anlatamam 4 tane. Heryere döküyorlar saciyorlar ev ayağa kalkıyor resmen. Benimde 2 tane hepsi kuduruyorEv üstüne ev zor bide yakında oturuyorlarmış çok gereksiz olmuş
İyi cesaret 4 taneyle kalmakYa bide o kadar yaramaz ki çocukları anlatamam 4 tane. Heryere döküyorlar saciyorlar ev ayağa kalkıyor resmen. Benimde 2 tane hepsi kuduruyor
Aynenn tam 12 den vurdunİyi cesaret 4 taneyle kalmakİnanırım çocukların nasıl davrandığına bi araya gelişlerini tımarhanelik oluyor evler
Canım uslanma 4.5 yaşında daha yeni yeni olmaya başladı nasıl hareketli bir oğlum var biliyormusun herkesin dilindeydi yaramaz değildi zarar vermesi yoktu kırıp dökmez ama bi saniye durmaz dı şimdi o hallerine göre çok daha iyiKızlar esim rapirluydu bugn evdeydi yarinda gececi gidicek biraz toparladi oda sukur oglanda iyi keyfi maşallah grip de tam olmadi ya arada bi burnu akiyor hapsuruyor okadar cok sukur Allahıma. Ama acayip hareketli hic durmuyor ben cok yipraniyorum ya nezaman biraz sakinler acaba diyorm yok gunsen gune daha fena oluyor. Önlem olarak yatagini kademe olarak indirdik hala yanimda ama artk indir kaldir biraz zor olck baklm nasil yapcaz keske geceleri sadece 2-3 kez uyansa ne kolay olurdu
En katlanamadığım davranış biçimiKlasik erkek modeli
Eş emeği üzerinden prim yapan
Allah kolaylık versin
tam anlamıyla ek gıdaya gecicince uyku düzenide oluşur canım, ilk çocukta alışılmadığı için zor oluyor ikincide alışık olunca zorlanmıyorsunKızlar esim rapirluydu bugn evdeydi yarinda gececi gidicek biraz toparladi oda sukur oglanda iyi keyfi maşallah grip de tam olmadi ya arada bi burnu akiyor hapsuruyor okadar cok sukur Allahıma. Ama acayip hareketli hic durmuyor ben cok yipraniyorum ya nezaman biraz sakinler acaba diyorm yok gunsen gune daha fena oluyor. Önlem olarak yatagini kademe olarak indirdik hala yanimda ama artk indir kaldir biraz zor olck baklm nasil yapcaz keske geceleri sadece 2-3 kez uyansa ne kolay olurdu
Benimki 5 olcak hala totosu yer görmüyor çok hareketli sanki kurt var çocukta çok zor öyle cocuklar yaCanım uslanma 4.5 yaşında daha yeni yeni olmaya başladı nasıl hareketli bir oğlum var biliyormusun herkesin dilindeydi yaramaz değildi zarar vermesi yoktu kırıp dökmez ama bi saniye durmaz dı şimdi o hallerine göre çok daha iyi
amin canım
cok guzel bır polıtıkaymıs. Benım en kucuk daha bı duşkun dıgerlerı pek oyle degıller
ıctım canım 3fıncan nane ama banamısın demedı. Hala mıdem bıd tuhaf. Sagol canım. Bugunu atlattık yarında hayırlısıyla biterse ıns. hafta içini daha cok sevıyorum ben
ıns gelmeden gıder grıp canım.
Ogretmen aıle ılıskısı boyle cok guzel oluyor.
genelde 2 ogun yıyorum canım. Oglen sofra hazırlamak zor gelıyor
ah ahhh kendı kendıne uykunu almıs, dınlenmıs olarak kalkmayı bende cok ıstıyorum ınan.
sagol canım. Yelekle, patıkle gezdım ama banamısın demedı. Dınlenmek lazım bıraz heralde ama nerde
sagolasın ablacım. Evde olsam yapardım ama kvdede yokmus
bu karısımı bende sevdım canım. 2 gun denedım sabaha ac uyanmadım mesela. 3 yk yogurt, 1 ck zencefıl, 1 ck zerdecal, 1 ck toz tarcın. Yatmadan yarım saat once yıyorum. @ekim2009 abla soylemişti
gecmıs olsun canım dıkkat et
ayy rabbım korusun. Inş yoktur bısey canım.
kolay gelsın canım. Ne guzel dusunmussun.
gecmıs olsun canım.
ıns bulasmaz mınnaka. Bı an once ıyılesırler
Canım evet zar zor verdim zaten almak istemiyorum. Bi gün kaçırırsam diğer gün dengelemeye çalışıyorum işte
Kızım yemesene bak çoluk çocuğa kalmicak parçalamışlar her şeyi
Hemen geçmezki canım öyle ve evet dinlenmek şarr yoksa zor geçer
Nimete çirkin denmez ama çok çirkin bee
bizim burdada öyleymiş cnm benim oglan görmüş
Desenfeksiyon mittel kalmamis bile raflarda
Millet karton karton alisveris yapiyormus
Bende dün kisa bi ciktim günlük seyleri aldim o kadar
Heisbergde sokaga cikma yasagi varmis bize yakin baya
Cok gecmis olsun kizlar
Pinar insallah ilerlemez cnm
Bizimkilerde 1 hafta iyilerse 3 hafta hastalar
Elacim zehranin dedigi gibi ateş, vucudun hastalikla savastigina işarettir
Bagisikligini kuvvetlendirir
Günaydın ablam
Ha ha ha hepimiz demek benzer duygular yaşıyoruz ben de öyleyim kesinlikle şu an küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum
Benımkı sımdı uyudu canım. O uyanmadan herkeste uyrçurken bende yatıyım. Bence sende yat ne kadar uyusan kar
Tüh ya geçmiş olsun canım günlerce tedbir alırsın bir şey olmaz bi gün dikkat etmezsin hemen başına bir şey geliverir
O kadar anlık oluyo ki anlıyorum canım seni sakın suçlu hissetme kendini. Çok geçmiş olsun kuzucuğa kıyamam onun gözyaşlarına ben
insallah cok ilerlemez cnm gecmis olsun
Allahtan kötü bisey olmamis tatlim
Gecmis olsun
ozaman bu söylenenler doğru abla Gesundheitsamt uyarmis alisverislerinizi yeterince yapin diye
hayırlısı bakalım
geçmiş olsun yavruna canım inş tez iyileşir, kızınada Allah zihin açıklığı versin inş
amin canım bütün canlarımızı korusun allahım
Bişey olmamış canım üzme kendini
Küçük kızımın bugün Bilsem Sınavı var
Birazdan onu sınava götüreceğim
Hepinizden dua istiyorum kızlar
Çok geçmiş olsun kuzum, kızına da başarılar dilerim
Ahh yavrum ya geçmiş olsun, korktuğundan da çok ağlamıştır kuzu ya ❤
gecmıs olsun canım. Kızını sınavı ıyı gecmıstır inş.
oy gecmıs olsun kuzuya. Benımkınıde 2 kere dusmuslugu var canım. Melekler koruyo kuzuları
o kadar haklısınkı kaptanım.
cok tebrık ederım canım. Bu sekılde devam edersen mezunıyetın yakın bence canım
maşallah canım alkıslar sana
maşallah canım senın hedefın kactı
ıns kazanır canım. Maşallah hep boyle azımlı başarılı bır cocuk olsun ıns
Herkese merhab... okudukça alintiladim geri dönmeyeyim diye baya uzun oldu
çok sağol canım
inşallah ya çok iştahsız hiç bir şey yemiyor. Gün boyu o bir şeyler yesin diye uğraşıyorumaç ac dolaşıyor çok zayifladi.
biraz iştahlansa vereceğim şu an bir şey istemiyor. Cok teşekkür ederim.
iyi olmasina sevindim canim. Şu an da nasil keyfi yerine geldi mi
Canim sen ye yaa neden yemiyorsunn ki aç bırakma kendini
superrd tebriklerr darısı başımaa olsunn
kesinlikle öylesin tebrikler.
Ne güzel yaa çok ozendim. Tebrik ederim canım. Kaptanim seninde eline sağlık çok özendim.
Sınavı nasil geçti canim. Umarim iyidir.
herkes gezmiş bugün ohh ohh
o zaman tebrikler canim.benim çok ihtiyacım var Ama bir türlü başlayamiyorum.
4 çocukla iki adım ötedeki eve gitmemek düşündürücüHayırlı akşamlar hanımlar
Dün misafirim vardı kayinim gil geldiler yemeğe çağırdık. Yaptık ettik neyse eşim burda yatıya kalın dedi iyice bi ayar oldum çocukları sabah erkenden uyanıp bi gürültü bi dağınıklık hiç durmuyorlar . Ya evleri de yakın gidin işte evinize velhasıl hem yorgunluk hemde uykusuzluk var.
Menünden bir dilim ekmek ve 2 inciri çıkarınca daha iyi olabilirmiş canımSabah 9:30
5 6 kaşık yumurtali ıspanak
Oğlumun kalan 1 h.yumurtasi
2 dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
2 kayisi
2 hurma
2 incir
Öğle 14:00
5 kaşık çiğ köfte
Salata
Ayran
Akşam bir şey yemedim. 1 sütlü kahve içtim
Su 2 litre
Spor yok.
Canım uslanma 4.5 yaşında daha yeni yeni olmaya başladı nasıl hareketli bir oğlum var biliyormusun herkesin dilindeydi yaramaz değildi zarar vermesi yoktu kırıp dökmez ama bi saniye durmaz dı şimdi o hallerine göre çok daha iyi
Inşallah heycanla bekliyorm uyku duzeni olusmasni :)tam anlamıyla ek gıdaya gecicince uyku düzenide oluşur canım, ilk çocukta alışılmadığı için zor oluyor ikincide alışık olunca zorlanmıyorsun
Benimki 5 olcak hala totosu yer görmüyor çok hareketli sanki kurt var çocukta çok zor öyle cocuklar ya
Eltinde uyanıklıktan kalmış gibi sankiYa bide o kadar yaramaz ki çocukları anlatamam 4 tane. Heryere döküyorlar saciyorlar ev ayağa kalkıyor resmen. Benimde 2 tane hepsi kuduruyor
09:00
Tavada 2 yumurta
1 dilim ekmek
14:00
5 tane çeri domates
18:00
1 kepçe mercimek corbaso
3 yk bulgur pilavı
4 tavuk kanat
Su:2 lt
Spor yok
Aaa tek öğün yemişsin baya da erken kapanmış gün1.3.2020
15.00 yarım lahmacun
1 kaşık humus
1 kaşık barbunya
2 kaşık yoğurtlu kereviz
1 kase yeşil salata
su: 2 lt
Sayende söğürmenin ne olduğunu öğrendimHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
Yarım kadar yumurta
Bir k. Haşlanmış nohut
Bir.k söğürme
Bir dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.00
Türk kahvesi
14.30
3 k pilav
2 k tavuk sote
Aksam 17.30
Arkadaşta yarım lorlu pide
Çay
Şu 3 lt
Spor 25 dk. Tempolu yürüyüş
50 puan @Tekrar dene
Gayet güzel1 Mart Pazar Menüm
09:00=== 4 yk menemen
1 yk tulum peyniri
1 kk süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
17:00=== 6 yk firikli bulgur pilavı
6 yk yeşil fasülye
1 minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Su=== 2 lt
Ekmek olmasaymış gayet düzgün bir Selen menüsü olacakmış1 mart
10.00
2 kibrit kutusu peynir
2yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı çökelek
Domates
1 yumurta
1 dilim turp
2 dilim havuç
13.00
Yarım şiş kıyma kebap
Ekmek (bayağı yedim şu an çok pişmanım)
17.00
5 adet avuç içi sıkma mercimek köftesi
1 bardak ayran
2 süs biber turşusu
3 kaşık kavrulmuş kıyma
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş 120p
@Tekrar dene
Güzel canımİyi akşamlar
11.00
2 has yumurta
1 dilim köy ekmeği
1 tk tahin pekmez
1 ck salça
2 yaprak marul
15.30
1 çb sütlü kahve + 1 gün kurusu
19.30
5 kıyma köfte içinde çok az bayat ekmek içi var
Salata
Su 2 ye yakın
Spor yok malesef
Sabahki tahin helva bi göze batıyor bir de akşam öğünündeki çorba türünü yazmamışsın canım11.00
Sabah: 2 dilim peynir, 6 zeytin , 1 dilim tahin helva,1 yumurta 2 dilim ekmek
15.30
7 yk pırasa 1 dilim ekmek
18.00
Elma
20.00
Bir kepçe çorba
6 yk tavuklu mantar sote
Yarım kase yoğurt
Çok ev işi yaptım ama epey yoruldum spor bu bugünkü belim koptu
Ya kuzum aynı sorunu nerdeyse ben yaşadım 24 saatlik baş dönmesi atağı geçirdim sonrasında ara ara devam etti sonra bi ileri raddede istemsiz kas hareketleri (miyoklonik spazmlar) geçirmeye başladım MR çekildim dahiliyeye, KBB,nöroloji gitmedik doktor bir sürü gereksiz ilaç kullandım en son bi beyin cerrahi uzmanına gittim anlattım nerdeyse MS teşhisi koyacaktı sonra adam bana bir gününü anlat dedi anlattım gece çocuk uyutmuyor sabah işe işten gel eve temizliğe yemeğe derken bi antidepresan bir de enerji hapı yazdı sonrasında herhangi bir şikayetim kalmadı şükür tek sebebi uykusuzluk, yorgunluk , stres çıktıAz önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorumNöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük
Aaa hadi hayırlısı inşallahKızlar bugün pek gelemedim temizlik alışveriş derken bi de komşum geldi evi almak istiyor konuştuk filan yeni kalktılar
Ekmek yerine bulgur öneriliyor canımcuma menusu oldugu ıcın menune bısey demıyım canım. Zaten sporda varmıs. Yedıklerını yakmıssındır.
afıyet olsun canım guzel olmus. Sevıye 1 bıtene kadar aksam ogunlerı hep bulgurlumu olacak canım.
tek ogun az olmus kaptanım. Zaten acım demıssın yorumlarda. Ezıyet etme kendıne
tulumbaya kadar ne guzelmıs menun oysakı. Ne ettın hadı yedın nıye 3 tane yedın. Neyse telafı edersıncanım
Ekmekler cok gorundu gozume. Onun dısında afıyet olsun abla
afıyet olsun canım. Bence guzel olmus
afıyet olsun canım guzel olmus bence
canım afıyet olsun. Hurmayı tek sayılarda yersen daha ıyı olur.
ıns bıter bı an once. Sen de yınede tedbırlı olup eve alısverıs yap olmazsa. Ins gerek kalmaz ama kenarda dursun canım
mıktarlar guzel afıyet olsun canım
aksamkı pırınc pılavı olmamıs canım. Afıyet olsun
Nasıl bıseyse ılacını bulamadılar hala. Sız tedbırınızı alın takdır Allahın. Rabbım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?