Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya bide o kadar yaramaz ki çocukları anlatamam 4 tane. Heryere döküyorlar saciyorlar ev ayağa kalkıyor resmen. Benimde 2 tane hepsi kuduruyor
İyi cesaret 4 taneyle kalmak İnanırım çocukların nasıl davrandığına bi araya gelişlerini tımarhanelik oluyor evler

Kızlar esim rapirluydu bugn evdeydi yarinda gececi gidicek biraz toparladi oda sukur oglanda iyi keyfi maşallah grip de tam olmadi ya arada bi burnu akiyor hapsuruyor okadar cok sukur Allahıma. Ama acayip hareketli hic durmuyor ben cok yipraniyorum ya nezaman biraz sakinler acaba diyorm yok gunsen gune daha fena oluyor. Önlem olarak yatagini kademe olarak indirdik hala yanimda ama artk indir kaldir biraz zor olck baklm nasil yapcaz keske geceleri sadece 2-3 kez uyansa ne kolay olurdu

Canım uslanma 4.5 yaşında daha yeni yeni olmaya başladı nasıl hareketli bir oğlum var biliyormusun herkesin dilindeydi yaramaz değildi zarar vermesi yoktu kırıp dökmez ama bi saniye durmaz dı şimdi o hallerine göre çok daha iyi

tam anlamıyla ek gıdaya gecicince uyku düzenide oluşur canım, ilk çocukta alışılmadığı için zor oluyor ikincide alışık olunca zorlanmıyorsun
Benimki 5 olcak hala totosu yer görmüyor çok hareketli sanki kurt var çocukta çok zor öyle cocuklar ya

Sagol cnm sukur iyi ya biseyi yok Allahim korumus olctum tam 65 cm yukseklik az da degil yani ama hicbiyerinde morluk bisi yoktu ellernin uzerinemi geldi acaba bilmiyorm Allahim korumus

En iyisininyapiyorsn salinca gidiyor

Sagol abla iyi smdilik sukur. Ilerlemedi ama ayni baklm nolcak sonu :)

Günaydın ablam

Ha ha ha hepimiz demek benzer duygular yaşıyoruz ben de öyleyim kesinlikle şu an küçük hanımı uyutmaya çalışıyorum

Ayy sorma hep o ikilemi yasiyorm genelde tam tersi oluyor

Benımkı sımdı uyudu canım. O uyanmadan herkeste uyrçurken bende yatıyım. Bence sende yat ne kadar uyusan kar

Ah ah uyumiyaydm. Keske dedim sabahki o olaydan sonra

Tüh ya geçmiş olsun canım günlerce tedbir alırsın bir şey olmaz bi gün dikkat etmezsin hemen başına bir şey geliverir

Aynen oyle cnm

O kadar anlık oluyo ki anlıyorum canım seni sakın suçlu hissetme kendini. Çok geçmiş olsun kuzucuğa kıyamam onun gözyaşlarına ben

Sagol cnm valla oyle pat sesine uyandm zaten halbuki uyanmistm tekrar icim gecmis ah ah

insallah cok ilerlemez cnm gecmis olsun

Allahtan kötü bisey olmamis tatlim
Gecmis olsun

Sagol abla cok sukur ya

Iyiki olmadı ya butun gunum kendmi suclamakla gecti ama

Küçük kızımın bugün Bilsem Sınavı var
Birazdan onu sınava götüreceğim
Hepinizden dua istiyorum kızlar

Iyi gecmistir umarm cnm bilgilendir bizide. Kucuk nasil oldu daha iyi mi

Çok geçmiş olsun kuzum, kızına da başarılar dilerim

Ahh yavrum ya geçmiş olsun, korktuğundan da çok ağlamıştır kuzu ya ❤

Aynen kesin cok korktu kiyamam ya

Aynen cnm korumasa o yukseklikten cok zor Allahim ya dusundukce kiziyorm kendime

Keyifliydi cnm cok sukur ya uyuyor smdi bakalm :)

4 çocukla iki adım ötedeki eve gitmemek düşündürücü
Menünden bir dilim ekmek ve 2 inciri çıkarınca daha iyi olabilirmiş canım

Of of cok varmış daha, erkek cocuklarnin genel sorunu sanirm hareketli olmak benmkide acayip hic durmuyor hele yeni seyker yerler kwsfetmeye bayiliyor evde durasi yok cocugn daha 7 bucuk aylik bide

Inşallah heycanla bekliyorm uyku duzeni olusmasni :)
Ay 2 ciyi boyle seyler oldukca dusunemiyorm ya bugun gene dedm 1taneye bakamiyorsn pınar saana 2 ci bebe fazla

Az önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorum Nöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük

09:00
Tavada 2 yumurta
1 dilim ekmek

14:00
5 tane çeri domates

18:00
1 kepçe mercimek corbaso
3 yk bulgur pilavı
4 tavuk kanat

Su:2 lt
Spor yok

Güzel canım afiyet olsun

1.3.2020

15.00 yarım lahmacun
1 kaşık humus
1 kaşık barbunya
2 kaşık yoğurtlu kereviz
1 kase yeşil salata

su: 2 lt
Aaa tek öğün yemişsin baya da erken kapanmış gün
Sayende söğürmenin ne olduğunu öğrendim çok kalabalık bir menü ama porsiyonlar az
1 Mart Pazar Menüm

09:00=== 4 yk menemen
1 yk tulum peyniri
1 kk süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği

17:00=== 6 yk firikli bulgur pilavı
6 yk yeşil fasülye
1 minik kuru soğan
1 kase yoğurt

Su=== 2 lt
Gayet güzel
Ekmek olmasaymış gayet düzgün bir Selen menüsü olacakmış
Güzel canım
Sabahki tahin helva bi göze batıyor bir de akşam öğünündeki çorba türünü yazmamışsın canım
Ya kuzum aynı sorunu nerdeyse ben yaşadım 24 saatlik baş dönmesi atağı geçirdim sonrasında ara ara devam etti sonra bi ileri raddede istemsiz kas hareketleri (miyoklonik spazmlar) geçirmeye başladım MR çekildim dahiliyeye, KBB,nöroloji gitmedik doktor bir sürü gereksiz ilaç kullandım en son bi beyin cerrahi uzmanına gittim anlattım nerdeyse MS teşhisi koyacaktı sonra adam bana bir gününü anlat dedi anlattım gece çocuk uyutmuyor sabah işe işten gel eve temizliğe yemeğe derken bi antidepresan bir de enerji hapı yazdı sonrasında herhangi bir şikayetim kalmadı şükür tek sebebi uykusuzluk, yorgunluk , stres çıktı

Ekmek yerine bulgur öneriliyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…