- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.141
Rabbim eşini tüm askerleri korusun canmEvet görüşüyorum hamdolsun iyi ama sıcak bölgede eşim rabbim esirgesin korusun hepsini duanızı eksik etmeyin
Teşekkür ederim balimmAy alemsin Dilekyeni görevin hayırlı olsun anamızı ağlatacaksın belli
Hadi bakalım hakkında hayırlısı. Nasıl geçmiş sınav?Küçük kızımın bugün Bilsem Sınavı var
Birazdan onu sınava götüreceğim
Hepinizden dua istiyorum kızlar
Gezip tozarken yemedin de miDün gezdim tozdum bugün anam ağladı bi ev süpürme kaldı onu da yapıp geliyorum
Hayırlı işlerYeni spordan sorumlu devlet bakanı tayin edildim başkan tarafından
Evet hanımlar bundan sonra gözüm üzerinizde totosunu kaldırıp hareket yapmayani yakarım🏋
Ben kimseye benzemem buralara gelmek için çok çaba sarf ettim herkes spor yapucuk zayiflarken götümüz göbegïmiz dipdiri kalucak
Sporsuz zayifliyinca ne olur beden çürümüş hamur gibi kaynanamın sarkmış fucudu gibi olur mazaallah
Canlarım şuan görüşmelerim var daha sonra tekrar basın açıklaması yapicam
(Gaza gelince ben)
Handandandan
evet beyine işliyor o gürültü . İnşallah temiz çıkar canımAz önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorumNöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük
ben sadece kendim için sectim dışarı gözükmesin diye, silmeyi bulamadım maalesef.Dream00 medya görünürlüğü nasıl düzenleniyordu canım
Hayırlısı olsun inş canımKızlar bugün pek gelemedim temizlik alışveriş derken bi de komşum geldi evi almak istiyor konuştuk filan yeni kalktılar
Nörolojiden önce dahiliyeye gittin mi canımAz önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorumNöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük
Tam da Poni bugün gözükmedi diye düşünüyordum ki, gelmişsin canımHadi bakalım hakkında hayırlısı. Nasıl geçmiş sınav?
Eltinde uyanıklıktan kalmış gibi sanki
Haftaya da sen ona yatıya git
Yaa iyi o zaman bende burda farklı yemekler duyuyorumGüzel canım afiyet olsun
Aaa tek öğün yemişsin baya da erken kapanmış gün
Sayende söğürmenin ne olduğunu öğrendimçok kalabalık bir menü ama porsiyonlar az
Gayet güzel
Ekmek olmasaymış gayet düzgün bir Selen menüsü olacakmış
Güzel canım
Sabahki tahin helva bi göze batıyor bir de akşam öğünündeki çorba türünü yazmamışsın canım
Ya kuzum aynı sorunu nerdeyse ben yaşadım 24 saatlik baş dönmesi atağı geçirdim sonrasında ara ara devam etti sonra bi ileri raddede istemsiz kas hareketleri (miyoklonik spazmlar) geçirmeye başladım MR çekildim dahiliyeye, KBB,nöroloji gitmedik doktor bir sürü gereksiz ilaç kullandım en son bi beyin cerrahi uzmanına gittim anlattım nerdeyse MS teşhisi koyacaktı sonra adam bana bir gününü anlat dedi anlattım gece çocuk uyutmuyor sabah işe işten gel eve temizliğe yemeğe derken bi antidepresan bir de enerji hapı yazdı sonrasında herhangi bir şikayetim kalmadı şükür tek sebebi uykusuzluk, yorgunluk , stres çıktı
Canım medyaya bakar mısın bi bnm fotolar görünüyor muevet beyine işliyor o gürültü . İnşallah temiz çıkar canım
ben sadece kendim için sectim dışarı gözükmesin diye, silmeyi bulamadım maalesef.
Resime tıklayınca altta çıkıyor seçenekler ordan ayarlayabilirsin
Hayırlısı olsun inş canım
Kazanırsa yatılı kalmayacak değil miTam da Poni bugün gözükmedi diye düşünüyordum ki, gelmişsin canım
İyi geçtiğini söyledi, bakalım sonuç ne olacak
Anestezi aldın mı canım?Az önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorumNöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük
Yok kuzum ya İnan ki ilgisi yok
Tek öğünü görünce kendimi suçladım, "dün tatlıdan dolayı çok yüklendin" diye...
Menünde Karbonhidrat miktarın çok fazla canım
Canım abimin 40 mevlüdü vardı aslımda daha çok yerim diye tahmin ederek kahvaltı yapmadım saat 3te yediklerim de çok tok tuttu belki çok sıvı Aldım ondandır ama bi Daha yemedimKarbonhidrat fazla olmuş cnm
İyi bence
Neden tek öğündü
Hamur çok mu olmuş ne cnm
Bulgur var ya cnm sabahki ekmek çok olmuş o yüzden
Sağol canımAfiyet olsun canım. Sabah ki sucuklar niraz fazla gibi geldi.
pirinç dışında güzel canim afiyet olsun.
Börekler şehriyeler simitlerr ohhh ohhh ohhh
Çok beğendim canim. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım..
Yaniii pideyi çok kaçırmamışsın sanki idare ederr..
6 kaşık bulgur biraz fazla geldi sanki. Su da arttırılabilir. Afiyet olsun
Yarım şiş kebapla çok ekmek yenmez aslında. Keşke tam şiş kebap yeseydin ekmeği az yeseydin. Daha doyurucu olurdu.
Boğaz ağrısı var bende ballı rezene cayı içiyorumgeçen gün buzlukta dondurmam vardı yiyim dedim
Geçmiş olsun kızlarAz önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorumNöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük
Kuzum hem cuma hem cumartesi cıslar olunca menümde pazar günü zaten erken kapamak vardı aklımda, denk gelip kahvaltıyı yapmayınca o yediklerim de yetti bana şimdi şimdi acıktığımı hissediyorumGüzel canım afiyet olsun
Aaa tek öğün yemişsin baya da erken kapanmış gün
Sayende söğürmenin ne olduğunu öğrendimçok kalabalık bir menü ama porsiyonlar az
Gayet güzel
Ekmek olmasaymış gayet düzgün bir Selen menüsü olacakmış
Güzel canım
Sabahki tahin helva bi göze batıyor bir de akşam öğünündeki çorba türünü yazmamışsın canım
Ya kuzum aynı sorunu nerdeyse ben yaşadım 24 saatlik baş dönmesi atağı geçirdim sonrasında ara ara devam etti sonra bi ileri raddede istemsiz kas hareketleri (miyoklonik spazmlar) geçirmeye başladım MR çekildim dahiliyeye, KBB,nöroloji gitmedik doktor bir sürü gereksiz ilaç kullandım en son bi beyin cerrahi uzmanına gittim anlattım nerdeyse MS teşhisi koyacaktı sonra adam bana bir gününü anlat dedi anlattım gece çocuk uyutmuyor sabah işe işten gel eve temizliğe yemeğe derken bi antidepresan bir de enerji hapı yazdı sonrasında herhangi bir şikayetim kalmadı şükür tek sebebi uykusuzluk, yorgunluk , stres çıktı
No no noGezip tozarken yemedin de mi
hayırlı olsun canım. Ne ara oldu bu ben kaçırmısım.Yeni spordan sorumlu devlet bakanı tayin edildim başkan tarafından
Evet hanımlar bundan sonra gözüm üzerinizde totosunu kaldırıp hareket yapmayani yakarım🏋
Ben kimseye benzemem buralara gelmek için çok çaba sarf ettim herkes spor yapucuk zayiflarken götümüz göbegïmiz dipdiri kalucak
Sporsuz zayifliyinca ne olur beden çürümüş hamur gibi kaynanamın sarkmış fucudu gibi olur mazaallah
Canlarım şuan görüşmelerim var daha sonra tekrar basın açıklaması yapicam
(Gaza gelince ben)
Handandandan
afıyet olsun canım guzel menu09:00
Tavada 2 yumurta
1 dilim ekmek
14:00
5 tane çeri domates
18:00
1 kepçe mercimek corbaso
3 yk bulgur pilavı
4 tavuk kanat
Su:2 lt
Spor yok
afıyet olsun canım. O saate kadar acıkmadınmı. Erken de kapatmıssın gunu.1.3.2020
15.00 yarım lahmacun
1 kaşık humus
1 kaşık barbunya
2 kaşık yoğurtlu kereviz
1 kase yeşil salata
su: 2 lt
afıyet olsun canım.Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
Yarım kadar yumurta
Bir k. Haşlanmış nohut
Bir.k söğürme
Bir dilim peynir
2 dilim ekmek
Ara 13.00
Türk kahvesi
14.30
3 k pilav
2 k tavuk sote
Aksam 17.30
Arkadaşta yarım lorlu pide
Çay
Şu 3 lt
Spor 25 dk. Tempolu yürüyüş
50 puanFitt_anne
ah bu erkekler. Benımkıde cok soyler oyle kalın dıye. Kendılerı gecıp kardesıyle keyıf yapıyor tabı ben naparsam yapıyım.Hayırlı akşamlar hanımlar
Dün misafirim vardı kayinim gil geldiler yemeğe çağırdık. Yaptık ettik neyse eşim burda yatıya kalın dedi iyice bi ayar oldum çocukları sabah erkenden uyanıp bi gürültü bi dağınıklık hiç durmuyorlar . Ya evleri de yakın gidin işte evinize velhasıl hem yorgunluk hemde uykusuzluk var.
afıyet olsun canım guzel bence1 Mart Pazar Menüm
09:00=== 4 yk menemen
1 yk tulum peyniri
1 kk süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
17:00=== 6 yk firikli bulgur pilavı
6 yk yeşil fasülye
1 minik kuru soğan
1 kase yoğurt
Su=== 2 lt
ohhh ekmekler, mercımek kofyelerı.1 mart
10.00
2 kibrit kutusu peynir
2yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı çökelek
Domates
1 yumurta
1 dilim turp
2 dilim havuç
13.00
Yarım şiş kıyma kebap
Ekmek (bayağı yedim şu an çok pişmanım)
17.00
5 adet avuç içi sıkma mercimek köftesi
1 bardak ayran
2 süs biber turşusu
3 kaşık kavrulmuş kıyma
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş 120p
Fitt_anne
zor bi cocukmu o zaman.Benim bir kaç tık üst modelim
evet canım mısafırlıkte kaybettım azcık kendımıKarbonhidrat fazla olmuş cnm
İyi bence
Neden tek öğündü
Hamur çok mu olmuş ne cnm
Bulgur var ya cnm sabahki ekmek çok olmuş o yüzden
haklısın canım karbon bombası olmus. Yazarken daha cok anlıyor ınsanAfiyet olsun canım. Sabah ki sucuklar niraz fazla gibi geldi.
pirinç dışında güzel canim afiyet olsun.
Börekler şehriyeler simitlerr ohhh ohhh ohhh
Çok beğendim canim. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım..
Yaniii pideyi çok kaçırmamışsın sanki idare ederr..
6 kaşık bulgur biraz fazla geldi sanki. Su da arttırılabilir. Afiyet olsun
Yarım şiş kebapla çok ekmek yenmez aslında. Keşke tam şiş kebap yeseydin ekmeği az yeseydin. Daha doyurucu olurdu.
gunu baya erken kapatmıssın canım. Afıyet olsunSabah 9:30
5 6 kaşık yumurtali ıspanak
Oğlumun kalan 1 h.yumurtasi
2 dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
2 kayisi
2 hurma
2 incir
Öğle 14:00
5 kaşık çiğ köfte
Salata
Ayran
Akşam bir şey yemedim. 1 sütlü kahve içtim
Su 2 litre
Spor yok.
tebrıkler canımIyi akşamlar Almanya'dan kaynım geldi hafta sonu beraberdik yeşillerimizin hatti var hesabı yok ama akşam yemeğinde toparlamay başladık inşallah bu hafta baya sıkı geçicek (tatlı ve paketli ürün yemedim)
canım hersey guzel olsun inşBiz canım toparlamaya çalışıyoruz az çok konuşuldu birşeyler ama yeterli değil eşimin farkında olmasına sevindi danışan iş daha kolay dedi
Çünkü problemi kabul ettirmek de çok uzun sürebiliyor dedi
Öyle bakalım inşallah güzel olur
Okuyorum ara ara ama yazamadım hiç haberler de eklenince iyice kötü oldum
Bildirime gelince hiç dikkat etmiyorum tartıya çıkmaya da korkuyorum
ay gecmıs olsun canım. Dondurma benımde canım cekıyor cuma eksım guzel olursa 1 topcuk yesemmı acabaBoğaz ağrısı var bende ballı rezene cayı içiyorumgeçen gün buzlukta dondurmam vardı yiyim dedim
a nıye. Gecmıs olsun sımdı nasılsın canımVur diyince öldüren ben
Bir demlik kekik çayı demleyip hepsini içtim
Böbreklerime ağrı saplandı
afıyet olsun canım guzel bence mıktarlar.İyi akşamlar
11.00
2 has yumurta
1 dilim köy ekmeği
1 tk tahin pekmez
1 ck salça
2 yaprak marul
15.30
1 çb sütlü kahve + 1 gün kurusu
19.30
5 kıyma köfte içinde çok az bayat ekmek içi var
Salata
Su 2 ye yakın
Spor yok malesef
afıyet olsun canım. Akşam ogunun gec kalmıs sankı bıraz pnun dısında guzel11.00
Sabah: 2 dilim peynir, 6 zeytin , 1 dilim tahin helva,1 yumurta 2 dilim ekmek
15.30
7 yk pırasa 1 dilim ekmek
18.00
Elma
20.00
Bir kepçe çorba
6 yk tavuklu mantar sote
Yarım kase yoğurt
Çok ev işi yaptım ama epey yoruldum spor bu bugünkü belim koptu
cocuklar bırleşince zaten kendılerını kaybedıyorlar. Allah kolaylık versınYa bide o kadar yaramaz ki çocukları anlatamam 4 tane. Heryere döküyorlar saciyorlar ev ayağa kalkıyor resmen. Benimde 2 tane hepsi kuduruyor
eskılerın lafı dogru canım. Cocuk dedıgın duse kalka buyuycek. Sen istedıgın tedbırı al dusecek oldumu yapacak bısey yok. Rabbım korusum kuzuların hepsınıSagol cnm sukur iyi ya biseyi yok Allahim korumus olctum tam 65 cm yukseklik az da degil yaniama hicbiyerinde morluk bisi yoktu ellernin uzerinemi geldi acaba bilmiyorm Allahim korumus
En iyisininyapiyorsn salinca gidiyor
Sagol abla iyi smdilik sukur. Ilerlemedi ama ayni baklm nolcak sonu :)
Ayy sorma hep o ikilemi yasiyorm genelde tam tersi oluyor
Ah ah uyumiyaydm. Keske dedim sabahki o olaydan sonra
Aynen oyle cnm
Sagol cnm valla oyle pat sesine uyandm zatenhalbuki uyanmistm tekrar icim gecmis ah ah
Sagol abla cok sukur ya
Iyiki olmadı ya butun gunum kendmi suclamakla gecti ama
Iyi gecmistir umarm cnm bilgilendir bizide. Kucuk nasil oldu daha iyi mi
Aynen kesin cok korktu kiyamam ya
Aynen cnm korumasa o yukseklikten cok zor Allahim yadusundukce kiziyorm kendime
Keyifliydi cnm cok sukur ya uyuyor smdi bakalm :)
afıyet olsun canım10:00
Biraz çeçil peyniri
2 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
14:00
6 kaşık Menemen
17:00
Sade Türk kahvesi
19:00
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 tane (büyük) kıymalı biber dolması
2 kaşık yoğurt
Su:3ü geçti
Spor: ev temizliği
gecmıs olsun canım. Acaba vertiko falanmı oda baş donmesı, denge bozuklugu yapar dıyorlar ama bılemedım. Sonuclar cıkınca bızıde haberdar etAz önce hastaneden geldim kızlar. Doğumdan sonra bi baş dönmesi yaşıyorumNöroloji ye gittim emar istedi emar için de 2 hafta sonra ya gün vermişti. Onu çektirdim. Başıma ağrı girdi ne pis gürültüsü var yahuuu bakalım sonuç ta haftaya çıkacak. Oğlumun hastalığı, benim baş dönmem Enerjim çok düşük
anlaştınızmı canım. Hafta sonu kımse tam anlamıyla gelemıyor zaten canımKızlar bugün pek gelemedim temizlik alışveriş derken bi de komşum geldi evi almak istiyor konuştuk filan yeni kalktılar
anladım canım sagolasınEkmek yerine bulgur öneriliyor canım
afıyet olsun canım guzel menuMenüm
9.30 bitki çayı
11.30
Lor peynirli yumurta
2 ceviz
Domates salatalık
Havuç
17.30
1 çorba kasesi nohut yemeği
Yoğurt
Salata
Su 2lt
Spor yok
Allah kabul etsın canım.Yok kuzum ya İnan ki ilgisi yok
Bugün abimin 40 mevlüdü vardı biliyordum yine karbonlu olabileceğini bi de bizimkilere diyet yaptığımı da söyleyemiyorum malum hayata nasıl devam ederim
Bilerek kahvaltı yapmadım öğlen de yediklerim öyle bi tuttu ki hala aç değilim inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?