Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Betüşşş, ben geldim bu seferde sen mi gittin Herkes gezmeklerde sanırım

gitmediiim sizin yoluğunuzda topiğin bekçiliğini ben yapıyorum yan gözle bakan felam olmasın diye :))

hadi haftaya bir hedef koyalım ben cumaya kadar 65 leri görmeyi hedefliyoruuuum.... göölgelerin gücü adınaaa.... güç bendeee artıııık.... hedef koymak bedava nasılsa

İyi gaza getiriyoruz kendimizi Ben de 72'yi görsem çok iyi olacak, heralde haftaya kadar hiç yemek yemesem, anca 1,80 kg veririm İlk rejime girince en az 2 kilo gidiyor sonra az az gidiyor haydi bakalım koyduk hedefleri gazamız mübarek olsun

İşlerim yokken öğle yemeğimi de yazayım

1 kase çorba
Çok az patates+ciğer.
Ara: 1 fincan 2'si bir arada

düşünce gücüyle başarıcaz biz kardeşim.... pozitif enreji içeri negatif enerji dışarıııı..... odaklanırsak oluur...

ay kız sen marka adımı vermişsin penguen diye ben baktım penguen marka bulamadım:78:

ay kıyamam benim kedim kaybolsa kesin kafayı yerim bir kedi bukadarmı sevilir sabah banyo ettirdim saç kurutmayla kuruttum .ben mutfakta salata yapıyordum yanıma geldi bana tırmandı ne yaptıgımı merak ediyordu bende elimde sogan dogruyordum ellimi koklayım miyavladı gitti

saat 2 de benim ikizlerin okul toplantısı vardı gittim geldim .ögle yemegimi şimdi yedim .eşim evdeydi ben yokken canı sıkılmış arabasını almış gitmiş erkek olmak var bu dünyada.ikizlerin 8 tane arkadaşı gelmiş şu an yaptıgım kek susamlı kurabiyeden yiyorlar gözüm görmessin inşallah bitirirler bişe kalmaz kendime çay alıp geliyorum pc bana kaldı

Evet, sürünüyorum resmen 1 aydır, nasıl olurda benden soğuyabilir diye Sonunda bitti işte

Evet, sürünüyorum resmen 1 aydır, nasıl olurda benden soğuyabilir diye Sonunda bitti işte

zamane erkekleri şımarık kızım kıymet bilmiyorlar.... ama gene bu hale getiren bayanlar.... bende yaşadımdıydı benzer bir durumu naparsan yap olmıcaksa olmuyor .... yemek yapmayı bilmediğimden girdi sen ütüyle çift çizgi yapmadan ütüleyebilir misinden çıktıydı bunlar bahane beybiii bende kendimi ispatlamaya çalışıp durduydum ayyy toyluk işte naparsın ....isteyen adam , adam olur çatır çatır alır vallaa... gönlü olmayanda kıldı tüydü bulur bir şey

en güzel intikam güzel yaşamaktır beybi.... napçıkmışık güzelleşçekmişik yağları yakçakmışık

sizleri öpüyorum ve koşar adım spora gidiyorum.... caymak üzereyim ziraa

her şey vatan için
her şey vatan için
yaylalaar yaylalaar.... askerler niye bunu söyler çok saçma diilmi gene kısa devre olduum ben kaçtım byeee....

kız diyet sana yaramış şen şakrak olmuşsun bahardanmıdır nedir

kızlar artık evde leslieyle 4 mil spor yapıyorum çok güzel terletiyor bu hafta öyle denicem veremesem yine yürüme bandıma çıkarım

Mesaim bitti, ben de gezmeklere gidiyorum arkadaşımla görüşücem, her görüştüğümüzde dürüm yiyoruz ama bu sefer yememeyeye çalışıcam, ayran içerim bende
Kendime belki birşeyler de alırım, görüşürüz, iyi haftasonları herkese

Canım benım senın ıcın en ıyısının oldugunu dusunuyorum.Çünkü ilişkilerde bı oyle bı boyle tıpler hıc bır zman sonuca ulastırmaz ınsanı.Diyetıne sıkı sarıl sevgılını koyver gıtsın guzel kızsın cok daha ıyılerını en kısa zamanda bulursun emınımmm..

aayyyy ben bayılıyorum yaaaa......... öfff keşke ben çağla olaydımda sen beni beğenmeyeydin

Çokta fi fi diyosun yanı

kaytarıkçılar.... bakalım haftaya kadar ne kaa kilo verebilcez ya da verebilcez mi? önmüzdeki cuma için kendimize kilo hedefi koyalım mııı?

düşünce gücüyle başarıcaz biz kardeşim.... pozitif enreji içeri negatif enerji dışarıııı..... odaklanırsak oluur...

Ahahhahaha sen benı gulmekten oldureceksın kızım yaaa ıst olsaydım emın ol kalkar yanına gelırdım acayıp kafa bıseysın yaa Hatta sımdı bıle gelsemmı dıe dusunuyorum

aynen bırebır her cumlesıne katılıyorum spor harıc

oofff Aydın namma sıcaktı bugun yaaa ...

Kuşadasından sınava gırıcek arkadaslarım geldıler.Onları okullarına bıraktım ordan avukat bı arkadas aradı ona kahve ıcmeye gıttım tabı bunların hepsını yuruyerek yaptım bacaklarım acayıp yanıyor...Sonra arkadaslar sınavdan cıkıp ofıse geldıler.Kahve ıctık yemek yedık muhabbet felan guzeldı yane

Falımda bı guzel cıktıkı sorma evler haberler paralar kuslar develer ohhhh ıcım acıldı valla.Fala ınanma falsızda kalma demısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…