- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.121
Konu kilo vermekse ben herşeye varım
Betüşşş, ben geldim bu seferde sen mi gittinHerkes gezmeklerde sanırım
gitmediiim sizin yoluğunuzda topiğin bekçiliğini ben yapıyorumyan gözle bakan felam olmasın diye :))
hadi haftaya bir hedef koyalım ben cumaya kadar 65 leri görmeyi hedefliyoruuuum.... göölgelerin gücü adınaaa.... güç bendeee artıııık....hedef koymak bedava nasılsa
İyi gaza getiriyoruz kendimiziBen de 72'yi görsem çok iyi olacak, heralde haftaya kadar hiç yemek yemesem, anca 1,80 kg veririm İlk rejime girince en az 2 kilo gidiyor sonra az az gidiyor haydi bakalım koyduk hedefleri gazamız mübarek olsun
bebemm ajvaar sosuu vaar ajvar sosuuu var.... ben carfourdan alıyorum sera hot ajvar marka acılı ye bakkk offf dersin bu ne onun dışında penguen marka bile aldım o tadı bulamadım.... hele bimde falan var iııyyyy iğrenç hiç bir şeye benzemiyor..... ayyy bir de gemlikten almıştık böyle koca bir kavanoz aaayyyy hepsini ben yemiştim kimseye vermemiştim bir çorba kaşığı kadar vermiş olabilirim belki hatırlamıyorum ama
Günaydın güzelliklerimmm. Günaydın tombalak tospağalarım. Dün gece anneannemle dedem geldi memleketten. çok özlemişim onları çok sevindik. bi sürü köy ekmeği ballar organik yumurtalar mantarlar getirmişler. canlarım benim ya.
ehueheu benim de canım dondurma istedi şööyle en çileklisinden ya da limonlu da olabilir
günaydın murşummmmmya dün akşam biz de kurufasuyle pilav yedik evdee, efdersin ama karnım çok ağrıdı gece ehueheu =))
fadime abla nasılsın ? biliyormusun geçen gün annem evde ypkken yavru kedileri çalmışlar. sonra akşam babam gelince mahallede bi kükredi çocuklara. nasıl olduysa 1 saat sonra kediler geri geldi bahçeye
tatlım merhaba menülerin bence güzel. güzel bir hafta sonu dilerim sana da
tatlım böle menü de çok şey var senin de ama hepsi az kalorili. bence ölçülü olmuş. ben de tükandayım ya sorma sabahtan beri anca oturabildim pc başına =)
kurtulcaz hep birlikte inşallah.... sakın üzüleyim müzüleyim deme olmuyorsa bile bunda da bir hayır vardır de.... şu güzel yazında tadını çıkar aaa elalemin şımarık çocuklarının kahrını mı çekecen.... pehh.... deseydin ya sende
o hiç senin küfün mü
o bi küçük hanfendü
ay kız sen marka adımı vermişsin penguen diye ben baktım penguen marka bulamadım:78:
güzel oku yazdığımı sera hot ajvar al didim bacım penguen o kadar güzel diil...
Evet, sürünüyorum resmen 1 aydır, nasıl olurda benden soğuyabilir diyeSonunda bitti işte
Öğle yemeğim: (öğle dediğime bakmayınşimdi yedim)
2 dilim beyaz peynir
250 gr. kıyma kavurma
330 ml coca cola zero
zamane erkekleri şımarık kızım kıymet bilmiyorlar.... ama gene bu hale getiren bayanlar.... bende yaşadımdıydı benzer bir durumu naparsan yap olmıcaksa olmuyor .... yemek yapmayı bilmediğimden girdi sen ütüyle çift çizgi yapmadan ütüleyebilir misinden çıktıydı bunlar bahane beybiiibende kendimi ispatlamaya çalışıp durduydum ayyy toyluk işte naparsın ....isteyen adam , adam olur çatır çatır alır vallaa... gönlü olmayanda kıldı tüydü bulur bir şey
en güzel intikam güzel yaşamaktır beybi.... napçıkmışık güzelleşçekmişik yağları yakçakmışık
sizleri öpüyorum ve koşar adım spora gidiyorum.... caymak üzereyim ziraa
her şey vatan için
her şey vatan için
yaylalaar yaylalaar.... askerler niye bunu söyler çok saçma diilmigene kısa devre olduum ben kaçtım byeee....
bende köfte ızgara yanında büyük kase ev yapımı yogurt .şimdi çay içiyorum bugün tek yarım lt su içmişim
Günaydııınnnn, eskilerimden kurtulduğum bir güne merhabaİlişkim bitti malesef, ama artık yapacak bir şey yoktu. Bey efendi beni geleceğinde artık göremiyormuş, soğumuş, ama düzelmek için umudu varmış bitirmek istemiormuş çok seviyormuş aşıkmış vs. 1 aydır bu şekildeyiz, ve sonunda bitirme kararı aldım. Daha fazla hırpalanmak istemiyorum
Bunu da bitirmişken, şu kilolardan da kurtulsam hiç fena olmayacak ama
SABAH:
1.5 kaşık yulaf kepeğinden krep + 2 dilim hindi füme
aayyyy ben bayılıyorum yaaaa......... öfff keşke ben çağla olaydımda sen beni beğenmeyeydin
kaytarıkçılar.... bakalım haftaya kadar ne kaa kilo verebilcez ya da verebilcez mi? önmüzdeki cuma için kendimize kilo hedefi koyalım mııı?
düşünce gücüyle başarıcaz biz kardeşim.... pozitif enreji içeri negatif enerji dışarıııı..... odaklanırsak oluur...
zamane erkekleri şımarık kızım kıymet bilmiyorlar.... ama gene bu hale getiren bayanlar.... bende yaşadımdıydı benzer bir durumu naparsan yap olmıcaksa olmuyor .... yemek yapmayı bilmediğimden girdi sen ütüyle çift çizgi yapmadan ütüleyebilir misinden çıktıydı bunlar bahane beybiiibende kendimi ispatlamaya çalışıp durduydum ayyy toyluk işte naparsın ....isteyen adam , adam olur çatır çatır alır vallaa... gönlü olmayanda kıldı tüydü bulur bir şey
en güzel intikam güzel yaşamaktır beybi.... napçıkmışık güzelleşçekmişik yağları yakçakmışık
sizleri öpüyorum ve koşar adım spora gidiyorum.... caymak üzereyim ziraa
her şey vatan için
her şey vatan için
yaylalaar yaylalaar.... askerler niye bunu söyler çok saçma diilmigene kısa devre olduum ben kaçtım byeee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?