Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 89.8
Bugün 90.0
+200
Regl de olmiycam sanirim dediğiniz gibi şu aradaki kayisi ve hurmalar olmadi ben onlati yüksek bit yere kaldırayım çok canim isterse yerim. Birde dün yedigim çiğ köfte mi yapti acaba ama saat 2 gibi yemistim.

Günaydın arkidişler
Havada tam spor yapmalik 🏋
Hadi bakalım hep beraber bir ki bir ki🏋

3 günlük menulerimi yazmaya gidiyorum
ne yedıgını hatırlayabılmen super. Bende o hafıza yok
haklısın oylede zordur. Evet hakıkaten yıpratmıyor ama en azından egıtım hayatında bıraz gayret ıyı olur. Rabbım haklarında hayırlısını versın
Günaydın kızlar
Bana bugün çok erken aydı
Menü alıntılarıma geçmeden kilo bildirimimi yapayım

Cuma: 65,9
Bugün: 65,5
Fark: -400
tebrıkler canım
Günayyyyydinnn hanimlar Rabbim sehit gazi haberi almadigimiz hicbir mehmetcigimizin burnunun dahi kanamadigi bir hafta nasip etsin insallah bizim icinde bolll bolll eksili

Cuma 57.1
Bugün 56.3
Fark 800gr
amın canım. Tebrıkler cumaya eksın coşacak o zaman
Cuma:80.2
Bugün:80.0
Fark:-200
O 7leri görene kadar göbeğim çatlayacak herhalde
cumaya 7lerdesın canım bence. Tebrıkler
Bildirimim
83.8
+200
Artı beklemiyordum açıkcası harektsizm ve regl yaklaşıyor ona bağlıyorum yoksa yasaklı hiç birşey yemiyorum 11 gündür
regle baglıdır canım. Cumaya guzel eksın olur senın
Hayırlı sabahlar herkese
Kilo bildirim
65.3 sabit
sabıt olmakta guzel canım. Cumaya eksı guzel gelır
Muhtemelen bugünlerde adet olacam
+2 desem kovalarsınız beni biliyorum
En iyisi ben kaçayım

Cuma 75
Bugün 77
Fark +2
naptın kaptanım. Bu artı normal degıl regl sıslıgı o zaman cumaya eksıye gecersın bence

cumaya kadar toparlayacağına inanıyorum canım özellikle hurma ve incir gibi kuru meyveleri tatlandırmak için ekstra şeker uyguluyorlar normalde 1 hurma 25 kaloriyse bu vaziyette 50 kalori oluyor belki de 1 kesme şekerde ortalama 25 kalori olarak hesap edersek

Cok bı artın yok canım cumaya halledersın

Sabahki yoğurt miktarını yazmamışsın canım pilav pirinçten miydi ki muhtemelen öyledir
Canım yogurt 1 kase falandır. Pılav pırınctı evet. Ama ben donerlerını yedım sadece kızlar ve esım pılavını yedıler

YouTube den Leslie videolarına bak, bebeğinle bile yapabilirsin belki
benim büyük kız çok severdi leslie videolarını 2,5-3 yaşlarındaydı ben yaparken o da benimle yapardı
oyun gibi gelirdi ona
şimdi ufaklık yürümeye iyice başlasın diye bekliyorum ki leslie yapalım diye

4-5 gündür başladım
Grup başlayana kadar esnek olarak devam edeceğim canım
Sen de başlayacak mısın, kesin kararını verdin mi?
kesin kararlıyım kuzum başlayacağım ama grupla birlikte başlamak istiyorum böylesi daha çok motive ediyor beni

Ne kadarlık oldu küçüğün

canım diyet yaparken hurma ve incir önerilmiyor çok şekerli oldukları için ama gün kurusu sabah kahvaltıda olmak üzere tüketebilirsin

sağol canım

Onu nasıl yapıyorlarkı canım. Anlayamadım

Gecmis olsun cnm hastaliklar zor oluyor ya

Gunaydın kızlar

Amin cnm Allah korusun ya

Gunaydin dilek cok enerjiksin

Ayy ne tatli ya
Anne yipraniyor o farkli olay tabi, 2 erkek mi senin cnm

Gunaydn cnm
Evet canım iki erkek biri 4.5 yaşında biri 15aylik ben haraketli çocuk seviyorum put gibi duran çocuk istemem zaten sabahtan akşama birlikte cozutuyoruz aslinda

Inşallah canım hedeftim bu ay sonuna 53lere inmek bakalım nasip olur mu

yaşasın hafta içi geldiiiiiii
bu hafta sonu nedense çooook uzun geldi bana bitmek bilmedi sanki ve şunu kesin anladım benim koca emekli olursa başım dertte bu adamla
oğlana kahvaltı hazırladım bu gün sinirli kalmış küçük bey onu yollayıp eşim öğle yemeğine gelene kadar yatakları kapatıp az ortalık toplarsam ne ala öğleden sonrada yapabilirsem temizlik yapayım , hafta içi olsun da varsın her gün temizlik olsun yavff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…