- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.221
Şimdi oldu canım afiyet olsunCanım yogurt 1 kase falandır. Pılav pırınctı evet. Ama ben donerlerını yedım sadece kızlar ve esım pılavını yedıler
paketlerinin arkasında genellikle "glikoz şurubuna bandırılmış" yazar bu da ekstra kalori demek haliyle ki ben bir keresinde hurma aldım iran hurması beklemekten şekerlendi biliyor musunOnu nasıl yapıyorlarkı canım. Anlayamadım
aaaa ondan mı şekerleniyormuş hurmalar ilk defa duydum glikoz şurubuna batırdıklarını ağzıma dolu dolu küfür geldi yaa bundan sonra paketlerdeki yazılara ben de bakarım sağ ol gülüm iyi ki yazdın da öğrendikŞimdi oldu canım afiyet olsun
paketlerinin arkasında genellikle "glikoz şurubuna bandırılmış" yazar bu da ekstra kalori demek haliyle ki ben bir keresinde hurma aldım iran hurması beklemekten şekerlendi biliyor musun
sen istedikten sonra başarırsın ben eminimdün bu ay ki hedefleri belirlemediniz değil mi ara ara geldim bakındım ama kaçırdım mı yoksa
benim bu ay sonu hedefim 80 li rakamlara geçmek inşallah 89 hatta 89.9 bile olur
canım zaten medine hurmasını tavsiye ediyorlar, faydalı olan, iyi olan oymuşŞimdi oldu canım afiyet olsun
paketlerinin arkasında genellikle "glikoz şurubuna bandırılmış" yazar bu da ekstra kalori demek haliyle ki ben bir keresinde hurma aldım iran hurması beklemekten şekerlendi biliyor musun
yaşasın hafta içi geldiiiiiii
bu hafta sonu nedense çooook uzun geldi bana bitmek bilmedi sanki ve şunu kesin anladım benim koca emekli olursa başım dertte bu adamla
oğlana kahvaltı hazırladım bu gün sinirli kalmış küçük bey onu yollayıp eşim öğle yemeğine gelene kadar yatakları kapatıp az ortalık toplarsam ne ala öğleden sonrada yapabilirsem temizlik yapayım , hafta içi olsun da varsın her gün temizlik olsun yavff
evet hakıkaten hafta sonu cok yorucu gecıyor. Hafta içi olsun dedıgın gıbı temızlıge bende razıyımdün boyuna geldim bakındım ama yazmadım bir oturmuyorlar ki insanı zaten ya yattım ya dolandım dün , aşırı halsizlik vardı hava dönerken benim beden hemen uyum sağlayamıyor
hım dıkkat edıyım bundan sonra. Hurmayı paketlı degılde aktardan acık alıyordum ama dıkkat edıyım bundan sonraŞimdi oldu canım afiyet olsun
Rica ederim abla yitik şifanın 2. seviyesinde hurma ve incir var ama özellikle uyarmışlar bu konudaaaaa ondan mı şekerleniyormuş hurmalar ilk defa duydum glikoz şurubuna batırdıklarını ağzıma dolu dolu küfür geldi yaa bundan sonra paketlerdeki yazılara ben de bakarım sağ ol gülüm iyi ki yazdın da öğrendik
aynen canım medine hurması tercih et mümkünse yitik şifada tunus,iran hurması önerilmiyor kesinliklehım dıkkat edıyım bundan sonra. Hurmayı paketlı degılde aktardan acık alıyordum ama dıkkat edıyım bundan sonra
Tamam canım sagol dıkkat ederım artık.aynen canım medine hurması tercih et mümkünse yitik şifada tunus,iran hurması önerilmiyor kesinlikle
ilk iki seviyeyi düşünüyorum şimdilikTamam canım sagol dıkkat ederım artık.
Sevıyelere sende başlayacakmısın
Belirleyelim Ablacım yadün bu ay ki hedefleri belirlemediniz değil mi ara ara geldim bakındım ama kaçırdım mı yoksa
benim bu ay sonu hedefim 80 li rakamlara geçmek inşallah 89 hatta 89.9 bile olur
artık deli gibi istiyorum gülüm bıkkınlık geldisen istedikten sonra başarırsın ben eminim
canım zaten medine hurmasını tavsiye ediyorlar, faydalı olan, iyi olan oymuş
gülüm hem bedenen hem ruhen yoruluyoruz ,evet hakıkaten hafta sonu cok yorucu gecıyor. Hafta içi olsun dedıgın gıbı temızlıge bende razıyım
hım dıkkat edıyım bundan sonra. Hurmayı paketlı degılde aktardan acık alıyordum ama dıkkat edıyım bundan sonra
Bu ay benim hedefim 61 olsun mu ya, çok mu uçmuş olurumBelirleyelim Ablacım ya
az motivasyon olsun hedefi tutturucaz diye gaza geliriz biraz:))Belirleyelim Ablacım ya
tamamdır ya sen istediysen ben sonucu hayal edebiliyorumartık deli gibi istiyorum gülüm bıkkınlık geldi
Umutsuz vaka olarak ben bile 4 kilo hedef belirledim canımBu ay benim hedefim 61 olsun mu ya, çok mu uçmuş olurum
4,5 kilo 1 ayda verebilir miyim
bari senin yüzünü kara çıkarmıyayım diye çabalarım artıktamamdır ya sen istediysen ben sonucu hayal edebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?