Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım yogurt 1 kase falandır. Pılav pırınctı evet. Ama ben donerlerını yedım sadece kızlar ve esım pılavını yedıler
Şimdi oldu canım afiyet olsun
Onu nasıl yapıyorlarkı canım. Anlayamadım
paketlerinin arkasında genellikle "glikoz şurubuna bandırılmış" yazar bu da ekstra kalori demek haliyle ki ben bir keresinde hurma aldım iran hurması beklemekten şekerlendi biliyor musun

aaaa ondan mı şekerleniyormuş hurmalar ilk defa duydum glikoz şurubuna batırdıklarını ağzıma dolu dolu küfür geldi yaa bundan sonra paketlerdeki yazılara ben de bakarım sağ ol gülüm iyi ki yazdın da öğrendik

dün bu ay ki hedefleri belirlemediniz değil mi ara ara geldim bakındım ama kaçırdım mı yoksa

benim bu ay sonu hedefim 80 li rakamlara geçmek inşallah 89 hatta 89.9 bile olur
sen istedikten sonra başarırsın ben eminim

canım zaten medine hurmasını tavsiye ediyorlar, faydalı olan, iyi olan oymuş

dün boyuna geldim bakındım ama yazmadım bir oturmuyorlar ki insanı zaten ya yattım ya dolandım dün , aşırı halsizlik vardı hava dönerken benim beden hemen uyum sağlayamıyor
evet hakıkaten hafta sonu cok yorucu gecıyor. Hafta içi olsun dedıgın gıbı temızlıge bende razıyım
hım dıkkat edıyım bundan sonra. Hurmayı paketlı degılde aktardan acık alıyordum ama dıkkat edıyım bundan sonra

Rica ederim abla yitik şifanın 2. seviyesinde hurma ve incir var ama özellikle uyarmışlar bu konuda

gülüm hem bedenen hem ruhen yoruluyoruz ,
oğlanı az önce yolladım aman çenesi aynı babası gibi eşim gelene kadar bir 20 dk kafamı dinleyeyim :)) yaşasınnn hafta içiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…