- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.241
Aslında seviye-1 'i yapsan daha hızlı sonuç alırsın, diğerlerini yapmana bile gerek yokbari senin yüzünü kara çıkarmıyayım diye çabalarım artık
tamamdır o zamanUmutsuz vaka olarak ben bile 4 kilo hedef belirledim canım
Uçuk değil bence
MART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ (27 Mart)
Niran Nevra (75) === 71
ekim2009 (91.9).…...……………….89
Huban1234(56.3)==== 53
Kizlar Mart ayı hedeflerinizi yazıp listeyi devam ettiiriniz.
En son ki liste olduğundan emin olunuz
Oldu galibahuban1234
Canım alıntının başındaki ve sonundaki ekleri siler misin [ ] arasında kalan her yer siliniyor
rabbim beterinden korusun canım Rabbım yardımcınız olsun60 kişi diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum, 1500 kişilik işyeri kapatılmış bi kişide positiv çıkınca ama o işyeri nerde bilmiyorum
cok guzel canimGünaydın kızlar
Bana bugün çok erken aydı
Menü alıntılarıma geçmeden kilo bildirimimi yapayım
Cuma: 65,9
Bugün: 65,5
Fark: -400
super bı eksıGünayyyyydinnn hanimlar Rabbim sehit gazi haberi almadigimiz hicbir mehmetcigimizin burnunun dahi kanamadigi bir hafta nasip etsin insallah bizim icinde bolll bolll eksili
Cuma 57.1
Bugün 56.3
Fark 800gr
bu hafta 7 li rakamlar geliyorCuma:80.2
Bugün:80.0
Fark:-200
O 7leri görene kadar göbeğim çatlayacak herhalde
masallah Poni 11 gun cok guzel bir devamlılıkBildirimim
83.8
+200
Artı beklemiyordum açıkcası harektsizm ve regl yaklaşıyor ona bağlıyorum yoksa yasaklı hiç birşey yemiyorum 11 gündür
cumaya eksiye gecersın canımHayırlı sabahlar herkese
Kilo bildirim
65.3 sabit
baya fazlaymış artı ama regl bulgur etkilerı varMuhtemelen bugünlerde adet olacam
+2 desem kovalarsınız beni biliyorum
En iyisi ben kaçayım
Cuma 75
Bugün 77
Fark +2
hepsi yapmıs olabilirCuma 89.8
Bugün 90.0
+200
Regl de olmiycam sanirim dediğiniz gibi şu aradaki kayisi ve hurmalar olmadi ben onlati yüksek bit yere kaldırayım çok canim isterse yerim. Birde dün yedigim çiğ köfte mi yapti acaba ama saat 2 gibi yemistim.
Sağol canımrabbim beterinden korusun canım Rabbım yardımcınız olsun
cok guzel canim
super bı eksı
bu hafta 7 li rakamlar geliyor
masallah Poni 11 gun cok guzel bir devamlılık
cumaya eksiye gecersın canım
baya fazlaymış artı ama regl bulgur etkilerı var
hepsi yapmıs olabilir
gözükmüyor canımCanım medyaya bakar mısın bi bnm fotolar görünüyor mu
Baya erkencisinizGunaydınlar bız yıne erkencıyız.
1 toptan bişey olmaz benceay gecmıs olsun canım. Dondurma benımde canım cekıyor cuma eksım guzel olursa 1 topcuk yesemmı acaba
cok zormuş ya öyleHayır canım, yatılı olmaz
Annesi gibi hergün 2-2.5 saat yolculuk yapacak
ne için girdiki sınava canım?Çok zor çok..
Geçen yıl da aynı sınava girdi ama ben eşim kazanmasını istemediğimiz için kaynak almadık ve çalıştırmadık, kazanamayınca "siz nasıl anne-babasiniz, bana kitap alıp çalıştırmadınızdan" tut, "ben gerizekalı mıyım, niye kazanamadim" diye 3 depresyonda gibi gezdi...
İllallah ettim
Senin kızın huyunu beğendim, ideal, kendini yıpratmaz ne güzel
gayet iyi cumaya süper olurGünaydın kızlar
Bana bugün çok erken aydı
Menü alıntılarıma geçmeden kilo bildirimimi yapayım
Cuma: 65,9
Bugün: 65,5
Fark: -400
amin canım inşallahGünayyyyydinnn hanimlar Rabbim sehit gazi haberi almadigimiz hicbir mehmetcigimizin burnunun dahi kanamadigi bir hafta nasip etsin insallah bizim icinde bolll bolll eksili
Cuma 57.1
Bugün 56.3
Fark 800gr
cumaya göreceksin inş canımCuma:80.2
Bugün:80.0
Fark:-200
O 7leri görene kadar göbeğim çatlayacak herhalde
cumaya halledersin canımBildirimim
83.8
+200
Artı beklemiyordum açıkcası harektsizm ve regl yaklaşıyor ona bağlıyorum yoksa yasaklı hiç birşey yemiyorum 11 gündür
sabit olmakta iyidir canım cumaya eksi gelicek inşHayırlı sabahlar herkese
Kilo bildirim
65.3 sabit
bulgurdan olur canım şişlik bu kadar artı olduğunu düşünmüyorumMuhtemelen bugünlerde adet olacam
+2 desem kovalarsınız beni biliyorum
En iyisi ben kaçayım
Cuma 75
Bugün 77
Fark +2
olabilir canım bence onları bırakCuma 89.8
Bugün 90.0
+200
Regl de olmiycam sanirim dediğiniz gibi şu aradaki kayisi ve hurmalar olmadi ben onlati yüksek bit yere kaldırayım çok canim isterse yerim. Birde dün yedigim çiğ köfte mi yapti acaba ama saat 2 gibi yemistim.
yaşasın hafta içi geldiiiiiii
bu hafta sonu nedense çooook uzun geldi bana bitmek bilmedi sanki ve şunu kesin anladım benim koca emekli olursa başım dertte bu adamla
oğlana kahvaltı hazırladım bu gün sinirli kalmış küçük bey onu yollayıp eşim öğle yemeğine gelene kadar yatakları kapatıp az ortalık toplarsam ne ala öğleden sonrada yapabilirsem temizlik yapayım , hafta içi olsun da varsın her gün temizlik olsun yavff
inşallah abladün bu ay ki hedefleri belirlemediniz değil mi ara ara geldim bakındım ama kaçırdım mı yoksa
benim bu ay sonu hedefim 80 li rakamlara geçmek inşallah 89 hatta 89.9 bile olur
Gayet güzel canımTunaydın kızlar
Cuma günü 84
Bugun 83.4
Fark0.6
Bendede yok canım o hafıza ama kaç gündür yazicam kesinlikle diye bütün algilarimi açarak yemiştim hafızamda kalsın diyene yedıgını hatırlayabılmen super. Bende o hafıza yok
haklısın oylede zordur. Evet hakıkaten yıpratmıyor ama en azından egıtım hayatında bıraz gayret ıyı olur. Rabbım haklarında hayırlısını versın
tebrıkler canım
amın canım. Tebrıkler cumaya eksın coşacak o zaman
cumaya 7lerdesın canım bence. Tebrıkler
regle baglıdır canım. Cumaya guzel eksın olur senın
sabıt olmakta guzel canım. Cumaya eksı guzel gelır
naptın kaptanım. Bu artı normal degıl regl sıslıgı o zaman cumaya eksıye gecersın bence
Ay ablaa eşim iş değiştirdiği için eski iş yerinden çarşamba günü ayrıldı ve 4 gün evdeydi koskocaaa 4 güüüüünnn. Kabus gibi bişiydi hiç bi iş yapamadım. Bu sabah diyorumki istersen akşam biraz geç gel anana falan gityaşasın hafta içi geldiiiiiii
bu hafta sonu nedense çooook uzun geldi bana bitmek bilmedi sanki ve şunu kesin anladım benim koca emekli olursa başım dertte bu adamla
oğlana kahvaltı hazırladım bu gün sinirli kalmış küçük bey onu yollayıp eşim öğle yemeğine gelene kadar yatakları kapatıp az ortalık toplarsam ne ala öğleden sonrada yapabilirsem temizlik yapayım , hafta içi olsun da varsın her gün temizlik olsun yavff
Diyeceksiniz ki iyki bı spor bakani seçildi herşeyi spordan biliyorGecmis olsun cnm hastaliklar zor oluyor ya
Gunaydın kızlar
Amin cnm Allah korusun ya
Gunaydin dilekcok enerjiksin
Ayy ne tatli ya
Anne yipraniyor o farkli olay tabi, 2 erkek mi senin cnm
Gunaydn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?