- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.281
baktım niranım seviye 1 e de ben ne sıkıntıya ne kısıtlamaya gelemiyorum , kurallara uyulmazsa baştan başlanacak yazıyor ya o gerdiAslında seviye-1 'i yapsan daha hızlı sonuç alırsın, diğerlerini yapmana bile gerek yok
gider o arti canimCuma 82.9
Bugün 83.1
Gene iyi bu yemeleri
Şayet spor yapmasaydim artı 1 kesindi
Kamu spotu:Spor yapiniz yemeye yüzünüz olsun
toparlicam, yemegi erken kapaticam bu hafta bakalim, spor bu ara sikinti kollarim tutmuyor yine bugun evin diplerine inim dedim kollarim Titredi artikMotivasyon kaynağımızsın, yapma böyle
yok yok Burda kimsenin nazar edecegine inanmamkiz nazar mı ettik sana
fazla degil canim cumaya güzel eksinde olurKılo bıldırımım
Cuma 72.9
Pazartesı 73.0
+100 gr
Inanirim ablahem de nasıl aksıyor , 2.5 saatte salon ve banyolar hariç temizlik yapıldı sil süpür toz al ,bir de battaniye yıkadım serdim , yemeğin ön hazırlığı yapıldı ve hala mutfağım temiz düzgün :))) ayy bana bir enerji bir mutluluk geldi sorma
Balım boyun fitigimi varki kollarının ağrısı ondan olabilurgider o arti canim
Azmin elinden bisey kurtulmaztoparlicam, yemegi erken kapaticam bu hafta bakalim, spor bu ara sikinti kollarim tutmuyor yine bugun evin diplerine inim dedim kollarim Titredi artik
yok yok Burda kimsenin nazar edecegine inanmam
Bu Ara bogazim durmadi hakettim artik kendine gel artik diyor vucudum banaStress te yaptim yedim, coronavirüs girdi bu bölgeyede 1 kiside cikmis burda
fazla degil canim cumaya güzel eksinde olur
Inanirim abla
Evet canim boyun fitigi baslangici 1 sene önce gitmistim Dr a bi Alet verdi Ama kullanmiyorumBalım boyun fitigimi varki kollarının ağrısı ondan olabilur
Bendede var canım fizik tedavi gördüm o iyi geldi pilates iyi geldiEvet canim boyun fitigi baslangici 1 sene önce gitmistim Dr a bi Alet verdi Ama kullanmiyorum
Erkekleri herseye alistirmak lazim temizlige bileHanımlar erkek cocuklariniza temizliğe güzellikle,güzellikle olmasa zorla başlarının etini yiye yiye alistirin
Eşimin arkadaşının oğlu iki gün bizde kaldı cocuklarin odasında kaldiydi.spordan geldim odayı kirkliyorum resmen
Benim oğlanla ikisi PC başından kalkmadi odaları resmen pis pis erkek kokmuş
El ayak temizliğinede pek dikkat ettiği söylenemez
Ben rahat etsin incinmesin diye odaya bile girmedim ama hayret bişey ya 18 yaşında herşeye akılları eriyor bana kokan bu ter ayak bunlara kokmuyormiki
Ogretin anam bak elalem konuşuyor işte..
Benim oglaninda ipini biraksam fazlası olur eksiği olmaz sürekli söylüyorum korkusuna cinlenmiyim diye biraz biraz dikkat etmeye çalışıyor işte ama istediğim performansi daha yakalayamadım
Evet canim Hamur isi yaparken bile zorlaniyorum artik yoguramiyorum kapatamiyorum ölüyorum ozaman, fönleme isi bile Bende Cok zor uzun süre biseyi tutamiyorum Cok kötü biseyBendede var canım fizik tedavi gördüm o iyi geldi pilates iyi geldi
Lakin cam siliyim yaprak sariyim bu tarz işler agritiyor
Kesinlikle ablam krndin için bunu yapmalısın ..havalar az ısınsın ben de ufaktan totoşumu dışarı çıkarıp yürüyeyim , çok doğru diyorsun dileğim
Benim eşim fena sayılmaz temizlik konusunda ama daginkk.bekar kaynımda pistir .Kv ben onlar 15 yıl sonra buldum hiç iş yaptırmadım diye övünür bişey diyinceErkekleri herseye alistirmak lazim temizlige bileesimin daginikligi yüzünden kv aniyorum bazen Annen sana bise ögretmedimi diye
Benim este hakkini yemiyim siler süpürürüm yemek yapar ama daginik Ben bunaliyorum öyle Evi yakasim geliyor, temizlik yaparkende Cok sinirli oluyorum ben ayiptir söylemesi Eger evdeyse yanmis oluyorBenim eşim fena sayılmaz temizlik konusunda ama daginkk.bekar kaynımda pistir .Kv ben onlar 15 yıl sonra buldum hiç iş yaptırmadım diye övünür bişey diyince
Ben şimdiden başladım ellerine toz bezideveriyorum öğrensinler herşeyiHanımlar erkek cocuklariniza temizliğe güzellikle,güzellikle olmasa zorla başlarının etini yiye yiye alistirin
Eşimin arkadaşının oğlu iki gün bizde kaldı cocuklarin odasında kaldiydi.spordan geldim odayı kirkliyorum resmen
Benim oğlanla ikisi PC başından kalkmadi odaları resmen pis pis erkek kokmuş
El ayak temizliğinede pek dikkat ettiği söylenemez
Ben rahat etsin incinmesin diye odaya bile girmedim ama hayret bişey ya 18 yaşında herşeye akılları eriyor bana kokan bu ter ayak bunlara kokmuyormiki
Ogretin anam bak elalem konuşuyor işte..
Benim oglaninda ipini biraksam fazlası olur eksiği olmaz sürekli söylüyorum korkusuna cinlenmiyim diye biraz biraz dikkat etmeye çalışıyor işte ama istediğim performansi daha yakalayamadım
Ne yedin de böyle oldu cnm
Vurun beni hırslandırın beni
Hem yememin hem WC cıkmayışım dün geç saatte yine yedim
geçen cuma : 55.4 kg
Ara tartı : 56.5 kg
Fark : +1.1 kg
Kaç yaşında seninkiler cnmBen şimdiden başladım ellerine toz bezideveriyorum öğrensinler herşeyi
Başlamazsan küserimayy şahanesin yaa
ben de akşama leslie'ye başlasam mı acaba diye düşüncelerdeyim
Aaaa gerçekmi buNe denir buna bilemedim
Aynı kilolardayiz diyecektim ki sonradan fark ettim benim kilomun 82.9 oldugumuKılo bıldırımım
Cuma 72.9
Pazartesı 73.0
+100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?