Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 82.9
Bugün 83.1
Gene iyi bu yemeleri
Şayet spor yapmasaydim artı 1 kesindi
Kamu spotu:Spor yapiniz yemeye yüzünüz olsun
gider o arti canim
Azmin elinden bisey kurtulmaz
Motivasyon kaynağımızsın, yapma böyle
toparlicam, yemegi erken kapaticam bu hafta bakalim, spor bu ara sikinti kollarim tutmuyor yine bugun evin diplerine inim dedim kollarim Titredi artik
kiz nazar mı ettik sana
yok yok Burda kimsenin nazar edecegine inanmam
Bu Ara bogazim durmadi hakettim artik kendine gel artik diyor vucudum bana Stress te yaptim yedim, coronavirüs girdi bu bölgeyede 1 kiside cikmis burda
Kılo bıldırımım
Cuma 72.9
Pazartesı 73.0
+100 gr
fazla degil canim cumaya güzel eksinde olur
Inanirim abla

Balım boyun fitigimi varki kollarının ağrısı ondan olabilur

Hanımlar erkek cocuklariniza temizliğe güzellikle,güzellikle olmasa zorla başlarının etini yiye yiye alistirin
Eşimin arkadaşının oğlu iki gün bizde kaldı cocuklarin odasında kaldiydi.spordan geldim odayı kirkliyorum resmen
Benim oğlanla ikisi PC başından kalkmadi odaları resmen pis pis erkek kokmuş
El ayak temizliğinede pek dikkat ettiği söylenemez
Ben rahat etsin incinmesin diye odaya bile girmedim ama hayret bişey ya 18 yaşında herşeye akılları eriyor bana kokan bu ter ayak bunlara kokmuyormiki
Ogretin anam bak elalem konuşuyor işte..
Benim oglaninda ipini biraksam fazlası olur eksiği olmaz sürekli söylüyorum korkusuna cinlenmiyim diye biraz biraz dikkat etmeye çalışıyor işte ama istediğim performansi daha yakalayamadım

Evet canim boyun fitigi baslangici 1 sene önce gitmistim Dr a bi Alet verdi Ama kullanmiyorum
Bendede var canım fizik tedavi gördüm o iyi geldi pilates iyi geldi
Lakin cam siliyim yaprak sariyim bu tarz işler agritiyor

Erkekleri herseye alistirmak lazim temizlige bile esimin daginikligi yüzünden kv aniyorum bazen Annen sana bise ögretmedimi diye

Bendede var canım fizik tedavi gördüm o iyi geldi pilates iyi geldi
Lakin cam siliyim yaprak sariyim bu tarz işler agritiyor
Evet canim Hamur isi yaparken bile zorlaniyorum artik yoguramiyorum kapatamiyorum ölüyorum ozaman, fönleme isi bile Bende Cok zor uzun süre biseyi tutamiyorum Cok kötü bisey

havalar az ısınsın ben de ufaktan totoşumu dışarı çıkarıp yürüyeyim , çok doğru diyorsun dileğim
Kesinlikle ablam krndin için bunu yapmalısın ..
Kulakliginida tak sevdiğin tarz bir müzik eşliğinde güzel günlerin hayallerine kura kura yürü bak bakalım mutluluk hormonlari nasıl cosuyorda coşuyor ozaman

Erkekleri herseye alistirmak lazim temizlige bile esimin daginikligi yüzünden kv aniyorum bazen Annen sana bise ögretmedimi diye
Benim eşim fena sayılmaz temizlik konusunda ama daginkk.bekar kaynımda pistir .Kv ben onlar 15 yıl sonra buldum hiç iş yaptırmadım diye övünür bişey diyince

Benim eşim fena sayılmaz temizlik konusunda ama daginkk.bekar kaynımda pistir .Kv ben onlar 15 yıl sonra buldum hiç iş yaptırmadım diye övünür bişey diyince
Benim este hakkini yemiyim siler süpürürüm yemek yapar ama daginik Ben bunaliyorum öyle Evi yakasim geliyor, temizlik yaparkende Cok sinirli oluyorum ben ayiptir söylemesi Eger evdeyse yanmis oluyor

Ben şimdiden başladım ellerine toz bezideveriyorum öğrensinler herşeyi

ayy şahanesin yaa
ben de akşama leslie'ye başlasam mı acaba diye düşüncelerdeyim
Başlamazsan küserim
Kemikler kaslar bı esner kendine gelir
Sen duymazsin ama sporun sonunda esnemeyide yapınca fücud teşekkür eder insana gevşemesini rahatladigini sagladigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…