- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.321
Ah ah ne zorluklarla yaptım o paylasımıSon satırın sonunda enter'e bassaydin yeşil olurdu
Yaptım yaptım spordasim sayendeeYaptın mı sporu spordaşim
Kız zorla yaptm bende pro değiliz ki hemencecik yapalımEvet gordum canım yazdım paylastım sen benden once paylasmıssın. Bısey sorcam ama benımkı nıye yesıl olmadı acep cahıllık zor sey
Başlayacaktım da yemek yedim ya bi ağırlık çöktü ki sorma, sabah 3ten beri ayakta olmamın etkisi de olabilir tabiiBaşlamazsan küserim
Kemikler kaslar bı esner kendine gelir
Sen duymazsin ama sporun sonunda esnemeyide yapınca fücud teşekkür eder insana gevşemesini rahatladigini sagladigin icin
Aynen ayarlandab falan baktım bulamayınca paylaştım gıttu. Sonradan buldum artıkKız zorla yaptm bende pro değiliz ki hemencecik yapalım
amin canımSelamlar kızlar
Bugün Allahın izni ile eve döneceğim
Düzene devam
Da ağrı da yine bir şey olmuş
Allahım bizi güzel günlere uyandırsın
inş başlayınca devam edersın zaten canım.ilk iki seviyeyi düşünüyorum şimdilikeğer yapabilirsem sonrakileri de devam ederim inşallah
tebrıkler canımTunaydın kızlar
Cuma günü 84
Bugun 83.4
Fark0.6
kız 2 gunde naptın da geldı bu artı. Toparlarsın cumaya eksıye gecersın canım sen
Vurun beni hırslandırın beni
Hem yememin hem WC cıkmayışım dün geç saatte yine yedim
geçen cuma : 55.4 kg
Ara tartı : 56.5 kg
Fark : +1.1 kg
cumaya halledersın canım. En azından yedıklerımı yaktı dıyorsun yanıCuma 82.9
Bugün 83.1
Gene iyi bu yemeleri
Şayet spor yapmasaydim artı 1 kesindi
Kamu spotu:Spor yapiniz yemeye yüzünüz olsun
Ay ablaa eşim iş değiştirdiği için eski iş yerinden çarşamba günü ayrıldı ve 4 gün evdeydi koskocaaa 4 güüüüünnn. Kabus gibi bişiydi hiç bi iş yapamadım. Bu sabah diyorumki istersen akşam biraz geç gel anana falan gitdiyoki kızımı da ver gidiyim. Dedim yoooğğ yhaa
ben bugun gene gezmedeydım. Yarın yapıcam ıns bakanımEki Görüntüle 2599129
Hoca osurursa cemaat sicarmis dedik
Spor bakaniniz size örnek olmak için isigucu bırakıp spora geldi🏋
Haydi kızlar spora
son pişmanlık neye yarar, herşeyın bedelı var.Yok bozmam ama sabah kahvaltı hazırlamadım uykusuzum iki mini börek ve bir mini poğaça yedim pişmanım
oh ne guzel. Ev temız olunca ınsan otomatıkman mutlu oluyor ya.hem de nasıl aksıyor , 2.5 saatte salon ve banyolar hariç temizlik yapıldı sil süpür toz al ,bir de battaniye yıkadım serdim , yemeğin ön hazırlığı yapıldı ve hala mutfağım temiz düzgün :))) ayy bana bir enerji bir mutluluk geldi sorma
inş canım.gider o arti canim
Azmin elinden bisey kurtulmaztoparlicam, yemegi erken kapaticam bu hafta bakalim, spor bu ara sikinti kollarim tutmuyor yine bugun evin diplerine inim dedim kollarim Titredi artik
yok yok Burda kimsenin nazar edecegine inanmam
Bu Ara bogazim durmadi hakettim artik kendine gel artik diyor vucudum banaStress te yaptim yedim, coronavirüs girdi bu bölgeyede 1 kiside cikmis burda
fazla degil canim cumaya güzel eksinde olur
Inanirim abla
gecmiş olsun. Belın nasıl olduEvet canim Hamur isi yaparken bile zorlaniyorum artik yoguramiyorum kapatamiyorum ölüyorum ozaman, fönleme isi bile Bende Cok zor uzun süre biseyi tutamiyorum Cok kötü bisey
artık nasıl ıstıyorsan 7lere ınmeyı.Aynı kilolardayiz diyecektim ki sonradan fark ettim benim kilomun 82.9 oldugumu
guzel eksı canımKızlar iyi akşamlar ben pazartesi günü tartıldım bir de bugün çünkü diyetisyen tartıyor 2 haftadır başladım ...
Geçen pzts : 69.7
Bugün 68.8
Regl günüm bugün yarın o yüzden hu hafta 900 gr gitti .ödemin var dedi doktor da.
ıclı kofteler buyuk degılse ve haslamaysa ıyı canım. Menun guzel bence02.03.2020
12.30 100 gr et döner
1 kase yeşil salata
10 badem
19.30 2 içli köfte
2 Yk kuru fasülye
3 salatalık turşusu
1 portakal
su: 3 lt
Haşlamaydı kuzum, bi tanesi büyük bi tanesi ortaydıamin canım
inş başlayınca devam edersın zaten canım.
tebrıkler canım
kız 2 gunde naptın da geldı bu artı. Toparlarsın cumaya eksıye gecersın canım sen
cumaya halledersın canım. En azından yedıklerımı yaktı dıyorsun yanı
hakıkaten hiç iş bıtmıyor onlar evdeyken
ben bugun gene gezmedeydım. Yarın yapıcam ıns bakanım
son pişmanlık neye yarar, herşeyın bedelı var.İnş bu bedel sana artı olarak dönmez canım toparlarsın
oh ne guzel. Ev temız olunca ınsan otomatıkman mutlu oluyor ya.
inş canım.
Dıkkat edın canım. Maske, hijyen kurallarına falan. Cocuk okula gıdıyordu degılmı senın. Vırusın goruldugu bolge yakınmı sıze
gecmiş olsun. Belın nasıl oldu
artık nasıl ıstıyorsan 7lere ınmeyı.
guzel eksı canım
ıclı kofteler buyuk degılse ve haslamaysa ıyı canım. Menun guzel bence
Çok az göründü gözüme canım afiyet olsun10.30
1 tb ekmek
Zeytın
Yogurt
16.00
5 tane mercımek koftesı
Yogurtlu kırmızı lahana 2yk
19.30
1 kepce mercımek corbası
Dereotlu yogurt
3 acıbıber tursusu
Su 2 lt
dahada Cok gitsin insallahKızlar iyi akşamlar ben pazartesi günü tartıldım bir de bugün çünkü diyetisyen tartıyor 2 haftadır başladım ...
Geçen pzts : 69.7
Bugün 68.8
Regl günüm bugün yarın o yüzden hu hafta 900 gr gitti .ödemin var dedi doktor da.
bi cok sey etki yapti sanirimkız 2 gunde naptın da geldı bu artı. Toparlarsın cumaya eksıye gecersın canım sen
evet anaokuluna gidiyor Ama Dr in dedigi Cocuklarda zararsizmis, yakin canim simdide kiz kardesimin okulunda birinde cikmisinş canım.
Dıkkat edın canım. Maske, hijyen kurallarına falan. Cocuk okula gıdıyordu degılmı senın. Vırusın goruldugu bolge yakınmı sıze
Bacagima vurmadigi sürece idare ediyorum canim. Sagol Sordugun icingecmiş olsun. Belın nasıl oldu
Sağolasın ablaYeni bakanligin hayirli olsun tatlim
Eski bakanimiza verdigi emekler icin teşekkür ederiz
Dream00
Kuzum seninde kaptan yardimciligin hayirli olsun,
yakışırrrrr
U UcanSupurge
Ah ahh evet öyle malesef ama bu ara çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum kv de bendeydi uyku düzeni yeme düzeni filan kalmadı hiçamin canım
inş başlayınca devam edersın zaten canım.
tebrıkler canım
cumaya halledersın canım. En azından yedıklerımı yaktı dıyorsun yanı
hakıkaten hiç iş bıtmıyor onlar evdeyken
ben bugun gene gezmedeydım. Yarın yapıcam ıns bakanım
son pişmanlık neye yarar, herşeyın bedelı var.İnş bu bedel sana artı olarak dönmez canım toparlarsın
oh ne guzel. Ev temız olunca ınsan otomatıkman mutlu oluyor ya.
inş canım.
gecmiş olsun. Belın nasıl oldu
artık nasıl ıstıyorsan 7lere ınmeyı.
guzel eksı canım
ıclı kofteler buyuk degılse ve haslamaysa ıyı canım. Menun guzel bence
Sağol canımCanım spor için hızlı ve etkili bir şey aradığını söylediğin için sana HIIT tarzı egzersizleri önerebilirim kitabını okuduğum bir profesörün bu konuyla ilgili yazdıklarını da paylaşmak istedim dilersen kendin de internetten biraz araştır YouTube da egzersiz videoları varTemelinSafinazi
afıyet olsun o zaman canımHaşlamaydı kuzum, bi tanesi büyük bi tanesi ortaydı
yatmadan yogurt kuru yıyecegım inş. Akşamı hafıf tuttum o yuzden canımÇok az göründü gözüme canım afiyet olsun
evet cocuklar için öyle dıyorlar. Rabbım korusun canım. Geçmiş olsun o zaman canımdahada Cok gitsin insallah
bi cok sey etki yapti sanirim
evet anaokuluna gidiyor Ama Dr in dedigi Cocuklarda zararsizmis, yakin canim simdide kiz kardesimin okulunda birinde cikmis
Bacagima vurmadigi sürece idare ediyorum canim. Sagol Sordugun icin
anladım canım. Ama sen toparlarsın canım. Evde yabancı bırı oldumu duzen bozuluyor evet ama elınden geldıgınce dıkkat et inş. Yedıkce mutlu olmuyor, ıyı hıssetmıyoruz malesef.Ah ahh evet öyle malesef ama bu ara çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum kv de bendeydi uyku düzeni yeme düzeni filan kalmadı hiç
Kuzum zaten kendınde bılıyorsun olmamıs. Kız sabah sabah fanta nerden cıktı. Ruyandamı gordun.İyi akşamlar
8.30
2 mini börek ve 1 mini poğaça
Yar bardak fanta
15.00
1 elma
18.00
5 kaşık kabak yemeği
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 tabak salata
Su 1.5 şimdilik
Spor yok malesef
bulgur mecburi degilki cnmAdet döneminde +3 görmüşlüğümde var aslında.
3 gündür hep bulgur yiyorum, belki etkisi vardır
Ama bundan sonra hep bulgur olacak seviye-1 'e başladım
Sagol cnm biraz daha iyiyimSağolasın ablasen nasılsın daha iyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?