- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.301
Yeni bakanligin hayirli olsun tatlimBaşlamazsan küserim
Kemikler kaslar bı esner kendine gelir
Sen duymazsin ama sporun sonunda esnemeyide yapınca fücud teşekkür eder insana gevşemesini rahatladigini sagladigin icin
Sagollasin yakin zamanda fit olacak dilegimMefkusum sultanım görüşemiyoruz nassin
Sil şupur yapmasida iyiymiş hiç yoktan iyi vallaBenim este hakkini yemiyim siler süpürürüm yemek yapar ama daginik Ben bunaliyorum öyle Evi yakasim geliyor, temizlik yaparkende Cok sinirli oluyorum ben ayiptir söylemesi Eger evdeyse yanmis oluyor
Teşekkür ederim sultanımYeni bakanligin hayirli olsun tatlim
Eski bakanimiza verdigi emekler icin teşekkür ederiz
Dream00
Kuzum seninde kaptan yardimciligin hayirli olsun,
yakışırrrrr
@zsaracoglu
Yerim senin o dilleriniSagollasin yakin zamanda fit olacak dilegim
Bugun sakinim şükür
Yaptın mı sporu spordaşimAynenn cnm bende çıkıcam birazdan spora oğlan okuldan gelsin
Evt cnm haklısın karbonhidrat çok tüketiyorum. Normal düzeyde kilo vermelerim.
Misafirim çok oluyor biz kayinvalidem ve annemlere sık gittiğimiz için karbonhidrat fazla oluyor.
Hadi insallah cnmYerim senin o dillerini
Ablam ya beraber mezun olup yıllardır hayalini kurup da basaramadigimiz koruma topigini kuralım artık
baya yedim canim dün Gec saattede yedim onunda baya etkisi oldu sanirim ev de cikmadimNe yedin de böyle oldu cnm
okadar Foto varki abla görsenAaaa gerçekmi bu
bisey degil ablaYeni bakanligin hayirli olsun tatlim
Eski bakanimiza verdigi emekler icin teşekkür ederiz
Dream00
Kuzum seninde kaptan yardimciligin hayirli olsun,
yakışırrrrr
@zsaracoglu
Hamileligimde hersey esime bakiyordu Allah razi olsun OndanSil şupur yapmasida iyiymiş hiç yoktan iyi valla
Bende geriliyorum lakin" aman ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza bey" felsefemle tatli tatlı söylüyorum yada güya espiri yapiyormusum gibi laf sokuyorum
Ay valla aynıısıııdeme 4 güüünnnn , yok yaa anan güzel mi kızımı da vereyim demişsindir demiii:))
benim ki benim sana ne zararım var ki diyor bir de kendi tüm gün kanepede önün de tv elin de tablet kafasını kaldırmaz ben dolanıp dururum az otursam ekim bak şu tarife kolay yap bak şu haberi dinle olmadı ingilizce bir şeyler söylüyor (ingilizce çalışıyor sıkılmasın ve beyni aktif kalsın diye ve ben ingilizce bilmiyorum, kendine tekrar olsun diye öyle yapıyormuş) iki de bir ayağına çağırıyor , çenesi hiç durmuyor yoruluyorum hadi alışverişe beraber gidelim v.s. sonra yemek pişmedi mi açımm diyor ,sonra da duşunu aldın mı diyor
bu erkekler uzun süre evde olmamalı onlar evdeyse biz olmamalıyız , akıl sağlığımız ve sağlıklı ilişki için
Abi kendini çernobilde sanmış karışmayınNe denir buna bilemedim
Biri 4.5 biri 15 aylık kişisel temizlikte öyle geçen tırnakları uzadı anne kessene pislendi pis çocuk mu olayım diyorduKaç yaşında seninkiler cnm
Hele hele kisesel temizliği doğduğundan itibaren vermek lazım
Yerim onun tırnaklarını bayılıyorum böyle çocuklara maşallah yaBiri 4.5 biri 15 aylık kişisel temizlikte öyle geçen tırnakları uzadı anne kessene pislendi pis çocuk mu olayım diyordumutfağa da sokuyorum
Canım son liste benimki. Onu alıntılar mısınMART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart) (4 hafta)
Niran Nevra (75) === 71
ekim2009 (91.9).…...……………….89
Jasminium84 (65,5)......................61
Huban1234 (56.3)====53
zsaracoglu (80.00) ----------> 75
Askrhpozitif (84.00).............>78.8
Poni Bon (83.6)-------------》78
Selensu82(55.9)…….........>>54
Furha63 (71.00)=======69.00
Ucmelekannesi (73).........>>69
Kızlar Mart ayı hedeflerinizi yazıp listeyi devam ettiriniz.
En son ki liste olduğundan emin olunuz
Evet gordum canım yazdım paylastım sen benden once paylasmıssın. Bısey sorcam ama benımkı nıye yesıl olmadı acep cahıllık zor seyCanım son liste benimki. Onu alıntılar mısın
Son satırın sonunda enter'e bassaydin yeşil olurduEvet gordum canım yazdım paylastım sen benden once paylasmıssın. Bısey sorcam ama benımkı nıye yesıl olmadı acep cahıllık zor sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?