- 31 Ekim 2013
- 21.669
- 72.897
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.341
Ablacım özledim senibulgur mecburi degilki cnmdoyulmazsa yemekte en son bulgur yenilmesi tavsiye ediliyor
Sana da yaramadığı ortada :))
Sagol cnm biraz daha iyiyim
Evet canım iki erkek biri 4.5 yaşında biri 15aylik ben haraketli çocuk seviyorum put gibi duran çocuk istemem zaten sabahtan akşama birlikte cozutuyoruz aslinda
Diyeceksiniz ki iyki bı spor bakani seçildi herşeyi spordan biliyor
Pinarcigim gerçekten enerjimi spora borçluyum
Sabah 6,30 gece 1e kadar kosturma halindeyim
Kızı uyutmak için emzirirken sırtım yere geliyor Allah'tan
Ama gerçekten spor yapmaya çalıştığım için haftaici 3,4gun fucudum zinde ve yorgunluğu en alt limitte yaşıyorum
Ruhq en iyi gelen şifa namaz
Bedene en iyi gelen şifa spor bennce
Sabah olmamış canımİyi akşamlar
8.30
2 mini börek ve 1 mini poğaça
Yar bardak fanta
15.00
1 elma
18.00
5 kaşık kabak yemeği
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 tabak salata
Su 1.5 şimdilik
Spor yok malesef
Canım çok yetersiz besleniyorsun bence ve istisnasız her menünde diyete uymayan şeyler oluyor evet miktar olarak çok değil ama uzun vadede kilo verimini olumsuz etkilerHayırlı akşamlar
Sabah 12.00
3 dlilm peynir
1 sigara böreği
Ara türk kahvesi
Bir havuc
Bir gofret
Aksam
1 Lavaş arası kıyma kavurma
Yarım b ayran
Şu 3 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
15 dk normal
75 puanFitt_anne
Doğru söylüyorsun canım dikkat edecegimafıyet olsun o zaman canım
yatmadan yogurt kuru yıyecegım inş. Akşamı hafıf tuttum o yuzden canım
evet cocuklar için öyle dıyorlar. Rabbım korusun canım. Geçmiş olsun o zaman canım
anladım canım. Ama sen toparlarsın canım. Evde yabancı bırı oldumu duzen bozuluyor evet ama elınden geldıgınce dıkkat et inş. Yedıkce mutlu olmuyor, ıyı hıssetmıyoruz malesef.
Tarihi söylediğin iyi oldu o sürede hikayelerine bakmiyim çünkü lafı bile acıktırdı beniBenim eksi degl cnm persmbe bursaya gidicez 6 gun kalicaz ve gitmisken bursanin iskenderidir cumalikizikta kahvalti carsida pideli kofte vs yemeyi dusunuyorm yani dondukten sonra niyet edip hedefin63e koycam ama insallah 70i gecmen bakalm :)
Gün içinde az yediğin için yarın protein ve sebze ağırlıklı geçirirsen dengelersin canım09:00
Sade kahve
10:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
19:00
Koca bir tabak tonbalıklı makarna sözde hiç bir şey yemeyip sadece yoğurtla geçiştirecektim akşamı
Su:2 buçuk litre
Spor: 55 dakika yürüyüş 110 puanFitt_anne
Yess 15-20 dklık yeterli öncesi kısa bir yürüyüşte şahane olurCanım spor için hızlı ve etkili bir şey aradığını söylediğin için sana HIIT tarzı egzersizleri önerebilirim kitabını okuduğum bir profesörün bu konuyla ilgili yazdıklarını da paylaşmak istedim dilersen kendin de internetten biraz araştır YouTube da egzersiz videoları varTemelinSafinazi
Ayy yormaz mı bildiğin zombiyim sabaha kadar emziriyorum bide erken kalkıyorlar çok uyumuş gibiOda dogru ama fazla hareket de yoruyor ya
Ayy dilekcim okadar haklisinki ben bu ara cok karbonhidrat cikokata yiyorm ve farkediyormki enerjim yok bitkin halsizim az once esime dedm bu ara cok yoruluyorm bitkinim diye. Vucuduma hic yaramiyor aslinda
Benim eksi degl cnm persmbe bursaya gidicez 6 gun kalicaz ve gitmisken bursanin iskenderidir cumalikizikta kahvalti carsida pideli kofte vs yemeyi dusunuyorm yani dondukten sonra niyet edip hedefin63e koycam ama insallah 70i gecmen bakalm :)
Siealamissin bile yiyeceklerini Hade gazan mübarek olsunOda dogru ama fazla hareket de yoruyor ya
Ayy dilekcim okadar haklisinki ben bu ara cok karbonhidrat cikokata yiyorm ve farkediyormki enerjim yok bitkin halsizim az once esime dedm bu ara cok yoruluyorm bitkinim diye. Vucuduma hic yaramiyor aslinda
Benim eksi degl cnm persmbe bursaya gidicez 6 gun kalicaz ve gitmisken bursanin iskenderidir cumalikizikta kahvalti carsida pideli kofte vs yemeyi dusunuyorm yani dondukten sonra niyet edip hedefin63e koycam ama insallah 70i gecmen bakalm :)
Yanlış beslenme ve hareketsizlik insanı hantal miskin bitkin yapıyor kesinlikleOda dogru ama fazla hareket de yoruyor ya
Teşekkür ederim başkan yardımcımizSayın spor bakanımın haklılığını gösteren bir alıntıFitt_anne bulmuşken bunu da paylaşayım dedim
Yarın baslarsin benim için olmazmiBaşlayacaktım da yemek yedim ya bi ağırlık çöktü ki sorma, sabah 3ten beri ayakta olmamın etkisi de olabilir tabii
afiyet olsun cnm10.30
1 tb ekmek
Zeytın
Yogurt
16.00
5 tane mercımek koftesı
Yogurtlu kırmızı lahana 2yk
19.30
1 kepce mercımek corbası
Dereotlu yogurt
3 acıbıber tursusu
Su 2 lt
sabah pek olmamış sankiİyi akşamlar
8.30
2 mini börek ve 1 mini poğaça
Yar bardak fanta
15.00
1 elma
18.00
5 kaşık kabak yemeği
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 tabak salata
Su 1.5 şimdilik
Spor yok malesef
spor için gofreti ve böreği gormiyim artıkHayırlı akşamlar
Sabah 12.00
3 dlilm peynir
1 sigara böreği
Ara türk kahvesi
Bir havuc
Bir gofret
Aksam
1 Lavaş arası kıyma kavurma
Yarım b ayran
Şu 3 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
15 dk normal
75 puanFitt_anne
kuzum arada bişey atsaydin ağzına okadar acikmazdin bence09:00
Sade kahve
10:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
19:00
Koca bir tabak tonbalıklı makarna sözde hiç bir şey yemeyip sadece yoğurtla geçiştirecektim akşamı
Su:2 buçuk litre
Spor: 55 dakika yürüyüş 110 puanFitt_anne
Böyle bir sevimliliğe hayır denir mi hiç yaaaYarın baslarsin benim için olmazmi☺
Canım kabak detoksu yapanlar çok memnun ben hiç yapmadım amaArkadaşlar detox önerisi olan var mı etkili olan
Evet canım olmadı malesef pişmanımSabah olmamış canım
Afiyet olsun
Canım çok yetersiz besleniyorsun bence ve istisnasız her menünde diyete uymayan şeyler oluyor evet miktar olarak çok değil ama uzun vadede kilo verimini olumsuz etkiler
Hiç alışamadım 80 den sonraki rakamlara zatenamin canım
inş başlayınca devam edersın zaten canım.
tebrıkler canım
kız 2 gunde naptın da geldı bu artı. Toparlarsın cumaya eksıye gecersın canım sen
cumaya halledersın canım. En azından yedıklerımı yaktı dıyorsun yanı
hakıkaten hiç iş bıtmıyor onlar evdeyken
ben bugun gene gezmedeydım. Yarın yapıcam ıns bakanım
son pişmanlık neye yarar, herşeyın bedelı var.İnş bu bedel sana artı olarak dönmez canım toparlarsın
oh ne guzel. Ev temız olunca ınsan otomatıkman mutlu oluyor ya.
inş canım.
Dıkkat edın canım. Maske, hijyen kurallarına falan. Cocuk okula gıdıyordu degılmı senın. Vırusın goruldugu bolge yakınmı sıze
gecmiş olsun. Belın nasıl oldu
artık nasıl ıstıyorsan 7lere ınmeyı.
guzel eksı canım
ıclı kofteler buyuk degılse ve haslamaysa ıyı canım. Menun guzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?