Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım iki erkek biri 4.5 yaşında biri 15aylik ben haraketli çocuk seviyorum put gibi duran çocuk istemem zaten sabahtan akşama birlikte cozutuyoruz aslinda

Oda dogru ama fazla hareket de yoruyor ya

Ayy dilekcim okadar haklisinki ben bu ara cok karbonhidrat cikokata yiyorm ve farkediyormki enerjim yok bitkin halsizim az once esime dedm bu ara cok yoruluyorm bitkinim diye. Vucuduma hic yaramiyor aslinda

Pnrrr-12 @GastrikAsit kızlar benim mart hedefim -2 kilo sizinki ne

Benim eksi degl cnm persmbe bursaya gidicez 6 gun kalicaz ve gitmisken bursanin iskenderidir cumalikizikta kahvalti carsida pideli kofte vs yemeyi dusunuyorm yani dondukten sonra niyet edip hedefin63e koycam ama insallah 70i gecmen bakalm :)

İyi akşamlar
8.30
2 mini börek ve 1 mini poğaça
Yar bardak fanta

15.00
1 elma

18.00
5 kaşık kabak yemeği
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 tabak salata

Su 1.5 şimdilik
Spor yok malesef
Sabah olmamış canım
Afiyet olsun

Canım çok yetersiz besleniyorsun bence ve istisnasız her menünde diyete uymayan şeyler oluyor evet miktar olarak çok değil ama uzun vadede kilo verimini olumsuz etkiler

Doğru söylüyorsun canım dikkat edecegim

Benim eksi degl cnm persmbe bursaya gidicez 6 gun kalicaz ve gitmisken bursanin iskenderidir cumalikizikta kahvalti carsida pideli kofte vs yemeyi dusunuyorm yani dondukten sonra niyet edip hedefin63e koycam ama insallah 70i gecmen bakalm :)
Tarihi söylediğin iyi oldu o sürede hikayelerine bakmiyim çünkü lafı bile acıktırdı beni

Gün içinde az yediğin için yarın protein ve sebze ağırlıklı geçirirsen dengelersin canım

Yess 15-20 dklık yeterli öncesi kısa bir yürüyüşte şahane olur
Ergin Kırbaç ı öneririm

Ayy yormaz mı bildiğin zombiyim sabaha kadar emziriyorum bide erken kalkıyorlar çok uyumuş gibi

Siealamissin bile yiyeceklerini Hade gazan mübarek olsun

Yanlış beslenme ve hareketsizlik insanı hantal miskin bitkin yapıyor kesinlikle
Ahh keske nefsimizede sözümüz geçse hiç hayatimiza tatlı hamurisi sokmasak
Balım 70 gelmemeye çalış İskenderi ye ama
En azından yarısını yakmaya calis,

Sayın spor bakanımın haklılığını gösteren bir alıntı Fitt_anne bulmuşken bunu da paylaşayım dedim
Teşekkür ederim başkan yardımcımiz
İşte belgeler ortada söylediklerimin arkasındayım
Hiit tarzi yuremeye çalışıyorum koşu bandında bende az zamanda daha fazla kalori yakmak için müthiş bişey kesinlikle

10.30
1 tb ekmek
Zeytın
Yogurt

16.00
5 tane mercımek koftesı
Yogurtlu kırmızı lahana 2yk

19.30
1 kepce mercımek corbası
Dereotlu yogurt
3 acıbıber tursusu

Su 2 lt
afiyet olsun cnm
İyi akşamlar
8.30
2 mini börek ve 1 mini poğaça
Yar bardak fanta

15.00
1 elma

18.00
5 kaşık kabak yemeği
4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
1 tabak salata

Su 1.5 şimdilik
Spor yok malesef
sabah pek olmamış sanki
spor için gofreti ve böreği gormiyim artık
kuzum arada bişey atsaydin ağzına okadar acikmazdin bence
Spor beş numara on yıldız

Sabah olmamış canım
Afiyet olsun

Canım çok yetersiz besleniyorsun bence ve istisnasız her menünde diyete uymayan şeyler oluyor evet miktar olarak çok değil ama uzun vadede kilo verimini olumsuz etkiler
Evet canım olmadı malesef pişmanım

Hiç alışamadım 80 den sonraki rakamlara zaten ben genelde 79 la 69 arasi gider gelirdim
7lere iniyim birdaha cikmiycam inşallah bu rakamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…