- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.361
Aynen canım malesefafiyet olsun cnm
sabah pek olmamış sanki
spor için gofreti ve böreği gormiyim artık
kuzum arada bişey atsaydin ağzına okadar acikmazdin bence
Spor beş numara on yıldız
Sabah öğle akşam mi yeniyordu ya tiksindirmeyecek bir şey olsa keşkeCanım kabak detoksu yapanlar çok memnun ben hiç yapmadım ama
kuzum nescafe üçü birarada mı? Keşke komple bıraksan çok zararlı diyorlarKahvaltı 12.00
Haşlanmış patates
1 dilim ekmekq
Beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim kaşar
1c.k bal tereyağı
Arada neskafe elma
Akşam 20.00
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 tabak kıymalı menemen
2,5 lt su
50 dk koşu bandı
15 dk bölgesel çalışma
15 dk eliptik
255 puan✌
Yok sabah iki yumurta peynir yiyorsunSabah öğle akşam mi yeniyordu ya tiksindirmeyecek bir şey olsa keşke
Yazın bir kez diyetisyen arkadaşımın önerisi ile tatil dönüşü kabak detoxu yapmıştım işe yarıyorArkadaşlar detox önerisi olan var mı etkili olan
Güzel canım afiyet olsun10.30
1 tb ekmek
Zeytın
Yogurt
16.00
5 tane mercımek koftesı
Yogurtlu kırmızı lahana 2yk
19.30
1 kepce mercımek corbası
Dereotlu yogurt
3 acıbıber tursusu
Su 2 lt
lavaş ve börek olmamış canım afiyet olsunHayırlı akşamlar
Sabah 12.00
3 dlilm peynir
1 sigara böreği
Ara türk kahvesi
Bir havuc
Bir gofret
Aksam
1 Lavaş arası kıyma kavurma
Yarım b ayran
Şu 3 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
15 dk normal
75 puan @Tekrar dene
olmamış akşam evet canım afiyet olsun yine de09:00
Sade kahve
10:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
19:00
Koca bir tabak tonbalıklı makarna sözde hiç bir şey yemeyip sadece yoğurtla geçiştirecektim akşamı
Su:2 buçuk litre
Spor: 55 dakika yürüyüş 110 puan @Tekrar dene
Fena değil afiyet olsun canımKahvaltı 12.00
Haşlanmış patates
1 dilim ekmekq
Beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim kaşar
1c.k bal tereyağı
Arada neskafe elma
Akşam 20.00
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 tabak kıymalı menemen
2,5 lt su
50 dk koşu bandı
15 dk bölgesel çalışma
15 dk eliptik
255 puan✌
Yapmak istiyorum sanki bu ara kilo vermem de durdu gibi biraz hoş iyi şeyler de yemiyorum ama kaloriyi dengeledigimi düşünüyordum yineYok sabah iki yumurta peynir yiyorsun
Öğlen akşam kabak
Ara öğün meyve
Aslında dereotu ve sarımsaklı yoğurtla bence lezzetli bile olur kabak
65 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum şimdi ben bu detoxu yaparsam eğer normal beslenmeye gectigimde kilo alır mıyım pekiYazın bir kez diyetisyen arkadaşımın önerisi ile tatil dönüşü kabak detoxu yapmıştım işe yarıyor
Ama bana 60 kilo altı insanlar yılda 1
Üstü ise yılda 2 yapmalı demişti
Menü bana dolu dolu geldi ama goze batan bir şey yok helvayı da balığın üstüne yemişsin ben de bigin üstüne acikmamak için yiyorum zararı olmaz diye düşünüyorum afiyet olsun canım2 mart
09.30
2 kibrit kutusu peynir
12 adet yeşil zeytin
Yarım havuç
Yarım turp
1 tatlı kaşığı çökelek
2 dilim domates
13.30
1 parça kıyma şiş
2 parça tavuk
1 bardak ayran
Yarım keçi boynuzu
1 hurma
19.00
3 adet kalamar
1/2 levrek ızgara
1 kaşık hummus
2 kaşık cevizli biber
Roka salatası
1 kibrit kutusu helva
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş 120p
@Tekrar dene
Detox bence yağ verdiren bir şey değil zaten65 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum şimdi ben bu detoxu yaparsam eğer normal beslenmeye gectigimde kilo alır mıyım peki
Canım alıntıyı yapalı çok olmuş nasıl oldu oğlun?Kizlar benim oğlum yine ateşlendimenü mu yazıp kaçicam. Aslında antibiyotik te kullaniyoruz iyiye gidiyordu ne oldu anlamadim. Iyi akşamlar hepinize
Bunu ilk defa duyuyorum ne kadar ilginç ya. Bu kadar ince ayrinti, görmek isteyince inanmamak tesadüf deyip geçmek mumkun değilAteşi Çok yüksek olmadıkça korkma canım bağışıklık sistemi hastalıkla mücadele veriyor insan vücudundaki mikropların çoğu 38-39 derecede ölürmüş vücudu kendini iyileştirmek adına ateşini yükseltiyordur canım inşallah toparlanır birkaç güne kadar
Nasıl oldu kuzucuk canım?Kızlar benim Adam bugun isyerine gitti geri geldi hafif hasta gibiydi doktor da eve gondermis rapor yazmis 2 gunluk antibiyotik vermis. Yarinda evde bakalim. Ama oglanda hafif hirilti burun akmasi var inşallah oda olmaz  nekadar dikkat etsekte ayni evde koruyamiyorsn
Kuzu nasıl gidiyo bu hafta? Benim yine sarktı ya iki gündür ailelelerle plan yapmaktan.Siz bensiz diyet mi yapıyosunuz
64 üm canım. 63.9 dum işte sabit sayılırım. Ama aşağısını göremiyorm sinir oluyorum. Bu hafta bende sizle dikkat edicem
Bende çok merak ediyorumKuasar nasılsın cnm?
Nazlım daha iyi misin canim atlattin mi? Sen bakma her söylenene.Stresten kendimi yemeğe verdim ben, daha ne kadar devam eder bu durum
Ben de Mart sonu 65 görmek istiyorum inşallah
Yok kuzum ya bende de hirslancak bişey yok. Yarından itibaren daha dikkatli olcam ama cumaya sabit falan gelirim heralde anca.Kızlar gelemiyorm bu ara gelemeyincede yiyorm bugun gene cok kotu gecti yaGastrikAsit sen naptin belki hirslanirm kiz soyle bakem
Bu arada esim az once ise gitti biraz toparladi sukur bugn disardaydk oglani gezdirdm ondan once ev isi yemekle gecti zamanim. Yarin komsularka toplanip cigkofte yapcazantepli komsumuz guzel yapiyor da  ama abartmiycam insallah
Persembe gnu de bursaya gidiyorz bilet aldk bursaya gitmisken gezip yiyicem valla o yuzden bursa sonrasi kac olursam niyet edip hedefmi 63 koyup baslamayi dusunuyotm inşallah
Sabah öğle akşam mi yeniyordu ya tiksindirmeyecek bir şey olsa keşke
Kabak detoksu çok etkili canım. Nilay Keçeci'nin Instagram sayfasına bak. Tam tarifi var orada.Yapmak istiyorum sanki bu ara kilo vermem de durdu gibi biraz hoş iyi şeyler de yemiyorum ama kaloriyi dengeledigimi düşünüyordum yine
Canan hoca izin veriyor cnm balığın üstüne ama haftada 1 tabiMenü bana dolu dolu geldi ama goze batan bir şey yok helvayı da balığın üstüne yemişsin ben de bigin üstüne acikmamak için yiyorum zararı olmaz diye düşünüyorum afiyet olsun canım
bosver evi yat dınlen canımHerkese iyi akşamlar kizlarrr
Uğrayamadım dünden beri.Annemler bizdeydi gece gittiler. Bugün de eşim ailesiyle geçirmek istedi sabahtan oraya gittim akşam için hazırlık yaptık sonra arka arkaya 3 dersim vardı onlara gittim ardından tekrar kv. Yemek çay ve eve geldik. Şimdi duş alıp oturdum ama pert haldeyim. Ev deseniz berbat
Kardesimin okulunda cikmis canim bizim buralarada geldi 1 kiside cikmisNazlım daha iyi misin canim atlattin mi? Sen bakma her söylenene
Sanırım kilo verdigimi gördükçe motive oluyorum ama bu aralar fazla vermeyince canım sıkıldı açıkçası tabi benim suçumDetox bence yağ verdiren bir şey değil zaten
Sağlıksız beslenince veya kilo vermen durunca vücudu şaşırtmak için kullanılabilir
Ha farz ı misal 1 öğünün sebze suyu ise o çok başka bir olay zaten
Normal beslenmeye değil de diyete devam edersen asla almazsın
Ama 3 kilo verirsen istersen onu 1 gün de geri de alabilirsin
Müşebbekçiler el kaldırsın3müşebbek yer geri alırız onu zaten
Ama bir başlangıç neden olmasın kendini eksi de gören devam ediyor diyete ❤
Bence başarırsın sen dene gör
Unutma ki 65 de inanılmaz yüksek bir kilo değil
Bn 2 mi ne vermiştim 3 günde ama şişim inmişti
Az kilolu olan az verir
Doğru diyorsun ben de öyle düşündüm açıkçası yavaş yavaş o şekilde devam ederim yaparsamCanım alıntıyı yapalı çok olmuş nasıl oldu oğlun?
Bunu ilk defa duyuyorum ne kadar ilginç ya. Bu kadar ince ayrinti, görmek isteyince inanmamak tesadüf deyip geçmek mumkun değil
Nasıl oldu kuzucuk canım?
Kuzu nasıl gidiyo bu hafta? Benim yine sarktı ya iki gündür ailelelerle plan yapmaktan.
Bende çok merak ediyorumKuasar arada haber ver bize canım
Nazlım daha iyi misin canim atlattin mi? Sen bakma her söylenene.
Ben de Mart sonu 65 görmek istiyorum inşallah
Yok kuzum ya bende de hirslancak bişey yok. Yarından itibaren daha dikkatli olcam ama cumaya sabit falan gelirim heralde anca.
Kabak detoksu çok etkili canım. Nilay Keçeci'nin Instagram sayfasına bak. Tam tarifi var orada.
Bir de Dukan iksire bak. Kilo vermenin durduğu dönemde çok işe yarıyor. Detoks döneminden sonra bir anda eski diyete dönme ama yavaş yavaş artır yediklerini. Yoksa hemen artıya dönüyor.
Bizim burdada 1 kişide cikmisbosver evi yat dınlen canım
Kardesimin okulunda cikmis canim bizim buralarada geldi 1 kiside cikmis
Daha sonra derken?Canım o sayfaya baktım şimdi şöyle düşünüyorum kabak detoxu yapsam daha sonra da ayva detoxu yapsam olur mu bu mevsimde ayva bulabilir miyimGastrikAsit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?