Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum nescafe üçü birarada mı? Keşke komple bıraksan çok zararlı diyorlar
Ben de 3ü biraradaya şeker atıp içerdim offff yaaa gözüne gözüne vururdum şekerin resmen çok şükür bıraktım aylardır hiç içmedim
Afiyet olsun kuzum

10.30
1 tb ekmek
Zeytın
Yogurt

16.00
5 tane mercımek koftesı
Yogurtlu kırmızı lahana 2yk

19.30
1 kepce mercımek corbası
Dereotlu yogurt
3 acıbıber tursusu

Su 2 lt
Güzel canım afiyet olsun
lavaş ve börek olmamış canım afiyet olsun
olmamış akşam evet canım afiyet olsun yine de
Fena değil afiyet olsun canım

Yok sabah iki yumurta peynir yiyorsun
Öğlen akşam kabak
Ara öğün meyve
Aslında dereotu ve sarımsaklı yoğurtla bence lezzetli bile olur kabak
Yapmak istiyorum sanki bu ara kilo vermem de durdu gibi biraz hoş iyi şeyler de yemiyorum ama kaloriyi dengeledigimi düşünüyordum yine

Yazın bir kez diyetisyen arkadaşımın önerisi ile tatil dönüşü kabak detoxu yapmıştım işe yarıyor
Ama bana 60 kilo altı insanlar yılda 1
Üstü ise yılda 2 yapmalı demişti
65 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum şimdi ben bu detoxu yaparsam eğer normal beslenmeye gectigimde kilo alır mıyım peki

Herkese iyi akşamlar kizlarrr
Uğrayamadım dünden beri.Annemler bizdeydi gece gittiler. Bugün de eşim ailesiyle geçirmek istedi sabahtan oraya gittim akşam için hazırlık yaptık sonra arka arkaya 3 dersim vardı onlara gittim ardından tekrar kv. Yemek çay ve eve geldik. Şimdi duş alıp oturdum ama pert haldeyim. Ev deseniz berbat

Menü bana dolu dolu geldi ama goze batan bir şey yok helvayı da balığın üstüne yemişsin ben de bigin üstüne acikmamak için yiyorum zararı olmaz diye düşünüyorum afiyet olsun canım

65 kiloyum 55 kiloya inmek istiyorum şimdi ben bu detoxu yaparsam eğer normal beslenmeye gectigimde kilo alır mıyım peki
Detox bence yağ verdiren bir şey değil zaten
Sağlıksız beslenince veya kilo vermen durunca vücudu şaşırtmak için kullanılabilir
Ha farz ı misal 1 öğünün sebze suyu ise o çok başka bir olay zaten
Normal beslenmeye değil de diyete devam edersen asla almazsın
Ama 3 kilo verirsen istersen onu 1 gün de geri de alabilirsin
Müşebbekçiler el kaldırsın3müşebbek yer geri alırız onu zaten
Ama bir başlangıç neden olmasın kendini eksi de gören devam ediyor diyete
Bence başarırsın sen dene gör
Unutma ki 65 de inanılmaz yüksek bir kilo değil
Bn 2 mi ne vermiştim 3 günde ama şişim inmişti
Az kilolu olan az verir

Kizlar benim oğlum yine ateşlendi menü mu yazıp kaçicam. Aslında antibiyotik te kullaniyoruz iyiye gidiyordu ne oldu anlamadim. Iyi akşamlar hepinize
Canım alıntıyı yapalı çok olmuş nasıl oldu oğlun?
Bunu ilk defa duyuyorum ne kadar ilginç ya. Bu kadar ince ayrinti, görmek isteyince inanmamak tesadüf deyip geçmek mumkun değil
Nasıl oldu kuzucuk canım?
Siz bensiz diyet mi yapıyosunuz

64 üm canım. 63.9 dum işte sabit sayılırım. Ama aşağısını göremiyorm sinir oluyorum. Bu hafta bende sizle dikkat edicem
Kuzu nasıl gidiyo bu hafta? Benim yine sarktı ya iki gündür ailelelerle plan yapmaktan.
Bende çok merak ediyorum Kuasar arada haber ver bize canım
Stresten kendimi yemeğe verdim ben, daha ne kadar devam eder bu durum
Nazlım daha iyi misin canim atlattin mi? Sen bakma her söylenene.
@Pnrrr-20 GastrikAsit kızlar benim mart hedefim -2 kilo sizinki ne
Ben de Mart sonu 65 görmek istiyorum inşallah
Yok kuzum ya bende de hirslancak bişey yok. Yarından itibaren daha dikkatli olcam ama cumaya sabit falan gelirim heralde anca.
Sabah öğle akşam mi yeniyordu ya tiksindirmeyecek bir şey olsa keşke
Yapmak istiyorum sanki bu ara kilo vermem de durdu gibi biraz hoş iyi şeyler de yemiyorum ama kaloriyi dengeledigimi düşünüyordum yine
Kabak detoksu çok etkili canım. Nilay Keçeci'nin Instagram sayfasına bak. Tam tarifi var orada.
Bir de Dukan iksire bak. Kilo vermenin durduğu dönemde çok işe yarıyor. Detoks döneminden sonra bir anda eski diyete dönme ama yavaş yavaş artır yediklerini. Yoksa hemen artıya dönüyor.

Menü bana dolu dolu geldi ama goze batan bir şey yok helvayı da balığın üstüne yemişsin ben de bigin üstüne acikmamak için yiyorum zararı olmaz diye düşünüyorum afiyet olsun canım
Canan hoca izin veriyor cnm balığın üstüne ama haftada 1 tabi
Biz de yoktur helva reçel böyle şeyler
Çocuklar bal ve tahin pekmez yiyorlar ama çok da düşkün değiller
Kv afyon dan getiriyor
Eğer evde yersek balığı 1 kaşık tahin içiyoruz

bosver evi yat dınlen canım
Nazlım daha iyi misin canim atlattin mi? Sen bakma her söylenene
Kardesimin okulunda cikmis canim bizim buralarada geldi 1 kiside cikmis

Sanırım kilo verdigimi gördükçe motive oluyorum ama bu aralar fazla vermeyince canım sıkıldı açıkçası tabi benim suçum

Doğru diyorsun ben de öyle düşündüm açıkçası yavaş yavaş o şekilde devam ederim yaparsam

Canım o sayfaya baktım şimdi şöyle düşünüyorum kabak detoxu yapsam daha sonra da ayva detoxu yapsam olur mu bu mevsimde ayva bulabilir miyim GastrikAsit
Daha sonra derken?

3 gün kabak zorluyor
Istersen carsamba persembe yapabilirsin cnm yada tek perşembe
Bence ara öğünde meyve olmasa daha iyi

Haftaya perşembe de ayva yapabilirsin

Zaten ayni detoksu sık yapinca etkisi azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…