- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.381
Kardesimin okulu Düsseldorf da ve orda Cok kiside varmis okul bu hafta yokmus haber verilcekmis haftaya olup olmadiginiBizim burdada 1 kişide cikmis
NRW de 70 vaka varmış
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallahKızlar eşimin babaannesi vefat etti yarın mazeret izni alabilirsem ben de eşimle gideceğim İzmir’e mazeret alamazsam rapor almaya çalışacağım cuma günü bildirim yapabilir miyim bilmiyorum gidemezsen zaten burda olurum her duruma karşın bildirim yapmaya çalışacağımHandandandan
Hiç bakmadim eve zaten gözlerim kapaniyo canım güzel bı uyuycam inşallah.bosver evi yat dınlen canım
Kardesimin okulunda cikmis canim bizim buralarada geldi 1 kiside cikmis
Doğru diyorsun ben de öyle düşündüm açıkçası yavaş yavaş o şekilde devam ederim yaparsam
Ayva var hala manavda canım bulursun. Bence aralarına 1 hafta-15 gün gibi bir zaman koy.Canım o sayfaya baktım şimdi şöyle düşünüyorum kabak detoxu yapsam daha sonra da ayva detoxu yapsam olur mu bu mevsimde ayva bulabilir miyimGastrikAsit
Allah korusun abla yaa çok dikkat etmek lazım. Ben de dışarıda maskeli insanları görünce çok tedirgin oluyor. İnsanlar korunmak için takıyor ama çok geriyo beni.Bizim burdada 1 kişide cikmis
NRW de 70 vaka varmış
Canım benim başınız sagolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallah.Kızlar eşimin babaannesi vefat etti yarın mazeret izni alabilirsem ben de eşimle gideceğim İzmir’e mazeret alamazsam rapor almaya çalışacağım cuma günü bildirim yapabilir miyim bilmiyorum gidemezsen zaten burda olurum her duruma karşın bildirim yapmaya çalışacağımHandandandan
Yarından itibaren yapmak istiyorum kabağı ama arada meyve yerine ne yemeliyim iki porsiyon meyve deniliyorDaha sonra derken?
3 gün kabak zorluyor
Istersen carsamba persembe yapabilirsin cnm yada tek perşembe
Bence ara öğünde meyve olmasa daha iyi
Haftaya perşembe de ayva yapabilirsin
Zaten ayni detoksu sık yapinca etkisi azaliyor
Öyle demek istemiştim canım ustuste zorlanirim gibi yani ilerde yine kilo vermem durursa yaparımHiç bakmadim eve zaten gözlerim kapaniyo canım güzel bı uyuycam inşallah.
Disaridan eve gelince çok dikkat etmek gerekiyor hemen el yıkama kıyafet değiştirme falan.
Ayva var hala manavda canım bulursun. Bence aralarına 1 hafta-15 gün gibi bir zaman koy.
Allah korusun abla yaa çok dikkat etmek lazım. Ben de dışarıda maskeli insanları görünce çok tedirgin oluyor. İnsanlar korunmak için takıyor ama çok geriyo beni.
Canım benim başınız sagolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallah.
kizartma değilse içli köfteler gayet güzel arkadaşım02.03.2020
12.30 100 gr et döner
1 kase yeşil salata
10 badem
19.30 2 içli köfte
2 Yk kuru fasülye
3 salatalık turşusu
1 portakal
su: 3 lt
afiyet olsun cnm akşam yemekteydin galiba ona rağmen gayet iyi atlaissin2 mart
09.30
2 kibrit kutusu peynir
12 adet yeşil zeytin
Yarım havuç
Yarım turp
1 tatlı kaşığı çökelek
2 dilim domates
13.30
1 parça kıyma şiş
2 parça tavuk
1 bardak ayran
Yarım keçi boynuzu
1 hurma
19.00
3 adet kalamar
1/2 levrek ızgara
1 kaşık hummus
2 kaşık cevizli biber
Roka salatası
1 kibrit kutusu helva
Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş 120p
Fitt_anne
eksi getirecek bir menü benceIyi akşamlar.
Sabah 09:30
Yumurtalı ıspanak (4 kaşık)
3 Dilimpeynir
2 tb Ekmegi
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Akşam 16:00
3 kaşık yulaf ezmesi yoğurt muz elma
Sütlü kahve içtim gece
Su 2 litre
Spor yok
Misafirim vardıaşırı yorgunum kızlar yarin döneceğim alıntılara. Öpüyorum sizi iyi geceler
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsunKızlar eşimin babaannesi vefat etti yarın mazeret izni alabilirsem ben de eşimle gideceğim İzmir’e mazeret alamazsam rapor almaya çalışacağım cuma günü bildirim yapabilir miyim bilmiyorum gidemezsen zaten burda olurum her duruma karşın bildirim yapmaya çalışacağımHandandandan
Yok kuzum haşlamakizartma değilse içli köfteler gayet güzel arkadaşım
afiyet olsun cnm akşam yemekteydin galiba ona rağmen gayet iyi atlaissinYürüyüş zaten gönlümü feth etmeye yetti
eksi getirecek bir menü bence
Allah bağışlasın canımBiri 4.5 biri 15 aylık kişisel temizlikte öyle geçen tırnakları uzadı anne kessene pislendi pis çocuk mu olayım diyordumutfağa da sokuyorum
CanımsınYaptım yaptım spordasim sayendee45 dk yuruyus 30 dk si tempolu yürüyüş
Kv deydim cnm annemlerden geldim o çağırdı beni yemeğe sağolsunafiyet olsun cnm akşam yemekteydin galiba ona rağmen gayet iyi atlaissinYürüyüş zaten gönlümü feth etmeye yetti
Tuğbacım diyetisyen sonuçları ile ilgili bizi ayriyeten bilgilendir ancak;Kızlar iyi akşamlar ben pazartesi günü tartıldım bir de bugün çünkü diyetisyen tartıyor 2 haftadır başladım ...
Geçen pzts : 69.7
Bugün 68.8
Regl günüm bugün yarın o yüzden hu hafta 900 gr gitti .ödemin var dedi doktor da.
Ben yaptım canım ne zorluklarlaMart ayı hedefimi yazıyım dedim ama acaba en son kim yazmıştı
Ayran Detoksunu araştır, uygulayanlar verdikleri kiloları detoks bitince geri almadıklarını yazmış.Arkadaşlar detox önerisi olan var mı etkili olan
Ayy neler çekiyorum ama oyuncakları hers3yi belli düzende olucak beyefendinin kardeşi elleyip bozunca kafayı yiyoAllah bağışlasın canım
Aferin kuzuma temiz olucak insan cocukluktsn belli eder kendini bence
Benim küçük kardeşim daha ilk okulda iken yastığının altına koyardı pantolonu utu olmuş gibi olsun diye
Halada tertipli düzenlidir
Başınız sağolsun canımKızlar eşimin babaannesi vefat etti yarın mazeret izni alabilirsem ben de eşimle gideceğim İzmir’e mazeret alamazsam rapor almaya çalışacağım cuma günü bildirim yapabilir miyim bilmiyorum gidemezsen zaten burda olurum her duruma karşın bildirim yapmaya çalışacağımHandandandan
detoks bitince geri almış mıydın canımAyran Detoksunu araştır, uygulayanlar verdikleri kiloları detoks bitince geri almadıklarını yazmış.
Daha önce bende denemiştim, gerçekten etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?