Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizim burdada 1 kişide cikmis
NRW de 70 vaka varmış
Kardesimin okulu Düsseldorf da ve orda Cok kiside varmis okul bu hafta yokmus haber verilcekmis haftaya olup olmadigini

bugun markete gittim bisey lazimdi baktim cogu raf bitmis Allah sonumuzu hayir etsin

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

bosver evi yat dınlen canım

Kardesimin okulunda cikmis canim bizim buralarada geldi 1 kiside cikmis
Hiç bakmadim eve zaten gözlerim kapaniyo canım güzel bı uyuycam inşallah.
Disaridan eve gelince çok dikkat etmek gerekiyor hemen el yıkama kıyafet değiştirme falan.
Doğru diyorsun ben de öyle düşündüm açıkçası yavaş yavaş o şekilde devam ederim yaparsam
Canım o sayfaya baktım şimdi şöyle düşünüyorum kabak detoxu yapsam daha sonra da ayva detoxu yapsam olur mu bu mevsimde ayva bulabilir miyim GastrikAsit
Ayva var hala manavda canım bulursun. Bence aralarına 1 hafta-15 gün gibi bir zaman koy.
Bizim burdada 1 kişide cikmis
NRW de 70 vaka varmış
Allah korusun abla yaa çok dikkat etmek lazım. Ben de dışarıda maskeli insanları görünce çok tedirgin oluyor. İnsanlar korunmak için takıyor ama çok geriyo beni.
Canım benim başınız sagolsun. Allah mekanını cennet eylesin inşallah.

Daha sonra derken?

3 gün kabak zorluyor
Istersen carsamba persembe yapabilirsin cnm yada tek perşembe
Bence ara öğünde meyve olmasa daha iyi

Haftaya perşembe de ayva yapabilirsin

Zaten ayni detoksu sık yapinca etkisi azaliyor
Yarından itibaren yapmak istiyorum kabağı ama arada meyve yerine ne yemeliyim iki porsiyon meyve deniliyor

Öyle demek istemiştim canım ustuste zorlanirim gibi yani ilerde yine kilo vermem durursa yaparım

02.03.2020

12.30 100 gr et döner
1 kase yeşil salata
10 badem

19.30 2 içli köfte
2 Yk kuru fasülye
3 salatalık turşusu
1 portakal

su: 3 lt
kizartma değilse içli köfteler gayet güzel arkadaşım
afiyet olsun cnm akşam yemekteydin galiba ona rağmen gayet iyi atlaissin Yürüyüş zaten gönlümü feth etmeye yetti
eksi getirecek bir menü bence

Günaydın panpalarim
Acıktım bugün akşamları çayın yanında leblebi yemiyince tabi normaldir
1 dilim t.b ekmeği ikiye bölüp peynirle tost yaptım bide çay o mis daha ne ister insan su hayattan
Buzdolabini temizliyorum sonrada spora gidicem annem gelirse bugün camları silmek istiyorum Çok isim vaar cokkk

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun

Biri 4.5 biri 15 aylık kişisel temizlikte öyle geçen tırnakları uzadı anne kessene pislendi pis çocuk mu olayım diyordu mutfağa da sokuyorum
Allah bağışlasın canım
Aferin kuzuma temiz olucak insan cocukluktsn belli eder kendini bence
Benim küçük kardeşim daha ilk okulda iken yastığının altına koyardı pantolonu utu olmuş gibi olsun diye
Halada tertipli düzenlidir

Günaydınlar

afiyet olsun cnm akşam yemekteydin galiba ona rağmen gayet iyi atlaissin Yürüyüş zaten gönlümü feth etmeye yetti
Kv deydim cnm annemlerden geldim o çağırdı beni yemeğe sağolsun
Evde yürüyüş bandı var fırsat buldukça yürüyorum
Ama annemlerdeyken hep dışarıda yürüyüşe çıktım çünkü orası bizden daha sıcak

Tuğbacım diyetisyen sonuçları ile ilgili bizi ayriyeten bilgilendir ancak;

Cuma günü ve Pazartesi günü tartı bildirimlerini evdeki tartin ile tartılıp yaparsan güzel olur.

Çünkü farklı tartılar da sonuçlar farklı çıkabiliyor.

Ayy neler çekiyorum ama oyuncakları hers3yi belli düzende olucak beyefendinin kardeşi elleyip bozunca kafayı yiyo

Başınız sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…