Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hee fi fii derim yaniii...

iyide bebemmm istanbula niye gidiyon bursadayım ben

....Eski sevgiliden yeni sevgili olur mu?.. Sen hiç içinden kurt çıkan elmayı, gönül rahatlığıyla yemeye devam edebilir misin?.

....Eski sevgiliden yeni sevgili olur mu?.. Sen hiç içinden kurt çıkan elmayı, gönül rahatlığıyla yemeye devam edebilir misin?.

ama şimdi doktorlar diyorki kurtlu elmayı gönül rahatlığıyla yiyin diyo... organik oluyomuş doktorum programında izlediydim.... teorini çürüttüm hemencik

Kızlar iyi akşamlar, yarım saat önce eve geldim, en son 1 yıl önce görüştüğüm bir arkadaşımla görüştüm, onu kıramadım tutturdu tantuni yiycez diye tantuni+ayran söyledik mecburen Üzerine bir de dondurma yemem mi? Çok pişmanım ama yapacak birşey yok, bu hafta çok dikkat etmem gerekiyor ama 500 gr da versem şükredicem. Ayrıca bugün de bayağı dolaştık belki yediklerimi o şekilde eritmişimdir, çok yorgunum gidip yatayım barı, herkese iyi uykular

kizlar harika bir aksam gecirdim yalniz hayatimda yemedigim kadar yedim resmen.. artik yarin tum gun oruc tutsam acikmam heralde- o kadar yani.
kocis beni cok guzel bir restoranta goturdu ozel masa hazirlatmis mumlar falan.. sonra masaya kocaman bir buket cicek geldi ustunde de bir kart, oyy romantik odunum benim... cok hos bir yazi yazmis neredeyse aglicaktim :26: yildonumumuzde turkiye'deydik ya dil bilmedigi icin hicbirsey planlayamadi cicek falan yaptiramadi diye uzulmus burada ikinci yildonumu kutlamasi yaptik yani. yedik tabi catlayana kadar...
yarin kesin siki bir diyete basliyorum (gerci her hafta bunu diyorum ve hic baslamiyorum ama bu kez ciddi yoksa ipin ucu tamamen kacacak.... bu kez cidden cok korkmaya basladim cunku yine gobek mobek aldi basini gitti)
pazartesiden itibaren yine hergun spor salonu, yarin sabah yuruyus.
dukanin testini de yeniden cozcem bakalim kac gun diyecek, gozumu karartip ikinci kez baslicam dukana zaten toplam 2 kere yapilabiliyormus son hakkimi kullanicam yani kizlar bu sefer ya olacak ya da olacak bu is
buraya da bol bol paylasimda buluncam motivasyon yuksek kalmasi icin ne gerekiyorsa yapicam basari oykuleri vs okurum..
oyle iste kizlar
iyi geceler

hee fi fii derim yaniii...

iyide bebemmm istanbula niye gidiyon bursadayım ben

kız betüş bursadasında ne gelmiyon bakıyım sen bana aaaa
bu arada b...tan bir haftasonu geçiriyorum eşim hastanede babasıyla ilgileniyo bende oğlumla tıkıldım kaldım ahh ahh bekar kızlar bakın bir daha söylüyom gurbete gelin git-me-yin ve can sıkıntısından bir tabak makarna yedim
edda-siyamum sınavlar bitti sanırım geçmişler olsun inş geçmişsinizdir
fulya boşver sefan olsun burdaki kutlama zaten hoşuna gitmemişti bak eşin ne güzel düşünmüş
906090 amasyanın bardaaaa biri olmassa biridaaa boş ver bebem gitsin yenisine sağlık

hepinizi çokkk öpüyorum ve kaldığım yerden sıkılmaya devam etmek üzere pcyi kapatıyorum işin kötüsü ben sıkılınca üzülünce kendini yemeye verenlerdenim

fulyacım nice mutlu yılara eşinle ve ilerde dogacak çocuklarınla inşallah
bir seferlik bişe olmaz bende sabah simit yedim ama yarın kaldıgım yerden devam sabah 5 mil yaptım çok yorucuymuş

kaytarıkçılar.... bakalım haftaya kadar ne kaa kilo verebilcez ya da verebilcez mi? önmüzdeki cuma için kendimize kilo hedefi koyalım mııı?
bende buna ktılıyorum cumaya kadar 62.5 olmaya niyet ettim niyet eyledim , ya Allah bismillah

ohhhh yavrum sefan olsun, o geceyi bırakta eşinin sana hazırladığı süpriz çok güzel olmuş maşallah o gün zaten patlayana kadar yemesen ayıp olurdu, çocuk okadar hazırlanmış, böyle özel günler harici yaparsın diyetini, iyi yapmışsın.
bu arada haftasonu bazı küçük kaçamaklarım olsada, bugün öğlen ve akşam yemeği yememeye + 1 saat aralıksız koşu bandı ve mekik sporumu yapmaya + karnım açlıktan ölürse eğer bir kase k-fleks yemeye kararlıyım. yarına tertemiz başlıycam, bugün yemeyerek dün yedikerimi temizliycem bünyemden inşallah.
ayy bugün kendime kıyafet aldım renkli renkli, bu yaz rengarenk olucaz içim açıldı ne güzel, zayıflayamadım henüz çok ama, bu ara ödüldü, zayıflayınca yemiyip içmeyip hep kıyafet alıcam kendime ödül olarak hergün başka giyinicem ohh

kedi süpermiş gerçekten yaa, film yıldızı bunlar resmen
bende çamaşırlarımı astım ohh mis gibi, ama ne rüzgar var bugün istanbulda, hem güneş var hemde kuvvetli rüzgar yani çok ilginç, tam çamşır kurutma havası dedim fırsatı kaçırmadım astım balkona, ahenkle dans ediyorlar
sen napıyorsun fadime abla, eşin bugün demi çalışıyor? benimki yatıyor bugüzel havada, ben hayatta yatamam şu aydınlığa bak içim açıldı ohh

fulya sabah telden seyrettim çok güldüm şimdi tekrar seyrettim çok tatlılar bende bizim kediyi çekip göndersem millet gülmekten ölür
evet ya kediler cok komik oluyor ben de bizimkine gulup duruyorum bir minik kedi daha aliyoruz yazin... daha dogrusu ben 20 kg verdigimde :18: odulum kedi yani

evett cok guzeldi gercekten de, ozel bir gun diye giciklik etmeyeyim dedim masayi silip supurduk neyse bugun az yiyerek dengelemeye calisiyorum iyi gidiyor

fulyacım nice mutlu yılara eşinle ve ilerde dogacak çocuklarınla inşallah
bir seferlik bişe olmaz bende sabah simit yedim ama yarın kaldıgım yerden devam sabah 5 mil yaptım çok yorucuymuş

tesekkur ederim canimmmm aa bozma ama bir bozunca gerisi geliyor biliyorsun bana oyle oldu yani :26: tam gaz dukana devam bak ben de yeniden katiliyorum araniza

fulya boşver sefan olsun burdaki kutlama zaten hoşuna gitmemişti bak eşin ne güzel düşünmüş

evet nagiscim gercekten de oyle, trdeki kutlama bir faciaydi yenilememiz iyi oldu..

casper fulya haha bilgisayar basindaydim da renkli lens videolarina bakiyordum saatlerdir, daha yeni bitirdim alicam bitane daha yakinlarda da renk secmeye calisiyorum

senin renkli lens takıntına hayranım yaa, albümlerine baktım yani sende kahverengi göz lens gibi duruyor aslında, renkli lens takınca orjinal gibi duruyor süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…