- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.421
Günaydın canimmKızlarrrrrrr Gunaydın
Günaydın panpaGünaydın panpalarim❤
Acıktım bugün akşamları çayın yanında leblebi yemiyince tabi normaldir
1 dilim t.b ekmeği ikiye bölüp peynirle tost yaptım bide çay o mis daha ne ister insan su hayattan
Buzdolabini temizliyorum sonrada spora gidicem annem gelirse bugün camları silmek istiyorum Çok isim vaar cokkk
Kaç gün yapiliyo bu canım?Sadece bu kısmı canım.
Sabah öğle akşam hazırlanan karışım yenecek.
Salatalık yerine kabak yada maydanoz gibi başka bir yeşil sebze de konabilir
Afiyet olsun kuzuGunaydin kizlarr gerci oglen oldu ben gelene kadat benm oglan 2 ci uykuya yatti bende bi evi toparliycam dunden yemegm var komsularla buluscaz bugn cigkofte yapcz
3 gün yapabilirsin canımKaç gün yapiliyo bu canım?
ben de onu tavsiye verebilirimKızlar ödem atmak için tarifiniz var mı?
Bir arkadaşım su maydonoz limonu blender a at iç dedi ama bilemedim
Allah im rahmet eylesin canim. Hayirlisiyla gidin gelin.Allah razı olsun hepimizden canlar cümlemizin ölmüşlerine rahmet inşallahİnşallah cuma günü tartılabilirim kayınvalidemde pili bitik bi tartı vardı onu ayarlarım inşallah çok gelemeyebilirim bugün 3 buçukta uçağımız pazar günü dönüyoruz hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun
afiyet olsun canım kebap güzel ama ekmeksiz olursaaa
Biliyorum en son menü sayfasindaydim nasil buraya gelmiş bilmiyorumKahvenin yanındakiler hepsi birlikte fazla iken, birde 2 'şer tane olmamış canım
Menüleri diğer sayfamıza yazıyoruz
15 gündür bitter dışında çikolata yemedim. Aslinda çok ta özlemedimŞuan aynı ben, çikolata yiyim azcık dedim paketi bitirmeye gidiyor iş
Dahiliyelik bir durum yok canim. Noroloji kan istedi. Kan tahlillerim gayet iyi.Nörolojiden önce dahiliyeye gittin mi canım
Evet canim sezeryan oldum.Anestezi aldın mı canım?
Tamam canim haber ederim. Doğumdan sonra vertigo olan kişiler var. Bi sonuçlar çıksın bakalım. Doktor ilk etapta vertigodan şüphelenmedi ama bakalim.Dun gırıp cıktım ama yazma fırsatı bulamayınca alıntıla bırıktı inş karıstırmam
hayırlı olsun canım. Ne ara oldu bu ben kaçırmısım.
Şu konusmaya bıle spor yapılır
afıyet olsun canım guzel menu
afıyet olsun canım. O saate kadar acıkmadınmı. Erken de kapatmıssın gunu.
afıyet olsun canım.
ah bu erkekler. Benımkıde cok soyler oyle kalın dıye. Kendılerı gecıp kardesıyle keyıf yapıyor tabı ben naparsam yapıyım.
Haftaya sende gıt onda kal demış kızlar super fıkır
afıyet olsun canım guzel bence
ohhh ekmekler, mercımek kofyelerı.
Naptın canıkom dıyette oldugunumu unuttun. Allahtan spor varda dengelenmıstır
zor bi cocukmu o zaman.
Bende benım kızda hıc azım, ıstek, duzen olmamasına kızarım. Nasılsa bıseyler olur gıder kafasında. Sınavdan 85,90 aldıysa benden dusuk alanlarda var der bana. Yanı o kadar umrunda olmaz. Hangısı daha zor acaba. Bende derslerı ıyı olsun dıue cabalar dururum
evet canım mısafırlıkte kaybettım azcık kendımı
haklısın canım karbon bombası olmus. Yazarken daha cok anlıyor ınsan
gunu baya erken kapatmıssın canım. Afıyet olsun
tebrıkler canım
Paketlı urunler öcüüü bıze. Yedıklerınıde sporla telafı edersın
canım hersey guzel olsun inş
ay gecmıs olsun canım. Dondurma benımde canım cekıyor cuma eksım guzel olursa 1 topcuk yesemmı acaba
a nıye. Gecmıs olsun sımdı nasılsın canım
afıyet olsun canım guzel bence mıktarlar.
afıyet olsun canım. Akşam ogunun gec kalmıs sankı bıraz pnun dısında guzel
cocuklar bırleşince zaten kendılerını kaybedıyorlar. Allah kolaylık versın
eskılerın lafı dogru canım. Cocuk dedıgın duse kalka buyuycek. Sen istedıgın tedbırı al dusecek oldumu yapacak bısey yok. Rabbım korusum kuzuların hepsını
afıyet olsun canım
gecmıs olsun canım. Acaba vertiko falanmı oda baş donmesı, denge bozuklugu yapar dıyorlar ama bılemedım. Sonuclar cıkınca bızıde haberdar et
anlaştınızmı canım. Hafta sonu kımse tam anlamıyla gelemıyor zaten canım
anladım canım sagolasın
afıyet olsun canım guzel menu
Allah kabul etsın canım.
Ayy yormaz mı bildiğin zombiyim sabaha kadar emziriyorum bide erken kalkıyorlar çok uyumuş gibi
Siealamissin bile yiyeceklerini Hade gazan mübarek olsun
Yanlış beslenme ve hareketsizlik insanı hantal miskin bitkin yapıyor kesinlikle
Ahh keske nefsimizede sözümüz geçse hiç hayatimiza tatlı hamurisi sokmasak
Balım 70 gelmemeye çalış İskenderi ye ama
En azından yarısını yakmaya calis,
Herkese iyi akşamlar kizlarrr
Uğrayamadım dünden beri.Annemler bizdeydi gece gittiler. Bugün de eşim ailesiyle geçirmek istedi sabahtan oraya gittim akşam için hazırlık yaptık sonra arka arkaya 3 dersim vardı onlara gittim ardından tekrar kv. Yemek çay ve eve geldik. Şimdi duş alıp oturdum ama pert haldeyim. Ev deseniz berbat
Canım alıntıyı yapalı çok olmuş nasıl oldu oğlun?
Bunu ilk defa duyuyorum ne kadar ilginç ya. Bu kadar ince ayrinti, görmek isteyince inanmamak tesadüf deyip geçmek mumkun değil
Nasıl oldu kuzucuk canım?
Kuzu nasıl gidiyo bu hafta? Benim yine sarktı ya iki gündür ailelelerle plan yapmaktan.
Bende çok merak ediyorum @Kuasar arada haber ver bize canım
Nazlım daha iyi misin canim atlattin mi? Sen bakma her söylenene.
Ben de Mart sonu 65 görmek istiyorum inşallah
Yok kuzum ya bende de hirslancak bişey yok. Yarından itibaren daha dikkatli olcam ama cumaya sabit falan gelirim heralde anca.
Kabak detoksu çok etkili canım. Nilay Keçeci'nin Instagram sayfasına bak. Tam tarifi var orada.
Bir de Dukan iksire bak. Kilo vermenin durduğu dönemde çok işe yarıyor. Detoks döneminden sonra bir anda eski diyete dönme ama yavaş yavaş artır yediklerini. Yoksa hemen artıya dönüyor.
Böyle şeyler yazmayın canımız istiyor
3 dlm de az degılmıs canım. Neyse dıkkat edersın bundan sonra artık
ben ekledım canım
Oh ıyı oturmalar canım. Afıyet olsun
Günaydın canimm
Günaydın panpa
Gün içinde baya aktifsin maşallah dilek. Mesajlarında hep dikkatimi çekiyor.
Kaç gün yapiliyo bu canım?
Afiyet olsun kuzu
Cok kaçırma
hadi kolay gelsin canımGünaydın panpalarim❤
Acıktım bugün akşamları çayın yanında leblebi yemiyince tabi normaldir
1 dilim t.b ekmeği ikiye bölüp peynirle tost yaptım bide çay o mis daha ne ister insan su hayattan
Buzdolabini temizliyorum sonrada spora gidicem annem gelirse bugün camları silmek istiyorum Çok isim vaar cokkk
gercekten küçükten belli oluyor temizmi pasaklımı diyeAllah bağışlasın canım
Aferin kuzuma temiz olucak insan cocukluktsn belli eder kendini bence
Benim küçük kardeşim daha ilk okulda iken yastığının altına koyardı pantolonu utu olmuş gibi olsun diye
Halada tertipli düzenlidir
pizza dedin aklıma geldi, cuma günü neredeyse bi tepsi pizza yemiştim artının sebebi birazda oKaynım bu akşam gidiyor çok şükür kaç gündür yediklerinin hattı var hesabı yok dün akşam 3dilim pizza yedim 1kilo artı olarak geldi nasıl işti anlamadım
Hayırlı yolculuklar canım sizde Allah’a emanet olunAllah razı olsun hepimizden canlar cümlemizin ölmüşlerine rahmet inşallahİnşallah cuma günü tartılabilirim kayınvalidemde pili bitik bi tartı vardı onu ayarlarım inşallah çok gelemeyebilirim bugün 3 buçukta uçağımız pazar günü dönüyoruz hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun
Tamam Canım ev tartısı ile tartılırım pazartesi inşallah☺Tuğbacım diyetisyen sonuçları ile ilgili bizi ayriyeten bilgilendir ancak;
Cuma günü ve Pazartesi günü tartı bildirimlerini evdeki tartin ile tartılıp yaparsan güzel olur.
Çünkü farklı tartılar da sonuçlar farklı çıkabiliyor.
hayırlısıyla gıdın gelın canım.Allah razı olsun hepimizden canlar cümlemizin ölmüşlerine rahmet inşallahİnşallah cuma günü tartılabilirim kayınvalidemde pili bitik bi tartı vardı onu ayarlarım inşallah çok gelemeyebilirim bugün 3 buçukta uçağımız pazar günü dönüyoruz hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun
Oh ne guzel benım her işim duruyor dahaHayırlı günler arkadaşlar, sabah bütün işlerimi hallettim şükür bi yemek işim kaldı.
Kahvaltı edemedim kendim ama olsun
Bir tepsiye artı 1 az bilehadi kolay gelsin canım
gercekten küçükten belli oluyor temizmi pasaklımı diye
pizza dedin aklıma geldi, cuma günü neredeyse bi tepsi pizza yemiştim artının sebebi birazda o
Hayırlı yolculuklar canım sizde Allah’a emanet olun
Tamam canım bugün kabak detoxu yapıyorum ogleni yedim fena değil gibi inşallah akşama kadar acikmamAyran Detoksunu araştır, uygulayanlar verdikleri kiloları detoks bitince geri almadıklarını yazmış.
Daha önce bende denemiştim, gerçekten etkili
Masanın üstünde görünce çok canım istedi tutamadım malesef kendimi hep kardeşimin yüzünden
Canım seni çok iyi anlıyorum ama üzüntünü poğaça, börek, fanta ile gideremezsin.
Fanta olmasa diğerlerini görmezden gelebilirdim.
Sigara böreği, gofret, 1 lavaş
Daha erken saatte yeseydin iyi olurdu canım
Kahvaltı fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?