- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.441
Aynen kötü bir menüydu
İyi bence
Bu esnemeye kilo olarak döner bence
Spor süperde kurabiye tarhana nohut patates
Kurabiye yenmiş zati ekmek ondan çok olmuş
Pazı salata diye düşünülüp mide doldurulabilirdi
Güzel
Börek poaça fanta bulgur oooooo
Spor iyi bence
Bilincindeysen ertesi güne düzelir cnm
Hem patates hem ekmek çok
Ekmek beni hep düşündürüyor
Ekmek yemeyip akşam yemeği yemeyi tercih ederim bn
Perfect
Gündüz benimki uyuyo 3saate yakın ama ne işime yarar gece uyusa müthiş olacakInanirimmbenmkide oyle dun toplasan gun icinde tum uykularini 1 saat etmiyordu nasil duruyor anlamiyorm bazen
Hahhah ayy aynen sagol cnm
Aynen haklisin cnm keske ah ah su nefsimiz iste
Baya yogun gecmis bugun dinlen bari cnm evide yarn temizlersin
Iyi cnm sukur sagolasin
Aynen bizim yaris pek olmadi bu hafta ama bakalm :)
60 kilo olabilmek
Ah balım evlendiginin ertesi gün iş yapan gelinin işi bitmezmisGünaydın canimm
Günaydın panpa
Gün içinde baya aktifsin maşallah dilek. Mesajlarında hep dikkatimi çekiyor.
Kaç gün yapiliyo bu canım?
Afiyet olsun kuzu
Cok kaçırma
Ahh ahh şu boğazımıza hakim olsak hiç diyete gerek kalmiycaktahadi kolay gelsin canım
gercekten küçükten belli oluyor temizmi pasaklımı diye
pizza dedin aklıma geldi, cuma günü neredeyse bi tepsi pizza yemiştim artının sebebi birazda o
Hayırlı yolculuklar canım sizde Allah’a emanet olun
Cancağızım burası olmadan kilo hedefine ulaşmak zor biliyorsunmerhabalar güzel takımım
henüz aktif olarak yapamasam da diyete ucundan kenarından başlamış bulunmaktayım
yarın il dışına çıkacağım misafir olduğum yerde münkün mertebe diyete uymaya çalışacağım
hedef koymak bir motivasyon olur diye düşünüyorum...
canlarım öpüyorum hepinizi
Handandandan @mefkurem
Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesinAllah razı olsun hepimizden canlar cümlemizin ölmüşlerine rahmet inşallahİnşallah cuma günü tartılabilirim kayınvalidemde pili bitik bi tartı vardı onu ayarlarım inşallah çok gelemeyebilirim bugün 3 buçukta uçağımız pazar günü dönüyoruz hepinizi çok seviyorum Allah’a emanet olun
Bende hiç sevmemmm ya en az 1 gün önceden haberim olmalı.. Bu ara benimde cok misafirim var.. Dolmalar sarmalar tatlilar baklavalar havada uçuşuyor resmenBenim camlar yarina kaldı önceki oturduğumuz yerdeki komşu aradı musaitsek bize gelmek istiyormuş
Son dk aranıp soylenmesini sevmesemde gelsinde çıksın aradan mantığı ile" gel canım nedemek tabiiki müsaitim"dedim
Tek yapmam gereken şey jet hızı ile kalan işleri halledip ikramlık biseyler hazırlamak
Yaa hiç duymamistimAh balım evlendiginin ertesi gün iş yapan gelinin işi bitmezmisBende kv yanına gelin gidince düğünün ertesi gün mutfağı temizlemistim çünkü düğün alayı yemiş yemiş balkona koyuvermislerdi tencereleri
Ha işte o sebebden kosturmam isim bitmez benim
Miskinligide sevmiyorum Her fırsatı değerlendirmeyi seviyorumda ☺
Ohhh çok özendim. Ben hiç bir iş yapmadim. Evi süpürüp silmem lazim mutfağı toplamam lazim. Çamaşır toplamam lazim. Ütü yapmam lazim. Makineyi bosaltmam lazim ayy daha fazla dayanamiycam.Hayırlı günler arkadaşlar, sabah bütün işlerimi hallettim şükür bi yemek işim kaldı.
Kahvaltı edemedim kendim ama olsun
Geçen gün bende öyleydim yaa ama ben yeminliyim yemiyorum o yüzdenoffff kızlar bugün biri beni durdursun yaaa ne oldu bilmiyorum acayip iştahım açık, çok tokum ama yedikçe yiyorum
bugün menü yazmadan direkt kaçsam ne olur kiHandandandan
regl olacağım heralde, normal bi iştah değil şu anda bendeki çünkü
elınde su anda ne varsa sakınce yere bırakıpoffff kızlar bugün biri beni durdursun yaaa ne oldu bilmiyorum acayip iştahım açık, çok tokum ama yedikçe yiyorum
Türk kahvesi iç canım...offff kızlar bugün biri beni durdursun yaaa ne oldu bilmiyorum acayip iştahım açık, çok tokum ama yedikçe yiyorum
kuzum aç değilim ki zaten aksine ağzıma kadar doluyum ama yemek istiyorum sadeceHemen 2 bardak su iciyorsun ve kendini sıvı şeylerle doyuruyorsun. Hatta 1 kupa sütlü kahve bebi çok tok tutuyor
elınde su anda ne varsa sakınce yere bırakıp
Kendıne bır kahve yapıp sakınleşiyorsun canım. Yoksa bu yemenım ardı arkası kesılmıyor
içtim kızlar, inanın aslında damla suya yerim kalmadı aslında ama canım yemek yemek istiyorTürk kahvesi iç canım
boyle anı mısafırı bende sevmıyorum helekı hazırda bıseylerım yoksa. Sen neler hazırladınBenim camlar yarina kaldı önceki oturduğumuz yerdeki komşu aradı musaitsek bize gelmek istiyormuş
Son dk aranıp soylenmesini sevmesemde gelsinde çıksın aradan mantığı ile" gel canım nedemek tabiiki müsaitim"dedim
Tek yapmam gereken şey jet hızı ile kalan işleri halledip ikramlık biseyler hazırlamak
Ah ah bende dıp kose tum evı temızlemıstım. Bende kv yanına gelın gıttım bır sene. Eltım gorumcem sagolsunlar hıc hır yerı toparlamadan gıtmısler. Ne gunlerdı beeAh balım evlendiginin ertesi gün iş yapan gelinin işi bitmezmisBende kv yanına gelin gidince düğünün ertesi gün mutfağı temizlemistim çünkü düğün alayı yemiş yemiş balkona koyuvermislerdi tencereleri
Ha işte o sebebden kosturmam isim bitmez benim
Miskinligide sevmiyorum Her fırsatı değerlendirmeyi seviyorumda ☺
Kahve gercekten kurtarıcı oluyor boyle durumlarda.Türk kahvesi iç canım...
Şimdi okuldan geldim, kızıma hemen bana bir Türk kahvesi yap dedim, biraz açlığımı kessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?