Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen kötü bir menüydu

Gündüz benimki uyuyo 3saate yakın ama ne işime yarar gece uyusa müthiş olacak

Günaydın canimm

Günaydın panpa
Gün içinde baya aktifsin maşallah dilek. Mesajlarında hep dikkatimi çekiyor.

Kaç gün yapiliyo bu canım?

Afiyet olsun kuzu
Cok kaçırma
Ah balım evlendiginin ertesi gün iş yapan gelinin işi bitmezmis Bende kv yanına gelin gidince düğünün ertesi gün mutfağı temizlemistim çünkü düğün alayı yemiş yemiş balkona koyuvermislerdi tencereleri
Ha işte o sebebden kosturmam isim bitmez benim
Miskinligide sevmiyorum Her fırsatı değerlendirmeyi seviyorumda

Ahh ahh şu boğazımıza hakim olsak hiç diyete gerek kalmiycakta

Cancağızım burası olmadan kilo hedefine ulaşmak zor biliyorsun

Başınız sağolsun cnm Allah rahmet eylesin

Bende hiç sevmemmm ya en az 1 gün önceden haberim olmalı.. Bu ara benimde cok misafirim var.. Dolmalar sarmalar tatlilar baklavalar havada uçuşuyor resmen

Yaa hiç duymamistim Ayy ben hiç hatirlamiyorum ertesi gün ne yaptigimi. Ama 1 hafta sonra 25 kişilik misafir agirlamistim

Hayırlı günler arkadaşlar, sabah bütün işlerimi hallettim şükür bi yemek işim kaldı.
Kahvaltı edemedim kendim ama olsun
Ohhh çok özendim. Ben hiç bir iş yapmadim. Evi süpürüp silmem lazim mutfağı toplamam lazim. Çamaşır toplamam lazim. Ütü yapmam lazim. Makineyi bosaltmam lazim ayy daha fazla dayanamiycam. hiç birini yapmiycam çünkü aşırı başım ağrıyor

Geçen gün bende öyleydim yaa ama ben yeminliyim yemiyorum o yüzden

elınde su anda ne varsa sakınce yere bırakıp
Kendıne bır kahve yapıp sakınleşiyorsun canım. Yoksa bu yemenım ardı arkası kesılmıyor

Türk kahvesi iç canım...

Şimdi okuldan geldim, kızıma hemen bana bir Türk kahvesi yap dedim, biraz açlığımı kessin

boyle anı mısafırı bende sevmıyorum helekı hazırda bıseylerım yoksa. Sen neler hazırladın
Ah ah bende dıp kose tum evı temızlemıstım. Bende kv yanına gelın gıttım bır sene. Eltım gorumcem sagolsunlar hıc hır yerı toparlamadan gıtmısler. Ne gunlerdı bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…