- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.461
Evde yemek istediğin caninin cok istediği ne variçtim kızlar, inanın aslında damla suya yerim kalmadı aslında ama canım yemek yemek istiyor
ama en azından şu saatten sonra tutmaya çalışacağım kendimi
onun haricindede baya yedim canımBir tepsiye artı 1 az bile☺
misafir iyidir olsunBenim camlar yarina kaldı önceki oturduğumuz yerdeki komşu aradı musaitsek bize gelmek istiyormuş
Son dk aranıp soylenmesini sevmesemde gelsinde çıksın aradan mantığı ile" gel canım nedemek tabiiki müsaitim"dedim
Tek yapmam gereken şey jet hızı ile kalan işleri halledip ikramlık biseyler hazırlamak
sendedemi öyle dedilerAh balım evlendiginin ertesi gün iş yapan gelinin işi bitmezmisBende kv yanına gelin gidince düğünün ertesi gün mutfağı temizlemistim çünkü düğün alayı yemiş yemiş balkona koyuvermislerdi tencereleri
Ha işte o sebebden kosturmam isim bitmez benim
Miskinligide sevmiyorum Her fırsatı değerlendirmeyi seviyorumda ☺
offff kızlar bugün biri beni durdursun yaaa ne oldu bilmiyorum acayip iştahım açık, çok tokum ama yedikçe yiyorum
bugün menü yazmadan direkt kaçsam ne olur kiHandandandan
regl olacağım heralde, normal bi iştah değil şu anda bendeki çünkü
Canım bence piskolojik bi durum aklını başka şeylere ver al eline çerez türü keyifle yemeye çalışkuzum aç değilim ki zaten aksine ağzıma kadar doluyum ama yemek istiyorum sadece
aslında hiçbişe yokEvde yemek istediğin caninin cok istediği ne var
olabilir canım yaonun haricindede baya yedim canımspor bakanım bana spor görevi ver sunu yap de yapim yoksa pis boğazlı olmaya devam edecem
misafir iyidir olsun
sendedemi öyle dedilerbana 1 hafta yapma dediler ev süpürülmezmiş dedim bunlar manyakmı halılar yeni bişeler çıkıyordu hep yapmadımda ne oldu işten mi kurtuldum yok
Canım bence piskolojik bi durum aklını başka şeylere ver al eline çerez türü keyifle yemeye çalış
Bendemi belirlesem kendimi dizginlemek için@Tekrar dene bı sen kaldın canım hedef belirlemeyen
Neden olmasınBendemi belirlesem kendimi dizginlemek için
Eşime 50 kg olim dedim olmaz diyorNeden olmasın
Bende 55 56 bandı senin için ideal canımEşime 50 kg olim dedim olmaz diyorsiz gördünüz beni normalim bence kilo verebilirim bi 52-53 olsam olmazmı
Anliyorum canim. Benim de ara ara yaşadığım krizlere benziyor. Neyse bi daha olmaz insallah. Çikolata da iyiki yokmuşaslında hiçbişe yok
ya nasıl desem ahhhh şu olsa da yesem değil şu andaki tavrım, ama ne olsa yerim modundayım, mesela düşünüyorum atıyorum çikolata istiyor mu canım yoooo hiç istemiyor hem de ama olsa eminim yerdim hem de dibini görürdüm
değişik bi haldeyim yani canım yemek istemiyor aslında ama istiyorum
Offf güzel menü canım çekti2 Mart Pazartesi
09:00=== 2 haşlama yumurta
2 yk tulum peyniri
Tere
16:30=== 4 yk yeşil fasulye
4 yk bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet minik kuru soğan
Tere
Su=== 2 lt
Menü güzel canım ama suyu bol içIyi akşamlar kızlar
Sabah 9:30
1 kaşık menemen
1 t.b ekmeği
1 dilim peynir
2 kepçe yogurt
Ara
1 sütlü kahve
3 kayisi
Öğle 14:00
2 h.yumurta
1 dilim peynir 1 t.ekmegi
Ara
Sütlü kahve
Akşam 18:00
İki kepçe kuru fasulye( bol kimyonlu)
3 bardak ayran
Su 1 litre anca olmuştur
Spor yok
Kısır uff be canım çekti neyse menü güzel ama kisiri fazla kaçırmamışsındir umarımHayırlı akşamlar
Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 zeytin
2 çatal tavada kaşarlı yumurta
Ara 14.
Sütlü türk kahvesi
Aksam 17.00
Parkta arkadaslarlaydik
1 tabak dolusu kısır
Çay
Şu 3 lt daha da içerim 2 lt si taze zencefilli
Spor 45 dk orta tempolu yürüyüş
90 puan @Tekrar dene
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
9.00 bitki çayı
Kahvaltı 12.30
1 yumurta beyazıyla sucuklu yumurta
2 d peynir
Salatalık domates
Akşam 17.30
1 çorba kasesi bulgur p.
1 tabak yoğurtlu kabak( actifryda)
Su 2lt
Spor
Sporu tekrar istikrarlı yapsamBende 55 56 bandı senin için ideal canım
Canım bir kupa çok fazla bana bir çay bardağı süt be 4 fındık verdi diyetisyen çok komik sayılarKızlar bir şey sormak istiyorum. Daha önce sormuş ta olabilirim,hatirlamiyorum. Gece sütlü kahve içmek kilo yapar mi yani 1 kupa süt kilo yapar mi
Ama bi çikolata yoktu sanırım menümdeAnliyorum canim. Benim de ara ara yaşadığım krizlere benziyor. Neyse bi daha olmaz insallah. Çikolata da iyiki yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?