Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

içtim kızlar, inanın aslında damla suya yerim kalmadı aslında ama canım yemek yemek istiyor
ama en azından şu saatten sonra tutmaya çalışacağım kendimi
Evde yemek istediğin caninin cok istediği ne var

MART AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(27 Mart) (4 hafta)

Niran Nevra (75) === 71
ekim2009 (91.9).…...……………….89
Jasminium84 (65,5)......................61
Huban1234 (56.3)====53
zsaracoglu (80.00) ----------> 75
Askrhpozitif (84.00).............>78.8
Poni Bon (83.6)-------------》78
Selensu82(55.9)…….........>>54
Furha63 (71.00)=======69.00
L4L4 (64.00)------------------>>62
Üçmelekannesi(73)........... 69
Gastrikasit (69)........66
ela_naz2019 (89.8)---------》85
eceboce (65,5)-------------- > 62
Zeycan123 (65.3)~~~~~(62)

Kızlar Mart ayı hedeflerinizi yazıp listeyi devam ettiriniz.
En son ki liste olduğundan emin olunuz

Bir tepsiye artı 1 az bile
onun haricindede baya yedim canım spor bakanım bana spor görevi ver sunu yap de yapim yoksa pis boğazlı olmaya devam edecem
misafir iyidir olsun
sendedemi öyle dediler bana 1 hafta yapma dediler ev süpürülmezmiş dedim bunlar manyakmı halılar yeni bişeler çıkıyordu hep yapmadımda ne oldu işten mi kurtuldum yok
kuzum aç değilim ki zaten aksine ağzıma kadar doluyum ama yemek istiyorum sadece
Canım bence piskolojik bi durum aklını başka şeylere ver al eline çerez türü keyifle yemeye çalış

Evde yemek istediğin caninin cok istediği ne var
aslında hiçbişe yok
ya nasıl desem ahhhh şu olsa da yesem değil şu andaki tavrım, ama ne olsa yerim modundayım, mesela düşünüyorum atıyorum çikolata istiyor mu canım yoooo hiç istemiyor hem de ama olsa eminim yerdim hem de dibini görürdüm
değişik bi haldeyim yani canım yemek istemiyor aslında ama istiyorum

olabilir canım ya

Anliyorum canim. Benim de ara ara yaşadığım krizlere benziyor. Neyse bi daha olmaz insallah. Çikolata da iyiki yokmuş

2 Mart Pazartesi

09:00=== 2 haşlama yumurta
2 yk tulum peyniri
Tere

16:30=== 4 yk yeşil fasulye
4 yk bulgur pilavı
2 kase yoğurt
2 adet minik kuru soğan
Tere

Su=== 2 lt
Offf güzel menü canım çekti
Menü güzel canım ama suyu bol iç
Kısır uff be canım çekti neyse menü güzel ama kisiri fazla kaçırmamışsındir umarım
Menüm
9.00 bitki çayı

Kahvaltı 12.30
1 yumurta beyazıyla sucuklu yumurta
2 d peynir
Salatalık domates

Akşam 17.30
1 çorba kasesi bulgur p.
1 tabak yoğurtlu kabak( actifryda)

Su 2lt
Spor
Afiyet olsun canım güzel menü

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Daha önce sormuş ta olabilirim,hatirlamiyorum. Gece sütlü kahve içmek kilo yapar mi yani 1 kupa süt kilo yapar mi
Canım bir kupa çok fazla bana bir çay bardağı süt be 4 fındık verdi diyetisyen çok komik sayılar

Slm kızlar iyi geceler. Gece gece canım sıkıldı ya komşunun damadıyla muhabbet etti eşim, adamn fikirleri değişti. Yaşamak için semt önemli değilmiş. Yaşadığımız semtte ne olay oluyormuş. Çocuklar servisle daha iyi okullara gidebilirmiş. Gideceğimiz semtte gençlik mükemmel değilmişmişmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…