Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkınız da hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah. Yani insan karar vermiş olsa bile en ufak bi sey insanı düşündürüyor.

İyi aksamlar kızlar benım buyuk kız hasta oldu bogazı gitmis durumda suan ıcın Sukur atesi yok ama bu gece bana uyku yok
Geçmiş olsun canım. Karabiber bal iyi geliyor deneyebilirsin

Kızlar bnm gribim nüksetti
Dinlenicem burnum tıkalı nefeste alamıyorum
Yrn menüleri yorumlarım
geçmiş olsun canım
fotodan anlıyamadım ben canım belkide tişörttendir
Senin kendini nasıl güzel hissettiğin önemli canım ama biraz bence eşine ve çevrene kulak ver derim ben. 0 beden 22 23 yaşına kadar çok yakışıyo kızlara ama sonra 38 beden candır
0 beden olma istemem canım ama haklısın rakamda bi yerde önemli değil sıkılaşmak daha önemli cevabın için çok tşk ederim spora yüklenicem daha çok sıkılaşmak için

Bana da yaptırsana spor ama yorulmayayım çok yorgunum

Menüm
9.00 bitki çayı

Kahvaltı 12.30
1 yumurta beyazıyla sucuklu yumurta
2 d peynir
Salatalık domates

Akşam 17.30
1 çorba kasesi bulgur p.
1 tabak yoğurtlu kabak( actifryda)

Su 2lt
Spor
maşallah poni ilk defa seni bukadar istikrarli iradeli goruyorum
inşallah tartı unuturur bugunu
10.30
1 dlm tb ekmek
1dlm peynır
Maydonoz

14.30
1 dlm tb ekmek uzerıne nanelı, bıberlı, yogurt

19.00
1 kase mercımek corbası
Salata
4 ksk yesıl fasulye

Su 2 lıtre anca
harikasın afiyet olsun cnm
on numara beş yıldız helede spor yapılınca yüreğim pıt pıt ediyor
afiyet olsun canım çekti desem
Bu arada spor yok ama 35 dk yürüdüm emer uyu çektirmek için hastaneye yürüyerek gidip geldim
Su 2 litre ama daha içerim.
hiç yoktan iyidir
Pazartesi menusu
11:00
1kk peynir
2 haslanmıs yumurta
4 çeri domates
1 dilim ekmek

18:30
1 tabak koftelı patates yemegı
1 kase yogurt
Pırasa

Su :3 lt
Bugun
10:00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek

17:10
1 tabak piyaz
Turp
Domates

Sı:2 şt
Spor 30 dk kardıyo 105 puan Fitt_anne
mervisim afiyet olsun kardio pek az geldi gözüme yanlız salona gitmedinmi
10:00
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin

16:00
Kaşarlı sandviç

21:00
5 tuzlu fıstık
5 fındık

Su:3 litre
Spor:123 dakika yürüyüş 246 puan Fitt_anne
vaaavv o nasıl bir yuruyus oyle

Bende hiç sevmemmm ya en az 1 gün önceden haberim olmalı.. Bu ara benimde cok misafirim var.. Dolmalar sarmalar tatlilar baklavalar havada uçuşuyor resmen
Kesinlikle bencede Karşı taraf hazırlık yapma diye haber vermedim desede olmuyor işte biseylerde ikram etmeden
Sen yemiyosun tabi çunku tadını biliyoruz ve istahimizi güzel küçük beden kıyafetlere sakliyoruz biz

Mevzu neydi tam anlamadım ama yaşadığın semt çocuğun kişiliğinin oluşmasinda büyük etken bence
Ponicik biliyosun eşimin isyerinin orada 1 sene durabildik benim oglanin anasına kufredip eve hırsından ağlaya ağlaya gelince burda buyumemeli yavrularımız dedik taşındık
Serviste uzun saatlerini gecirmelerinede ne gerek var
Bence iyi okullarin olduğu, oturmuş, nezih biyerde yaşamak onemli

Canım benim kardio yapmalısın kıçından ter akip dil disara kalacak şekilde yorulunca 1 tepsi pizza hayatta yiyemezsin
Demekki gerek sürede karadr beklememissin ondan işin bitmiyordur

kiz nazar mı ettik sana
hem ye hem spor yap dıyorsun yanı

İllahi dilekbugun gidemedim ben spora
Diyorum ki bu spor denen meret kilo verme sürecinde büyük nimet (şiir gibi oldu)
Açlık çekmeden aşırı kısıtlamalar yapmadan keyif aldığın cısıda arada yiyebilecegin sporla birlikte bıkmadan usanmadan hedefe ulasilir diyorum
Ve spor kardio yapmadan kilo vermek için uğraşanlara hayret ediyorum

İnşallah canım

Hakkınız da hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah. Yani insan karar vermiş olsa bile en ufak bi sey insanı düşündürüyor.
Poni Bon hayırlısı olsun canım.
Düşünerek karar vermek önemli tabi, demekki aklına tam yatmamış eşinin hemen fikri değişmiş.

Aynen Dilekim bende öyle düşünüyorum. Parkta şahit olduğum şeylerdn dolayı da soğudum burdan. Kenar bi semt eğitim düzeyi düşük aile çok onun yanında afganlı suriyeli çocuklarda çok ve sıkıntılılar. Ergende olacak kızlarım arkadaş çevresi ortamı da çok önemli. Eşim bu mahallede büyümüş onun zamanındaki gibi değil ki.

Canım benim kardio yapmalısın kıçından ter akip dil disara kalacak şekilde yorulunca 1 tepsi pizza hayatta yiyemezsin
Demekki gerek sürede karadr beklememissin ondan işin bitmiyordur
Evet insan spor yapınca yemiyor vicdan yapıyor
Ee yerdekileri süpürmem lazımdı ben inanmıyorum ya öyle şeylere kadınların genel olarak zaten işi bitmez

Gel birlikte yiyelim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…