Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın yoldaşlar
Tartı gününe kalmış 3 gün siz yoksa hala spora baslamadinizmi

An itibariyle kahvemi içiyorum bugün spor salonu yok dedimki içimden dileğim yat uyu ostura ostura
Lakin diğerİcimdeki aklı başındaki zeka küpü dileğimde dediki
Kalk 45 dk da olsa evde spor yap etkilesim hareketi başlat halkına örnek ol

Velhasıl kelam haydi kızlar spora

Sabah ki bir dilim ekmeğin yerine ceviz yesen
Afiyet olsun
Gayet iyi
Menüm
9.00 bitki çayı

Kahvaltı 12.30
1 yumurta beyazıyla sucuklu yumurta
2 d peynir
Salatalık domates

Akşam 17.30
1 çorba kasesi bulgur p.
1 tabak yoğurtlu kabak( actifryda)

Su 2lt
Spor

Bence 1 gün daha deneseydin alışırdın cnm
10.30
1 dlm tb ekmek
1dlm peynır
Maydonoz

14.30
1 dlm tb ekmek uzerıne nanelı, bıberlı, yogurt

19.00
1 kase mercımek corbası
Salata
4 ksk yesıl fasulye

Su 2 lıtre anca
Öğlenki ekmek yerine bir tabak yemek daha iyi olurdu
Abov gelsin gazlar o zmn
Pazartesi menusu
11:00
1kk peynir
2 haslanmıs yumurta
4 çeri domates
1 dilim ekmek

18:30
1 tabak koftelı patates yemegı
1 kase yogurt
Pırasa

Su :3 lt

Bugun
10:00
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek

17:10
1 tabak piyaz
Turp
Domates

Sı:2 şt
Spor 30 dk kardıyo 105 puan Fitt_anne
10:00
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin

16:00
Kaşarlı sandviç

21:00
5 tuzlu fıstık
5 fındık

Su:3 litre
Spor:123 dakika yürüyüş 246 puan Fitt_anne
Maşallah spora
Spor süperde 2 ekmek kurabiye mercimek kuru fasulye

Canim benim bebeğim henüz 3 aylık birden kesmek istemuyorum. Ama seni kirmiyorum. Bugün 1 dilim ekmek biraz da ceviz fındık yiyorum.

Vallahi verdiğim kiloyu görünce bugün de yaparsın geldi ama tiksindim midem bulanır

Kizlar tunaydin ugrayamadim dun komsularlaydk arkasina hava cok guzel diye oglani gezdirdm oda uyuynca baya dolastm. Bugunde bavuldu temizlikti vs isim var gene hava guzel cocugu bi cikarirm benm gezentnin akli fikri disarda cnku kapiya gidiyor bu ara fazla gelemiyebillrm bursa yolculuk vs opuldunuzz

günaydııın 9. takımın sevimli hatunlarıı

pazartesi işi yaptım kendime nazar ettim galiba akşam az başım ağrıyor gibiydi her zaman ki gibi yattım , kalktığım da dayak yemiş gibiydim midem bulanıyordu sabahın 3 üne kadar bulantı kusma baş ağrısı çektim üşütmüşüm demek ki, dün de sabah kalktım iyi gibiydim 11 den sonra çıldırtan bir baş ağrısı kolumu kaldıramadım ışığa bakamıyordum .
çok şükür bu gün gayet iyiyim ,
dün tontişim mesaj yazıyor gel çay içelim diye hastayım yatıyorum yazdım , açılırsın iyi olursun gel didiii :)) sıcak su torbası ayağımda yatıyorum midem hoplıyıııı zıplıyııı , başım da bufola sürüsü tepişiyi az yatam terlersem iyi gelir (eşim öyle talimat verdi de) didim kalkamadım ki zaten gideyim , akşam çorba yapmış börekle getirdi yaaa bu kadını gelde sevmee

bebişle ilk valiz hazırlayıp yolculuğa gidiyorsun değil mi pınarım , valiz sayısı 3 e çıkacak artık:)) selametle git gel inşallah gülüm

hay maşallahhhhh sportmen şirinem

ben kalkıp oğlana kahvaltı hazırlayayım sonra görüşürüz canlar bu gün de hava güzel olursa dışarı çıkarım öğleden sonra zaten dün manava gitmedim diye kocadan lafı yedim sanki halim vardı da gitmedim hem menava giderim hem de az dolanırım darlandım haftalardır evde:)

maşallah canım bugün yapmaya çalışcam bende inş
Gunaydın kızlar uykusuz bir gece humayı gondermedım bugun gece cok mız mızdı atesımız yok cok Sukur evde dinlensin bugın
gümaydın canım geçmiş olsun bizde iki gündür aynıyız
Ben bölgesel yapıcam kısmetse
inşallah canım
L4L4 Dream00 gece kapatmistim kizlar açtım tekrar
kıyafeylerin boş olmasına rağmen baya belli canım çok iyi
geçmiş olsun abla, Allah razi olsun tontisinden

afıyet olsun canım
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence. Parkta oturacak kadar hava sıcakmıydı oyle
Menüm
9.00 bitki çayı

Kahvaltı 12.30
1 yumurta beyazıyla sucuklu yumurta
2 d peynir
Salatalık domates

Akşam 17.30
1 çorba kasesi bulgur p.
1 tabak yoğurtlu kabak( actifryda)

Su 2lt
Spor
afıyet olsun canım gayet guzel
afıyet olsun canım. Detos eksı getırdı mı
Kızlar bnm gribim nüksetti
Dinlenicem burnum tıkalı nefeste alamıyorum
Yrn menüleri yorumlarım
gecmıs olsun canım
kıyafet farklı tam anlayamasamda, omuz ve kollarında ıncelme var sankı canım
eşin sırf senın için istıyormus demekkı, kendı ıstemeyınce fıkrı cabuk degısmıs. Ee bu komsu evı almaya gelen komsu degılmı
İyi aksamlar kızlar benım buyuk kız hasta oldu bogazı gitmis durumda suan ıcın Sukur atesi yok ama bu gece bana uyku yok
gecmiş olsun canım
Kizlarr bir albüm yükledim
gayet hos gorunuyorsun canım. Ustundekılerın bol olmasına ragmen zayıf duruyorsun.denedıgın kıyafet cok guzelmıs aldınmı
maşallah sana. Bende cay içiyorum mınnosu uyutup yapıyım heveslendım senden
Gunaydın kızlar uykusuz bir gece humayı gondermedım bugun gece cok mız mızdı atesımız yok cok Sukur evde dinlensin bugın
inş hastalık gelmeden mızmızlıgı gecer. Gecmmıs olsun canım
normalde 2 ogun yapıyorum canım. Mısafırım vardı onlara surunce dayanamadım yedım
kolay gelsın canım
Gunaydın ablacım. Geçmiş olsun.
Senın tontiş ozunde iyi bırı, komsu onemlı tabı. Bellı bı sınırda ıyı olur

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Daha önce sormuş ta olabilirim,hatirlamiyorum. Gece sütlü kahve içmek kilo yapar mi yani 1 kupa süt kilo yapar mi
Canım biraz geç oldu ama cevap vereyim. Süt benim kilo vermemi durduruyor ama herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi. Yine de akşam iceceksen yarı yarıya süt-su karıştırarak yap bence.
Kesinlikle kollar ve basen incelmiş
GastrikAsit
Gayet güzel görünüyorsun maşallah
kıyafetler geniş olduğu halde çok iyi görünüyorsun bileklerin incelmiş maşallah gülümmm
o denediğin kıyafeti aldın mı :)
Teşekkür ederim kizlar
Denedigim kıyafeti alıp almamakta kararsızım kolları havaya kaldirdigimda dirseğe kadar aciliyo çünkü. Kollari İspanyol.
Kıyafetlerin bol olması konusunu da soyliyim. Üzerime oturan kıyafetler giymiyorum genelde. Böyle hatlarimi çok belli etmeyen kıyafetler giyiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…