Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım mide boş zavallı gaz bile gelemedi

Tabiki canim herkesin kendi tercihi benim bol demem o Halde bile ince durdugun

Tabiki canim herkesin kendi tercihi benim bol demem o Halde bile ince durdugun
Sağol kuzum
Ben bunları nasıl silicem bulamadım bı turlu sen nasıl yapmistin canım.
Millet memiklerini koymuş yaa nasıl uyku uyuyolar o resimler burdayken

Sağol kuzum ❤
evet Bende gördüm soka girdim Ben silemedim canim, sadece albüm sahibi olani sectim.
Kayısıyı şimdi suya koyup akşam ic canım o da etkili olur
Kayisim yoktur marketten alsam

evet Bende gördüm soka girdim Ben silemedim canim, sadece albüm sahibi olani sectim.

Kayisim yoktur marketten alsam
Al canım bence üstüne form çayı da iç kombo olsun
Silememek çok kötüymüş ya ne sacma

Aaa öyle miii ben diyete başladığım dan beri 2 hafta da 3 kilo verdim sayilir ama bu hafta veremiyorum. 2 gündür ekstra dikkat ediyorum ama gitmiyor. Şaştım kaldim ne yapsam bilemiyorum.

Aaa öyle miii ben diyete başladığım dan beri 2 hafta da 3 kilo verdim sayilir ama bu hafta veremiyorum. 2 gündür ekstra dikkat ediyorum ama gitmiyor. Şaştım kaldim ne yapsam bilemiyorum.
Canım daha başlardasin şu an takılmaz kilon. 2-3 gün dursa da sonra mutlaka gider. Durdu diye düşünüp strese girme hiç gitmiyo sonra.

Sağol canım

Canim benim bebeğim henüz 3 aylık birden kesmek istemuyorum. Ama seni kirmiyorum. Bugün 1 dilim ekmek biraz da ceviz fındık yiyorum.
Canım emziriyorsan ekmeği kesme 3 dilim verdi doktor hiç ekmekslz olmaz küçük bebeğin benimki bu ay sonu yaşına girecek hala ağır diyet yapmıyorum.

Sağol kuzum ❤
Kimin memiki görünmüş bacım memik mi açanınız var kediye niye söylemiyonuz nerde benim göz hakkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…