Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah senden de razı olsun gülüm

özünde çok iyi biri o yüzden bu kadar emek veriyorum kestirip atmıyorum kıyamıyorum :)
komşu çok önemli burada 7 senedir oturuyorum en baştan beri tontişim vardı, kendi binam da kaç kere komşular değişti bir ben kaldım eskilerden , artık yeni insanları tanıyıp anlamaya bile harcayacak enerjim yok çok yorucu geliyor , bazen düşünüyorum 3-5 sene de bir şehir değiştirmek mi daha iyi yoksa sabitte yıllar boyu kalmak mı komşular iyi çıkmazsa eziyet gibime geliyor :))

en güzelini yapıyorsun gülüm ben de kapalıyım ben de üzerime oturan şeyleri hiç giymem zayıf olsam da giymem ..
gülüm kıyafeti madem almadın kararsızsın ben yüzsüzlük yapıp direk söyliycem alma bence daha güzel duracak dökümlü kıyafet bak (ben ve şu pis huyum hoş durmamışsa pat söylüyorum) küçük bacım saçından kıyafetine yaptığını aldığını fotosunu atar nasıl diye sorar ablam hepsine güzel v.s. der , ben eğer kıyafeti almışsa ve hoş değilse sadece güle güle kullan derim asla güzel demem ,almamışsa kız alma üzerin de iyi durmamış derim seni de küçük bacımın yerine koydum şimdi

Persembe varya cumadan beri tuvalete cikamiyorum Cok rahatsiz olmaya basladim, sade kahve icicem simsicak ins ise yarar
hala mı gülüm ben de aynı durumdayım bir kere taze sıcak süte bal katıp içtim bir kere işe yaradı ondan sonra yine aynı ,sıcak su içmekten bir hoş oldum, dün süt aldım sütçüden bu akşam yine ısıtıp balla içeyim diyorum , sade kahve için ishale iyi gelir derler bizde daha beter yapmasın seni

mağaza da çektiği kıyafeti mi dedin anamm ben de alma didimdi kıza:))

Heellöög hanımlar nasılsınız ?
Ben iyiyim teşekkürler semiriyorum haayy maaşallah izin bana yaradı
çok şükür canım maşallah senin enerji yine iyi ama olmadı gelmiyorsun
İçtim abla kahveyi karnım ağırıdı çok şükür işe yaradı kendimi hafiflemiş hissettim

Kız abla gir bak valla olmamış benim şu an ki memiklerim bile daha güzel hıh
baktım yavvff nerden baktım bakmaz olaydım

göbekten yağ çektirmiş herhalde hanım göğse enjekte ettirmiş ama o şekil çıplak foto ne bileyim çirkin geliyor bana

baktım yavvff nerden baktım bakmaz olaydım

göbekten yağ çektirmiş herhalde hanım göğse enjekte ettirmiş ama o şekil çıplak foto ne bileyim çirkin geliyor bana
Ben sana demiştim güzel olmadığını. Yalnız senin operasyonun nasıl yapıldığını çözümlemen takdir-e şayan

Yaaa abla güzel değil mi ben beğendiydim
kumaşı kabarık dökümlü değil ve üstüne asimetrik kesimli yerleri olunca kabarık durmuş , giyeni fazla kilolu bile gösterir o yüzden beğenmedim galiba , anacım siz gençsiniz bana göre o yüzden zevkler çakışıyor olabilir GastrikAsit sen benim dediğimi boş ver bak kedicik de beğenmiş sen beğendiysen al kız bakma bana

Ben sana demiştim güzel olmadığını. Yalnız senin operasyonun nasıl yapıldığını çözümlemen takdir-e şayan
Bide ben dertlere binmiştim foto yüzünden silinmiyor diye böyle olsa gider intiharmı ederdim bilemedim

gülüm ınstagram da ki de bir reklam olarak çıkan istanbulmedikal bilmem ne var orada bir sürü foto koyuyorlar 2 saatlik işlemle bedene şekil veriyor mesela göbekten belden yağı alıp popoya göğse koyuyorlar 2 saat sonra kalk git evine v.s. diyorlar ondan yaptırmış büyük ihtimal diye düşündüm :))

çok şükür canım maşallah senin enerji yine iyi ama olmadı gelmiyorsun

İçtim abla kahveyi karnım ağırıdı çok şükür işe yaradı kendimi hafiflemiş hissettim
vallaha mıı ayy çok şükür yaaa eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali vallahi çok sevindim darısı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…