- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.541
allah senden de razı olsun gülümmaşallah canımbugün yapmaya çalışcam bende inş
gümaydın canım geçmiş olsun bizde iki gündür aynıyız
inşallah canım
kıyafeylerin boş olmasına rağmen baya belli canım çok iyi
geçmiş olsun abla, Allah razi olsun tontisinden
özünde çok iyi biri o yüzden bu kadar emek veriyorum kestirip atmıyorum kıyamıyorum :)afıyet olsun canım
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence. Parkta oturacak kadar hava sıcakmıydı oyle
afıyet olsun canım gayet guzel
afıyet olsun canım. Detos eksı getırdı mı
gecmıs olsun canım
kıyafet farklı tam anlayamasamda, omuz ve kollarında ıncelme var sankı canım
eşin sırf senın için istıyormus demekkı, kendı ıstemeyınce fıkrı cabuk degısmıs. Ee bu komsu evı almaya gelen komsu degılmı
gecmiş olsun canım
gayet hos gorunuyorsun canım. Ustundekılerın bol olmasına ragmen zayıf duruyorsun.denedıgın kıyafet cok guzelmıs aldınmı
maşallah sana. Bende cay içiyorum mınnosu uyutup yapıyım heveslendım senden
inş hastalık gelmeden mızmızlıgı gecer. Gecmmıs olsun canım
normalde 2 ogun yapıyorum canım. Mısafırım vardı onlara surunce dayanamadım yedım
kolay gelsın canım
Gunaydın ablacım. Geçmiş olsun.
Senın tontiş ozunde iyi bırı, komsu onemlı tabı. Bellı bı sınırda ıyı olur
en güzelini yapıyorsun gülüm ben de kapalıyım ben de üzerime oturan şeyleri hiç giymem zayıf olsam da giymem ..Canım biraz geç oldu ama cevap vereyim. Süt benim kilo vermemi durduruyor ama herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi. Yine de akşam iceceksen yarı yarıya süt-su karıştırarak yap bence.
Kesinlikle kollar ve basen incelmiş
Teşekkür ederim kizlar
Denedigim kıyafeti alıp almamakta kararsızım kolları havaya kaldirdigimda dirseğe kadar aciliyo çünkü. Kollari İspanyol.
Kıyafetlerin bol olması konusunu da soyliyim. Üzerime oturan kıyafetler giymiyorum genelde. Böyle hatlarimi çok belli etmeyen kıyafetler giyiyorum.
hala mı gülüm ben de aynı durumdayım bir kere taze sıcak süte bal katıp içtim bir kere işe yaradı ondan sonra yine aynı ,sıcak su içmekten bir hoş oldum, dün süt aldım sütçüden bu akşam yine ısıtıp balla içeyim diyorum , sade kahve için ishale iyi gelir derler bizde daha beter yapmasın seniPersembe varya cumadan beri tuvalete cikamiyorum Cok rahatsiz olmaya basladim, sade kahve icicem simsicak ins ise yarar
Kk medya sayfasına girince nah diye çıkıyo karşınaKimin memiki görünmüş bacım memik mi açanınız var kediye niye söylemiyonuz nerde benim göz hakkım
Kk medya sayfasına girince nah diye çıkıyo karşınaben beğenmedim ama olmamış o memikler
mağaza da çektiği kıyafeti mi dedin anamm ben de alma didimdi kıza:))GastrikAsit ben seni beğendim canım zayıf durmuyosun (bende durmuyorm ) normal görünüyosun.
Ayrıca o kıyafette çook yakışmış rengi falan çok güzel bide acayip zayıf göstermiş çok ilginç
Kız abla gir bak valla olmamış benim şu an ki memiklerim bile daha güzel hıh
Yaaa abla güzel değil mi ben beğendiydimmağaza da çektiği kıyafeti mi dedin anamm ben de alma didimdi kıza:))
çok şükür canım maşallah senin enerji yine iyiHeellöög hanımlar nasılsınız ?
Ben iyiyim teşekkürler semiriyorum haayy maaşallah izin bana yaradı
İçtim abla kahveyi karnım ağırıdı çok şükür işe yaradı kendimi hafiflemiş hissettimhala mı gülüm ben de aynı durumdayım bir kere taze sıcak süte bal katıp içtim bir kere işe yaradı ondan sonra yine aynı ,sıcak su içmekten bir hoş oldum, dün süt aldım sütçüden bu akşam yine ısıtıp balla içeyim diyorum , sade kahve için ishale iyi gelir derler bizde daha beter yapmasın seni
baktım yavvff nerden baktım bakmaz olaydımKız abla gir bak valla olmamış benim şu an ki memiklerim bile daha güzel hıh
Ben sana demiştim güzel olmadığını. Yalnız senin operasyonun nasıl yapıldığını çözümlemen takdir-e şayanbaktım yavvff nerden baktım bakmaz olaydım
göbekten yağ çektirmiş herhalde hanım göğse enjekte ettirmiş ama o şekil çıplak foto ne bileyim çirkin geliyor bana
kumaşı kabarık dökümlü değil ve üstüne asimetrik kesimli yerleri olunca kabarık durmuş , giyeni fazla kilolu bile gösterir o yüzden beğenmedim galiba , anacım siz gençsiniz bana göre o yüzden zevkler çakışıyor olabilirYaaa abla güzel değil mi ben beğendiydim
Bide ben dertlere binmiştim foto yüzünden silinmiyor diyeBen sana demiştim güzel olmadığını. Yalnız senin operasyonun nasıl yapıldığını çözümlemen takdir-e şayan
gülüm ınstagram da ki de bir reklam olarak çıkan istanbulmedikal bilmem ne var orada bir sürü foto koyuyorlar 2 saatlik işlemle bedene şekil veriyor mesela göbekten belden yağı alıp popoya göğse koyuyorlar 2 saat sonra kalk git evine v.s. diyorlar ondan yaptırmış büyük ihtimal diye düşündüm :))Ben sana demiştim güzel olmadığını. Yalnız senin operasyonun nasıl yapıldığını çözümlemen takdir-e şayan
vallaha mıı ayy çok şükür yaaa eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali vallahi çok sevindim darısı banaçok şükür canım maşallah senin enerji yine iyiama olmadı gelmiyorsun
İçtim abla kahveyi karnım ağırıdı çok şükür işe yaradı kendimi hafiflemiş hissettim
İnşallah abla sende sade kahve dene istersen işe yarayabilirvallaha mıı ayy çok şükür yaaa eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar misali vallahi çok sevindim darısı bana
ben kendi telefonumla bile açık foto çekmiyorum hafızanda kalıyor diye :))Bide ben dertlere binmiştim foto yüzünden silinmiyor diyeböyle olsa gider intiharmı ederdim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?