- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.561
sade kahve sürekli içiyorum , işe yarayanı yine taze sıcak süte arpa çavdar karışımı kahve var bir fişek onu katıp içersem işe yarıyorİnşallah abla sende sade kahve dene istersen işe yarayabilir
bende çekmem öyle normal fotoyu bile zor cekiyorum sevmiyorumben kendi telefonumla bile açık foto çekmiyorum hafızanda kalıyor diye :))
Hoş sohbetiniz olsun ablatontişim çaya geliyor ben kalktım kızlar gece görüşürüz inşallah
Çok geçmiş olsun ablamgünaydııın 9. takımın sevimli hatunlarıı
pazartesi işi yaptım kendime nazar ettim galiba akşam az başım ağrıyor gibiydi her zaman ki gibi yattım , kalktığım da dayak yemiş gibiydim midem bulanıyordu sabahın 3 üne kadar bulantı kusma baş ağrısı çektim üşütmüşüm demek ki, dün de sabah kalktım iyi gibiydim 11 den sonra çıldırtan bir baş ağrısı kolumu kaldıramadım ışığa bakamıyordum .
çok şükür bu gün gayet iyiyim ,
dün tontişim mesaj yazıyor gel çay içelim diye hastayım yatıyorum yazdım , açılırsın iyi olursun gel didiii :)) sıcak su torbası ayağımda yatıyorum midem hoplıyıııı zıplıyııı , başım da bufola sürüsü tepişiyi az yatam terlersem iyi gelir (eşim öyle talimat verdi de) didim kalkamadım ki zaten gideyim , akşam çorba yapmış börekle getirdi yaaa bu kadını gelde sevmee
Yok canım o değil onun damadı. Adamında fikrini değiştirdi galiba aramadı daha bazı insanlar çok garip ya sana ne yani sorduk mu fikrimizi irdele mi dedikafıyet olsun canım
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence. Parkta oturacak kadar hava sıcakmıydı oyle
afıyet olsun canım gayet guzel
afıyet olsun canım. Detos eksı getırdı mı
gecmıs olsun canım
kıyafet farklı tam anlayamasamda, omuz ve kollarında ıncelme var sankı canım
eşin sırf senın için istıyormus demekkı, kendı ıstemeyınce fıkrı cabuk degısmıs. Ee bu komsu evı almaya gelen komsu degılmı
gecmiş olsun canım
gayet hos gorunuyorsun canım. Ustundekılerın bol olmasına ragmen zayıf duruyorsun.denedıgın kıyafet cok guzelmıs aldınmı
maşallah sana. Bende cay içiyorum mınnosu uyutup yapıyım heveslendım senden
inş hastalık gelmeden mızmızlıgı gecer. Gecmmıs olsun canım
normalde 2 ogun yapıyorum canım. Mısafırım vardı onlara surunce dayanamadım yedım
kolay gelsın canım
Gunaydın ablacım. Geçmiş olsun.
Senın tontiş ozunde iyi bırı, komsu onemlı tabı. Bellı bı sınırda ıyı olur
Ay bendee gördüm görmez olaydımSağol kuzum ❤
Ben bunları nasıl silicem bulamadım bı turlu sen nasıl yapmistin canım.
Millet memiklerini koymuş yaa nasıl uyku uyuyolar o resimler burdayken
Abov niran niye mapusa girmiş öğrendin miBizim kaptanicemiz Neden banlandiHandandandan
Yok canım ama yazdığı bi yorumdan olabilir emin değilimAbov niran niye mapusa girmiş öğrendin mi
Getirdigini düşünüyorum şu an tok karna 65.1 geldim her zaman aç ve kıyafetsiz tartiliyordum şu an hem tok hemde kiyafetleafıyet olsun canım
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence. Parkta oturacak kadar hava sıcakmıydı oyle
gecmıs olsun canım
eşin sırf senın için istıyormus demekkı, kendı ıstemeyınce fıkrı cabuk degısmıs. Ee bu komsu evı almaya gelen komsu degılmı
gecmiş olsun canım
gayet hos gorunuyorsun canım. Ustundekılerın bol olmasına ragmen zayıf duruyorsun.denedıgın kıyafet cok guzelmıs aldınmı
normalde 2 ogun yapıyorum canım. Mısafırım vardı onlara surunce dayanamadım yedım
kolay gelsın canım
Kahve daha çok kabız yapmazmiPersembe varya cumadan beri tuvalete cikamiyorum Cok rahatsiz olmaya basladim, sade kahve icicem simsicak ins ise yarar
Bu iki günü dwgerlendir balım en azından sabit olursunGünaydin güzel bayanlar
Son iki gün kaldi ve Ben bisey yapmadim ne yeme konusunda ne spor
Yapamadinkimaşallah canımbugün yapmaya çalışcam bende inş
gümaydın canım geçmiş olsun bizde iki gündür aynıyız
inşallah canım
kıyafeylerin boş olmasına rağmen baya belli canım çok iyi
geçmiş olsun abla, Allah razi olsun tontisinden
Hemde bol kiyafet daha rahat konforlu hissettiyor insanıCanım biraz geç oldu ama cevap vereyim. Süt benim kilo vermemi durduruyor ama herkeste aynı etkiyi yapmaz tabi. Yine de akşam iceceksen yarı yarıya süt-su karıştırarak yap bence.
Kesinlikle kollar ve basen incelmiş
Teşekkür ederim kizlar
Denedigim kıyafeti alıp almamakta kararsızım kolları havaya kaldirdigimda dirseğe kadar aciliyo çünkü. Kollari İspanyol.
Kıyafetlerin bol olması konusunu da soyliyim. Üzerime oturan kıyafetler giymiyorum genelde. Böyle hatlarimi çok belli etmeyen kıyafetler giyiyorum.
Sağol cnm evet burası bir haftadır çok sıcak artık kaban giyilmiyorafıyet olsun canım
gecmıs olsun canım
gecmiş olsun canım
kolay gelsın canım
bende kahve yarıyor çok sıcak olunca bide sütsüz olunca canımKahve daha çok kabız yapmazmi
Kabak acı biber bana iyi gelir
inş WC sorunum gecti bakalım ne olacakBu iki günü dwgerlendir balım en azından sabit olursun
Olsun canım en azından camlarını sildinYapamadinkitam çıktım eliptigw 12 dakikada kızım uyandı eşimde yorgunum sen ilgilwn diyince kaldı
Annem geldi kıza baktı sağolsun bende camlari sildim çok iyi oldu çıktı aradan
Onu spordan sayarım akşam yapamazsam eliptik
Huzurumuz yok derken tartışmanız mi voluyor sürekli canımHayırlı akşamlar hanımlar
Bugün baya canım sıkkındı.
Sabah kabızdim stres barsaklarima vurdu bi ishal oldum anlamadım.
Ya anlamıyorum eşimle aramızda elle tutulur bir anlaşmazlık yok ama sürekli huzurumuz yok
Allah iyi etsin huzur versin
Öyle cnm tartışıyoruz en küçük şeye. Evde durmuyor sürekli bir yerlerde bende sürekli neredesin neden gelmiyorsun diye tartışmaya giriyorumHuzurumuz yok derken tartışmanız mi voluyor sürekli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?