- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.581
Cnm sende de ibs olabilir miHayırlı akşamlar hanımlar
Bugün baya canım sıkkındı.
Sabah kabızdim stres barsaklarima vurdu bi ishal oldum anlamadım.
Ya anlamıyorum eşimle aramızda elle tutulur bir anlaşmazlık yok ama sürekli huzurumuz yok
Allah iyi etsin huzur versin
Bilmem ki ibs nedirCnm sende de ibs olabilir mi
Tartıştığınız şeyler ne meselaÖyle cnm tartışıyoruz en küçük şeye. Evde durmuyor sürekli bir yerlerde bende sürekli neredesin neden gelmiyorsun diye tartışmaya giriyorum
Tuvalete çıkmanı psikolojin etkiliyorBilmem ki ibs nedir
Aslında hep böyleydi. Biz 3 ay oldu şehir değişikliği yaptık ama bu aralar çok durgun duruyor. Derdin sıkıntın ne diyorum biseyim yok diyor. Hiç ilgi alaka göstermiyor benim de canım sıkılıyor bu duruma her şeyi sıkıntı yapıyorum.Tartıştığınız şeyler ne mesela
Hep bi böyleydiniz son zamanlarda mı böyle oldu
Netten baktım cnm aslında uyuyor bana rahatsızlık olabilir@i@@
Tuvalete çıkmanı psikolojin etkiliyor
Bazı yiyeceklere de intöleransın oluyor
Bn de var burada birinde daha vardı
İnternetten araştır istersen
hayirli aksamlar canim, iyi düsünelim en azindan kabizligin gitmis canim :)Hayırlı akşamlar hanımlar
Ya anlamıyorum eşimle aramızda elle tutulur bir anlaşmazlık yok ama sürekli huzurumuz yok
a. selam canim bende durgun gecti bas agrisi bas dönmesi kollarim yine titredi degisik bi haldeydim simdi biraz daha iyi, sen iyisindir insallah ?Selamlar kızlar
Yine çok sessiz bi gündü bugün
Ne var ne yok nasılsınız
10 kapi gezdim ne demek canim?Bn bugün 10 kapı gezdim ama güneş muhteşemdi
Yine de çocukla gezince bi yorgunluk çöküyor tabi
Üstelik nöbetçiydim de 6000 adım atmışım
Yok cnm10 kapi gezdim ne demek canim?
misafir olarak mi 10 kiiye gittin
Nedenini bilmiyorum ama özellikle beklemiş suyunu icmek iyi geliyor.Suya niye koyun diyordu acaba. Su şekerini alsin diye mi
Sensörlü gibi memik lafını nasıl görüp de geldin acabaKimin memiki görünmüş bacım memik mi açanınız var kediye niye söylemiyonuz nerde benim göz hakkım
Sağol ablacimmen güzelini yapıyorsun gülüm ben de kapalıyım ben de üzerime oturan şeyleri hiç giymem zayıf olsam da giymem ..
gülüm kıyafeti madem almadın kararsızsın ben yüzsüzlük yapıp direk söyliycem alma bence daha güzel duracak dökümlü kıyafet bak (ben ve şu pis huyum hoş durmamışsa pat söylüyorum) küçük bacım saçından kıyafetine yaptığını aldığını fotosunu atar nasıl diye sorar ablam hepsine güzel v.s. der , ben eğer kıyafeti almışsa ve hoş değilse sadece güle güle kullan derim asla güzel demem ,almamışsa kız alma üzerin de iyi durmamış derim seni de küçük bacımın yerine koydum şimdi
Aynen kuzum zaten benim boyumda 68 kg zayıf değil . 60 falan olmam lazım zayıf gözükmek için. Ekim abla alma dedi almiycam o takımıGastrikAsit ben seni beğendim canım zayıf durmuyosun (bende durmuyorm ) normal görünüyosun.
Ayrıca o kıyafette çook yakışmış rengi falan çok güzel bide acayip zayıf göstermiş çok ilginç
Kolları zaten kafamı karistiriyordu abla farklı şeylere bı bakayım.kumaşı kabarık dökümlü değil ve üstüne asimetrik kesimli yerleri olunca kabarık durmuş , giyeni fazla kilolu bile gösterir o yüzden beğenmedim galiba , anacım siz gençsiniz bana göre o yüzden zevkler çakışıyor olabilirGastrikAsit sen benim dediğimi boş ver bak kedicik de beğenmiş sen beğendiysen al kız bakma bana
Yaaa sen silicem deyip sonra da hallettim diyince yükledim ben silinmedigini bilsem hiç eklemezdim. Milletteki iyi cesaret tamam kim olduğu belli olmayabilir ama ben bilcem sonuçta orada memiklerimi herkesin gördüğünüBide ben dertlere binmiştim foto yüzünden silinmiyor diyeböyle olsa gider intiharmı ederdim bilemedim
Açıyim kuzu senden mi sakliycam
Evet insan alışınca daha kendine yakistiramiyo dar kıyafeti.Hemde bol kiyafet daha rahat konforlu hissettiyor insanı
Atleti bile dar sevmiyorum ben artik
Canım bakara suresinin evdeki huzursuzluklar için okunması gerektiğini duymuştum. Bir yandan ilişki için gereken adımları atarken böyle manevi bir destek de saglayabilirsin bence.Hayırlı akşamlar hanımlar
İyiyim ben kuzum sen nasılsın kizlar nasıl oldu?Selamlar kızlar
Yine çok sessiz bi gündü bugün
Ne var ne yok nasılsınız
Ne güzel bı gündü yine. Son 3 gündür kapıdan çıkmak bile mutlu ediyo. Özlemişiz bahar havasını.Bn bugün 10 kapı gezdim ama güneş muhteşemdi
Yine de çocukla gezince bi yorgunluk çöküyor tabi
Üstelik nöbetçiydim de 6000 adım atmışım
nazar tek kotu gozden degmez derler canim insanın en cok sevdıgıne degermışgider o arti canim
Azmin elinden bisey kurtulmaztoparlicam, yemegi erken kapaticam bu hafta bakalim, spor bu ara sikinti kollarim tutmuyor yine bugun evin diplerine inim dedim kollarim Titredi artik
yok yok Burda kimsenin nazar edecegine inanmam
Bu Ara bogazim durmadi hakettim artik kendine gel artik diyor vucudum banaStress te yaptim yedim, coronavirüs girdi bu bölgeyede 1 kiside cikmis burda
fazla degil canim cumaya güzel eksinde olur
Inanirim abla
ıhlamur limon yaptım bugun Sagol canımGeçmiş olsun canım. Karabiber bal iyi geliyor deneyebilirsin
salona gıttım canım 30 dakika yaptırıyor ama nefes nefese bir 30 dk gecıyormaşallah poni ilk defa seni bukadar istikrarli iradeli goruyorum
inşallah tartı unuturur bugunu
harikasın afiyet olsun cnm
on numara beş yıldız helede spor yapılınca yüreğim pıt pıt ediyor
afiyet olsun canım çekti desem
hiç yoktan iyidir
mervisim afiyet olsun kardio pek az geldi gözüme yanlız salona gitmedinmi
vaaavv o nasıl bir yuruyus oyle
Diyorum ki bu spor denen meret kilo verme sürecinde büyük nimet (şiir gibi oldu)
Açlık çekmeden aşırı kısıtlamalar yapmadan keyif aldığın cısıda arada yiyebilecegin sporla birlikte bıkmadan usanmadan hedefe ulasilir diyorum
Ve spor kardio yapmadan kilo vermek için uğraşanlara hayret ediyorum
kolay gelsin canım hayırlı yolculuklarKizlar tunaydin ugrayamadim dun komsularlaydk arkasina hava cok guzel diye oglani gezdirdm oda uyuynca baya dolastm. Bugunde bavuldu temizlikti vs isim var gene hava guzel cocugu bi cikarirm benm gezentnin akli fikri disarda cnku kapiya gidiyorbu ara fazla gelemiyebillrm bursa yolculuk vs opuldunuzz
hafif var gıbı abla 37 olmus bakalım takipteyim elleri ayakları sogukşükür ateşi yokmuş , bence ikinizde dinlenin bu gün fırsatı buldun mu sen de yat gülüm
Sagol canım sızede gecmıs olsungümaydın canım geçmiş olsun bizde iki gündür aynıyız
Sagol canımgecmiş olsun canım
İnşallah cnm Rabbim kimsenin huzurunu yuvasını bozmasinhayirli aksamlar canim, iyi düsünelim en azindan kabizligin gitmis canim :)
allahim huzur versin insallah her evde ufakta olsa tartisma olabilir boyutu cok ciddi olmadikca, kaynagi nedir bunu bulup cözüm üretilebilir
a. selam canim bende durgun gecti bas agrisi bas dönmesi kollarim yine titredi degisik bi haldeydim simdi biraz daha iyi, sen iyisindir insallah ?
10 kapi gezdim ne demek canim?
misafir olarak mi 10 kiiye gittin
Müşebbek ne diye baktım şimdi netten. Halka tatlısının daha yumusagi heralde daha önce yemiştim. Helal olsunYok cnmhep dışarıdaydım demek
Kızlar beni övün sevin bir daha övün
Öğleden sonra yanımda müşebbek yendi yemedimmm
Şu an eşim eve baklava getirtti ikram ettim yemedimmm
Psikolojiye bağlı olduğunu bilirsen cnm başetmesi daha kolay olurNetten baktım cnm aslında uyuyor bana rahatsızlık olabilir
Topla gitsin cnm bi duş al huzurla uyu sonuçta yrn yine biz topluyoruzŞuan kızlar uyudu ya bende direk uyucam yada evı toparlayacak oyle yaticam napsam bılemedım baya yogun ve uykusuz bir gundu
Yorgunsan yarın da toplamak için fırsatın olacaksa dinlen Mervecim yorma kendiniŞuan kızlar uyudu ya bende direk uyucam yada evı toparlayacak oyle yaticam napsam bılemedım baya yogun ve uykusuz bir gundu
İyi eğlenceler tatlımKizlar tunaydin ugrayamadim dun komsularlaydk arkasina hava cok guzel diye oglani gezdirdm oda uyuynca baya dolastm. Bugunde bavuldu temizlikti vs isim var gene hava guzel cocugu bi cikarirm benm gezentnin akli fikri disarda cnku kapiya gidiyorbu ara fazla gelemiyebillrm bursa yolculuk vs opuldunuzz
anladim canim yeni bisey ögrendim :)))Yok cnmhep dışarıdaydım demek
Kızlar beni övün sevin bir daha övün
Öğleden sonra yanımda müşebbek yendi yemedimmm
Şu an eşim eve baklava getirtti ikram ettim yemedimmm
Yaaa sen silicem deyip sonra da hallettim diyince yükledim ben silinmedigini bilsem hiç eklemezdim. Milletteki iyi cesaret tamam kim olduğu belli olmayabilir ama ben bilcem sonuçta orada memiklerimi herkesin gördüğünü
Hiç de beğenmedim zaten çok şekilsiz durmuş
anladim canim yeni bisey ögrendim :)))
yok canim burda bi ara baya stress yapmistim lusi de bana siliniyor demisti ama bulamadik silinme secenegini :))
Burada bahsedilen memikler bnmkiler değildir umarımanladim canim yeni bisey ögrendim :)))
yok canim burda bi ara baya stress yapmistim lusi de bana siliniyor demisti ama bulamadik silinme secenegini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?