Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

I Ilyusa canım bu hafta da ben birinci oldum sanırım ama o kadar sporla filan gözüm korkmuştu benim senden yana neyse haftaya bol sanslar
tebrikler canim.bu hafta hic gelemedim bende.moralim cok bozuktu.
I Ilyusa kuzum cok gecmis olsun kizina

Hani ketojenik beslenme denenecekti ne oldu

Ben buraya bi belgesel atmistim sen gormusmuydun
dr la konustuk aslinda..bu diyeti uygulamak icin hastanede yatmamiz lazimmis 1 hafta...bide kizim cok zayif .yedigi belli basli yemekler var..dogru duzgun bisey yediremiyorum..o diyetede baslarsak daha cok zayiflar diye korkuyorum.elimden geldigi kadar paketli yiycekler yedirmeme ye calisiyorum sadece..bide gormedim abla belgeseli.tekrar gonderirmisin bakiyim bi.
yukarda yazdim kaptanim..ama siklasirsa nobetleri mecburen deniycez artik.

bu hafta gic gelemedim ozur dilerim. moralim bozuktu.bide listede olmayinca daha cok saldim kendimi.
normalde bu ayin 13 unde 6 ayim doluyo...bu hafta dikkat etsem yuzdem guzel olursa haftaya listeye girebiliyormuyum..yoksa 1 hafta daha beklemem gerekiyomu..

listede olmak beni paklar anca:)

Yaa öylemi ben psikolojik olduğunu bilmiyordum. Çünkü sürekli kabızlık hali var bende. Deneyim sağol cnm teşekkür ederim

Canım emziriyorsan ekmeği kesme 3 dilim verdi doktor hiç ekmekslz olmaz küçük bebeğin benimki bu ay sonu yaşına girecek hala ağır diyet yapmıyorum.
3 dilimi hangi öğünlerde yemeni onerdi canim. Ya ben sütüme göre hareket ediyorum. Eksilince yiyorum varsa yemiyorum,ama birden de birakamam. Dediğim gibi daha 3 aylık minnoşum.
Ama suyunuda iç diyor
acaba mantığı neymiş çok merak ettim vi bakayim.
Bu ara bizde de oluyor canim Nedense bi uzaklaştığımi gissediyorum. Acaba astrolojik bir durum mu var.
Yok cnmhep dışarıdaydım demek

Kızlar beni övün sevin bir daha övün
Öğleden sonra yanımda müşebbek yendi yemedimmm
Şu an eşim eve baklava getirtti ikram ettim yemedimmm
Harikasinnn ne kadar zor olduğunu ben biliyorum. 3 gündür evde yemekli ve tatlılı misafir var. Onlar sarmalar pilavlar bezelyeler yerken ben yoğurt yulaf salata yedim ya az önce bile herkese baklava koydum (en sevdiğim olur kendileri ) yok yemedim tadina bile bakmadim. Kalani da onlarla gönderdim ve bu kadar mücadeleme rağmen kilo veremiyorum çok üzücü

Öyleymiş canim çok şaşırdım

kız Lusi sen de belden aşağı muhabbet olunca kokusunu alıyorsun demi memikler genel kk de albümlerdedir büyük ihtimal estetik yaptıranlar koymuştur
nasıl oldun bu arada iyi misin gülüm
Selam abloşum iyiyimdir nasipse inşalla sen nasılsın

Hayırdır İnşallah canım

Canım sabah 2 dilim öğlen 1 dilim verdi sen önce sütünü düşün canım etkilerse yemeni çok kesme...su süt yapar deniyor ama tek başına yetmiyor diyetisyen bana ağır diyet olmaz emziriyorsun dedi buna rağmen biraz azaldı ama yetiyor şükür gögüslerim yumuşadı

Ya çok şükür şimdilik var gibi. Ama uyku çok etkiliyor benim sütümü. Uyumadigim günler belirgin azalıyor

Yulaf ezmesi yoğurt ta arttırıyor sütü mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…