- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.601
nasil yani sendemi paylastinBurada bahsedilen memikler bnmkiler değildir umarımhayır görünmüyorlardı da ama
Nerede dediğini bileöedim ama burada paylaştım cnm memiklerim kapalı amanasil yani sendemi paylastin
medyada birisi paylasmis canim :))
Eki Görüntüle 2599816
Birde ilk resim 10 şubat
Diğerini bugin çektim daralma var mı ne dersiniz
Hoca inanılmaz küçüldün diyor ama bilemedim bn sanki yanlardan ve karnın mı daralmış kollarım birde
Şekersiz yaşamanın beni daralttığını da düşünmüyor değilim
kiz yok senin nerde gözüküyor :)))
tebrikler canim.bu hafta hic gelemedim bende.moralim cok bozuktu.
dr la konustuk aslinda..bu diyeti uygulamak icin hastanede yatmamiz lazimmis 1 hafta...bide kizim cok zayif .yedigi belli basli yemekler var..dogru duzgun bisey yediremiyorum..o diyetede baslarsak daha cok zayiflar diye korkuyorum.elimden geldigi kadar paketli yiycekler yedirmeme ye calisiyorum sadece..bide gormedim abla belgeseli.tekrar gonderirmisin bakiyim bi.
yukarda yazdim kaptanim..ama siklasirsa nobetleri mecburen deniycez artik.I Ilyusa canım geçmiş olsun kızına, inşallah bir daha nöbet geçirmez.
Canım epilepsi hastalarına ketojenik diyet yaptırılır (ketojenik diyetin çıkış sebebi bu aslında)
Ketojenik diyeti uygulayan hastalardan bir daha hiç nöbet geçirmeyenler bile olmuş.
Aslında bunu doktorunuz ile görüşsen iyi olur
Ketojenik diyeti uygulamazsan bile en azından basit karbonhidratları yedirme kızına (şekerli ve ünlü olan herşey)
Şaka bu di mikiz yok senin nerde gözüküyor :)))
anadan dogma sekilde kk medyada var :))
evet canim görmesin bizim böyle yazdigimizi :))Şaka bu di mi
Memelerini mi yaptırmış estetik bölümünde mi ay çok güldüm
Yok kız seninkiler olur mu millet tamamen açıp paylaşmışBurada bahsedilen memikler bnmkiler değildir umarımhayır görünmüyorlardı da ama
Canım benim inşallah toparlar kuzucuk en kısa zamandagecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun kizlar.
Yaa öylemi ben psikolojik olduğunu bilmiyordum. Çünkü sürekli kabızlık hali var bende. Deneyim sağol cnm teşekkür ederimPsikolojiye bağlı olduğunu bilirsen cnm başetmesi daha kolay olur
O zaman kendini bu geçici bir durum
Geçecek herşeyi bn yaratıyorum dersin normale döner
Şimdi kabızım kabızım kabızım ölcemm diyorsun duyguların daha da baskılanıyor
3 dilimi hangi öğünlerde yemeni onerdi canim. Ya ben sütüme göre hareket ediyorum. Eksilince yiyorum varsa yemiyorum,ama birden de birakamam. Dediğim gibi daha 3 aylık minnoşum.Canım emziriyorsan ekmeği kesme 3 dilim verdi doktor hiç ekmekslz olmaz küçük bebeğin benimki bu ay sonu yaşına girecek hala ağır diyet yapmıyorum.
Ama suyunuda iç diyor
Bu ara bizde de oluyor canim Nedense bi uzaklaştığımi gissediyorum. Acaba astrolojik bir durum mu var.Hayırlı akşamlar hanımlar
Bugün baya canım sıkkındı.
Sabah kabızdim stres barsaklarima vurdu bi ishal oldum anlamadım.
Ya anlamıyorum eşimle aramızda elle tutulur bir anlaşmazlık yok ama sürekli huzurumuz yok
Allah iyi etsin huzur versin
Harikasinnn ne kadar zor olduğunu ben biliyorum. 3 gündür evde yemekli ve tatlılı misafir var. Onlar sarmalar pilavlar bezelyeler yerken ben yoğurt yulaf salata yedim ya az önce bile herkese baklava koydum (en sevdiğim olur kendileriYok cnmhep dışarıdaydım demek
Kızlar beni övün sevin bir daha övün
Öğleden sonra yanımda müşebbek yendi yemedimmm
Şu an eşim eve baklava getirtti ikram ettim yemedimmm
Öyleymiş canim çok şaşırdımNedenini bilmiyorum ama özellikle beklemiş suyunu icmek iyi geliyor.
Sensörlü gibi memik lafını nasıl görüp de geldin acaba
Nerelerdesin gruba gelmen için illa memik mi yazmak lazım
Sağol ablacimm ❤❤
Tamam almiycam o kıyafeti abla başka bir takım bakayım ben.
Aynen kuzum zaten benim boyumda 68 kg zayıf değil . 60 falan olmam lazım zayıf gözükmek için. Ekim abla alma dedi almiycam o takımı
Kolları zaten kafamı karistiriyordu abla farklı şeylere
Selam abloşum iyiyimdir nasipse inşalla sen nasılsınkızLusi sen de belden aşağı muhabbet olunca kokusunu alıyorsun demi memikler genel kk de albümlerdedir büyük ihtimal estetik yaptıranlar koymuştur
nasıl oldun bu arada iyi misin gülüm
Hayırdır İnşallah canımtebrikler canim.bu hafta hic gelemedim bende.moralim cok bozuktu.
dr la konustuk aslinda..bu diyeti uygulamak icin hastanede yatmamiz lazimmis 1 hafta...bide kizim cok zayif .yedigi belli basli yemekler var..dogru duzgun bisey yediremiyorum..o diyetede baslarsak daha cok zayiflar diye korkuyorum.elimden geldigi kadar paketli yiycekler yedirmeme ye calisiyorum sadece..bide gormedim abla belgeseli.tekrar gonderirmisin bakiyim bi.
yukarda yazdim kaptanim..ama siklasirsa nobetleri mecburen deniycez artik.
bu hafta gic gelemedim ozur dilerim. moralim bozuktu.bide listede olmayinca daha cok saldim kendimi.
normalde bu ayin 13 unde 6 ayim doluyo...bu hafta dikkat etsem yuzdem guzel olursa haftaya listeye girebiliyormuyum..yoksa 1 hafta daha beklemem gerekiyomu..
listede olmak beni paklar anca:)
Canım sabah 2 dilim öğlen 1 dilim verdi sen önce sütünü düşün canım etkilerse yemeni çok kesme...su süt yapar deniyor ama tek başına yetmiyor diyetisyen bana ağır diyet olmaz emziriyorsun dedi buna rağmen biraz azaldı ama yetiyor şükür gögüslerim yumuşadı3 dilimi hangi öğünlerde yemeni onerdi canim. Ya ben sütüme göre hareket ediyorum. Eksilince yiyorum varsa yemiyorum,ama birden de birakamam. Dediğim gibi daha 3 aylık minnoşum.
acaba mantığı neymiş çok merak ettim vi bakayim.
Bu ara bizde de oluyor canim Nedense bi uzaklaştığımi gissediyorum. Acaba astrolojik bir durum mu var.
Harikasinnn ne kadar zor olduğunu ben biliyorum. 3 gündür evde yemekli ve tatlılı misafir var. Onlar sarmalar pilavlar bezelyeler yerken ben yoğurt yulaf salata yedim ya az önce bile herkese baklava koydum (en sevdiğim olur kendileri) yok yemedim tadina bile bakmadim. Kalani da onlarla gönderdim ve bu kadar mücadeleme rağmen kilo veremiyorum çok üzücü
Ya çok şükür şimdilik var gibi. Ama uyku çok etkiliyor benim sütümü. Uyumadigim günler belirgin azalıyorCanım sabah 2 dilim öğlen 1 dilim verdi sen önce sütünü düşün canım etkilerse yemeni çok kesme...su süt yapar deniyor ama tek başına yetmiyor diyetisyen bana ağır diyet olmaz emziriyorsun dedi buna rağmen biraz azaldı ama yetiyor şükür gögüslerim yumuşadı
Yulaf ezmesi yoğurt ta arttırıyor sütü muCanım sabah 2 dilim öğlen 1 dilim verdi sen önce sütünü düşün canım etkilerse yemeni çok kesme...su süt yapar deniyor ama tek başına yetmiyor diyetisyen bana ağır diyet olmaz emziriyorsun dedi buna rağmen biraz azaldı ama yetiyor şükür gögüslerim yumuşadı
Canım onu ben de yiyorum 2 gündür ama 6 aydan sonra biraz azalma oluyor ek gıdaya geçince..Allah yavrularımıza bol süt versin..Yulaf ezmesi yoğurt ta arttırıyor sütü mu
Rabbim daha da artırsın canım .uyku yorgunluk cidden etkiliyor.Ya çok şükür şimdilik var gibi. Ama uyku çok etkiliyor benim sütümü. Uyumadigim günler belirgin azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?