- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.161
kedi süpermiş gerçekten yaa, film yıldızı bunlar resmen
bende çamaşırlarımı astım ohh mis gibi, ama ne rüzgar var bugün istanbulda, hem güneş var hemde kuvvetli rüzgar yani çok ilginç, tam çamşır kurutma havası dedim fırsatı kaçırmadım astım balkona, ahenkle dans ediyorlar
sen napıyorsun fadime abla, eşin bugün demi çalışıyor? benimki yatıyor bugüzel havada, ben hayatta yatamam şu aydınlığa bak içim açıldı ohh
benim eşim sabah kardeşlerini topladı sabah 9 da çıktı işler yogunmuş tek kendileri çalışıcaklarmış artık akşam gelir bende mutfak dolaplarımı sildim çamaşır astım .bulaşıkları dizdim şimdi yeşil çay içiyorum ev sesiz büyük kızımkendi odasında film izliyor 2 miz evdeyiz bide minoşumuz unutmuştum oda güzellik uykusunda.artık kedim peynir seçiyor sabah beyaz peynir verdim yemiyor bizim diyet peynirden istiyordu biraz verdim dahada istedi vermedim oda dukanmı yapıyo anlamadım
senin renkli lens takıntına hayranım yaa, albümlerine baktım yani sende kahverengi göz lens gibi duruyor aslında, renkli lens takınca orjinal gibi duruyor süper
benim eşim sabah kardeşlerini topladı sabah 9 da çıktı işler yogunmuş tek kendileri çalışıcaklarmış artık akşam gelir bende mutfak dolaplarımı sildim çamaşır astım .bulaşıkları dizdim şimdi yeşil çay içiyorum ev sesiz büyük kızımkendi odasında film izliyor 2 miz evdeyiz bide minoşumuz unutmuştum oda güzellik uykusunda.artık kedim peynir seçiyor sabah beyaz peynir verdim yemiyor bizim diyet peynirden istiyordu biraz verdim dahada istedi vermedim oda dukanmı yapıyo anlamadım
evett bu renkli lenslere oldukca duskunum esim hic sevmiyor eh tabi kendi gozu mavi o da kendinde olmayani begeniyor ille de kahve goz diyor ama ben de renkli seviyorum oof of yani
oyy kedin de mi dukan yapiyor hahaha yerim ben onu yerimm ayh elimden gelse eve 10 tane kedi doldurcam o kadar cok seviyorum.. benimki de tembel tembel yatiyor sabahtan beri gerine gerine
evett bu renkli lenslere oldukca duskunum esim hic sevmiyor eh tabi kendi gozu mavi o da kendinde olmayani begeniyor ille de kahve goz diyor ama ben de renkli seviyorum oof of yani
İyi akşamlar kızlar, moralim çok bozuldu ben de sayfaya girip biraz motive etmek istedim kendimi, sen 1 hafta boyunca herşeyden kes, yürüyüş, spor yap canın çıksın bir akşam tantuni+ dondurma yedin diye ertesi gün tartıda 600 gr fazla çık :26: Bu hafta geçen haftakinden daha çok vermek istiyordum ama yalan oldu gibi. Ben de yarından itibaren herşeye daha dikkat edicem, 2'si bir arada, tek şekerli çay bile olsa içmicemmm.
Bugün evde olmama rağmen iyi sayılır.
Sabah
2 Yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Ara:1 fincan 2'si bir arada
Öğle
1 domates
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak patates salatası
1 fincan 2'si bir arada
1 elma 1 portakal
Yaseminciğim yeni kıyafetlerini güle güle kullan, dün baktım nasıl cıvıl cıvıl şeyler çıkmış, insan daha bir hevesleniyorben ayakkabı ve çanta aldım, arkadaşımla akşam görüştüğüm için fazla bakamadım baktıklarımı da beğenmedimm.
Bu hafta hepimiz için daha iyi bir hafta olur inşallah, açıkcası ben kilomu korusam da şükredicem..
Şimdilik herkese hayırlı akşamalr diliyorum, görüşürüz
benim bugünkü menüm
sabah sınav çalıştım sınav öncesi kahvaltıyı eşim hazırladı menemen yaptı sucuklu
2 dilim ekmek
beyaz peynir
azcık reçel yedim
2 fincan çay
ara yok
öğle 1 kola
tavuk ızgara dışarda
ara yok
akşam 1 koza helva
1 bardak sprite
menüm fazla farkındayımn
bu arada dün bende eşimle son günler limoniydik biraz
dün düzeldik eşimle magaza bakarken Allahım okdar güzel şeyler çıkmışkiii
eşimde kudurdu ben istemedim ama saolsun çok cici şeyler aldı bana :)
mini etek aldım 2 tane
2 tanede bluz aldım şifon renkleri cıvıl cıvıl çok begendimm
bunların üstüne eşime kocaman bi öpücük ve barıştık
günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda.. haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:
günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda.. haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:
slm hopiş büyük kızım sizin oraya okula gelicek minübüsler çok dolu geliyormuş .takside yokmuş durakta bizim arabada işçileri almaya gitti kızım halen durakta bekliyor .bu arada dün yedigim simit bana artı olarak geri dönmüş morelim 0
günaydın herkese mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum ben artılardayım moralim yerlerde ufacık kaçamakta alınırmı ya
bekle bekle eminim güzel şeyler der :)))
banada banada hepi topu ufak bir tabak makarna ve bir paket cips yedim anında 400 gr oynamış bu haksızlık başlıcam dukanına falan heeee yiyende ölüyo yemeyende
nagiş ben dukanı bırakmayı düşünüyorum bu sefer karatayı denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?