Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim eşim sabah kardeşlerini topladı sabah 9 da çıktı işler yogunmuş tek kendileri çalışıcaklarmış artık akşam gelir bende mutfak dolaplarımı sildim çamaşır astım .bulaşıkları dizdim şimdi yeşil çay içiyorum ev sesiz büyük kızımkendi odasında film izliyor 2 miz evdeyiz bide minoşumuz unutmuştum oda güzellik uykusunda.artık kedim peynir seçiyor sabah beyaz peynir verdim yemiyor bizim diyet peynirden istiyordu biraz verdim dahada istedi vermedim oda dukanmı yapıyo anlamadım

oyy kedin de mi dukan yapiyor hahaha yerim ben onu yerimm ayh elimden gelse eve 10 tane kedi doldurcam o kadar cok seviyorum.. benimki de tembel tembel yatiyor sabahtan beri gerine gerine

senin renkli lens takıntına hayranım yaa, albümlerine baktım yani sende kahverengi göz lens gibi duruyor aslında, renkli lens takınca orjinal gibi duruyor süper

evett bu renkli lenslere oldukca duskunum esim hic sevmiyor eh tabi kendi gozu mavi o da kendinde olmayani begeniyor ille de kahve goz diyor ama ben de renkli seviyorum oof of yani

ayyy gülmekten öldüm , sizin kedi de dukanc olmuş ayyy süper bu yaa valla bugzeü havada evde olunca bende içimden durmadan temizlik yapasım geliyor, yada güneş eve vurunca heryerin kiri pası ortaya çıktı galiba bilemiyorum :))) eşimde uykusunun arasında bana kek yaptınmı diye sesleniyor bana, ahh yaparsam kendimde yerim diye korkuyorum, oyalıyorum onu yaparım yaparım diye
saat 11 den beri hiçbişey yemedim yavaş yavaş acıkmaya başlıyorum hemen bi k-fleks yiyimde yoksa sonum fena olacak, midemi genişlettim yine galibai bu haftasonları bize yaramıyor.

evett bu renkli lenslere oldukca duskunum esim hic sevmiyor eh tabi kendi gozu mavi o da kendinde olmayani begeniyor ille de kahve goz diyor ama ben de renkli seviyorum oof of yani

benim eşimde renkli gözlü, benimde yeşil lenslerim vardı, o da benim göz rengimi beğeniyor, at şunları diye diye attırdı bana bir yandan iyi yani kahverengi gözlerde bazıları için kıymetli oluyor hiç olmazsa. insanlar hep böledir zaten, saçı kıvırcık olanlar keşke düz olsaydı der, düz olanlar derki yaa bıktım pırasa gibi saçlardan keşke dalgalı olsaydı der, ve hayat böyle geçer

ikizler evde yok kedi fırsatı uyuyarak geçiriyor onlar gelince kediye maç yaptırıyorlar küçük tenis topuyla.ben aşagıya ses gitmesin diye folyayla top yaptım nasıl sevinip oynadı akşam kilo almasın diye oynatıyoruz

Görüşürüzzz fadi ablacım öpüyorumm
bende bişeyler yapim, kek börek pasta vs. evde bişeyler bulunsun, akşama kayınvalidemler gelebilir, ayy bu ne hamarat gelinmiş desinler

İyi akşamlar kızlar, moralim çok bozuldu ben de sayfaya girip biraz motive etmek istedim kendimi, sen 1 hafta boyunca herşeyden kes, yürüyüş, spor yap canın çıksın bir akşam tantuni+ dondurma yedin diye ertesi gün tartıda 600 gr fazla çık :26: Bu hafta geçen haftakinden daha çok vermek istiyordum ama yalan oldu gibi. Ben de yarından itibaren herşeye daha dikkat edicem, 2'si bir arada, tek şekerli çay bile olsa içmicemmm.

Bugün evde olmama rağmen iyi sayılır.
Sabah
2 Yumurta
2 dilim kepek ekmeği

Ara:1 fincan 2'si bir arada
Öğle
1 domates
1 kk peynir
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Akşam
1 tabak patates salatası

1 fincan 2'si bir arada

1 elma 1 portakal

Yaseminciğim yeni kıyafetlerini güle güle kullan, dün baktım nasıl cıvıl cıvıl şeyler çıkmış, insan daha bir hevesleniyor ben ayakkabı ve çanta aldım, arkadaşımla akşam görüştüğüm için fazla bakamadım baktıklarımı da beğenmedimm.

Bu hafta hepimiz için daha iyi bir hafta olur inşallah, açıkcası ben kilomu korusam da şükredicem..

Şimdilik herkese hayırlı akşamalr diliyorum, görüşürüz

kızlarrrr sınavlarım bugün bitti ve geldimmm
ve kızlar acayip motiveyim şuann :):) neden derseniz kaptan bana bi şey söylediii ve hırsımdan altıma yapacak derecedeyim şuan

benim bugünkü menüm

sabah sınav çalıştım sınav öncesi kahvaltıyı eşim hazırladı menemen yaptı sucuklu
2 dilim ekmek
beyaz peynir
azcık reçel yedim
2 fincan çay

ara yok

öğle 1 kola
tavuk ızgara dışarda

ara yok

akşam 1 koza helva
1 bardak sprite

menüm fazla farkındayımn

bu arada dün bende eşimle son günler limoniydik biraz
dün düzeldik eşimle magaza bakarken Allahım okdar güzel şeyler çıkmışkiii
eşimde kudurdu ben istemedim ama saolsun çok cici şeyler aldı bana :)
mini etek aldım 2 tane
2 tanede bluz aldım şifon renkleri cıvıl cıvıl çok begendimm
bunların üstüne eşime kocaman bi öpücük ve barıştık

günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda..haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:

günaydın cicilerini güle güle giy inşallah

günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda..haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:

slm hopiş büyük kızım sizin oraya okula gelicek minübüsler çok dolu geliyormuş .takside yokmuş durakta bizim arabada işçileri almaya gitti kızım halen durakta bekliyor .bu arada dün yedigim simit bana artı olarak geri dönmüş morelim 0

bekle bekle eminim güzel şeyler der :)))

banada banada hepi topu ufak bir tabak makarna ve bir paket cips yedim anında 400 gr oynamış bu haksızlık başlıcam dukanına falan heeee yiyende ölüyo yemeyende

günaydın herkese mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum ben artılardayım moralim yerlerde ufacık kaçamakta alınırmı ya

ikizimin teki hasta ateşi 38 olmuş bademcikleri şişmiş limon verdim .şimdi ateş düşürücü verdim .yatıyor dün dondurma yemiş kesin terliyken yemiş hiç yerinde durmaz çok hareketli.kardeşi tam tersi çok sakin oturdugu yerden kalmayı sevmez o biraz tombul

fadime abla benimde bu hafta niyetim spora full gitmek inş eşim mırın kırın etmezde gidebilirim ya neden gitmiyo bu kilolar bu dukanla millet deli kilo veriyo benim bir ay oldu bu sabah yine 66,9 u gördüm bu mudur yani bir ayda 3 kg midir ben bu gidişle bırakırım bu işi et-tavuk yemekten ben bıktım kilalr bıkmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…