Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinlarrrrrr
Aksam bi turlu yazamadim,kizlarin odevleri,minnosun uykusu derken.okuyup okuyup ciktim.
Ama kimseler yokmus nerde bu grup.sayfalr birikir diyordum oysaki.
Bugun kizin toplantisi var oraya gidecegim,evleri toparliyim ben azcik.uyursa cadi kizimi uyutuyum bide.oglen gorusuruz

Günaydın kızlar ♥♥♥
Tartıya son gün
Bugunki beslenme şeklimiz yarın eksiye getirebilir bize iyi değerlendirmek lazım
Dunki yorulmamdanmi yoksa kurufasulyedenmi bilmiyorum artı çıktım bugün Ama ellerimden hissediyorum gergin gergin ödem var yani
Niyetim bugün bol su maydanoz 0 kaçamak akşamda tavuk salata yapıyım diyorum yada kabak salata

kötü olmus ama bence kendini dizginlemeye çalışmasın iştah patlaması yasamamissin gibi duruyor Bugunki beslenmenle tartıya yansımaz bu cislar cnm
Hayırlı akşamlar
10.00
2 has. Yumurta
2 dilim ananas
1 tk tahinli pekmez

13.00
Nescafe 2 si bir arada
Avuç içi kadar nohut

18.00
4 5 kaşık pırasa
1 salatalık
Su 2 L
Spor 100 ip atlama Fitt_anne
afiyet olsun cnm ikisibirarada yerine neskafe tercih etsen .Ben azcik sutle kiriyorumda acısını güzel oluyor
menü harika sporda güzel afiyet olsun cnm
on numara beş yıldız hele spora bittim bittim

Mervecigim hoca esligindemi çalışıyorsun ne yapiyorsunuz

Canim nazara gelmissinizdir dua et nazar duaları oku

Selamlar kızlar
Yine çok sessiz bi gündü bugün
Ne var ne yok nasılsınız
Dün annemler varken cami perdeyi halletim yemek faslından sonra onlar gitti kızı uyuturken uyuya kalmışım yorgunlugum çıktı iyi oldu
Oyuzden gelemedim ben

Evde olmama ihtimali varmo sence kötü olmuş ya
Umarım yazlıkta unutmuşumdur diyorum
Ama sanmıyorum yani pasaportlarda önemli bir şey olsa bari pasaportumuz var diyordum
Yatak odamı değiştirdim bn o arada alıp bir yere mi koydum bilmiyorum
Artık bahar temizliğinde dolapları değiştirirken bulurum belki

Bence en son kimlikleri ne zaman kullandın onu düşünerek gidebilirsin
Hastane için lazım olmuştur yakın zamanda aklına gelmek için yardımcı olabilir

Bence en son kimlikleri ne zaman kullandın onu düşünerek gidebilirsin
Hastane için lazım olmuştur yakın zamanda aklına gelmek için yardımcı olabilir
Hiç hatırlamıylrum kievi annemle toplamıştık en son
Yani takım geldiğinde
Bir arıcam annemi bakalım

Yaptinmi canisi sporunu
Valla oturarak erimiyor bu totolar her fırsatta hareket etmek lazım

Bugunki programida yazıp kaçıyorum
Kızla babası uyurken evleri topliycam 10 gibi spora gidicem öğleden sonrada kızları alıp AVM gitmeyi düşünüyorum ortanca kızım geçen anne bı gün sadece ikimiz gelip gezelim demişti
Çünkü abisi babası mağaza gezmek istemez
Kızda uzun uzun vakit geçirmek istiyor hevesi kursağında kaliyo yavrumun
Bugün ana kız günü yapalım iyce hevesuni alsın

Kızlar bn çok kararsız kaldım normalde pilatesim var ama burnum hiç durmuyor
Ve bugün hafif boğazım da yanıyor
Bu sabah tartıda kilo verdiğimi gördüm
Hoca iyi değilsen gelme diyor ama üstümdeki tartı baskısı spor yap diyor
Evde de ilaç yok spora gitmeyip sağlık ocağına mı gitsem dinlensem mi bari bakıcı çıkana kdr

afiyet olsun sende benim gibi pasta kek görünce dayanamayanlardansin canim. Ben çözümü yemin etmekte buldum. 21 gün yemin ettim mesela şu an da evse baklava revani kek poğaça kurabiye var (3 gündür misafir algıladığım için var normalde olmaz ) ama yeminli olduğum için hiç birinin tadina dahi bakmadim. Tavsiye edebilirim
Hayırlı akşamlar
10.00
2 has. Yumurta
2 dilim ananas
1 tk tahinli pekmez

13.00
Nescafe 2 si bir arada
Avuç içi kadar nohut

18.00
4 5 kaşık pırasa
1 salatalık
Su 2 L
Spor 100 ip atlama Fitt_anne
Menün güzel canim afiyet olsun. Ben tahin pekemze bi başlayınca kendimi tutamam valla sen iyi tutmussun.
Güzel menü ama sanki doyurucu bir şey yok atıştırmalık gibi olmuş.
akşam bulgur yada ekmekten birini tercih edebilirdin. Birde patates yemeği fazla geldi onun dışında iyi afiyetolsun.
Afiyet olsun canım soyliycek bir şey yok gayet güzel.

yapı itibariyle sinirli biriyse canım ani çıkışları oluyordur
işle ilgili sıkıntısı varsa sana yansıtmak istemiyordur bi süre gitme bakalım üstüne ne olacak

hayırdır kuzum neden böyle oldun ki, geçmiş olsun
bugün nasılsın

çok şükür kuzum toparlandılar iyice
ufaklık fena ama yaa yeni yürümeye başladı heralde onun heyecanından geceleri uykularımız rezalet toplamda 2-3 saat falan uyuyor sıpa

kuzum hakkınızda hayırlısı neyse onu versin Allah
sıkma canını belki hayırlı olan budur

İyi aksamlar kızlar benım buyuk kız hasta oldu bogazı gitmis durumda suan ıcın Sukur atesi yok ama bu gece bana uyku yok
geçmiş olsun kuzum

ben güya başlayacaktım ama kaç gündür o kadar uykusuzum ki kolumu kıpırdatmaya mecalim yok

inşallah bugün çok dikkatli besleneceğim en azından artı olmayayım

Dün annemler varken cami perdeyi halletim yemek faslından sonra onlar gitti kızı uyuturken uyuya kalmışım yorgunlugum çıktı iyi oldu
Oyuzden gelemedim ben
iyi bari aradan çıkmış o işler de canım

Günaydın kizlarrr
Tartıya son 1 çok dikkat edelim bugün. Haftaicini cıslarla geçirenler için bugün detoks mükemmel fırsat.
Ben de bugün ayran detoksu yapıyorum. Yatmadan da maydanozlu limonlu su icicem bakalım yarın tartı nasıl gelecek.
Ütülerim var onları hallediyim simdi. Yine uğrarım öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…