- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.621
kötü olmus ama bence kendini dizginlemeye çalışmasın iştah patlaması yasamamissin gibi duruyordün misafirim vardı sonrasında da baygın yatağa girdim resmen
menümü yazayım kaçmanın bi anlamı yok
09.00 tam buğday ekmeğine peynirli sandviç
12.30 2 dilim pizza
13.30 bir paket bisküvi
16.00 2 portakal
19.30 3 çiğ köfte
1 albeni
ne deseniz haklısınız rezalet bi gün rezalet bi yeme içme
ama yine yine iyi durdurdum kendimi inanın bi bu kadar daha yerdim o kadar gözüm dönmüştü dün
Hayırlı akşamlar
Sabah 10.30
1.5 kaşarlı yumurta
1 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
12.30
Türk kahvesi
13.30
Rezene anason kaynattim bir bardak
16.00
1 dilim kek
Bir servis k. Patates salatası
Çay bugünde parka çıktım arkadaşlarla
18.30
4 kaşık kıymalı fasulye
Spor 20 dk yuruyus orta tempolu
40 puanFitt_anne
Şu 2.5 lt afiyet olsun cnm keşke cislar hiç olmasabugün telafi ederiz ama yürüyüş hiç yoktan iyidir diyelim lakin en az yarım saat yapmaya çalış cnm benim
afiyet olsun cnm ikisibirarada yerine neskafe tercih etsen .Ben azcik sutle kiriyorumda acısını güzel oluyorHayırlı akşamlar
10.00
2 has. Yumurta
2 dilim ananas
1 tk tahinli pekmez
13.00
Nescafe 2 si bir arada
Avuç içi kadar nohut
18.00
4 5 kaşık pırasa
1 salatalık
Su 2 L
Spor 100 ip atlamaFitt_anne
menü harika sporda güzel afiyet olsun cnmSabah 09:30
2 kaşık menemen
7 kaşık yoğurt
2 Ceviz 7 fındık
Ara
1 kupa Sütlü kahve
3 kayısı
Öğle 14:00
Yarim h.yumurta
3 kaşık yulaf ezmesi 6 kaşık yoğurt
Ara
1 nar
Akşam 19:00
7 kaşık yoğurt 3 kaşık yulaf ezmesi
1 kase salata
3 kaşık k.fasulye
Su 3.5 litre
Spor 30 dk 90 pFitt_anne
on numara beş yıldız hele spora bittim bittim7.30 kahvaltı
Yulaf ezmeli kahvaltı.yoğurtla
Öğle 13.30
2 kepçe çorba 1 dilim ekmek , 1 yumurta
16.00 elma 1 bardak süt
19.30 6 yk yoğurtlu karnabahar ve salata.
2.5 litre su daha içerim .ve 55 dakika yürüyüş.
Mervecigim hoca esligindemi çalışıyorsun ne yapiyorsunuznazar tek kotu gozden degmez derler canim insanın en cok sevdıgıne degermış
ıhlamur limon yaptım bugun Sagol canım
salona gıttım canım 30 dakika yaptırıyor ama nefes nefese bir 30 dk gecıyor
spor yapınca ben kacamak yapamıyorum eziyet geliyor
kolay gelsin canım hayırlı yolculuklar
hafif var gıbı abla 37 olmus bakalım takipteyim elleri ayakları soguk
Sagol canım sızede gecmıs olsun
Sagol canım
Canim nazara gelmissinizdir dua et nazar duaları okuHayırlı akşamlar hanımlar
Bugün baya canım sıkkındı.
Sabah kabızdim stres barsaklarima vurdu bi ishal oldum anlamadım.
Ya anlamıyorum eşimle aramızda elle tutulur bir anlaşmazlık yok ama sürekli huzurumuz yok
Allah iyi etsin huzur versin
Evde olmama ihtimali varmo sence kötü olmuş yaGünaydın kızlar
Gece bn de yazamadım
Çocukların kimlikleri ve bizim pasaportlarımız kayıp uzun süredir bir arama işine giriştim ama bulamadım
Dün annemler varken cami perdeyi halletim yemek faslından sonra onlar gitti kızı uyuturken uyuya kalmışım yorgunlugum çıktı iyi olduSelamlar kızlar
Yine çok sessiz bi gündü bugün
Ne var ne yok nasılsınız
Umarım yazlıkta unutmuşumdur diyorumEvde olmama ihtimali varmo sence kötü olmuş ya
Bence en son kimlikleri ne zaman kullandın onu düşünerek gidebilirsinUmarım yazlıkta unutmuşumdur diyorum
Ama sanmıyorum yani pasaportlarda önemli bir şey olsa bari pasaportumuz var diyordum
Yatak odamı değiştirdim bn o arada alıp bir yere mi koydum bilmiyorum
Artık bahar temizliğinde dolapları değiştirirken bulurum belki
Hiç hatırlamıylrum kiBence en son kimlikleri ne zaman kullandın onu düşünerek gidebilirsin
Hastane için lazım olmuştur yakın zamanda aklına gelmek için yardımcı olabilir
Bulur inşallah bazen gözünün önündeki duran şeyi görmeyip saatlerce arıyor insanHiç hatırlamıylrum kievi annemle toplamıştık en son
Yani takım geldiğinde
Bir arıcam annemi bakalım
Yaptinmi canisi sporunuafıyet olsun canım
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence. Parkta oturacak kadar hava sıcakmıydı oyle
afıyet olsun canım gayet guzel
afıyet olsun canım. Detos eksı getırdı mı
gecmıs olsun canım
kıyafet farklı tam anlayamasamda, omuz ve kollarında ıncelme var sankı canım
eşin sırf senın için istıyormus demekkı, kendı ıstemeyınce fıkrı cabuk degısmıs. Ee bu komsu evı almaya gelen komsu degılmı
gecmiş olsun canım
gayet hos gorunuyorsun canım. Ustundekılerın bol olmasına ragmen zayıf duruyorsun.denedıgın kıyafet cok guzelmıs aldınmı
maşallah sana. Bende cay içiyorum mınnosu uyutup yapıyım heveslendım senden
inş hastalık gelmeden mızmızlıgı gecer. Gecmmıs olsun canım
normalde 2 ogun yapıyorum canım. Mısafırım vardı onlara surunce dayanamadım yedım
kolay gelsın canım
Gunaydın ablacım. Geçmiş olsun.
Senın tontiş ozunde iyi bırı, komsu onemlı tabı. Bellı bı sınırda ıyı olur
afiyet olsun sende benim gibi pasta kek görünce dayanamayanlardansin canim. Ben çözümü yemin etmekte buldum. 21 gün yemin ettim mesela şu an da evse baklava revani kek poğaça kurabiye var (3 gündür misafir algıladığım için var normalde olmaz ) ama yeminli olduğum için hiç birinin tadina dahi bakmadim. Tavsiye edebilirimHayırlı akşamlar
Sabah 10.30
1.5 kaşarlı yumurta
1 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
12.30
Türk kahvesi
13.30
Rezene anason kaynattim bir bardak
16.00
1 dilim kek
Bir servis k. Patates salatası
Çay bugünde parka çıktım arkadaşlarla
18.30
4 kaşık kıymalı fasulye
Spor 20 dk yuruyus orta tempolu
40 puanFitt_anne
Şu 2.5 lt
Menün güzel canim afiyet olsun. Ben tahin pekemze bi başlayınca kendimi tutamam valla sen iyi tutmussun.Hayırlı akşamlar
10.00
2 has. Yumurta
2 dilim ananas
1 tk tahinli pekmez
13.00
Nescafe 2 si bir arada
Avuç içi kadar nohut
18.00
4 5 kaşık pırasa
1 salatalık
Su 2 L
Spor 100 ip atlamaFitt_anne
Güzel menü ama sanki doyurucu bir şey yok atıştırmalık gibi olmuş.7.30 kahvaltı
Yulaf ezmeli kahvaltı.yoğurtla
Öğle 13.30
2 kepçe çorba 1 dilim ekmek , 1 yumurta
16.00 elma 1 bardak süt
19.30 6 yk yoğurtlu karnabahar ve salata.
2.5 litre su daha içerim .ve 55 dakika yürüyüş.
akşam bulgur yada ekmekten birini tercih edebilirdin. Birde patates yemeği fazla geldi onun dışında iyi afiyetolsun.Perşembe menüm
Sabah 8.00 neskafe azcik sutle
Kahvaltı 10.30
1 dilim t.b ekmeği
5 zeytin
Bir dilim beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
Dereotu maydanoz
Domates
1 tabak menemen
1,ç.k reçel
Arada 1 elma
Akşam 19
1 kepçe mantar çorbası
Yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık patates yemeği
4 kaşık kadar bulgur pilavı
1 dilim t.b ekmeği
Salata
2,5 lt su spor yok
Afiyet olsun canım soyliycek bir şey yok gayet güzel.4 mart
07.15
1 kuru kayısı
1 yumurta
1 havuç
2 adet sünme peynir
5 yeşil zeytin
13.00
3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık bulgur
4 tane fırınlanmış karnabahar çiçeği
Yarım muz üstü 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
19.00
1 tabak kereviz pancarlı yoğurt
Su 2850 ml
Spor 20 dk antrenman 60p
Fitt_anne
yapı itibariyle sinirli biriyse canım ani çıkışları oluyordurAslında hep böyleydi. Biz 3 ay oldu şehir değişikliği yaptık ama bu aralar çok durgun duruyor. Derdin sıkıntın ne diyorum biseyim yok diyor. Hiç ilgi alaka göstermiyor benim de canım sıkılıyor bu duruma her şeyi sıkıntı yapıyorum.
hayırdır kuzum neden böyle oldun ki, geçmiş olsunhayirli aksamlar canim, iyi düsünelim en azindan kabizligin gitmis canim :)
allahim huzur versin insallah her evde ufakta olsa tartisma olabilir boyutu cok ciddi olmadikca, kaynagi nedir bunu bulup cözüm üretilebilir
a. selam canim bende durgun gecti bas agrisi bas dönmesi kollarim yine titredi degisik bi haldeydim simdi biraz daha iyi, sen iyisindir insallah ?
10 kapi gezdim ne demek canim?
misafir olarak mi 10 kiiye gittin
çok şükür kuzum toparlandılar iyiceNedenini bilmiyorum ama özellikle beklemiş suyunu icmek iyi geliyor.
Sensörlü gibi memik lafını nasıl görüp de geldin acaba
Nerelerdesin gruba gelmen için illa memik mi yazmak lazım
Sağol ablacimm ❤❤
Tamam almiycam o kıyafeti abla başka bir takım bakayım ben.
Aynen kuzum zaten benim boyumda 68 kg zayıf değil . 60 falan olmam lazım zayıf gözükmek için. Ekim abla alma dedi almiycam o takımı
Kolları zaten kafamı karistiriyordu abla farklı şeylere bı bakayım.
Yaaa sen silicem deyip sonra da hallettim diyince yükledim ben silinmedigini bilsem hiç eklemezdim. Milletteki iyi cesaret tamam kim olduğu belli olmayabilir ama ben bilcem sonuçta orada memiklerimi herkesin gördüğünü
Hiç de beğenmedim zaten çok şekilsiz durmuş
Açıyim kuzu senden mi sakliycam
Evet insan alışınca daha kendine yakistiramiyo dar kıyafeti.
Canım bakara suresinin evdeki huzursuzluklar için okunması gerektiğini duymuştum. Bir yandan ilişki için gereken adımları atarken böyle manevi bir destek de saglayabilirsin bence.
Kaç yıllık evlisiniz? Biz de ilk 5 yıla kadar çok tartisiyoduk evde her gün saçma sapan şeylerden tartışma çıkıyordu. Özellikle ben çok tartışma cikariyodum. Sonra sonra insan daha çok alisiyo birbirine gittikçe azaliyo.
İyiyim ben kuzum sen nasılsın kizlar nasıl oldu?
Ne güzel bı gündü yine. Son 3 gündür kapıdan çıkmak bile mutlu ediyo. Özlemişiz bahar havasını. ❤❤
kuzum hakkınızda hayırlısı neyse onu versin AllahSlm kızlar iyi geceler. Gece gece canım sıkıldı ya komşunun damadıyla muhabbet etti eşim, adamn fikirleri değişti. Yaşamak için semt önemli değilmiş. Yaşadığımız semtte ne olay oluyormuş. Çocuklar servisle daha iyi okullara gidebilirmiş. Gideceğimiz semtte gençlik mükemmel değilmişmişmiş
geçmiş olsun kuzumİyi aksamlar kızlar benım buyuk kız hasta oldu bogazı gitmis durumda suan ıcın Sukur atesi yok ama bu gece bana uyku yok
ben güya başlayacaktım ama kaç gündür o kadar uykusuzum ki kolumu kıpırdatmaya mecalim yokDiyorum ki bu spor denen meret kilo verme sürecinde büyük nimet (şiir gibi oldu)
Açlık çekmeden aşırı kısıtlamalar yapmadan keyif aldığın cısıda arada yiyebilecegin sporla birlikte bıkmadan usanmadan hedefe ulasilir diyorum
Ve spor kardio yapmadan kilo vermek için uğraşanlara hayret ediyorum
inşallah bugün çok dikkatli besleneceğim en azından artı olmayayımkötü olmus ama bence kendini dizginlemeye çalışmasın iştah patlaması yasamamissin gibi duruyorBugunki beslenmenle tartıya yansımaz bu cislar cnm
afiyet olsun cnm ikisibirarada yerine neskafe tercih etsen .Ben azcik sutle kiriyorumda acısını güzel oluyor
menü harika sporda güzel afiyet olsun cnm
on numara beş yıldız hele spora bittim bittim
iyi bari aradan çıkmış o işler de canımDün annemler varken cami perdeyi halletim yemek faslından sonra onlar gitti kızı uyuturken uyuya kalmışım yorgunlugum çıktı iyi oldu
Oyuzden gelemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?