- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.641
benim bu haftam çok kötü geçtiGünaydın kizlarrr
Tartıya son 1 çok dikkat edelim bugün. Haftaicini cıslarla geçirenler için bugün detoks mükemmel fırsat.
Ben de bugün ayran detoksu yapıyorum. Yatmadan da maydanozlu limonlu su icicem bakalım yarın tartı nasıl gelecek.
Ütülerim var onları hallediyim simdi. Yine uğrarım öpüldünüz
şekersiz 21 gün yapmana rağmen mi kilo veremedinYa biri bana bir şey söylesin yaa.. o kadar dikkat ediyorum cıs yok cos yok hiç bir şey yok bebeğim 3 aylık emiyo ama kalori malori yakmiyorum ben gitmediği gibi tarti fazla gösteriyor. Şoklardayim. Aşırı moralim bozuluyor canim sıkılıyor. Pazar günü 21 şekersiz Günüm bitiyor sonra bi gün ara tekrar 15 15 başlıycam. Ama şu an ne yaomam gerekiyor bilmiyorum sadece çok moralim bozuluyor
Diyetisyenle mi çalışsan acabaYa biri bana bir şey söylesin yaa.. o kadar dikkat ediyorum cıs yok cos yok hiç bir şey yok bebeğim 3 aylık emiyo ama kalori malori yakmiyorum ben gitmediği gibi tarti fazla gösteriyor. Şoklardayim. Aşırı moralim bozuluyor canim sıkılıyor. Pazar günü 21 şekersiz Günüm bitiyor sonra bi gün ara tekrar 15 15 başlıycam. Ama şu an ne yaomam gerekiyor bilmiyorum sadece çok moralim bozuluyor
Ohh ne guzek kiz ama biyandan haklisin gece uyumasi daha iyi benmkinin gunduz uykulari pek iyi degl gece de idare ediyorz cok uyaniyor amaGündüz benimki uyuyo 3saate yakın ama ne işime yarar gece uyusa müthiş olacak
aslında hiçbişe yok
ya nasıl desem ahhhh şu olsa da yesem değil şu andaki tavrım, ama ne olsa yerim modundayım, mesela düşünüyorum atıyorum çikolata istiyor mu canım yoooo hiç istemiyor hem de ama olsa eminim yerdim hem de dibini görürdüm
değişik bi haldeyim yani canım yemek istemiyor aslında ama istiyorum
Kizlarr bir albüm yükledim
bebişle ilk valiz hazırlayıp yolculuğa gidiyorsun değil mi pınarım , valiz sayısı 3 e çıkacak artık:)) selametle git gel inşallah gülüm
Sagol cnmafıyet olsun canım
afıyet olsun canım. Guzel olmus bence. Parkta oturacak kadar hava sıcakmıydı oyle
afıyet olsun canım gayet guzel
afıyet olsun canım. Detos eksı getırdı mı
gecmıs olsun canım
kıyafet farklı tam anlayamasamda, omuz ve kollarında ıncelme var sankı canım
eşin sırf senın için istıyormus demekkı, kendı ıstemeyınce fıkrı cabuk degısmıs. Ee bu komsu evı almaya gelen komsu degılmı
gecmiş olsun canım
gayet hos gorunuyorsun canım. Ustundekılerın bol olmasına ragmen zayıf duruyorsun.denedıgın kıyafet cok guzelmıs aldınmı
maşallah sana. Bende cay içiyorum mınnosu uyutup yapıyım heveslendım senden
inş hastalık gelmeden mızmızlıgı gecer. Gecmmıs olsun canım
normalde 2 ogun yapıyorum canım. Mısafırım vardı onlara surunce dayanamadım yedım
kolay gelsın canım
Gunaydın ablacım. Geçmiş olsun.
Senın tontiş ozunde iyi bırı, komsu onemlı tabı. Bellı bı sınırda ıyı olur
nazar tek kotu gozden degmez derler canim insanın en cok sevdıgıne degermış
ıhlamur limon yaptım bugun Sagol canım
salona gıttım canım 30 dakika yaptırıyor ama nefes nefese bir 30 dk gecıyor
spor yapınca ben kacamak yapamıyorum eziyet geliyor
kolay gelsin canım hayırlı yolculuklar
hafif var gıbı abla 37 olmus bakalım takipteyim elleri ayakları soguk
Sagol canım sızede gecmıs olsun
Sagol canım
İyi eğlenceler tatlım
bence sağlık ocağına git gülüm ilaçlarını da alıp evin de güzelce dinlen sonra daha beter olup 1 hafta spora gidememek var allah korusunKızlar bn çok kararsız kaldım normalde pilatesim var ama burnum hiç durmuyor
Ve bugün hafif boğazım da yanıyor
Bu sabah tartıda kilo verdiğimi gördüm
Hoca iyi değilsen gelme diyor ama üstümdeki tartı baskısı spor yap diyor
Evde de ilaç yok spora gitmeyip sağlık ocağına mı gitsem dinlensem mi bari bakıcı çıkana kdr
hayırlı yolculuklar olsun gülüm inşallah senin oğlan bu defa da uyur 2. uzun gezmeniz hayırlı olsun :))Gunaydin kızlar bugun ogleden sonra evden cikicaz valiz hazir sayilir ama evi suprcem gitmeden smdi cocugu uyuttm kahvalti yapcz bir de snu unutmiym bunu unutmiym diyp duruyorm ama illaki bsi unutrm
galiba vücudun direniyor metebolizma hızın da sorun yoksa eğer (tsh, t3,t4 de baktır doktora gidince troidlerin normal mi) ,beden en fazla 21 gün direnebilir zaten birden eksiye düşme ihtimalin var hiç moralini bozma gülümYa biri bana bir şey söylesin yaa.. o kadar dikkat ediyorum cıs yok cos yok hiç bir şey yok bebeğim 3 aylık emiyo ama kalori malori yakmiyorum ben gitmediği gibi tarti fazla gösteriyor. Şoklardayim. Aşırı moralim bozuluyor canim sıkılıyor. Pazar günü 21 şekersiz Günüm bitiyor sonra bi gün ara tekrar 15 15 başlıycam. Ama şu an ne yaomam gerekiyor bilmiyorum sadece çok moralim bozuluyor
Olabilir cnm. Bu aralar çok sık okuyamıyorum Kur'anCanim nazara gelmissinizdir dua et nazar duaları oku
Güzelmiş cnm programiniz iyi gezmelerBugunki programida yazıp kaçıyorum
Kızla babası uyurken evleri topliycam 10 gibi spora gidicem öğleden sonrada kızları alıp AVM gitmeyi düşünüyorum ortanca kızım geçen anne bı gün sadece ikimiz gelip gezelim demişti
Çünkü abisi babası mağaza gezmek istemez
Kızda uzun uzun vakit geçirmek istiyor hevesi kursağında kaliyo yavrumun
Bugün ana kız günü yapalım iyce hevesuni alsın
Evt malesef yiyorum cnm dayanamiyorumafiyet olsun sende benim gibi pasta kek görünce dayanamayanlardansin canim. Ben çözümü yemin etmekte buldum. 21 gün yemin ettim mesela şu an da evse baklava revani kek poğaça kurabiye var (3 gündür misafir algıladığım için var normalde olmaz ) ama yeminli olduğum için hiç birinin tadina dahi bakmadim. Tavsiye edebilirim
Menün güzel canim afiyet olsun. Ben tahin pekemze bi başlayınca kendimi tutamam valla sen iyi tutmussun.
Güzel menü ama sanki doyurucu bir şey yok atıştırmalık gibi olmuş.
akşam bulgur yada ekmekten birini tercih edebilirdin. Birde patates yemeği fazla geldi onun dışında iyi afiyetolsun.
Afiyet olsun canım soyliycek bir şey yok gayet güzel.
Evt sınırlı bi yapısı var. Bende biraz geri çekildim bakalım hayırlısı olsunyapı itibariyle sinirli biriyse canım ani çıkışları oluyordur
işle ilgili sıkıntısı varsa sana yansıtmak istemiyordur bi süre gitme bakalım üstüne ne olacak
hayırdır kuzum neden böyle oldun ki, geçmiş olsun
bugün nasılsın
çok şükür kuzum toparlandılar iyice
ufaklık fena ama yaa yeni yürümeye başladı heralde onun heyecanından geceleri uykularımız rezalet toplamda 2-3 saat falan uyuyor sıpa
kızlar ne der bilmiyorum bence yap iç şifa niyetine az da acı biber at sonra da yat bir güzel terle çabuk iyileşirsin inşallahKızlar diyette tarhana çorbası içilir mi sizce
1 kasesi 120 kalori imiş bn galiba geçen hafta içtim ama bilemedim şimdi hazır hastayken yapsam mı kendime
uslubunu değiştirdin mi hiç gülüm mesela neredesin neden gelmiyorsun yerine ,seni özlüyorum evde olmanı istiyorum beraber sofraya oturmak istiyorum sana ihtiyacım var gibi , konuşmayı denedin mi , sorgulamak bazen karşıdaki insana saldırıya uğruyormuş gibi savunmaya geçmesine sebep olur o zaman da karşılıklı tartışma başlar sürekli olunca da çok yıpratır gülümÖyle cnm tartışıyoruz en küçük şeye. Evde durmuyor sürekli bir yerlerde bende sürekli neredesin neden gelmiyorsun diye tartışmaya giriyorum
Onu da denedim. Yıne aynı hep dışarda hep bi işleri var bende şaşırdım abla. Allah a bıraktımuslubunu değiştirdin mi hiç gülüm mesela neredesin neden gelmiyorsun yerine ,seni özlüyorum evde olmanı istiyorum beraber sofraya oturmak istiyorum sana ihtiyacım var gibi , konuşmayı denedin mi , sorgulamak bazen karşıdaki insana saldırıya uğruyormuş gibi savunmaya geçmesine sebep olur o zaman da karşılıklı tartışma başlar sürekli olunca da çok yıpratır gülüm
aynen öyle canım sırf yemiş olmak ağzım boş durmasın diye bi yeme şekli başka bişe değil- di yaniOhh ne guzek kiz ama biyandan haklisin gece uyumasi daha iyi benmkinin gunduz uykulari pek iyi degl gece de idare ediyorz cok uyaniyor ama
Bende surekli bu duruma geliyorm ya piskolojik sanirm yemek icin yiyorm resmen cok garip bir duygu
Masallah kız gordm incelmissin baya
Sagol ablam amin inşallah, 2bucuk aylikken recep talha bikere dha bursaya gitmistk ama ozaman sanki daha kolaydi surekli uyuyordu zaten
Sagol cnm
Sagol cnm
Sagol cnm
tartıya yakın kuru fasulye yememelisin canım ondan şişlik olabilirGünaydın kızlar ♥♥♥
Tartıya son gün
Bugunki beslenme şeklimiz yarın eksiye getirebilir bize iyi değerlendirmek lazım
Dunki yorulmamdanmi yoksa kurufasulyedenmi bilmiyorum artı çıktım bugünAma ellerimden hissediyorum gergin gergin ödem var yani
Niyetim bugün bol su maydanoz 0 kaçamak akşamda tavuk salata yapıyım diyorum yada kabak salata
inşallah bulursunuz canımGünaydın kızlar
Gece bn de yazamadım
Çocukların kimlikleri ve bizim pasaportlarımız kayıp uzun süredir bir arama işine giriştim ama bulamadım
Ne güzel iyi gezmeler sizeBugunki programida yazıp kaçıyorum
Kızla babası uyurken evleri topliycam 10 gibi spora gidicem öğleden sonrada kızları alıp AVM gitmeyi düşünüyorum ortanca kızım geçen anne bı gün sadece ikimiz gelip gezelim demişti
Çünkü abisi babası mağaza gezmek istemez
Kızda uzun uzun vakit geçirmek istiyor hevesi kursağında kaliyo yavrumun
Bugün ana kız günü yapalım iyce hevesuni alsın
Kollarım boyun fıtığından, diğerleri bu ara hep var niye bilmiyorum. Şükür bugün daha iyimhayırdır kuzum neden böyle oldun ki, geçmiş olsun
bugün nasılsın
kolay gelsin canım bende merak ediyorum yarını çünkü dikkat etmedimGünaydın kizlarrr
Tartıya son 1 çok dikkat edelim bugün. Haftaicini cıslarla geçirenler için bugün detoks mükemmel fırsat.
Ben de bugün ayran detoksu yapıyorum. Yatmadan da maydanozlu limonlu su icicem bakalım yarın tartı nasıl gelecek.
Ütülerim var onları hallediyim simdi. Yine uğrarım öpüldünüz
Böyle düşünmen bile kilo verimini engeller canım, gece bebişten dolayı uyuyamıyormusun yorgunmu oluyorsun ?Ya biri bana bir şey söylesin yaa.. o kadar dikkat ediyorum cıs yok cos yok hiç bir şey yok bebeğim 3 aylık emiyo ama kalori malori yakmiyorum ben gitmediği gibi tarti fazla gösteriyor. Şoklardayim. Aşırı moralim bozuluyor canim sıkılıyor. Pazar günü 21 şekersiz Günüm bitiyor sonra bi gün ara tekrar 15 15 başlıycam. Ama şu an ne yaomam gerekiyor bilmiyorum sadece çok moralim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?