Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim bu haftam çok kötü geçti
sbah 2 yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir 10 badem yedim
öğleden sonra 3 gibi de tavuklu salata yemeyi planlıyorum inşallah yarına artı gelmem

Ya biri bana bir şey söylesin yaa.. o kadar dikkat ediyorum cıs yok cos yok hiç bir şey yok bebeğim 3 aylık emiyo ama kalori malori yakmiyorum ben gitmediği gibi tarti fazla gösteriyor. Şoklardayim. Aşırı moralim bozuluyor canim sıkılıyor. Pazar günü 21 şekersiz Günüm bitiyor sonra bi gün ara tekrar 15 15 başlıycam. Ama şu an ne yaomam gerekiyor bilmiyorum sadece çok moralim bozuluyor

şekersiz 21 gün yapmana rağmen mi kilo veremedin
tiroidlerinde bir sıkıntı olabilir mi ya da demir veya d vitamini eksikliğin var mı

Diyetisyenle mi çalışsan acaba

Gündüz benimki uyuyo 3saate yakın ama ne işime yarar gece uyusa müthiş olacak
Ohh ne guzek kiz ama biyandan haklisin gece uyumasi daha iyi benmkinin gunduz uykulari pek iyi degl gece de idare ediyorz cok uyaniyor ama

Bende surekli bu duruma geliyorm ya piskolojik sanirm yemek icin yiyorm resmen cok garip bir duygu

Kizlarr bir albüm yükledim

Masallah kız gordm incelmissin baya

bebişle ilk valiz hazırlayıp yolculuğa gidiyorsun değil mi pınarım , valiz sayısı 3 e çıkacak artık:)) selametle git gel inşallah gülüm

Sagol ablam amin inşallah, 2bucuk aylikken recep talha bikere dha bursaya gitmistk ama ozaman sanki daha kolaydi surekli uyuyordu zaten

Sagol cnm

Sagol cnm
İyi eğlenceler tatlım

Sagol cnm

bence sağlık ocağına git gülüm ilaçlarını da alıp evin de güzelce dinlen sonra daha beter olup 1 hafta spora gidememek var allah korusun

Gunaydin kızlar bugun ogleden sonra evden cikicaz valiz hazir sayilir ama evi suprcem gitmeden smdi cocugu uyuttm kahvalti yapcz bir de snu unutmiym bunu unutmiym diyp duruyorm ama illaki bsi unutrm
hayırlı yolculuklar olsun gülüm inşallah senin oğlan bu defa da uyur 2. uzun gezmeniz hayırlı olsun :))

galiba vücudun direniyor metebolizma hızın da sorun yoksa eğer (tsh, t3,t4 de baktır doktora gidince troidlerin normal mi) ,beden en fazla 21 gün direnebilir zaten birden eksiye düşme ihtimalin var hiç moralini bozma gülüm

Günaydın
Canim nazara gelmissinizdir dua et nazar duaları oku
Olabilir cnm. Bu aralar çok sık okuyamıyorum Kur'an
Güzelmiş cnm programiniz iyi gezmeler
Evt malesef yiyorum cnm dayanamiyorum
Evt sınırlı bi yapısı var. Bende biraz geri çekildim bakalım hayırlısı olsun

Kızlar diyette tarhana çorbası içilir mi sizce
1 kasesi 120 kalori imiş bn galiba geçen hafta içtim ama bilemedim şimdi hazır hastayken yapsam mı kendime
kızlar ne der bilmiyorum bence yap iç şifa niyetine az da acı biber at sonra da yat bir güzel terle çabuk iyileşirsin inşallah

Öyle cnm tartışıyoruz en küçük şeye. Evde durmuyor sürekli bir yerlerde bende sürekli neredesin neden gelmiyorsun diye tartışmaya giriyorum
uslubunu değiştirdin mi hiç gülüm mesela neredesin neden gelmiyorsun yerine ,seni özlüyorum evde olmanı istiyorum beraber sofraya oturmak istiyorum sana ihtiyacım var gibi , konuşmayı denedin mi , sorgulamak bazen karşıdaki insana saldırıya uğruyormuş gibi savunmaya geçmesine sebep olur o zaman da karşılıklı tartışma başlar sürekli olunca da çok yıpratır gülüm

Onu da denedim. Yıne aynı hep dışarda hep bi işleri var bende şaşırdım abla. Allah a bıraktım

aynen öyle canım sırf yemiş olmak ağzım boş durmasın diye bi yeme şekli başka bişe değil- di yani
bugün çok şükür öyle değilim

tartıya yakın kuru fasulye yememelisin canım ondan şişlik olabilir
Günaydın kızlar
Gece bn de yazamadım
Çocukların kimlikleri ve bizim pasaportlarımız kayıp uzun süredir bir arama işine giriştim ama bulamadım
inşallah bulursunuz canım
Ne güzel iyi gezmeler size
hayırdır kuzum neden böyle oldun ki, geçmiş olsun
bugün nasılsın
Kollarım boyun fıtığından, diğerleri bu ara hep var niye bilmiyorum. Şükür bugün daha iyim
kolay gelsin canım bende merak ediyorum yarını çünkü dikkat etmedim
Böyle düşünmen bile kilo verimini engeller canım, gece bebişten dolayı uyuyamıyormusun yorgunmu oluyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…