Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ödem varsa bugün tuza da dikkat et. Maydanoz limon demişsin zaten o da baya ödem attiriyo.
Günaydın kızlar
Gece bn de yazamadım
Çocukların kimlikleri ve bizim pasaportlarımız kayıp uzun süredir bir arama işine giriştim ama bulamadım
Yakın zamanda yurtdışı planı var mı canım? İnşallah bulursun tüm aileye tekrar çıkarmak da ayrı bir uğraş.
Maşallah yine yoğun bir Dilek
Oyy ne güzel olur kuzu için çok mutlu olur.
Ne yapmaya karar verdin canım evde misin? Kendine zencefil çayı yap beni baya toparlamisti.
benim bu haftam çok kötü geçti
sbah 2 yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir 10 badem yedim
öğleden sonra 3 gibi de tavuklu salata yemeyi planlıyorum inşallah yarına artı gelmem
Planın güzel Yasemincim. Yarın tartı hepimizi mutlu eder inşallah.
Şekersiz gecirdigin günlerde gitmemesi ilginç aslında. Farketmeden sana yaramayan birşeyler yiyor olabilir misin? Bugün 1 litre suya zencefil limon koyarak gün boyu içmeyi dene. Normalde maydanoz da var ama emzirenlere yasak galiba. Yarına kesin eksi getirir seni bu karışım. Bir de akşam yemeğini erkene çekmeyi dene canım.
Gunaydin kızlar bugun ogleden sonra evden cikicaz valiz hazir sayilir ama evi suprcem gitmeden smdi cocugu uyuttm kahvalti yapcz bir de snu unutmiym bunu unutmiym diyp duruyorm ama illaki bsi unutrm
Mutlaka unutulur
Nasıl gitti bu hafta tatlım. Hangimiz kazanıyoruz yarın
Kızlar diyette tarhana çorbası içilir mi sizce
1 kasesi 120 kalori imiş bn galiba geçen hafta içtim ama bilemedim şimdi hazır hastayken yapsam mı kendime
Ben içiyordum zararını görmedim. Sürekli tuketilmedigi müddetçe ara sıra olabilir bence. Nihayetinde karbonhidrat fazlası zarar ama şu an hastasın sana çok iyi gelir bence bol acılıbir kase iç

Olsun kuzum yarına olmasa da sonrasında mutlaka toparlarsin sen. Hep sana özendim ama senin kadar başarılı olamadım ben korumada.

Olsun kuzum yarına olmasa da sonrasında mutlaka toparlarsin sen. Hep sana özendim ama senin kadar başarılı olamadım ben korumada.
İki haftadır başaramıyorum canım piskolojik olduğuna eminim vucudum çok halsiz bu ara inşallah geçecek.
olacaksın canım daha devam kilo vermeye pes etmek yok

şekersiz 21 gün yapmana rağmen mi kilo veremedin
tiroidlerinde bir sıkıntı olabilir mi ya da demir veya d vitamini eksikliğin var mı
yok canim hepsine 2 hafta önce baktirdim. Baş dönmesi için gitmiştim. Doktor bütün kanlari istedi. Sonuçlar gayet iyi
Diyetisyenle mi çalışsan acaba
Düşündüm bende ama hamilelikten önce oğlumu emzirirken gitmiştim makarnalar pilavlar her şey vardı listede. Bundan daha fazla yiycem yani
canim troidlere bakıldı bi sıkıntı yok. Bugün şekersiz 18.Günüm sadece şeker değil pirinç patates simit gibi karbonhidrat larida yemiyorum 18 gündür. Şimdiye kadar hep verdim. Ama bu hafta yok artıda
Kızlar diyette tarhana çorbası içilir mi sizce
1 kasesi 120 kalori imiş bn galiba geçen hafta içtim ama bilemedim şimdi hazır hastayken yapsam mı kendime
içilebilir bence iyi gelecekse sağlığın daha önemli bence.
Evet ya düşünmek istemiyorum ama elimde degil. Cuma dan sonra tartiya çıkmayacağım bakalim. Tartıda eksi gördükçe sinirleniyorum geriliyorum çünkü.
Evde toz zencefil var oda olur mu acaba. Bi ödem var gibi

Acaba süt mu yaramiyor ama şimdiye kadar hep içiyordum farklı bir şey yoktu ki. Sadece farkli olan ev de bu hafta çok fazla tatli baklava pasta börek olduğu ve benim onlari yiyememem bunun stresine girip kilo aliyorsam yiyerek almak daha mantikli umarim ödemdir ve umarim bi kerede 2 3 kilo birden gider. O zaman biraz inancim artacak.

inşallah canım

geçmiş olsun kuzum

Onu da denedim. Yıne aynı hep dışarda hep bi işleri var bende şaşırdım abla. Allah a bıraktım
yöntem değiştir gülüm sırayla dene hangisi işe yararsa artık mesela 2 gün hiç bir şey deme umursamaz tavır takın geldi mi gitti mi neredeydi hiç umursama bakalım, o işe yaramazsa başka yöntem buluruz

metabolizmada sorun yoksa moralini hiç bozma eni sonu gidecek 18 gündür devam ediyorsun emeğinin karşılığını mutlaka alırsın gülüm

Düşündüğünüz icin cok sagolun kizlar

Bi konuya cok cnm sıkıldı hic keyfim yok oyuzden
Böyle zamanlarda içimden hic bisey gelmiyor
benim sulytanımın canını sıkan konun ben ümüğünü sıkarımmm
elinden bir şey gelmiyorsa gücünün yettiği bir konu değilse oluruna bırak mefkuşum , zaman çöle bırakılmış bu kalıbı gibi hızla eriyor canımızı sıkan şeylerle vakit kaybetmeyecek kadar değerli şu anımız

Canını sıkma abla me olduğunu bilmiyorum ama vardır herseyde bir hayır

Selam Kızlar bu aralar uzerımızde bir kara bulutlar var hayırlısı arabayı carptıgım gunden beri sureklı bıseyler oluyor kırılan bardağın tabagın hattı hesabı yok kombi sıcak su vermiyor 1 haftadır sabah kucuk odadaki avize bıldıgın sokulerek yere dustu aklım cıktı hastane gittik arabayı park ettim her zamanki ettıgım yere neyse sokaga kamyon girememiş sokagın karsı tarafında 3 araba park etmiş benım araba tek kalmıs park ettıgım de araclar vardı neyse hastanede isleri bitirdik onay bekliyoruz bizim plaka anons ediliyor kostur kostur gıttım araca neymıs 1 saattir nerdeymısım buraya araba mı park edilir mis nasıl soformusum ay sinirlerımi zıplattı kamyon gecemıyorsa Baska yol mu yok bayan sofor olarak gorunce adam yukledıde yuklendıde yaslı baslı diye sesimi cıkarmadım ama catladım sinirden neyse geldik eve televizyonun ayak kısmı kırıldı bereket cocuklar onunde degıldı Rabbım beterşerınden korusun alıntıları aldım evın islerini halledeyim gelecem Insallah

Minnoşum balım kaymaaaam kremalı biskevitim ruhun hep aydınlık olsun seni üzen motivasyonunu düşüren her neyse haddini bildir ona

Geçmiş olsun canım kendini kötü şeyler üst üste gelmiş gibi görünüyor ama enerjini düşürme o zalım kamyoncu emmiye de nezaket topu gönderiyorum naa burdan zabah hanımıyla didişmiştir de sana cırlamıştır zalımovic kamyonovic

Kızlar merhaba beni hatırlayan varmı takip ediyorum pazartesi ve cuma günleri gelip bakmaya çalışıyorum kendime motive olsun diye kendi kilolarımda kimse olmayınca aranıza katılamadım ama şimdi aynı kilolarda birkaç arkadaş katıldı sanırım sizlerle kendime destek alıyorum

metabolizmada sorun yoksa moralini hiç bozma eni sonu gidecek 18 gündür devam ediyorsun emeğinin karşılığını mutlaka alırsın gülüm
İnşallah canım. İnsallahh ödemdir diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…