- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.661
Canım ödem varsa bugün tuza da dikkat et. Maydanoz limon demişsin zaten o da baya ödem attiriyo.Günaydın kızlar ♥♥♥
Tartıya son gün
Bugunki beslenme şeklimiz yarın eksiye getirebilir bize iyi değerlendirmek lazım
Dunki yorulmamdanmi yoksa kurufasulyedenmi bilmiyorum artı çıktım bugünAma ellerimden hissediyorum gergin gergin ödem var yani
Niyetim bugün bol su maydanoz 0 kaçamak akşamda tavuk salata yapıyım diyorum yada kabak salata
Yakın zamanda yurtdışı planı var mı canım? İnşallah bulursun tüm aileye tekrar çıkarmak da ayrı bir uğraş.Günaydın kızlar
Gece bn de yazamadım
Çocukların kimlikleri ve bizim pasaportlarımız kayıp uzun süredir bir arama işine giriştim ama bulamadım
Maşallah yine yoğun bir DilekBugunki programida yazıp kaçıyorum
Kızla babası uyurken evleri topliycam 10 gibi spora gidicem öğleden sonrada kızları alıp AVM gitmeyi düşünüyorum ortanca kızım geçen anne bı gün sadece ikimiz gelip gezelim demişti
Çünkü abisi babası mağaza gezmek istemez
Kızda uzun uzun vakit geçirmek istiyor hevesi kursağında kaliyo yavrumun
Bugün ana kız günü yapalım iyce hevesuni alsın
Oyy ne güzel olur kuzu için çok mutlu olur.
Ne yapmaya karar verdin canım evde misin? Kendine zencefil çayı yap beni baya toparlamisti.Kızlar bn çok kararsız kaldım normalde pilatesim var ama burnum hiç durmuyor
Ve bugün hafif boğazım da yanıyor
Bu sabah tartıda kilo verdiğimi gördüm
Hoca iyi değilsen gelme diyor ama üstümdeki tartı baskısı spor yap diyor
Evde de ilaç yok spora gitmeyip sağlık ocağına mı gitsem dinlensem mi bari bakıcı çıkana kdr
Planın güzel Yasemincim. Yarın tartı hepimizi mutlu eder inşallah.benim bu haftam çok kötü geçti
sbah 2 yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir 10 badem yedim
öğleden sonra 3 gibi de tavuklu salata yemeyi planlıyorum inşallah yarına artı gelmem
Şekersiz gecirdigin günlerde gitmemesi ilginç aslında. Farketmeden sana yaramayan birşeyler yiyor olabilir misin? Bugün 1 litre suya zencefil limon koyarak gün boyu içmeyi dene. Normalde maydanoz da var ama emzirenlere yasak galiba. Yarına kesin eksi getirir seni bu karışım. Bir de akşam yemeğini erkene çekmeyi dene canım.Ya biri bana bir şey söylesin yaa.. o kadar dikkat ediyorum cıs yok cos yok hiç bir şey yok bebeğim 3 aylık emiyo ama kalori malori yakmiyorum ben gitmediği gibi tarti fazla gösteriyor. Şoklardayim. Aşırı moralim bozuluyor canim sıkılıyor. Pazar günü 21 şekersiz Günüm bitiyor sonra bi gün ara tekrar 15 15 başlıycam. Ama şu an ne yaomam gerekiyor bilmiyorum sadece çok moralim bozuluyor
Mutlaka unutulurGunaydin kızlar bugun ogleden sonra evden cikicaz valiz hazir sayilir ama evi suprcem gitmeden smdi cocugu uyuttm kahvalti yapcz bir de snu unutmiym bunu unutmiym diyp duruyorm ama illaki bsi unutrm
Nasıl gitti bu hafta tatlım. Hangimiz kazanıyoruz yarın
Ben içiyordum zararını görmedim. Sürekli tuketilmedigi müddetçe ara sıra olabilir bence. Nihayetinde karbonhidrat fazlası zarar ama şu an hastasın sana çok iyi gelir bence bol acılıbir kase içKızlar diyette tarhana çorbası içilir mi sizce
1 kasesi 120 kalori imiş bn galiba geçen hafta içtim ama bilemedim şimdi hazır hastayken yapsam mı kendime