- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #35.181
Günaydıııınnn, bugün istanbul yağmurlu, rüzgarlı, karanlık, soğuk....
şu yaz bir türlü gelmedi bu sene yahu, artık umudumu kaybetmeye başlıyacağım yaa biz yaz yüzü göremiyecekmiyiz, dün aldım renkli kıyafetler, bugün giyip işe gelecektim sözde ama nerdeee, giydim gene kahverengi+ siyahları
heralde bizler kilo vermeden yaz gelmeyecek, hadi kızlar ha gayret
bu arada siz aranızda neler konuşuyorsunuz yaa bizim haberimiz yok, bizede söyleyin bizde hırs yapalım
çok sağol canım kıyafetler insana moral veriyor, sende almışsın güle güle giyin. eddacığımda almış minileri ohhh havadar havadar giyer, sende güle güle giy eddacığım. benim etekler mini değil, uzun dıkı bir pazarlıkla 2 tanesini 50 liraya almış becerikli bir insanım, kendimle gurur duyuyorum
ben bu sabah tartılmadım bile moralim bozulupta kendimi yemeğe vermiyim diye, yarın sabah tartılıcam bakalım.
şu yaz bir türlü gelmedi bu sene yahu, artık umudumu kaybetmeye başlıyacağım yaa biz yaz yüzü göremiyecekmiyiz, dün aldım renkli kıyafetler, bugün giyip işe gelecektim sözde ama nerdeee, giydim gene kahverengi+ siyahları
heralde bizler kilo vermeden yaz gelmeyecek, hadi kızlar ha gayret
oohhh gözün aysın canım, çok şükür, şimdi artık bu motive olmuş ruh hali ile inşallah tıkır tıkır verirsin kilolarınıkızlarrrr sınavlarım bugün bitti ve geldimmm
ve kızlar acayip motiveyim şuann :):) neden derseniz kaptan bana bi şey söylediii ve hırsımdan altıma yapacak derecedeyim şuan
bu arada siz aranızda neler konuşuyorsunuz yaa bizim haberimiz yok, bizede söyleyin bizde hırs yapalım
canımmm senle karşılaşamıyoruz nezamandır özledim yaa aaa olmuyor böyle fırsat buldukça kaç kaç gir forumaİyi akşamlar kızlar, moralim çok bozuldu ben de sayfaya girip biraz motive etmek istedim kendimi, sen 1 hafta boyunca herşeyden kes, yürüyüş, spor yap canın çıksın bir akşam tantuni+ dondurma yedin diye ertesi gün tartıda 600 gr fazla çık :26: Bu hafta geçen haftakinden daha çok vermek istiyordum ama yalan oldu gibi. Ben de yarından itibaren herşeye daha dikkat edicem, 2'si bir arada, tek şekerli çay bile olsa içmicemmm.
Yaseminciğim yeni kıyafetlerini güle güle kullan, dün baktım nasıl cıvıl cıvıl şeyler çıkmış, insan daha bir hevesleniyorben ayakkabı ve çanta aldım, arkadaşımla akşam görüştüğüm için fazla bakamadım baktıklarımı da beğenmedimm.
Bu hafta hepimiz için daha iyi bir hafta olur inşallah, açıkcası ben kilomu korusam da şükredicem..
Şimdilik herkese hayırlı akşamalr diliyorum, görüşürüz
offf ablacım kek deme kendimi zor tutuyorum, sabah öğlen akşam sadece kek yesem başak bişey yemesem olurmu acaba, sadece kalori hakkımı onla tamamlasam ne olacak onu merak ediyorum?? konu hakkında yorum yapabilecek biri varmı acaba kızlar?günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda.. haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:
ayyy hepimizin kiloları geri dönmüş fadime ablacım, bu haftasonları hiçbirimize yaramıyor kafayı yiycem, bütün hafta yeme, spor yap terle aç gez, haftasonu al oturslm hopiş büyük kızım sizin oraya okula gelicek minübüsler çok dolu geliyormuş .takside yokmuş durakta bizim arabada işçileri almaya gitti kızım halen durakta bekliyor .bu arada dün yedigim simit bana artı olarak geri dönmüş morelim 0
ben bu sabah tartılmadım bile moralim bozulupta kendimi yemeğe vermiyim diye, yarın sabah tartılıcam bakalım.
nagişim günaydın, sanada mutlu haftalar canım. aynen aynı üzüntüler içindeyim, acını paylaşıyorum, şiştik hemen 2 günde yagünaydın herkese mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum ben artılardayım moralim yerlerde ufacık kaçamakta alınırmı ya
fadime ablacım ALlah şifa versin minnoşuna inşallah, çocuklar nasıl dayansın, biz bile dayanamıyoruz , heryer dondurma dolaplarıyla dolu, bu yıl erken mi geldi ne algidalar anlamadım, yada kış birtürlü bitmediği için bize erken gibi geliyor.ikizimin teki hasta ateşi 38 olmuş bademcikleri şişmiş limon verdim .şimdi ateş düşürücü verdim .yatıyor dün dondurma yemiş kesin terliyken yemiş hiç yerinde durmaz çok hareketli.kardeşi tam tersi çok sakin oturdugu yerden kalmayı sevmez o biraz tombul