Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydıııınnn, bugün istanbul yağmurlu, rüzgarlı, karanlık, soğuk....
şu yaz bir türlü gelmedi bu sene yahu, artık umudumu kaybetmeye başlıyacağım yaa biz yaz yüzü göremiyecekmiyiz, dün aldım renkli kıyafetler, bugün giyip işe gelecektim sözde ama nerdeee, giydim gene kahverengi+ siyahları
heralde bizler kilo vermeden yaz gelmeyecek, hadi kızlar ha gayret

kızlarrrr sınavlarım bugün bitti ve geldimmm
ve kızlar acayip motiveyim şuann :):) neden derseniz kaptan bana bi şey söylediii ve hırsımdan altıma yapacak derecedeyim şuan

oohhh gözün aysın canım, çok şükür, şimdi artık bu motive olmuş ruh hali ile inşallah tıkır tıkır verirsin kilolarını
bu arada siz aranızda neler konuşuyorsunuz yaa bizim haberimiz yok, bizede söyleyin bizde hırs yapalım
canımmm senle karşılaşamıyoruz nezamandır özledim yaa aaa olmuyor böyle fırsat buldukça kaç kaç gir foruma çok sağol canım kıyafetler insana moral veriyor, sende almışsın güle güle giyin. eddacığımda almış minileri ohhh havadar havadar giyer, sende güle güle giy eddacığım. benim etekler mini değil, uzun dıkı bir pazarlıkla 2 tanesini 50 liraya almış becerikli bir insanım, kendimle gurur duyuyorum
günaydın topiğimm..iç karartıcı , bütün gün uyuyup ,televizyon seyredip, kek yenilesi bir hava var istanbulda..haftasonu maalesef kaçamaklarım oldu..tartılmadım henüz, bakalım tartı bana ne diyecek:26:
offf ablacım kek deme kendimi zor tutuyorum, sabah öğlen akşam sadece kek yesem başak bişey yemesem olurmu acaba, sadece kalori hakkımı onla tamamlasam ne olacak onu merak ediyorum?? konu hakkında yorum yapabilecek biri varmı acaba kızlar?
ayyy hepimizin kiloları geri dönmüş fadime ablacım, bu haftasonları hiçbirimize yaramıyor kafayı yiycem, bütün hafta yeme, spor yap terle aç gez, haftasonu al otur
ben bu sabah tartılmadım bile moralim bozulupta kendimi yemeğe vermiyim diye, yarın sabah tartılıcam bakalım.
günaydın herkese mutlu huzurlu bir haftasonu diliyorum ben artılardayım moralim yerlerde ufacık kaçamakta alınırmı ya
nagişim günaydın, sanada mutlu haftalar canım. aynen aynı üzüntüler içindeyim, acını paylaşıyorum, şiştik hemen 2 günde ya
fadime ablacım ALlah şifa versin minnoşuna inşallah, çocuklar nasıl dayansın, biz bile dayanamıyoruz , heryer dondurma dolaplarıyla dolu, bu yıl erken mi geldi ne algidalar anlamadım, yada kış birtürlü bitmediği için bize erken gibi geliyor.

şimdi kızlar karatayı okudum biraz ve diğer diyetleri yaww hepsinin özü;şekeri,ekmeği,bütün unlu mamülleri kes diyo benim dukan bozuldu zatende onun yerine dukanımsı bişeylerledevam etmek niyetim sizce nasıl olur
yani ekmeğimi dukan ekmeği yapsam,sabahları yine ekmek yumurta peynir yesem,öğlen sebze yemeği yada çorba,akşamda 2 hafta nesfit falan yesem yada protein bilmiyorum kafam çok karışık

Günaydın herkese, cumartesiden beri moralim sıfır, yemez olaydım şu tantuniyi ya, ne güzel gidiyordu kilolar sabah tartıldım 500 gr fazla çıktım yine, inmiyor ya, zaten çok yağlıydı bir daha kaçamak mı tövbe o kadar yol yürüdüm (yaklaşık 420 dk'ya tekabül ediyor) o kadar spor yaptım hepsi boşa gitti Çok hırslandım daha fazla dikkat edicem bundan sonra, dün annem sütlaç yapmış zorla yedirmeye çalışıyor tantuniden dolayı dersimi aldığım için yemedim

Bu sabah
Yarım tabaktan biraz fazla patates salatası
1 dilim kepek ekmeği-----Bugün ara yapmayacağım için yedim bunu da.
Yarım saat yürüyüş

Önümüzde 4 günümüz var cumaya kadar umarım bu haftaki hedefimize ulaşırız.

Bende günde 1200 kalori diyetleri filan varya onlardan yapmaya çok hevesliyim ama acaba faydasını gören varmı onun onu bilemiyorum, o yüzden kafama göre yapıyorum, bir listeye bağımlı değilim. karatay yapanlarda yazsın kızlar, merak ediyorum nasıl bişeymiş.

canım benim sen yaparsın, bu azimle heleki kesin yaparsın, maşallah vucudun güzel kilo veriyordu senin ne yaptın böyle nazaramı geldin nedir, bak birinciliği ve ikinciliği kaptırmayalım kimselere, bende azimliyim, Allahım sen bizi şeytana uydurma yarabbim

hee fi fii derim yaniii...

iyide bebemmm istanbula niye gidiyon bursadayım ben

Aaaa bak ben senı ıst bılıyordum nagıste bursada ne sanslısınız yaa aydından kımseler yok

kızlarrrr sınavlarım bugün bitti ve geldimmm
ve kızlar acayip motiveyim şuann :):) neden derseniz kaptan bana bi şey söylediii ve hırsımdan altıma yapacak derecedeyim şuan

Yaaa edda yaa bızde daha agzımızı acalım bahaneler uyduralım...

cnmm ben denedım ama cok bı verım lamıyorsun gıdıyor ama az az ....Tabı bozma ıhtımalınde daha dusuk cunku ne ıstersen yıyebılıyorsun sebze salata gıbı.Bende boyle bı taktık uyguluycam...

mursh günaydın canım, karatay diyetinin detaylarını bence sayfaya yazın, ve ardından katılmak isteyenler toplu olarak başlayalım, ben nasıl bi diyet olduğunu pek fazla bilmiyorum, eğer meyve sebze herşey varsa bende başlarım, hem toplu olarak yaparsak daha destek oluruz birbirimize bence. ne dersin?

Günaydın Can'lar ...

Herkese bol neselı az kcl bi hafta diliyorum...Bu hafta bırz sulu gececek anlasılan yagmurlar gerı geldı.Neyse kuraklık olacagına yagsız berekettır.

Alısverıslere cıkılmıs.Yenı cıcıler alınmıs kızlar ıyısınız valla bende cıkıcam bı yaz alısverısıne ama bu halımle bıseyde alasım yok acıkcası...Neyse geleım dune dun annemle evı temızledık ufak bı operasyonla sonra annem ben cok yoruldum yemegı sen yap dedı...

Patates puresı ve kuru kofte yaptım salatayla bıde guzel olmus kı sormayın...Püreyi %1 yaglı sutle yaptım ve ıcıne terayagı koymdım yagsız yaptım gayet guzel oldu...

Sabah;

Pasa kahvaltısı :)
Yarım yagsız gozleme
az nutella

Öğle;

Yok

Akşam;

5 adet kofte
pates puresı
salata

Spor temızlık yaptım o yeter heralde...

Karatay diyetine göre bir haftalık örnek mönüde bulunabilecek gıdalar ve yemek saatleri şöyle planlanabilir:

PAZARTESİ
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Öğle yemeği (13.00-14.00)
Bir avuç içi kadar dana söğüş, bol salata ve zeytinyağlı fasulyeSalata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanmalıdır.Bir su bardağı tuzsuz ayranArzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su

Ara öğün (şart değil) (15.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su

Akşam yemeği (18.00-19.00)
Balık, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanmalıdır.)

SALI
Kahvaltı (08.00-09.00)
Kayısı kıvamında suda haşlanmış iki yumurta (Saf tereyağı ya da zeytinyağı ile omlet veya menemen de yapılabilir)8-10 adet tuzsuz zeytin Bir avuç içi kadar beyaz peynir2-3 adet çarliston yeşilbiber5-6 adet minik domatesŞekersiz çay ya da sütBir (ince belli) çay bardağı fındık (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fındık mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Ara öğün (şart değil) (10.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz Bol su ya da yeşil çay

Bir tabak zeytinyağlı barbunya ya da etli sebze yemeğiLahana ya da karnabahar salatası (Çiğ ya da buğulanmış olabilir)Bir su bardağı ayran ya da bir kase yoğurt

Bir orta boy elma ya da mevsim meyvesiBir kase yoğurt (Mümkünse evde mayalanmış veya geleneksel usulle üretilmiş. Kesinlikle diyet olmayacak)Şekersiz çay ya da bir fincan Türk kahvesiNescafe olarak bilinen granül kahveler işlenmiş gıda oldukları için yasak

Balık ızgara (Fırında veya buğulama usulü de pişirilebilir)Bir tabak pilakiRoka, yeşil soğan, maydanoz ve bir tatlı kaşığı keten tohumu (Tüm salatalara doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ilave edilebilir.)İki kibrit kutusu kadar tahin helvası

ÇARŞAMBA
Kahvaltı (08.00-09.00)
Kayısı kıvamında suda haşlanmış iki yumurta (Saf tereyağı ya da zeytinyağı ile omlet veya menemen de yapılabilir)Bir avuç içi kadar beyaz peynir2-3 adet tatlı kırmızıbiberYeşil çay ya da sevilen bitki çayıBir çay bardağı (ince belli) Antep fıstığı (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fıstıklar, tuzsuz ve mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Tuzsuz yerfıstığı (Kavrulmamış ve mümkünse yeni kırılmış olmalı)Bol su ya da bitki çayı

Bir bardak zeytinyağlı taze yeşil fasulye3-4 adet ızgara köfte1 kase yoğurtTurp ve havuç rendelenerek hazırlanmış salata ve bir tatlı kaşığı keten tohumu (Tüm salatalara doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ilave edilebilir.)Bol su veya ayran

Bir elma ya da armut1 kase yoğurt

3-4 kalem kuzu pirzola ya da avuç içiniz kadar bonfile ızgara. Zeytinyağlı enginar ya da bir tabak taze baklaMevsim salatası ve bir tatlı kaşığı keten tohumu

PERŞEMBE
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki yumurta ile hafif ateşte tereyağı ile pişirilmiş peynirli omlet8-10 adet tuzsuz zeytin Bir avuç içi kadar beyaz peynir1-2 adet çarliston yeşilbiber ya da 1-2 adet salatalıkTaze maydanoz ve kırmızıbiberYeşil çay ya da sevilen bir bitki çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz içi (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler, tuzsuz ve mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Bir avuç içi kadar tuzsuz yerfıstığı ya da badem içi (Mümkünse yeni kırılmış olmalıdır)Taze limon eklenmiş bol su ya da bitki çayı

Öğle yemeği (12.00- 13.00)
Bir avuç kadar dana bonfile ya da 3-4 kalem kuzu pirzolasıBir tabak zeytinyağlı pırasa 5-6 adet minik domatesBir kase yoğurt ve bir tatlı kaşığı keten tohumuBol su

Bir ufak portakal veya mevsim meyvesiBir avuç içi kadar tuzsuz yerfıstığı ya da badem içi (Mümkünse yeni kırılmış olmalıdır)

Balık ızgara, kırmızı kuru soğan, dilimlenmiş turp ve rokaBuğulanmış Brüksel lahanası ve rendelenmiş havuç ya da lahana salatasıBir tabak piyaz ya da zeytinyağlı barbunya

CUMA
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki yumurta ile hafif ateşte tereyağı ile pişirilmiş omlet8-10 adet tuzsuz zeytinBir avuç içi kadar peynir Taze maydanoz, tatlı kırmızıbiber ve 1-2 adet salatalıkŞekersiz yeşil çay ya da sevilen bir bitki çayıBir (ince belli) çay bardağı Antep fıstığı (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fıstıklar, tuzsuz ve mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Bir avuç içi kadar ceviz içi (Mümkünse yeni kırılmış)Bol taze limonlu su ya da bitki çayı

Bir porsiyon şiş kebap (Yanında pide, pilav ve patates yenilmeyecek)Taze yeşilbiber, domates, turp, maydanoz, soğan ve sumakBir kase yoğurt ve bir tatlı kaşığı keten tohumuBol su ya da ayran

Bir elma ve avuç tuzsuz yerfıstığı (Kavrulmamış ve mümkünse yeni kırılmış)Taze limon eklenmiş su ya da şekersiz çay

3-4 kalem kuzu pirzolasıMevsim salatası (Tüm salatalara doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ilave edilebilir)Zeytinyağlı enginar ya da yoğurtlu semizotu salatası

CUMARTESİ
Kahvaltı (08.00-09.00)
Pastırmalı yumurta8-10 adet tuzsuz zeytinBir avuç içi kadar peynir ve taze maydanoz ya da nane ile birlikte Şekersiz yeşil çay ya da sevilen bir bitki çayıBir (ince belli) çay bardağı Antep fıstığı (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Fıstıklar, tuzsuz ve mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Bir avuç içi kadar ceviz içi (Mümkünse yeni kırılmış)Taze limon eklenmiş bol su ya da şekersiz bitki çayı

Bir porsiyon bonfile ızgaraTaze yeşilbiber ve domates ya da kuru soğanYoğurt, semizotu ve bir tatlı kaşığı keten tohumu yağıBol su veya ayran

Bir ufak boy portakal veya elmaŞekersiz yeşil çay

Balık ızgaraDilimlenmiş beyaz turpBol roka, domates ve taze yeşil soğan ile hazırlanmış salata (Tüm salatalara doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ilave edilebilir)İki kibrit kutusu kadar tahin helvası

PAZAR
Kahvaltı (08.00-09.00)
Peynirli omlet ya da pastırmalı yumurtaBir avuç içi kadar beyaz peynir8-10 adet tuzsuz zeytinTatlı kırmızıbiber, domates ve salatalıkŞekersiz yeşil çay ya da sevilen bir bitki çayı Bir (ince belli) çay bardağı ceviz içi (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler, tuzsuz ve mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)

Bir avuç içi kadar ceviz içi (Mümkünse yeni kırılmış)Taze limon eklenmiş bol su ya da şekersiz bitki çayı

Öğle yemeği (12.00-13.00)
Bir tabak kuru fasulye, bonfile veya biftek (bir avuç içi kadar) (Yanında pilav ve patates yenmeyecek)Bir adet kuru soğanÇoban salatası (Tüm salatalara doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ilave edilebilir)Bol su

Bir avuç tuzsuz yerfıstığı (Kavrulmuş ve mümkünse yeni kırılmış)Şekersiz çay

Balık ızgaraTaze yeşil soğan, bol roka ve domatesKözlenmiş taze kırmızıbiber

ÖNEMLİ NOT: Her gün akşam saat 19.00-20.00′den sonra meyve dahil hiçbir şey yenilmemeli; bol su, taze limon eklenmiş olarak içilebilir ve mümkünse yatmadan önce 30-40 dakika kadar yürüyüş yapılmalı

doktorum programını bir adam aradı 8 ayda 125 kilo vermiş günde 20 km yürüyomuş kendi kendine vermiş ilerdeki günler yayına çıkıcak.tatlı isteyince yogurda bal döküp yemiş kahvaltıda brokoli ve klasik kahvaltı yapmış

vaooovv süper yaa, ay çok fena gaza geldim, akşamki sporumu 1 saate mi çıkartsam yaa, zaten bide havalar sıcakladı, şıkır şıkır terliyorum, terliyince kilo verdim zannedip hoşuma gidiyor spor yapmak, kışın terlemiyordum, kuru kuru anlamıyordum

sagol canım sabahtan beri 1 limon yedirdim çay içti 1 vermidon verdim ateşi düştü .ALLAHA ŞÜKÜR

adamı çok merak ediyorum ne azimliymiş tek korkusu tekrar kilolar geri gelir.dr gel biz sana destek veririz dediler

oh çok şükür, aman minikler hasta olmasın onların yerine biz olalım, çiçek gibiler ya hemencicik soluveriyorlar kıyamam
ya fadime abla illa bizde mi 120 kilo almamız lazım azimle kilo vermek için, ne biçim şeyiz biz ya, irademize nekadar hakim değiliz, resmen nefsimiz isteklerimiz bizi yönetiyor, halbuki ipleri bi ele alabilsek, asıl biz duygularımızı yönetmemiz lazım bunu bi başarabilsek, bizim işimiz o adamdan çok daha kolay, kilolarımız okadar çığrından çıkmış değil en azından, hadi silkelenelim lütfen, herkes birbirine destek olsun

Günaydın beybiler,

bu güün çook yoğun. Cümleten hayırlı haftalar diler büyüklerimin ellerinden güçüklerimin yanacıklarında diye öper kaçarım....

menümü felam akşama yazarım kısmetse....

günaydın tontonların kraliçesi, Allah kolaylık versin, menülerini yaz, kaçamaklarını bilhassa yaz

Karataya baslayalı tam 5 ay oldu toplam 23.900 kg vermıs durumdayım.....

Bildirim:09/04/2012
Rumuz:alinyazimkaderimsin
Başlangıç tarihi:07/11/2011
Başlangıç kg: 141.900
Geçen hafta: 118.200
Bu hafta: 118.000 (regl haftam)
Fark: 0.200 gr
Toplam fark: 23.900 kg
Spor: 2 gun yuruyus 2 gun aerobic
Boy:178 cm
Yuzde: % 0.169
Hedef: 80 kg olmak

Günaydın hatunlarrrr... Yeni bir ben olmanın ilk günü... Sınavlar bitti. Çeyiz gitti. Ev halkı normale döndü. Ay ne rahatladım ya
Bugün sıkı bi diyete başlamak istiyorum sporda dahil. Gitsin şu fazlalıklar. Geçmişi okuyamadım kursa gidicem hazırlanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…